Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Yyteri ja satakuntalaiset ruukit ryhmille

Yyteri ja satakuntalaiset ruukit

Ryhmämatkaehdotelma Yyteriin ja satakuntalaisiin ruukkeihin

Lähde ryhmäsi kanssa tutustumaan upeaan Yyterin merenrantaan ja sen monipuoliseen kylpylähotelliin sekä taiteeseen ja arkkitehtuuriin Noormarkun ruukissa ja iloisen patruunanruukkiin Leineperissä. Virkistyshotelli Yyteri on lähempänä merta kuin uskotkaan.

Virkistyshotelli Yyteri

Virkistyshotelli Yyteri sijaitsee ainutlaatuisen kansallismaiseman keskellä, Porin Yyterin ytimessä. Etsit sitten lomakohdetta perheellesi, tasokasta kokouspaikkaa tai vaikkapa upeita puitteita juhlillesi, virkistyshotelli Yyteristä löydät kaiken mitä haet - ja paljon enemmän. Kylpylä Merenneidossa vietetty aika on rentoutumista parhaimmillaan! Lämpimän veden, hierovien putousten, porealtaan ja turkkilaisen tai suomalaisen saunan yhdistelmä virkistää niin mieltä kuin kehoakin. Isossa ulkoaltaassa nautit ulkoilman raikkaudesta ja lämpimän vedensyleilystä jopa talvellakin.

Matkaohjelma

Päivän aikana tutustumme kahteen ihastuttavaan ruukkialueeseen Satakunnassa. Upea Ahlströmin Noormarkun ruukkialue elää ja kehittyy. Tutustumisretkemme ainutlaatuiseen miljööseen avaa oven, ei vain historialliseen kartanoelämään, vaan myös ainutlaatuiseen kolmen sukupolven arkkitehtuurin ja taiteen maailmaan. Tutustuminen A. Ahlström Osakeyhtiön näyttelytila Ahlström Voyageen antaa kattavan kuvan perheyrityksen historiasta ja elämästä lähes 160 vuoden ajalta. Sähkön ja lämmityksen suhteen omavarainen ruukki on nykyään myös esimerkillinen ekologisten vaihto-ehtojen kehittäjä.

Tutustumme myös vuonna 1939 valmistuneeseen Alvar Aallon suunnittelemaan Villa Maireaan opastetulla käynnillä. Modernismia edustava rakennus on yksi tyylilajinsa onnistuneimmista luomuksista ja lukeutuu Aallon tunnetuimpiinteoksiin. Villa Mairean rakennuttivat vuorineuvos Walter Ahlströmin tytär Maire ja hänen miehensä, pääjohtaja Harry Gullichsen. Villa Mairea on todellinen kokonaistaideteos ja maailman arkkitehtien pyhiinvaelluskohde. Mairean sisustus koostuu pääosinmodernista taiteesta ja Artekin kalusteista. Talossa on erittäin harvinainen kokoelma suomalaista ja kansainvälistä taidetta ja muotoilua.

Nautimme herkullisen ja monipuolisen buffet-lounaan Noormarkun Kerholla ennen lähtöä Leineperiin. Leineperin kulttuurihisto-riallinen ruukinkylä sijaitsee Ulvilassa, Porin naapurissa. Leineperi on yksi parhaiten säilyneistä ja täydellisimmistä ruukinalueista Suomessa. Noormarkusta ajomatka Leineperiin on noin runsas puoli tuntia. Kierroksella tutustumme Ruukin alueen värikkääseen historiaan ja rakennuksiin asiantuntevan oppaan johdolla. Ostosmahdollisuuksia matkalla löytyy esim. Korpelan Lihajalostamon tehtaanmyymälästä Venesjärvellä tai vaikkapa Ulvilassa sijaitsevasta Friitala-talosta, jossa on Sisustusmyymälä & entisöintistudio Sagan ja Sisustusmyymälä Villa Salla. Illalla majoitutaan meren rannalle Porin virkistyshotelli Yyteriin.

Kahden päivän hotellimatka

Hinta noin/hlö 185 €


Hintaan sisältyy

• bussimatkat n. 4-5 tunnin ajomatkan päästä
• opastettu tutustuminen A. Ahlström Osakeyhtiön näyttelytilaanAhlström Voyage-keskukseen
• opastettu tutustumiskäynti taidekoti Villa Maireaan
• buffet-lounas retken aikana Noormarkun Kerholla taibuffet-illallinen Yyterissä
• opastettu tutustuminen Leineperin ruukinkylään
• majoitus Porissa 1 yö virkistyshotelli Yyterissä 2h-huoneessa aamiaisella
• kylpyläosaston käyttö


Hinta edellyttää 40 maksavaa henkilöä, jolloin matkanjohtajan ja kuljettajan matkat ovat ilmaisia. Vastuullinen matkajärjestäjä Matkapojat.


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Lataa Yyteri ja satakuntalaiset ruukit ryhmäesite


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt