Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Linnojen lumoa

Kiertomatka Skotlantiin

Tarujen Skotlanti

Lähtöpäivät:

17.7. (täynnä), 11.9.2024 ja 23.4., 14.5.2025

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1398€

Tarujen Skotlanti

alk. 1398 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Tarujen Skotlanti

Skotlannissa, saarivaltion pohjoisosassa on jotain mystistä. Rikkaan historian omaava seutu on rakentunut omaleimaiseksi monien historian vaiheiden aikana: roomalaiset, kelttiläiset ja sittemmin Iso-Britannian kansalaiset ovat tuoneet jokainen omia piirteitään jylhiin Skotlannin maisemiin. Tule Matkapoikien matkalle itse ottamaan selvää, mistä Skotlannissa on oikein kysymys ja ihastu pohjoiseen eksotiikkaan, luontoon, ihmisiin ja kulttuuriin.

Edinburgh

Kiltit, säkkipillimusiikki sekä pubit liitetään yleisesti skotlantilaiseen kulttuuriperimään. Skotlannin pääkaupunki Edinburgh on suosittu matkakohde vastaanottavaisen ilmapiirin, upeiden linnojen ja kirkkojen ansiosta. Vanhakaupunki on Edinburghin keskus ja pääkatu, The Royal Mile, on sen ehdoton turistimagneetti. Katu kulkee Edinburghin ikivanhan linnoituksen ja Holyrood-puiston välillä ja sen varrella on valtaosa kaupungin nähtävyyksistä. Erityisen paljon nähtävää on museoissa, mutta kadun varrella on myös kirkkoja, kaupungin vanhin asuinrakennus, viskistä kertova keskus ja useita putiikkeja.


Loch Lomond -järvi ja Trossachsin kansallispuisto

Tällä matkalla tutustumme myös Skotlannin upeaan luontoon. Loch Lomond -järvi ja Trossachsin kansallispuiston upeat maisemat ovat inspiroineet taiteilijoita ja kirjailijoita jo vuosisatojen ajan. Alue käsittää Loch Lomondin syvät vedet, Trossachsin huimat laaksot, Breadalbanesin korkeat vuoret sekä Argyll-metsän suojaisat vuonot. Alue tarjoaa vierailijalle yhden Skotlannin upeimmista ja kauneimmista maisemista ja se on vain 1,5 tunnin matkan päässä Edinburghista.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Pidätämme oikeudet muutoksiin.


KATSO KAIKKI KIERTOMATKAT >>

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Edinburgh-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Edinburghin kaupunkikierros (kävellen)
  • Tutustumiset Stirlingin linnaan ja St Gilesin katedraaliin
  • Vierailu Loch Lomond –järvellä sekä Trossachsin kansallispuistossa
  • Vierailu Holyrood Distillery viskitislaamossa (sis. maistiaiset)
  • Ateriat: 1 lounas, v. 2024 lähdöillä tulopäivänä lisäksi kevyt aamupala
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu 2024

Lentoaikataulu / FinnairAjat ovat paikallista aikaa. Skotlannissa kellon on 2 tuntia vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Edinburgh 06:45 - 07:35

Edinburgh - Helsinki 18:00 - 22:35

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 320€

Asiakkaat suosittelevat

Tämän matkan ohjelma oli erittäin hyvin mietitty, sopivasti erilaista ohjelmaa, mutta myös omaa aikaa. Kokonainen vapaapäivä oli hyvä.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Edinburgh

Finnairin aamulento Helsingistä Edinburghiin. Suomenkielinen paikallisopas ja bussi ovat lentokentällä vastassa. Viemme matkatavarat hotellille säilytykseen, jonka jälkeen tutustumme kävellen Edinburghin keskiaikaiseen vanhaan kaupunkiin. Kävelemme Royal Mile -katua pitkin, joka päättyy Edinburghin linnaan. Matkalla vierailemme Skotlannin pääkirkossa St Gilesin katedraalissa ja kuulemme tarinoita Edinburghista. Kierroksen aikana nautimme myös yhteisen lounaan. Iltapäivällä paluu hotellille ja sisäänkirjautuminen. Loppupäivä vapaa.

V. 2024 lähdöillä tulopäivänä kevyt aamupala ennen kävleykierrosta.

2. matkapäivä, Loch Lomond -järvi, Stirlingin linna

Skotlantilaisen aamiaisen jälkeen lähdemme kohti pohjoista ja suuntaamme kohti Stirlingin linnaa, joka sijaitsee Stirlingin vanhan kaupungin yläpuolella ja on yksi Skotlannin mahtavimmista linnoista näyttävän sijaintinsa ja vaikuttavan arkkitehtuurinsa vuoksi. Se kohoaa useiden Skotlannin historian merkittävimpien taistelutannerten, kuten Stirlingin sillan yläpuolelle. Täällä myös William Wallace johti joukkonsa Englannin voittoon vuonna 1297 ja Robert the Bruce voitti saman vihollisen kesällä 1314. Myös Mel Gibsonin tähdittämä elokuva Braveheart sijoittuu tänne ja jos katsot tarkkaan, voit nähdä William Wallacen muistomerkin kaukaisuudessa. Stirlingin kylässä aikaa nauttia omakustanteinen lounas.

Stirlingista jatkamme matkaa kohti Loch Lomondia – koko Britannian suurinta järveä. Loch Lomond -järvi ja Trossachsin kansallispuiston upeat maisemat ovat inspiroineet taiteilijoita ja kirjailijoita jo vuosisatojen ajan. Alue tarjoaa vierailijalle yhden Skotlannin upeimmista ja kauneimmista maisemista. Täällä on aikaa ottaa kuvia ja pysähtyä katsomaan maisemia. Paluu takaisin Edinburgiin alkuillasta ja loppuilta on vapaa.  Lounas ja illallinen ovat omakustanteiset.

3. matkapäivä, Edinburgh

Aamiainen hotellissa ja omatoiminen päivä Edinburghissa. Ota osaa esim. kummituskävelykierrokseen, joita lähtee useita Royal Mile -kadun varrelta tai käy vaikkapa Royal Yacht Britanniassa.

4. matkapäivä, Edinburgh - Helsinki

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus klo 12:00 mennessä. Aamupäivä vapaata aikaa. Iltapäivällä suuntaamme kohti itää ja vierailemme Holyrood Distillery viskitislaamossa, jossa tutustumme viskitislauksen saloihin ja saamme maistella viskiä. Alkuillasta kuljetus lentokentälle, josta Finnairin iltalento takaisin Helsinkiin.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt