Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Aktiviteetit Tallinnassa

Varaa nähtävää ja koettavaa Tallinnan lomaasi!

Tervetuloa Matkapoikien aktiviteettikauppaan! Sivustomme tarjoaa laajan valikoiman lipputuotteita, joiden avulla voit suunnitella unohtumattoman loman Viron pääkaupungissa. Oli mielessäsi sitten rentouttava kylpyläkokemus tai jännittävä seikkailu, meiltä löydät juuri sinulle sopivan aktiviteetin.


Kylpylät Viimsi, Kalev Spa ja Tallink Spa tarjoavat upeita hemmotteluhetkiä, joissa voit rentoutua ja nauttia kauneudesta. Voit uppoutua lämpimiin poreisiin, nauttia rentouttavista hieronnoista ja kokea saunan lämpimän sylin. Näissä kylpylöissä voit todella helliä itseäsi ja unohtaa arjen kiireet.


Proto, Lennusadam ja ElämysGolf puolestaan tarjoavat ainutlaatuisia seikkailuja ja hauskoja aktiviteetteja. Proto on interaktiivinen tiedekeskus, jossa voit kokea erilaisia teknologisia innovaatioita ja haastaa itsesi erilaisissa simulaatioissa. Lennusadam on merimuseo, jossa voit tutustua merenkulun historiaan ja tutustua paremmin esim. sukellusveneisiin. ElämysGolf taas tarjoaa unohtumattomia hetkiä minigolf-kentällä sisätiloissa, jossa voit nauttia pelaamisesta kaikenikäisten kanssa erikoisefektien siivittämänä.


Matkapoikien aktiviteettikaupasta löydät kaikki nämä lipputuotteet helposti ja vaivattomasti. Voit selailla valikoimaa, valita suosikkisi ja ostaa liput suoraan sivustomme kautta. Takaamme nopean ja turvallisen ostokokemuksen sekä ystävällisen asiakaspalvelun, joka auttaa sinua kaikissa kysymyksissäsi.

Tule tutustumaan Matkapoikien aktiviteettikaupan tarjontaan ja varaa unohtumaton aktiviteetti Tallinnaan!


Huom! Varaukset ovat sitovia ja niissä ei ole peruutus- eikä muutosoikeutta.


Varausehdot

Varausehdot

Tarkista lippusi oston yhteydessä huolellisesti. Maksettuja lippuja ei vaihdeta eikä lunasteta takaisin. Matkapojat toimii lippujen välittäjänä. Tarjotut hinnat ja palvelujen sisällöt ovat palvelutuottajien asettamia ja sisältävät kohdemaan arvonlisäveron. Palvelun tuottaja on vastuussa palvelun toteutuksesta. Mikäli ostamaasi elämykseen on tarjolla lapsi-, eläkeläis-, opiskelija- tai muita vastaavia alennuksia, on lipunhaltijan varauduttava todistamaan alennuskelpoisuutensa palvelun tuottajalle.

 

Matkapojat aktiviteettikaupan maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa. Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7, Innova 2, Lutakonaukio 7 40100 Jyväskylä


Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt