Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Ryhmille päiväretki

Vinkkejä ryhmille Naantalissa!

Vinkkejä ryhmille Naantalissa!

Lähde päiväreissulle iki-ihanaan Naantaliin! Päivän aikan voit valita ryhmällesi yhden tai useamman mielenkiintoisen retken. Kysy myös hotellimatkaa Naantalin kylpylään. Kahden päivän matkalla ehdit käymään vaikkapa Turussa tai tee laivaretki Ukkopekalla Turkuun Naantalista tai päinvastoin.


TEEMAOPASTUKSET NAANTALISSA


Visit Naantalin kierroksilla taitavat oppaat loihtivat maisemat ja rakennukset eläviksi ja tutustuttavat sinut ihastuttaviin ja joskus jännittäviinkin ihmisiin ja tarinoihin, joita Naantali ja lähitienoot ovat tulvillaan.

Seurapiirielämää kylpylaitoksessa

Vaivaako melankolia, hysteria, hypokondria, erotomania, yleinen heikkous, seurankipeys tai jokin muu määrittelemätön vaiva? Teemaopastus vie aikamatkalle 1910-luvulle ja siinä tutustutaan perinteisen kylpylaitoksen hoitoihin sekä Viluluodon lähteen veden terveysvaikutuksiin. Kierrosta hauskoilla tarinoilla kuljettavat vuorollaan kylpylaitoksen henkilökuntaan kuuluva, kylpylaitoksen arvostettu vieras tai paikallinen asukas.

Virtuaalisesti Kultarannan puutarhaan

Tervetuloa tutustumaan Kultarannan puutarhaan virtuaalisella nojatuolimatkalla! Teemaopastuksella oppaamme johdattavat katsojat jylhän graniittilinnan puutarhaan sekä kukkaloiston, suihkulähteiden ja kauniiden paviljonkien äärelle. Opas kertoo myös tarinoita Kultarannan historiasta. Vuorovaikutteisen opastuksen aikana on mahdollista esittää kysymyksiä. Virtuaalikierroksella näet Kultarannan parhaat palat aivan uudesta näkökulmasta.

Vanhat talot kertovat

Hattu, Hirvo, Humppi… Vanhankaupungin taloilla on nimet. Mitä tarinoita talot ja Vanhankaupungin kapeat kujat kätkevät? Lähde mukaan kuulemaan ja ihmettelemään lähes 600-vuotisen kaupungin mennyttä elämää!

Keskiaikaisen Luostarikirkon salat

Opastus, jossa syvennytään vaikuttavan Luostarikirkon vaiheisiin. Kierros esittelee Naantalin kirkon tarinan mielenkiintoisesti ja sopii erinomaisesti historiasta ja kulttuurista kiinnostuneille.

Olutta ja mennyttä

Humala on Naantalin nimikkokasvi, miksiköhän? Kierroksella nautitaan paikallisia maisteuannoksia ja samalla kuullaan oluen historiastaa. Oluttahan pantiin Naantalissa jo luostariaikaan.

Aurinkokaupungin synkät varjot

Naantalin idyllin taakse kätkeytyy monenlaisia tosielämän rikostarinoita ja ihmiselämän pimeää puolta. Tällä kävelykierroksella kuulet tositarinoita henkirikoksista, katoamisista ja politiikan ääri-ilmiöistä.

Pieniä paheita, suuria syntejä

Aurinkokaupungin pimeämpi puoli. Kuljemme Vanhassakaupungissa ja ihmettelemme, millaisia syntejä ja paheita Naantalissa on harrastettu sekä miten niitä on valvottu. Rangaistuksiakin on näistä seurannut, mutta millaisia?

Elävät lähtevät kuolleet jäävät

Louhisaaren kartanolinnassa kevät- ja syyskaudella. Niina Repon ja Akseli Koukin käsikirjoittama sekä Teija Söderholmin ohjaama näytelmäkierros sukeltaa kartanolinnan historian riipaisevien rakkaustarinoiden äärelle.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


Lataa Teemaopastukset Naantalissa 2024 ryhmäesite


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt