Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Suomalaista palvelua yli 40v kokemuksella

Yritys- ja liikematkat

Henkilökohtaista palvelua yrityksellesi!

Matkapojat on suomalainen matkanjärjestäjä ja matkatoimisto, joka on palvellut asiakkaitaan jo yli 40 vuoden ajan. Palvelemme henkilökohtaisesti jokaisen asiakkaamme, asiakkaan toiveita kuunnellen. Kauttamme järjestyy laiva- ja lentoliput sekä kokous- ja tapahtumajärjestelyt niin maalla kuin merellä.

Mikäli arvostat sujuvaa palvelua yrityksesi liikematkoissa, otathan meihin yhteyttä. Sovitaan tapaaminen niin voimme kertoa palveluistamme tarkemmin.

 

 

Yhteyshenkilömme yritys- ja kokousmatka-asioissa


MATKAPOJAT OY / Mikael Wahtera
Puh:  0400 407 421

mikael.wahtera@matkapojat.fi


Huomaa myös työhyvinvointimatkat!

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset!

TILAA

Muita kiinnostavia kohteita

Kuva kiertomatkasta

Itävalta Kitzbühel patikka

Tervetuloa mukaan matkalle kaikki liikunnallisesta matkasta vuorien keskelle kiinnostuneet. Nyt matkamme suuntautuu Itävaltaan, kuuluisan laskettelukeskuksen Kitzbühelin läheisyyteen. Kaikki neljä ohjattua patikkaa ovat helpohkoja ja sopivat perusaktiivisille, tervejalkaisille matkalaisille. Käytössämme on joka ilta sauna ja uima-allas. Neljäntenä matkapäivänä voit viettää vapaapäivää tai osallistua patikkaoppaan oman tutun suosikkireitin patikoimiseen. Matkan hintaan sisältyy puolihoito. Varmista paikkasi tälle upealle patikkamatkalle ja ilmoittaudu pian mukaan! Varaa netistä tai soita myyntipalveluumme 010 2323200.

Lue lisää
Kuva kiertomatkasta

Praha ja Dresden

Opastettu joulutorimatka vie tunnelmallisille joulutoreille Saksan Dresdeniin ja Tsekin Prahaan. Suorat lennot, lentokenttäkuljetukset, jokilaivaristeily sekä suomenkielisen oppaan palvelut sisältyvät hintaan. Tutustu ja varaa!

Lue lisää
Kuva kiertomatkasta

Veronan Oopperajuhlat

Tämä upea kiertomatka vie rakastavaisten Veronaan ja sen maailmankuuluille oopperajuhlille. Matkan aikana näet kaksi kuuluisaa oopperaa ja tutustut myös Venetsiaan sekä Gardajärven Bardolinoon. Varaa paikkasi pian!

Lue lisää
Kuva kiertomatkasta

Baltic Gaala-risteily

Koe klassisen musiikin lumo BALTIC GAALA-risteilyllä 30.10.2025! Baltic Gaala on unohtumaton tapahtuma, jossa yhdistyvät meren lumo ja klassisen musiikin ajattomat suurteokset. Tällä risteilyllä nautit maailman kauneimmasta musiikista ja tanssit iki-ihanien sävelmien tahdissa.

Lue lisää
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt