Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Romeon ja Julian Verona

Joulu Italiassa

Joulu Italiassa - Verona

Lähtöpäivät:

22.12.2024

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1498€

Joulu Italiassa - Verona

alk. 1498 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Joulu Italiassa - Verona

Koe aitoa italialaista joulutunnelmaa neljässä upeassa ja erilaisessa kaupungissa. Tunnelmoi joulutoreilla ja nauti maailmankuulun italialaisen kettiön antimista. Joulutoreilla puiset myyntikojut tarjoavat mitä herkullisempia jouluruokia, käsintehtyjä joululahjoja ja ilmassa tuoksuu mausteinen kuuma viini sekä makeat joululeivonnaiset. Paikallisasukkaat perheineen saapuvat nauttimaan joulutunnelmasta tehden viimeisiä lahjaostoksia ja maistelemaan erilaisia jouluherkkuja. Majoitumme koko matkan ajan ihastuttavassa Veronan kaupungissa ja näemme myös tuhansien kanaalien Venetsian, Trenton kaupungin Dolomiittivuorten kainalossa sekä kauniit Gardajärven maisemat. 

 

Verona

Kaupunki on tunnettu ympäri maailmaa rakastavaisten, Romeon ja Julian kaupunkina. Verona onkin täynnä historiaa sekä tunnelmaa, ja sitä pidetään yhtenä Pohjois-Italian viehättävimmistä kaupungeista. Veronan kaupungin historiallinen keskusta on kuin luotu joulutunnelmaan. Piazza Erben keskiaikaiset rakennukset valaistaan jouluvaloin ja Piazza Signorialle avataan joulutorit. Kaupunki täyttyy markkinakojuista ja tarjolla on ihania jouluherkkuja, vin brule’tä sekä perinteisiä joululahjoja. Lisäksi roomalaisen amfiteatterin kellarikäytäviin avataan seiminäyttely, jossa kymmenet taitavien käsityöläisten rakentamat seiminäyttämöt kertovat Jeesus-lapsen synnystä.

 

Venetsia

Tuhansien kanaalien Venetsia! Kirjailijat, runoilijat ja säveltäjät ovat kautta aikain saaneet innoitusta Venetsian maagisesta, veden päälle paalutetusta kaupungista. Tämä Adrianmeren helmi on loistavimmillaan joulun aikaan, jolloin kaupunki koristellaan jouluvaloin. Paikalliset asukkaat nauttivat kesän kiireestä rauhoittuneesta kaupungista viettäen aikaa mm. kaupungin lukuisissa kahviloissa.

Gardajärvi

Pohjois-Italian kauneimmat maisemat löytyvät Gardajärven ympäriltä. Jylhän vuoriston sylissä lepäävä turkoosinvärinen järvi oli aikoineen jo roomalaisten lomakohde. Jouluiset markkinat valtaavat pienen ja tunnelmallisen Gardan pikkukaupungin kujat sekä kauniin rantabulevardin, ja tarjolla on herkkuja suoraan paikallistuottajilta.

Trento

Vuorten ja viiniviljelmien ympäröimän Trenton kaupungin historiallisen keskustan sydän on Piazza Duomo -aukio, jonka upeita. rakennuksia koristavat upeat keskiaikaiset freskot. Värikkäillä joulumarkkinoilla on tarjolla mm. käsitöitä, keramiikkaa, koriste-esineitä sekä jouluisia herkkuja.

Lennämme Finnairilla 

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään nopeasti sopivan laivamatkan ja hoitamaan matkaan liittyvät varaukset kuntoon.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >
KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >


Hintaan sisältyy

 • Lentomatkat Helsinki-Milano-Helsinki Finnairin reittilennoilla
 • Matkatavarat lennoilla
 • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
 • Veronan kaupunkikierros ja vierailu joulutorilla
 • Trenton kaupunkikierros ja vierailu joulutorilla
 • Gardan kaupunkikierros ja vierailu jouluisilla markkinoilla
 • Tutustuminen Grappan valmistukseen ja maistiaiset
 • bussikuljetukset matkaohjelman mukaisesti
 • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa
 • Kaksi päivällistä ja yksi illallinen ruokajuomineen
 • Venekuljetukset ja kirkkokonsertti Venetsiassa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lennot Finnairilla.
Ajat ovat paikallista aikaa. Italiassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Milano 08:00 - 10:15

Milano - Helsinki 18:55 - 23:00

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 230€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Milano - Verona

Finnairin aamulento Helsingistä Milanoon. Lentokentällä on vastassa suomenkielinen opas ja bussi, mistä ajamme Veronaan. Monet pitävät kaupunkia yhtenä Italian kauneimmista ja sen historiallinen keskusta kuuluukin Unescon maailmanperintökohteisiin. Verona oli tärkeä kaupunki jo kaksituhatta vuotta sitten, jolloin itse Julius Caesar lomaili täällä. Tuolta ajalta on peräisin edelleen koskemattomana säilynyt roomalainen areena, jossa oli tilaa yli 20 000 katsojalle ja sen sanotaan olevan maailman parhaiten säilynyt amfiteatteri. Kaupunki tunnetaan myös Shakespearen kuolemattomasta Romeon ja Julian rakkaustarinasta ja Julian talon parveke onkin yksi suosituimmista vierailukohteista. Tutustumme kaupungin nähtävyyksiin kävelykierroksen aikana ja näemme sen kauneimmat aukiot sekä Veronaa keskiajalla hallinneen Scaligheri –suvun palatsit. Nautimme päivän aikana myös kevyen päivällisen ruokajuomineen. Illan ohjelma on vapaa. Päivän ajomatka noin 210 km.

2. matkapäivä, Verona

Aamiainen hotellissa ja koko päivä aikaa omalle ohjelmalle. Veronan historiallinen keskusta on kuin luotu jouluntunnelmaan: Piazza Erben keskiaikaiset rakennukset valaistaan jouluvaloin ja Piazza Signorialle avataan joulutori. Kaupunki täyttyy markkinakojuista ja tarjolla on ihania jouluherkkuja, vin brule’tä sekä perinteisiä joululahjoja. Lisäksi Palazzo della Gran Guardiaan avataan seiminäyttely, jossa kymmenet taitavien käsityöläisten rakentamat seiminäyttämöt luovat joulun tunnelmaa ja kertovat Jeesus-lapsen synnystä.

3. matkapäivä, Trento

Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä ajamme vuorten ja viiniviljelmien ympäröimään Trenton kaupunkiin. Historiallisen keskustan sydän on Piazza Duomo, jonka rakennuksia koristavat upeat keskiaikaiset freskot. Kaupungista löytyy lisäksi vanhoja palatseja, linnoituksia, kirkkoja, katedraaleja ja aukioita vartioivat mahtipontiset patsaat. Trenton värikkäillä joulumarkkinoilla on tarjolla mm. käsitöitä, keramiikkaa, koriste-esineitä sekä jouluisia herkkuja. Vierailemme matkalla myös grappatislaamossa, jossa tutustumme sen tuotantoon sekä maistelemme tätä italialaisten kansallisjuomaa. Iltapäivällä palaamme takaisin Veronaan. Jouluaaton illallisen ruokajuomineen nautimme paikallisessa ravintolassa. Unohtumattoman päivän kruunaa vielä perinteinen jouluyön messu. Päivän ajomatka noin 200 km.

4. matkapäivä, Venetsia

Aamiaisen jälkeen lähdemme kohti tuhansien kanaalien Venetsiaa. Kirjailijat, runoilijat ja säveltäjät ovat kautta aikain saaneet innoitusta Venetsian maagisesta, veden päälle paalutetusta kaupungista, ja monet pitävätkin sitä maailman kauneimpana kaupunkina. Tutustumme Piazza San Marcon aukioon, jota hallitsee Pyhän Markuksen basilika sekä sen vieressä oleva kellotorni. Päivällä on aikaa myös omalle ohjelmalle. Tämä Adrianmeren helmi on loistavimmillaan joulun aikaan, jolloin kaupunki koristellaan jouluvaloin. Paikalliset asukkaat nauttivat kesän kiireestä rauhoittuneesta kaupungista viettäen aikaa mm. kaupungin lukuisissa kahviloissa. Nautimme myös yhteisen joulupäivän päivällisen ruokajuomineen, jonka jälkeen osallistumme kirkkokonserttiin. Paluu Veronaan illansuussa ja ilta vapaata ohjelmaa. Päivän ajomatka noin 300 km.

5. matkapäivä, Verona - Gardajärvi - Milano - Helsinki

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutuksen jälkeen ajamme Gardajärven upeisiin maisemiin. Jylhän vuoriston sylissä lepäävä järvi oli aikoineen jo roomalaisten lomakohde, puhtaan turkoosinvärisen veden ja luonnonkauneutensa ansiosta. Vierailemme pienessä ja tunnelmallisessa Gardan kaupungissa, missä keskiaika sekä renessanssi- ja barokkityyli elävät rinta rinnan. Jouluiset markkinat valtaavat kujat sekä kauniin, palmuin koristellun rantabulevardin ja täällä tarjoutuukin mahdollisuus ostaa vaikkapa viimeiset herkkutuliaiset paikallistuottajilta. Tutuksi tulee myös ihastuttava Bardolino, joka on tunnettu laadukkaista viineistä sekä maukkaasta jäätelöstä. Iltapäivällä ajamme Milanon lentokentälle, mistä Finnairin iltalento Helsinkiin. Päivän ajomatka noin 220 km.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt