Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Hehkuvat suosikit

Kiertomatka Hollantiin ja Amsterdamiin

Amsterdam ja tulppaanien Hollanti

Lähtöpäivät:

3.4., 10.4., 17.4. ja 24.4.2025

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1268€

Amsterdam ja tulppaanien Hollanti

alk. 1268 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Amsterdam

Koe valloittavan kaunis, keväinen Amsterdam ja Hollanti, jossa miljoonat tulppaanit ja kukkivat puut tervehtivät sinua. Lukuisien kanavien ja siltojen Amsterdam on viihtyisä kaupunki, jossa liikkuminen on vaivatonta. Kaupunki tarjoaa museoita, boheemia kaupunkielämää, kuninkaallisia, kukkatorin ja  kauniita taloja. Parhaiten nautit kaupungista kiireettömästi kävellen, ihastellen ainutlaatuisen "kulta-ajan" rakennustyylistä.


Keukenhof

Keukenhofin kukkaloistoa tullaan ihailemaan ympäri maailmaa. Joka syksy aloitetaan valmistautuminen seuraavaan kevääseen istuttamalla kukka-asetelmat teemojen mukaisesti. Yli 7 miljoonaan tulppaania, hyasinttia ja narsissia täyttävät 32 hehtaarin alueen väreillään ja tuoksuillaan. Vierailijoita puistossa käy joka vuosi lähes miljoona.

Delft

Delft on yksi Hollannin kauneimmista ja idyllisimmistä kaupungeista. Tämä taide- ja käsityökaupunki on maailmankuulu sinisestä keramiikasta. Tutustumme Delftissa vanhaan posliinitehtaaseen, sen historiaan ja posliinin valmistukseen.

Kinderdijk

Kinderdijk kuuluu Unescon maailmanperintökohteisiin, sillä sen upeat vanhat tuulimyllyt kuuluvat perinteiseen hollantilaiseen maisemaan. Alueella on Alankomaiden suurin vanhojen tuulimyllyjen rivi, jossa on jäljellä 19 tuulimyllyn ryhmittymä. Vuonna 1740 rakennettuja tuulimyllyjä on alun perin käytetty maan kuivaamiseen ja viljan jauhamiseen. Tutustumme alueeseen kävellen ja käymme tuulimyllymuseossa.

Matka ei sovellu liikuntaesteisillePidätämme oikeudet muutoksiin.


KATSO KAIKKI KIERTOMATKAT >>

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Hintaan sisältyy

  • Suorat lennot Helsinki-Amsterdam-Helsinki KLM reittivuoroilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussikuljetukset kohteessa
  • Hotelliyöpymiset 2hh aamiaisin
  • Ateriat: 2 lounasta
  • Tutustuminen juustolaan ja puukenkien valmistukseen
  • Lyhyt kiertoajelu Amsterdamissa
  • Retket: Keukenhoffin kukkapuisto, Delftin posliinitehdas, Kinderdijk
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu: 3.4., 10.4. ja 24.4.

Ajat ovat paikallista aikaa. Hollannissa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. 
Lennot: Finnair
Helsinki - Amsterdam 08:10 - 09:45

Amsterdam - Helsinki 18:45 - 22:05

Lentoaikataulu: 17.4.

Ajat ovat paikallista aikaa. Hollannissa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. 
Lennot: KLM, Royal Dutch Airlines
Helsinki - Amsterdam 07:00 - 08:35

Amsterdam - Helsinki 20:50 - 00:15 +1

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone, alk. 280 €

Kanavaristeily alk. 55 €

Lisämaksulliset retket

Hinta 55 /hlö

Kuva retkestä

Kanavaristeily

Kanavaristeilyllä kaupunki avautuu aivan uudesta näkökulmasta, ja se onkin monien mielestä paras tapa tutustua Amsterdamiin. Kaupungin vanhemmat kaupunginosat kanavineen ja katuineen levittäytyvät viuhkamaisesti puoliympyrän muotoon. Kaupungissa onkin liki 1300 siltaa ja kanavien verkosto on 70 kilometriä pitkä, joten kaupunki onkin ansainnut lempinimensä ”Pohjoisen Venetsia”. Kanavia reunustavat, joka suuntaan vinosti riveissä sojottavat ruskeat tiilitalot tuovat mieleen piparkakkutalot. Laiva on varattu vain meidän ryhmällemme, jolloín voimme nauttia suomenkielisestä opastuksesta koko risteilyn ajan. Risteilyn kesto on noin 1 t 30 min ja matka hotellista risteilylle tehdään oppaan johdolla paikallisjunalla/metrolla, hotellin läheiseltä asemalta. Retken toteutuminen edellyttää min. 15 osallistujaa. Retki tehdään 2. matkapäivänä myöhään iltapäivällä. Retken hinta 55 €/hlö.


Asiakkaat suosittelevat

Minusta kaikki meni loistavasti. Ohjelma oli hyvä ja monipuolinen. Opas oli erittäin hyvä. Haluaisin uudelleen hänen matkalleen. Hyvää työtä. Ei mitään negatiivista.

Amsterdam on kaunis ja viihtyisä suurkaupunki. Jos tulee sopivaan aikaan keväällä kannattaa ehdottomasti käydä myös Keukenhofissa.

Opas oli todella hyvä ja asiansa tasalla. Bussit siistejä ja uusia ja toimivia. Vapaa aikaa sopivasti ja me otimme kyllä kaiken irti koko matkasta!

Monipuolinen ohjelma, homma toimi, kiitos!

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Amsterdam

Finnairin tai KLM, Royal Dutch Airlines suora aamulento Helsingistä Amsterdamiin. Paikallinen suomenkielinen opas ja bussi ovat vastassa lentokentällä, mistä ajamme Clara Marian juustolaan. Se on 150 vuotta toiminut maatila Amstelveenissa, jossa vanha alkuperäinen tallirakennus on muutettu puukenkätehtaaksi ja juustolaksi. Tutustumme puukenkien valmistuksen sekä juuston tekoon, ja saamme tietysti myös maistiaiset. Tilan valmiita tuotteita voi ostaa tuliaisiksi. Nautimme tilalla kevyen lounaan, jonka jälkeen suuntaamme Amsterdamin, missä lyhyen kiertoajelun jälkeen majoitumme hotelliin. Loppupäivä on vapaa omalle ohjelmalle. Amsterdam on kuvankaunis ja ystävällinen kaupunki, jossa on useita siltoja, kauniita taloja, kahviloita ja ravintoloita. Lukuisten kanaalien johdosta kaupunki on ansainnut lempinen ”Pohjoisen Venetsia”.

2. matkapäivä, Amsterdam - Keukenhof

Aamiaisen jälkeen lähdemme Keukenhofin kukkapuistoon, jossa upeat tulppaanit ja kukkivat puut vastaanottavat vierailijan. Puistossa näet miljoonia värikkäitä tulppaaneita, upeita istutusalueita ja koet satumaista kukkaloistoa. Nykyisen, valtavan 32 hehtaarin kukkapuiston historia juontaa 1400-luvulle, jolloin kreivitär Jacoba viljeli alueella hedelmiä ja vihanneksia.
Iltapäivällä palaamme Amsterdamiin, jonka jälkeen aikaa omalle ohjelmalle. Vaihtoehtoisesti voit lähteä oppaamme kanssa lisämaksulliselle kanavaristeilylle. Laiva on varattu vain meidän ryhmällemme, jotta voimme toteuttaa suomenkielisen opastuksen koko risteilyn ajan. Amsterdamin vanhemmat kaupunginosat kanavineen ja katuineen levittäytyvät viuhkamaisesti puoliympyrän muotoon. Kaupungissa onkin liki 1300 siltaa ja kanavien verkosto on 70 kilometriä pitkä. Kanaristeilyllä kaupunki avautuu aivan uudesta näkökulmasta, ja se onkin monien mielestä paras tapa tutustua Amsterdamin historialliseen keskustaan. Risteilyn kesto on noin 1 t 30 min ja matka hotellista risteilylle tehdään oppaan johdolla metrolla, hotellin läheiseltä asemalta.

3. matkapäivä, Amsterdam - Delft - Kinderdijk

Hotelliaamiaisen jälkeen ajamme vanhanajan Hollannin henkeä huokuvaan Delftin pieneen kaupunkiin, jota koristavat puiden reunustamat kanavat, historialliset rakennukset ja kauniit kirkot. Kaupunki on edelleen yhtä kaunis kuin silloin, kun kuuluisa taidemaalari Vermeer ikuisti 1600-luvulla kaupungin teoksiinsa. Kaupunki on tunnettu sinisestä posliinista ja vierailemmekin 1600-luvulla perustetussa posliinitehtaassa, jossa tutustumme tehtaan historiaan, tuotteiden valmistukseen, sekä näemme taitavat posliininmaalaajat työssään. Yhteisen lounaan jälkeen jatkamme matkaa Kinderdijkiin, joka on Unescon maailmanperintökohde upeine, vanhoine tuulimyllyineen, jotka kuuluvat historialliseen maisemakuvaan. Tuulimyllyjä käytettiin alun perin viljan jauhamiseen ja vedennostoon. Teemme kävelykierroksen alueella ja käymme tuulimyllymuseossa. Paluu Amsterdamiin myöhään iltapäivällä, jonka jälkeen ilta on vapaa omalle ohjelmalle.

4. matkapäivä, Amsterdam - Helsinki

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Matkatavarat voi jättää hotellin säilöön päivän ajaksi. Tänään on vielä hyvin aikaa nauttia Amsterdamin rennosta tunnelmasta ja kaupungin monista nähtävyyksistä. Päivän aikana voi tutustua vaikkapa Amsterdamin museotarjontaan (suosittelemme museolippujen varaamista etukäteen) tai tehdä tuliaisostoksia. Kuljetus iltapäivällä Amsterdamin lentokentälle, mistä Finnairin tai KLM Royal Dutch Airlines suora iltalento Helsinkiin.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt