Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Oman ryhmän kanssa matkaan!

Picnicristeilyt Naantalista

Picnicristeilyt Naantalista Finnlinesilla

FINNLINESIN PICNICRISTEILY NAANTALISTA

Finnsirius/Finncanopus


Maailman ehkä kaunein saaristo kutsuu! Lähde ihailemaan sitä uusilla Finnsirius ja Finncanopus laivoilla. Nämä uuden ajan laivat isoine ikkunoineen tarjoavat uudentyyppisen rentouttavan meripäivän Turun ja Ahvenanmaan saaristossa. Nauti hyvästä ruokailuista ja upeasta Spa-osastosta. Lähde kokemaan rentouttava päivä uusilla upeilla laivoilla!

LÄHDÖT TO-SU 26.2.2024 lähtien

Aikataulu: lähtö Naantalista klo 10.30, paluu Naantaliin klo 20.10 (laivan vaihto Ahvenanmaan Långnäsissä)

HINNAT alk./hlö

26.2.-11.6. ja 12.8.-31.12. (to ja pe) 20€
26.2.- 11.6. ja 12.8.-31.12. (la ja su) sekä 12.6.-11.8. (to ja pe) 24€
12.6.-11.8. (la ja su) 28€

Mahdollinen päästömaksu lisätään hintoihin.

HINTAAN SISÄLTYY

• Picnicristeily Finnlinesillä kansipaikoin

LISÄMAKSUSTA

• ateriat, hytti ja muut palvelut laivalla
• ryhmän kuljetukset satamaan

RYHMÄETU

Ryhmässä joka 21. matkustaja on ilmainen. Etu koskee myös aterioita, mikäli ne on etukäteen ostettu ryhmälle ennakkohintaan (väh. 21 hlöä varannut).

Ryhmähinta edellyttää matkan laskuttamista yhdellä laskulla. Vastaava matkanjärjestäjä Matkapojat Oy.
Mahdollinen päästömaksu lisätään hintoihin. Matkanjärjestäjä pidättää oikeuden liikennöitsijän valintaan näillä tarjoushinnoilla. Paikkoja rajoitetusti.


Lataa Picnicristeily Naantalista ryhmämatkaesite


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


Matka myös yksittäismyynnissä!

Jos et tällä kertaa ole lähdössä ryhmän kanssa matkaan, voit myös varata tämän matkan yksittäismyynnistä itsellesi tai pienemmälle seurueelle. Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, yksittäismyynnin myyntipalvelumme auttaa numerossa 010 2323200. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkoihin liittyvissä kysymyksissä. Voit myös jättää soittopyynnön tästä.

Tästä Finnlinesin picnicristeilylle >>

Tästä Finnlines Finnsirius aamulähdöille >>

Tästä Finnlinesin Finncanopus iltalähdöille >>
PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT


Osa kuvista: Finnlines
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt