Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Etelän lämpöön!

Rantalomat Kanariansaarille

Uudistuneet matkapaketit nyt myynnissä!

Nyt lennetään Kanariansaarille!

Monta hyvää syytä lentää kanssamme Kanarialle!

* Edulliset matkapaketit tai pelkät lennot
* Suorat lennot airBalticilla
* Ilmaiset matkatavarat lennolla!
* Kohteissa paljon nähtävää ja aktiviteettimahdollisuuksia
* Paikallinen opas mukana lentokenttäkuljetuksilla

Matkapaketit Kanarialle

Helppo ja turvallinen matkapaketti

Matkapoikien matkapaketti Kanariansaarille on vaivaton tapa varata unelmien loma. Lentojen lisäksi hintaan sisältyy valmiiksi valitut hotellivaihtoehdot ja tietenkin lentokenttäkuljetukset paikallisen oppaan johdolla kohteessa. Lähdöt kätevästi suorin lennoin airBalticilla. Matkojen kesto on yksi viikko. 

Hotellimme Kanarialla

Näe ja koe Kanarialla!

Monipuolinen Kanaria on suomalaisten klassikkokohde vuodesta toiseen ja Matkapoikien matkassa lennät suorin lennoin Kanariansaarille. 

Teneriffa on Espanjan Kanariansaarten suurin saari ja sijaitsee Atlantin valtameressä Afrikan rannikon läheisyydessä tarjoten upeita maisemia, monipuolista luontoa ja aurinkoista säätä ympäri vuoden. Teneriffalla voit nauttia aurinkoisesta säästä, upeista maisemista, rannoista, monipuolisista aktiviteeteista ja herkullisesta ruoasta. Saari tarjoaa upeita elämyksiä niin luonnonystäville, seikkailunhaluisille kuin rentoutumista kaipaaville matkailijoille.

Gran Canariaa on kutsuttu ikuisen kevään ja myös onnellisten saareksi. Miellyttävä ilmasto, aurinko, herkullinen ruoka, edulliset ostokset, hyvät harrastusmahdollisuudet ja iltaelämä houkuttelevat Kanarian auringon alle. Harrastusmahdollisuuksia on tarjolla runsaasti ja erilaiset vesiurheilulajit, tennis, pyöräily, golf ja patikointi riittävät ajanvietteeksi vaativammallekin lomalaiselle.

Lue lisää mitä kaikkea nähtävää ja koettavaa Kanarialla löytyy >>

Oman ryhmän kanssa matkaan!

*  *  *   RYHMÄETU   *  *  *


Kerää min. 20 hengen ryhmä ja saat matkan yhdelle hengelle ilmaiseksi. Matkaan sisältyy lennot ja majoitus siinä hotellissa, jossa ryhmäsi enemmistö yöpyy. Etu on voimassa Kanariansaarten, Gardajärven, Fuengirolan ja Rodoksen rantalomilla. Pyydä tarjous ja hyödynnä ryhmäetu! (Huom! Etu ei ole voimassa elokuun lähdöillä.)

Lennot airBaltic lentoyhtiöllä

Uudet airBalticin yhteydet Tampereelta Kanariansaarille avautuivat kesällä 2023. Matkapoikien matkat Kanarialle lennetään airBalticin koneilla ja uusilla suorilla reittiyhteyksillä Tampereelta. AirBaltic on Baltian suurin lentoyhtiö ja lentää Riiasta yli 70 kohteeseen. Lennot Tampereelta operoidaan uudella Airbus A220-300 koneella, joka on yksi maailman nykyaikaisimmista ja ympäristöystävällisimmistä lentokoneista.


Kanariansaarten lennot lähtevät Tampere-Pirkkalan lentokentältä. Kentälle on erinomaiset kulkuyhtedet läheltä ja kaukaa. Omalla autolla saapuville löytyy edullinen pysäköintialue. Julkisilla kulkuvälineillä saapuvia palvelee suora bussiyhteys suoraan Tampereen keskustasta. Kun lähdet lennolle Pirkkalasta, vältät pääkaupunkiseudun liikenneruuhkat ja lentokentän pitkät lähtöselvitysjonot.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TLAA

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt