Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Itä-Viro - Narva ja Rakvere

Itä-Viron kierros

Itä-Viro - Narva ja Rakvere

Lähtöpäivät:

29.7.2024. HUOM! Viimeiset paikat myynnissä.

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 443€

Uutuus! Itä-Viro

Itä-Viro - Narva ja Rakvere

alk. 443 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Kaupunkiloma Narvaan ja Rakvereen suomalaisella bussilla

Matkapoikien matkalla sinulla on kaksi kokonaista päivää perillä Narvassa, lähtö maanantaina ja paluu perjantaina. Laivamatkat kansipaikoin Viking Linella (meno Viking Cinderella ja paluu Viking XPRS) ja meno-paluukuljetukset suomalaisella bussilla Tallinna-Narva-Rakvere-Tallinna. 3 yötä valitsemassasi hotellissa Narvassa/Narva-Jõesuussa ja yksi yö Rakveressa. Matkan hintaan sisältyy tiistaina opastettu suomenkielinen kaupunkikierros Narvassa, mutta suosittelemme myös lisämaksullisen kokopäiväretken varaamista keskiviikolle. 


Narva

Narva on Viron kolmanneksi suurin kaupunki. Narva on myös virolaisen ja venäläisen kulttuurin risteyspaikka ja ihanteellinen pysähdys- ja rentoutumispaikka. Kaupungissa sijaitsee hyvin säilynyt Hermannin linnoitus, Viron ja Venäjän välisen syvän ja nopeasti virtaavan Narvajoen rannalla. Aikoinaan Narva oli eurooppalaisen barokkiarkkitehtuurin helmi, mutta kaupunki tuhoutui toisessa maailmansodassa ja se jouduttiin rakentamaan lähes kokonaan uudelleen. Nykyisin Narva edustaa klassista neuvostoajan arkkitehtuuria, jonka ohella kaupungista löytyy myös mielenkiintoisia nykyarkkitehtuurin ilmentymiä, kuten keskustassa sijaitseva Narva College. Oppilaitoksella on erittäin moderni rakennus, joka on samalla kunnianosoitus kaupungin historialliselle menneisyydelle.


Narva-Jõesuu

Narva-Jõesuun ensimmäinen kylpylä avattiin jo 1800-luvulla ja siitä alkoivat hienot ja syvälle juurtuneet perinteet. Nykyään Narva-Jõesuussa on useita kylpylöitä, joista useimmat sijaitsevat lähes 10 km pitkän hiekkarannan vieressä. Kesäisin ranta vetää puoleensa lomailijoita ympäri Baltiaa. Lisätietoa Narva-Jõesuusta löytyy täältä.


Rakvere

Rakvere on Viron viidenneksi suurin kaupunki ja sijaitsee Pohjois-Virosssa, 20 kilometriä etelään Suomenlahden rannikolta. Liivinmaan vanhat linnan rauniot ovat nykyään Rakveren päänähtävyys. Siellä voi nauttia keskiaikaista ruokaa ja tutustua keskiaikaisen elämänmenon tunnuspiirteisiin. Rakveren kaupunki yllättää myös nykypäivällään ja sen kaupunginaukio onkin luultavasti Viron modernein.

Itä-Viro

Itä-Viron alueella on useita mielenkiintoisia luontokohteita kuten Toilan puisto, lukemattomat vesiputoukset, Narvan linnamuseo, Kõhtla-Nõmmen kaivosmuseo, Kuremäen nunnaluostari, Mäetagusen kartano ja Purtsen linna ovat vain pieni osa alueella sijaitsevista mielenkiintoisista nähtävyyksistä. 


🚌  Laajat kotimaan tilausajokuljetukset

Narva ja Rakvere -kaupunkilomille laajat kotimaan tilausajokuljetukset seuraavilta reiteiltä:

• Imatra - Lappeenranta - Kotka - Porvoo

• Valkeala - Kouvola - Lapinjärvi

• Ähtäri - Jyväskylä - Joutsa - Heinola - Lahti - Mäntsälä
• Sastamala - Nokia - Tampere - Hämeenlinna

• Pori - Harjavalta - Huittinen- Forssa 

• Raisio - Turku - Lohja

Katso tilausajoreitit ja hinnat tarkemmin täältä >>

Matkatavarat ja Pre-order tilausajokuljetuksilla

Muista hyödyntää tuliaisten ennakkotilaus! Pre-orderilla tilaat ja maksat tuliaiset kätevästi. Kuljettaja jakaa tilauskaavakkeet bussissa menomatkalla ja antaa ohjeet tilausten maksuun laivalla. Poistuessasi bussista kotipysäkillä saat ostoksesi kuljettajalta. Kätevää ja helppoa!Bloggaaja Henna Mikkilä kävi Itä-Virossa – lue Hennan tärpit Narvaan ja Itä-Virumaalle! 

Sooloiluja-sivuston ja Facebookin Tallinnatärpit-ryhmän perustaja Henna Mikkilä vieraili hiljattain Itä-Virossa ja jakoi kokemuksiaan Sooloiluja-blogissaan. Henna oli vaikuttunut Itä-Viron tarjoamista elämyksistä ja nosti esiin useita kohteita, jotka tekivät häneen erityisen vaikutuksen. Narva ja Itä-Virumaa yllättivät Henna Mikkilän todella positiivisesti. Hän kävi muun muassa Narvan linnassa, Kreenholmin tehtaan alueella ja raatihuoneella, jotka lumosivat ensikertalaisen täysin. Henna ehti vierailla myös Viron kaivosmuseossa ja Sillamäen kaupungissa, jotka molemmat hän nosti matkansa kohokohdiksi.

Lue lisää vinkkejä Hennan uudesta Itä-Viron oppaasta Sooloiluja-sivustolta täältä >>


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Hintaan sisältyy

 • Laivamatkat kansipaikoin Helsinki-Tallinna
 • Meno- paluukuljetukset suomalaisella bussilla Tallinna – Narva – Rakvere – Tallinna
 • Maihinnousukortit jonottamatta Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa
 • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
 • Tiistain retki Narvassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva ma-pe matka
10:30 13:15 Viking Cinderella ma
20:00 17:30 Viking XPRS pe

Lisämaksulliset palvelut

Kotimaan liityntäkuljetukset

Yhden hengen huone

Ateriat laivalla

Hytit laivalla

Keskiviikon retki (mm. kaivosmuseo)

Etupenkkivaraus kohdebussista

Lisämaksulliset retket

Hinta 80 /hlö

Kuva retkestä

Sinimäki, Sillamäe ja kaivosmuseo

Kokopäivän retki toteutetaan suomenkielisen oppaan johdolla kolmantena matkapäivänä (keskiviikko) ja kohteina on Sinimäki, Sillamäe, Orun puisto ja Viron kaivosmuseo. Retken kesto noin 7 tuntia ja se sisältää lounaan Jõhvissa ravintola Valge Hobussa (valkoinen hevonen). Retken ensimmäinen vierailukohde on Sinimäkien taistelupaikka sekä Sinimäkien museo. Vuoden 1944 Narvan alueen sotatoiminta on yksi Viron historian käännekohdista ja Sillamäen museossa pääset tutustumaan mm. toisen maailmansodan varusteisiin. Tämän jälkeen vierailemme Sillamäen kaupungissa, mikä oli virolaisille suljettu kaupunki Neuvosto-Virossa. Nykyään kaupunki on kuuluisa mm. stalinismin ajan rakennuksista. Täältä matkamme jatkuu Toilassa sijaitsevaan yli 100 vuotta vanhaan Orun puistoon. Puisto levittäytyy 105 hehtaarille ja siellä kasvaa 270 eri puuta ja pensasta, mikä tekee puistosta yhden Viron lajirikkaimmista arboretumeista. Viimeisenä kohteena on Kohtla-Nömmessä sijaitseva Viron kaivosmuseo, missä pääset nauttimaan syvistä elämyksistä maanalaisissa käytävissä ja ajamaan aidolla kaivosmiesten junassa.

Retki lähtee Meresuu Spa hotellilta klo 09:00 ja sen jälkeen asiakkaiden haku Narva Hotellilta. Retken hinta on 80 €/aikuinen ja 70 €/lapsi 3-11-v ja retki tulee varata ja maksaa etukäteen. Retken hintaan sisältyy lounas ja sisäänpääsyliput Sinimäkien museoon ja Viron kaivosmuseoon. Retken toteutumiseen vaaditaan vähintään 10 henkilöä. Retki toteutetaan suomalaisella bussilla ja suomea puhuvan oppaan johdolla. 

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tallinna - Narva

Maihinnousukortit laivaan saa Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa. Laivamatka Viking Cinderella Helsingistä Tallinnaan.

Tallinnaan saapumisen jälkeen klo 13:00 siirtyminen terminaalin edustalla odottavaan bussiin. Tallinnassa matkatavarat tulee itse siirtää kohdebussiin (ikkunassa lukee "Matkapojat Narva"). Matka jatkuu kohti Narvaa/Narva-Jõesuuta, jonne saavutaan iltapäivällä. Ajomatka Tallinna-Narva on noin 210 km. Perillä majoitutaan hotelleihin.

2. matkapäivä, Narva

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä tai mahdollisuus lähteä suomenkielisen oppaan johdolla matkan hintaan sisältyvälle kaupunkikierrokselle Narvaan. Retkellä tutustumme Narvan kaupunkiin ja sen historiaan ja tähän päivään. Retkelle lähdetään Meresuu Spa hotellin edestä klo 10:00 ja Narva hotellista klo 10:20. Retki kestää n. 2 tuntia, minkä jälkeen on omaa aikaa tutustua kaupunkiin, tehdä ostoksia Astri-kauppakeskuksessa tai mennä lounaalle.


Vaihtoehtoisesti kuljetus Narvan linnaan/museoon, mihin voi tutustua lisämaksusta (aikuinen 15 € ja eläkeläinen 8 €) englanninkielisen oppaan johdolla. Paluukuljetus Meresuu Spa hotelliin lähtee keskustasta n. klo 15:00.


Narvan linna on yksi kaupungin tärkeimmistä nähtävyyksistä. Linnan perustivat 1270-luvulla tanskalaiset Tanskan kuninkaan sijaishallitsijan asuinpaikaksi. Narvan linna on monipuolisin ja parhaiten säilynyt puolustusrakennelma Virossa. Linnan pinta-ala on 3,2 hehtaaria, ja sen korkein piste on Pitkän Hermannin torni (51 metriä). Linnassa on nykyään museo, jossa esitellään Narvan ja linnan historiaa. Pohjoispihalla toimii käsityöpajoja, joissa museovieraat voivat panna taitonsa koetukselle eri tekniikoiden hallinnassa ja käsityöesineiden valmistuksessa.


Retkiohjelma

Tapaaminen suomenkielisen oppaan kanssa Narvan keskustan Peetri-aukiolla. Kaupunkikierros, minkä aikana tutustutaan entiseen vanhaankaupunkiin (puna-armeija tuhosi vuonna 1944), vanhaan kaupungintaloon, linnoituksiin, Kreenholmin kaupunginosaan (entinen tekstiilitehdas) ja neuvostoajan Narvaan. Lisäksi kävely jokipromenaadilla.  

3. matkapäivä, Itä-Viro

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä tai mahdollisuus lähteä suomenkielisen oppaan johdolla lisämaksulliselle (80 €/aikuinen ja 70 €/lapsi 3-11-v) kokopäivän retkelle. Retkelle lähdetään Meresuu Spa hotellin edestä klo 09:00 ja sen jälkeen asiakkaiden haku Narva Hotellilta. Retki kestää n. 7 tuntia ja se sisältää lounaan.


Retkiohjelma

Kokopäivän retki Sinimäki, Sillamäe, Orun puisto ja Viron kaivosmuseo klo 09:00. Retken kesto noin 7 tuntia ja se sisältää lounaan Jõhvissa ravintola Valge Hobussa (valkoinen hevonen). Retki toteutetaan suomea puhuvan oppaan johdolla ja siihen sisältyy vierailu Sinimäkien taistelun paikassa sekä Sinimäkien museossa. Vuoden 1944 Narvan alueen sotatoiminta on yksi Viron historian käännekohdista ja Sillamäen museossa pääset tutustumaan toisen maailmansodan varusteisiin. Tämän jälkeen vierailemme Sillamäen kaupungissa, mikä oli virolaisille suljettu kaupunki Neuvosto-Virossa. Nykyään kaupunki on nykyään kuuluisa stalinismin ajan rakennuksista ja klassisista puistoteistä. Täältä matkamme jatkuu Toilassa sijaitsevaan yli 100 vuotta vanhaan Orun puistoon. Puisto levittäytyy 105 hehtaarille ja siellä kasvaa 270 eri puuta ja pensasta, mikä tekee puistosta yhden Viron lajirikkaimmista arboretumeista. Viimeisenä kohteena on Kohtla-Nömmessä sijaitseva Viron kaivosmuseo, missä pääset nauttimaan syvistä elämyksistä maanalaisissa käytävissä ja ajamaan aidolla kaivosmiesten junassa.

 

4. matkapäivä, Narva - Rakvere

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus viimeistään puoli tuntia ennen hotellilta annettua lähtöaikaa. Alustava lähtöaika n. klo 12:00. Ajomatka Narva-Jõesuu/Narva - Rakvere on noin 115 km. Matkan aikana lyhyt pysähdys Valasten putouksella. Majoittuminen Aqva Hotel & Spahan. Loppupäivä omatoimista aikaa tutustua kaupunkiin ja kylpylään.

5. matkapäivä, Rakvere - Tallinna - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Bussi lähtee hotellin ulkopuolelta kohti Tallinnaa. Lähtöajan hotellista saatte kuljettajalta menomatkalla Rakvereen, alustava lähtöaika n. klo 12.  Ajomatka Rakvere-Tallinna on noin 100 km. Terminaalissa tulee olla hyvissä ajoin, viimeistään 45 minuuttia ennen ja laivassa viimeistään 30 min ennen laivan lähtöaikaa. Laivalla on mahdollisuus nauttia Viking Buffet -päivällinen (lisämaksusta, suosittelemme varaamaan etukäteen) ja viimeistellä tuliaisostokset laivan myymälässä!

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Menun kantava ajatus on skandinaavinen keittiö – Pohjolan puhtaat raaka-aineet ja raikkaan konstailemattomat maut. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvila

Wine & Dine on rento ravintola, jossa on tarjolla herkullisia liha-, kala-, ja kasvisannoksia, esimerkiksi grillipihviä tai paistettua kalaa maukkailla lisukkeilla – jälkiruokaa unohtamatta! Tarjolla on myös viinejä ja olutta.

Ravintola Blue Deli tarjoilee makeita ja suolaisia herkkuja, jotka maistuvat kahvin, teen tai virvokkeiden kanssa. Valikoimaan kuuluu myös raikkaita salaatteja sekä herkullinen kotiruokabuffet. Lisäksi Blue Delin yhteydessä on hampurilaisiin erikoistunut The Burgers -ravintola.

Red Rose Bar Caféssa voit aloittaa päivän nauttimalla merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone. Red Rosessa järjestetään myös lastenohjelmaa kuten kasvomaalausta ja yhteisleikkejä.

Robert’s Coffee -kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa. Myös muita kahvijuomia on tarjolla ja kahvin seuraksi sopivia konditoriatuotteita sekä herkullisia leivonnaisia.

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.

Tuliaisjuomat voit tilata jo kotisatamasta käsin. Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Pre-order eli Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme. Nyt voit tehdä ennakkotilauksen myös netissä kaikilla reiteillä. Helppoa ja mukavaa

Baarit

Viking’s Inn on perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi – loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia.

Yökerho

Laivan päivä- ja yöelämän keskus on Club X. Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä.

Lapsille

XPRS:llä on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä!
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

A4-hytti

ikkunallinen hytti

 • 2 ala- ja 2 ylävuodetta
 • pinta-ala: 9,5 m2
 • kannella 6
Kuva hytistä

A2P-hytti

ikkunallinen hytti 1-2 henkilölle

 • 1 alavuode ja 1 ylävuode
 • pinta-ala: 8,6 m2
 • kannella 6
Kuva hytistä

A4R-hytti

ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 2 ala- ja 2 ylävuodetta, laminaattilattia
 • pinta-ala: 9,5 m2
 • kannella 6
Kuva hytistä

B2R-hytti

ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 1 alavuode ja 1 ylävuode, laminaattilattia
 • pinta-ala: 6,8 m2
 • kannella 6
Kuva hytistä

B2P-hytti

ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 1 alavuode ja 1 ylävuode
 • pinta-ala: 6,8 m2
 • kannella 6
Kuva hytistä

B2S-hytti

ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 1 alavuode ja 1 ylävuode
 • pinta-ala: 5,9 m2
 • kannella 6
Kuva hytistä

B4-hytti

ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 2 ala- ja 2 ylävuodetta
 • pinta-ala: 9,3 m2
 • kannella 6
Kuva hytistä

B4R-hytti

ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 2 ala- ja 2 ylävuodetta, laminaattilattia
 • pinta-ala: 9,3 m2
 • kannella 6

M/S Gabriella

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.


Ravintolat ja kahvila

Gabriellan rennon Grill-ravintolan avokeittiössä valmistetaan maukkaita grilliherkkuja. Tarjolla on pihvien ja hampurilaisten lisäksi aina myös kala- ja kasvisvaihtoehto. Ravintola No Namessa tarjotaan maistelumenuita, joiden avainsanoja ovat puhtaat perusmaut ja laadukkaat raaka-aineet – yksinkertaista mutta maukasta. A la carte -ravintolassa voi tilata listalta kala-, liha- ja kasvisruokia pöytään tarjoiltuna. Menu sisältää sekä klassikoita että poimintoja muista ruokakulttuureista.

Viihtyisässä Coffee & Joy -kahvilassa nautit kiireettömästi kupin kahvia. Kahvilalla on oma kondiittori, joten tarjolla on takuulla tuoretta.

Ostokset

Gabriellan tax-free-myymälän laajoista valikoimista löydät tunnettuja merkkituotteita edulliseen hintaan. Myymälöitä on myös ravintoloiden ja kokousosaston yhteydessä. Tax-free-myymälää vastapäätä on Pop-Up Shop, joka tarjoaa kausittain vaihtuvia muodin ja lifestylen huippumerkkejä.

Baarit

Gabriellan Living Roomissa voit nauttia aperitiivit ennen ruokailua tai jatkaa iltaa rauhallisemmissa merkeissä. Wine Bar -viinibaari tarjoaa laajan valikoiman viinejä, kuohuviinejä ja samppanjoita. Upstairs Pubin juomavalikoimaan kuuluu muun muassa laaja valikoima pienpanimoiden oluita.

Yökerho

Gabriellan yökerho Club Marissa on laadukas äänentoisto, isot LED-näytöt, paljon mukavia istumapaikkoja ja suuri tanssilattia. Tähtihetkiä niin shown kuin artistien ja laadukkaiden orkestereiden seurassa. Olet sitten nauttimassa esityksistä tai pyörähtelemässä parketilla, täällä viihdytään ja nautitaan!

Lapsille

Gabriellalla on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! Nuorille on oma ohjelma ja pelihuone. Kesäisin laivan kokouskansi muutetaan Adventure Islandiksi, jossa järjestetään erilaista ohjelmaa perheen pienimmille.

Hyvän olon palvelut

Gabriellalla voit saunoa perinteisesti tai höyrysaunassa. Osastolla on kaksi poreallasta. Travel Spassa voit nauttia ammattilaisen tarjoamista kasvo- ja vartalohoidoista.
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

B2X-hytti

Ikkunaton hytti

 • 15 - 16,5 m2
 • 160 cm parivuode
 • Puhelin, TV, hiustenkuivain ja jääkaappi jonka juomat sisältyvät hintaan
Kuva hytistä

A4R-hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 8,5 m2
 • 2 ala- ja 2 ylävuodetta
 • Allergiaystävällinen
Kuva hytistä

B4-hytti

Ikkunaton sisähytti 1-4 henkilölle

 • 8,5 m2
 • Kaksi ala- ja ylävuodetta

Hytit

Kuva hytistä

Economy-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 8,3 m2
 • Kannella 2 (autokannen alla)
Kuva hytistä

Inside Large 4 -hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 13 m2
 • Parivuode sekä 2 päällekkäistä vuodetta
 • Kannella 6
Kuva hytistä

Inside Piccolo -hytti

Ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 7 m2
 • Päällekkäiset vuoteet
 • Kansilla 5-7
Kuva hytistä

Inside Standard 4 -hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 8,3 m2
 • Kansilla 5-7
Kuva hytistä

Seaside Standard -hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 8,5 m2
 • Kansilla 5-6
Kuva hytistä

Uusittu Inside Standard 4 -hytti

Uusittu ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • Hytissä myös TV
 • 8,5 m2
 • Kansilla 5-6

m/s Cinderella

Ravintolat ja kahvilat

Hyvä ruoka ja juoma ovat onnistuneen risteilyn peruselementit. Cinderellalla onkin laaja valikoima ravintoloita, jotka tekevät matkastasi makuelämyksen.

Melody

Kahvila Melodyssa on rento tunnelma ja viihdettä viikon jokaisena päivänä. Täällä voit nauttia kupillisen hyvää kahvia, virkistävän juoman tai vain rentoutua ja nauttia upeasta merimaisemasta uudessa loungessa.


The Buffet

Valitse omat suosikkisi seisovan pöydän laajasta valikoimasta. Viini, olut, ruokajuomat ja kahvi sisältyvät hintaan.


Ocean Grill

Grilliruokien ystävän suosikkiravintolassa kokit valmistavat ruoan avokeittiössä. Ruokalista vaihtuu vuodenaikojen mukaan.


Baarit


Bottega Prosecco Bar 

Italialaisia erikoisuuksia ja herkkuja lounaaksi, illalliseksi tai yöpalaksi. Nimensä mukaisesti baarin pääteemana on Prosecco-kuohuviini. Tarjolla myös aitoa italialaista espressoa.


Admiral Hornblower´s Pub

Brittiläistä pubitunnelmaa Itämerellä: trubaduuri, pubivisoja ja urheilua TV:stä.  Uppoa pehmeään nahkasohvaan virittäytymään tunnelmaan ennen illan rientoja. 


Cinderellan yökerho Étage

Cinderellan yökerho Étagessa on Itämeren kuumin tanssilattia. Hyvät artistit, tanssiorkesteri ja esitykset pitävät tunnelman katossa viikon kaikkina päivinä. Kesäisin voit tanssia, ottaa aurinkoa ja rentoutua myös terassilla. 


Cinderellan Spa-osasto

Cinderellalla kelpaa saunoa ja heittää kunnon löylyt. Travel Spa tarjoaa kauneutta ja hyvinvointia merellä. Rentoudu risteilyn lomassa, nauti kasvo- ja vartalohoidoista tai tule kysymään ihonhoitovinkkejä osaavilta kosmetologeiltamme. Cinderellan Spa-osasto sijaitsee kannella 6. Aukioloajat: Klo 09.00–15.00 ja klo 18.00–22.00

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Seaside Standard -hytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 9,0 m2
 • Kansi 6
Kuva hytistä

Seaside standard - allergiahytti

Ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 9,0 m2
 • Kansi 5
 • Allergiaystävällinen
Kuva hytistä

Inside Standard 4 -hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 8,4 m2
 • Kansilla 5-7
Kuva hytistä

Economy-hytti

Ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 8,4 m2
 • Kannella 2 (autokannen alla)
Kuva hytistä

Inside standard - allergiahytti

ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 2 ala- ja 2 ylävuodetta
 • soveltuu allergikoille
 • pinta-ala:8,4 m2
 • kannella 5

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf-esite)

Narva ja Rakvere 5 pv

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt