Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
MSC Cruises

Karibian risteily Miamista

Karibian risteily Miamista

Lähtöpäivät:

30.11.2024, 11.1. ja 8.2.2025.

Matkan kesto:

10 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 2298€

UUTUUS 2024

Karibian risteily Miamista

alk. 2298 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Elämysristeily Karibialle

Lähde täysihoidolliselle elämysristeilylle nauttimaan matkasta upeisiin Karibian maisemiin!  Viikon mittainen risteily MSC-varustamon MSC Seasidella!  Lennämme Air Francella Helsingistä Miamiin (Huom! Helmikuussa lento Lufthansalla Frankfurtin kautta), missä yövytään hotellissa ennen risteilyä. Paluulento tapahtuu myös Pariisin kautta Air Francella (Huom! Helmikuussa paluu Lufthansalla Frankfurtin kautta). Kolmen lähdön reitit vievät upeisiin kohteisiin: Ocean Cay - Nassau- San Juan - Puerto Plata - Miami.  MSC Seaside -huippuristeilijällä tutustut tyylikkäästi Itäisen Karibian upeisiin maisemiin ja kaupunkeihin, aikaa jää hyvin tutustua maissa kohteisiin. Karibian upeiden maisemien ohella nautit risteilijän monipuolisista palveluista ja runsaasta täysihoidosta. Matkalla mukana suomenkielinen matkajohtaja. Lähde Matkapoikien matkapaketin turvin luotettavasti Karibian risteilylle!


Suomenkielinen matkanjohtaja

Suomenkielinen matkanjohtaja on mukana koko matkan ajan alkaen Helsingistä ja avustaa lentojen vaihtojen kanssa. Suomenkielinen matkanjohtaja huolehtii laivalla kaikista järjestelyistä ja tarvittaessa avustaa asiakkaitamme suomeksi myös mahdollisissa kieliongelmissa. Matkanjohtajalta saat tietoa ja vinkkejä myös risteilyn satamakohteisiin ja nähtävyyksiin. Laivalla palvelukielenä on englanti. 


Täysihoito laivalla

Täysihoito laivalla: aamiainen, lounas, välipalat, illallinen. Juomapaketit lisämaksusta.


Risteilymatkalle kiireettömästi

Ennen risteilyä yövytään Miamissa Hotel Breakwater. Näin vältytään turhalta kiireeltä lentokentältä lähtösatamaan. Lisäksi jää hieman aikaa tutustua Miamiin ennen risteilylle lähtöä.  

Karibia tyylikkäästi risteillen 

MSC Seasidella tutustut tyylikkäästi Itäisen Karibian upeisiin maisemiin ja kaupunkeihin. Suomalainen matkanjohtaja on risteilyillä mukana varmistamassa lomasi onnistumisen. Vierailukohteisiin tutustut kätevästi laivayhtiön järjestämillä retkillä tai voit suunnistaa omatoimisille retkille.


Vierailukohteet

Talven 2024-2025 risteilyillä viivytään useamman tunnin ajan jokaisessa satamassa.

• Lähtö- ja paluusatama Miami (USA)

• Ocean Cay (Bahama)

• Nassau (Bahama)

• San Juan (Puerto Rico)

• Puerto Plata (Dominikaaninen tasavalta)

 
Katso isompi kuva reittikartasta tästä >>


Karibian-risteilyiden webinaari pidettiin torstaina 4.4. klo 13:00

Matkapoikien webinaarissa keskusteltiin opastetuista Karibian risteilyistä. Viime talvena meillä oli Läntisen Karibian risteily ja ensi talvena meillä on tulossa kolme opastettua Itäisen Karibian risteilyä. Kuuntele tallenteelta, mitä kaikkea elämysristeilyiden hintaan sisältyy, millaista on risteillä Karibialla MSC:n uusilla laivoilla ja miksi suomeksi opastettu elämysristeily on kaikenkattava valinta. Vieraana oli Karibian risteilyjen suomalainen matkanjohtajamme Maria Väänänen, joka antoi myös käytännön vinkkejä risteilyistä. KATSO TÄSTÄ LINKISTÄ WEBINAARITALLENNEMiami

South Beach, Ocean Driven art deco -talot, Little Havana tai Lincoln Road. Miamissa voit viettää aikaa mm. rannalla, nähtävyyksiä katsoen tai shoppaillen.


Ocean Cay

MSC varustamon Bahamalla sijaitseva yksityissaari tarjoaa puitteet täydellisen rantaloman viettoon.


Nassau

Nassau on Bahamasaarten pääkaupunki ja suosittu risteilysatama, joka tarjoaa upeita rantoja ja kristallinkirkasta vettä.


San Juan

San Juan on Puerto Ricon pääkaupunki ja yksi Karibian alueen kiinnostavimmista matkailukohteista.


Puerto Plata

Puerto Plata on Dominikaanisen tasavallan pohjoisrannikolla sijaitseva trooppinen paratiisi täynnä aurinkoa, hiekkaa ja merenelämää.


Retket

Laivalla on myynnissä monipuolinen valikoima lisämaksullisia retkiä.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.Hintaan sisältyy

 • Air France/Lufthansa vaihdolliset lennot Helsinki-Miami-Helsinki
 • Kuljetukset Miamissa tulo- ja lähtöpäivinä (lentokenttä-hotelli-satama-keskusta-lentokenttä)
 • Hotelliyöpyminen Miamissa 2 hengen huoneessa aamiaisin
 • 7 yön risteily MSC Seasidella valitussa hyttiluokassa 2 hengen hytissä
 • Täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, illalliset ja kaikki välipalat)
 • Laivan monipuolinen viihdeohjelma
 • Kuntosalin ja liikuntatilojen käyttö
 • Uima-altaiden, porealtaiden ja vesiliukumäen käyttö
 • Lastenohjelma ja klubit lapsille
 • Henkilökunnan palvelupalkkiot laivalla
 • Satamamaksut ja verot
 • Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut
 • Miamin kaupunkikierros ja ostosaikaa Dolphin Mall -ostoskeskuksessa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu 30.11.2024 ja 11.1.2025

Ajat ovat paikallista aikaa. Miamissa kello on 7h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Air France.
Helsinki - Pariisi 06:30 - 09:00
Pariisi - Miami 13:10 - 17:30

Miami - Pariisi 19:50 - 10:45+1
Pariisi - Helsinki 12:00 - 16:00

Lentoaikataulu 8.2.2025

Ajat ovat paikallista aikaa. Miamissa kello on 7h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Lufthansa.
Helsinki - Frankfurt 07:00 - 08:50
Frankfurt - Miami 10:10 - 14:35

Miami - Frankfurt 16:45 - 07:45+1
Frankfurt - Helsinki 09:50 - 13:20

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen hytti

Yhden hengen huone

Juomapaketit

Matkaohjelma

1. päivä. Helsinki - Miami

Air Francen aamulento Helsingistä Pariisin kautta Miamiin. Suomenkielinen matkanjohtaja on mukana koko matkan ajan alkaen Helsingistä ja avustaa lentojen vaihtojen kanssa. Miamissa bussikuljetus lentokentältä Miami Beachilla sijaitsevaan hotelliin. Loppuilta aikaa tutustua omatoimisesti Miamin kaupunkiin. 

Miamin ilmasto on lämmin ympäri vuoden ja kaupungin pitkät hiekkarannat ovat suosittuja vierailukohteita. Yksi alueen suosituimmista rannoista on Miami Beachillä sijaitseva South Beach, jossa hiekka on valkoista ja vesi kirkkaansinistä. Iltaisin South Beachin ranta, ja Ocean Driven rantakatu, on myös kaupungin yöelämän keskus. Miamin alueella on paljon muutakin tekemistä kuin rantaelämä, kuten urheilua ja shoppailua. Miami sopiikin matkakohteeksi monenlaisille turisteille: perheille ja pariskunnille, reppureissaajille ja luksuslomailijoille. Ruokaelämyksiä etsivän kannattaa suunnata rohkeasti Miamin eri kaupunginosiin kuten Little Havanaan, jossa on tarjolla kokeiltavaksi lukuisia kuubalaisia ruoka-annoksia. Latinomakujen lisäksi Miamissa kannattaa herkutella myös merenelävillä. Miamin vilkas satama toimii lähtöpaikkana lukuisille risteilyille.

2. päivä. lähtö Miamista

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Aamupäivällä vielä hieman aikaa omalle ohjelmalle. Kuljetus hotellista Miamin satamaan, mistä MSC Seaside lähtee klo 18:00 kohti Bahamaa. Unelmien risteilyloma voi alkaa.

3. päivä, Ocean Cay

Saavumme Ocean Cayhin aamulla klo 08:00 ja laiva jatkaa matkaansa vasta klo 20:00. Ocean Cay MSC Marine Reserve on MSC:n omistama yksityissaari Bahamalla ja se sijaitsee n. 100 km päässä Miamista, lähellä Biminisaaria. Ocean Cay on täydellinen paikka rantaloman viettoon, sillä sieltä löytyy useita uimarantoja (mm. Seakers Family Cove, North Beach, Sunset Beach ja Lighthouse Bay) ja mahdollisuuksia vesiaktiviteetteihin. Risteilymatkustajilla hintaan sisältyy lounas ja jos sinulla on ostettuna varustamon juomapaketti, myös se toimii Ocean Caylla. Saaren maamerkkinä on majakka, jonka luona on iltaisin valoshow ja voit myös kuunnella bahamalaista musiikkia.

4. päivä, Nassau

MSC Seaside saapuu Nassauhun aamulla klo 08:00 ja jatkaa matkaa iltapäivällä klo 16:00. 

Bahamasaaret, jotka ulottuvat yli 700 upean trooppisen Karibianmeren saaren yli, ovat upea lomakohde. Nassau, joka sijaitsee New Providence -saarella, toimii alueen kulttuurillisena keskuksena. Aikoinaan näitä saaria hallitsivat merirosvot, ja suuri osa alueen värikkäästä historiasta kietoutuu erityisesti Nassaun ympärille.

 

Nassau on tunnettu upeista hiekkarannoistaan, kuten Cable Beachista ja Cabbage Beachista, joissa voit rentoutua auringon alla tai osallistua erilaisiin vesiurheilulajeihin tai lähteä veneretkelle katsomaan delfiinejä. Kaupungin historiallinen keskusta tarjoaa mielenkiintoisia nähtävyyksiä, kuten vaaleanpunaisen parlamenttitalon ja 66 porrasta korkea kuningattaren portaikon (Queen’s Staircase), joka on kaiverrettu käsin 1700-luvun lopulla.

5. päivä, meripäivä

Koko päivä aikaa rentoutua ja nauttia laivan palveluista.

6. päivä, San Juan

MSC Seaside saapuu San Juaniin klo 10:00 ja jatkaa matkaa illansuussa klo 18:00. Yksi San Juanin tunnetuimmista nähtävyyksistä on vanha kaupunki, Viejo San Juan, joka on osa Unescon maailmanperintökohdetta. Vanhan kaupungin kapeat kivikadut, värikkäät talot ja historialliset linnoitukset (El Morro ja San Cristóbal) tarjoavat vierailijoille ikkunan menneisyyteen. San Juanin uudempi osa tarjoaa moderneja ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja yöelämää. Lisäksi San Juanissa on lukuisia museoita, gallerioita ja kulttuurikeskuksia, jotka tarjoavat syvällisemmän katsauksen Puerto Ricon historiaan ja kulttuuriin. Kuuluisa cocktail, Piña Colada, on keksitty San Juanissa.

7. päivä, Puerto Plata

Laiva saapuu Puerto Plataan klo 10:00 ja lähtee klo 18:00. Puerto Plata houkuttelee matkailijoita upeilla rannoillaan, historiallisilla nähtävyyksillään ja vilkkaalla kulttuurillaan. Playa Dorada, Puerto Platan päärantakeskus, on kuuluisa kullankeltaisista hiekkarannoistaan ja kristallinkirkkaasta vedestään. Kaupungin ympäristössä on upeita luonnonihmeitä, kuten Pico Isabel de Torres -vuori, joka tarjoaa henkeäsalpaavia näkymiä yli kaupungin ja Atlantin valtameren. Vuoren huipulle pääsee köysiradalla, ja siellä sijaitsee myös Kristus-patsas, joka onkin Puerto Platan tunnetuimpia maamerkkejä. Puerto Platan vanha kaupunki, El Malecón, on toinen vierailun arvoinen kohde. Täällä matkailijat voivat ihailla värikkäitä kolonialaistyylisiä rakennuksia, tutustua paikalliseen kulttuuriin ja nauttia paikallisista herkuista.

8. päivä, meripäivä

Koko päivä aikaa rentoutua ja nauttia laivan palveluista.

9. päivä, Miami - Helsinki

MSC Seaside saapuu Miamiin aamulla klo 07:00. Tilausajobussi noutaa satamasta puolen päivän kaupunkikierrokselle, jonka aikana näet Miamin ja Miami Beachin parhaita paloja. Kiertoajelun jälkeen bussikuljetus lentokentän lähellä sijaitsevaan Dolphin Mall ostoskeskukseen, missä on aikaa tehdä viime hetken tuliaisostoksia. Ostosten jälkeen kuljetus Miamin lentokentälle, mistä Air Francen iltalento Pariisin kautta Helsinkiin. 

10. päivä, saapuminen Helsinkiin

Koneen vaihto Pariisissa ja saapuminen Helsinkiin klo 16:40.

Hotellit

Laivan esittely

MSC Seaside

MSC

Italialainen MSC on maailman suurin yksityisomisteinen risteilyvarustamo ja tunnettu Välimeren risteilyistään. MSC:llä on moderni ja ympäristöystävällinen 21 aluksen laivasto. Varustamo kompensoi kaikkien matkustajien risteilystä aiheutuneet hiilidioksipäästöt. Lisätietoa varustamosta löytyy täältä.

MSC Seaside

MSC Seaside on v. 2017 valmistunut moderni risteilyalus. Tällä upealla risteilyaluksella on jokaiselle sopivaa viihdettä ja tekemistä. Rento tunnelma laivalla sopii sekä perheille että nuorille ja aktiivisille matkustajille.


Laivatiedot

Neitsytmatka 2017
Matkustajia 5084
Henkilökuntaa 1413
Kansia 18

Leveys 41 m
Pituus 323 m
Koko 154 000 BT

Nopeus 22 solmua

Ravintolat

MSC Seasidella on kaksi pääravintolaa (Seashore ja Silver Ipanema), missä ruokailu sisältyy aina risteilyn hintaan. Laivalla on poikkeuksellisesti kaksi buffet-ravintolaa: toinen kannella 8 (Marketplace Buffet) ja kannella 16 (Biscayne Bay Restaurant & Buffet). Molemmissa buffet-ravintoloissa ruokailu kuuluu myös hintaan ja buffet onkin auki lähes vuorokauden ympäri. Hintaan sisältyvien vaihtoehtojen lisäksi laivalla on erikoisravintoloista, joissa voi ruokailla lisämaksusta, mm.  Butcher’s Cut on amerikkalainen pihviravintola ja Ocean Cayssä, missä tarjoillaan mereneläviä. Lisäksi Aurea-luokan asiakkailla ja Yacht Clubin sviittiasiakkailla on oma ravintolansa.


Viihde ja ajanviete

Laivan pääuima-allasalue (Miami Beach Pool) löytyy kannelta 16, missä on myös paljon tilaa auringossa lekotteluun. 18 kannella sijaitsevassa Jungle pool-altaassa on motorisoitu katto, joka voidaan sulkea ja avata sään mukaan, joten uimisesta pääsee nauttimaan myös huonommalla säällä. Kannen seitsemän perästä löytyy lisäksi uima-allas (Sunset Beach Pool) upealla näköalalla.

Metropolitan-teatteri hyödyntää viimeisintä teknologiaa tuodakseen matkustajien iloksi Broadway-tyylisiä spektaakkeleja ja muuta viihdeohjelmaa risteilyn jokaisena iltana. Iltaa voi viettää myös yhdessä lukuisista baareista. 

Laivalla on tosi paljon tilaa lapsille ja lapsiperheille. Uudistettu Kids Club tarjoaa tekemistä kaikille lapsille ja kullakin risteilyllä on todella paljon elävää viihdettä koko perheelle. Aluksella pääsee muun muassa kokeilemaan erilaisia VR-seikkailuja, 5D-elokuvateatteria sekä F1-simulaattoreita. Allaskannella lapsille on myös oma leikkialue.  

Hyvinvointi

Technogymin laitteilla varustettu kuntoilukeskus sijaitsee kannella kahdeksan. Moneen eriin pallopeliin taipuva urheilukenttä puolestaan löytyy kannelta kaksikymmentä.
MSC Cruisesin muilta aluksilta tuttu Aurea Spa -kylpyläalue tarjoaa monipuolisia palveluita rentoutumiseen ja hemmotteluun. Voit nauttia balilaisesta hieronnasta, levähtää thermal spa -alueella tai ehostautua kauneushoidoissa.

Pukeutuminen risteilyllä

MSC -risteilyille voi pukeutua rennosti, myös illallisille. Risteilyllä on muutama juhlavampi illallinen, jolloin t-paidassa ja farkuissa ei ole suositeltavaa mennä a la carte -ravintolaan. Myös buffetissa voi syödä vaikka kaikki illalliset ja buffetiin rennompi pukeutuminen kelpaa. Mukaan kannattaa pakata juhlavammat vaatteet, mikäli haluaa illallistaa hienommin a la carte -ravintolassa.

Hytit

MSC Seasiden hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Valoisasti ja modernisti sisustetuissa hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Henkilökohtainen hyttisiivooja huolehtii hytin siisteydestä ja varustelusta. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varustukseen kuuluu lisäksi mm. interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Lue lisää hyteistä sivun alareunasta.


* Perushytit eli ikkunattomat hytit


* Ulkohytissä nautit maisemista myös hytissäsi


* Parvekehytissä nautit omasta yksityisestä parvekkeestasi 

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Sisähytti Bella

Hyteissä on mukava parivuode, jonka saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Koko on noin 14 m² ja hytin tarkka sijainti selviää lähempänä lähtöä.

Kuva hytistä

Deluxe ikkunallinen hytti

Ulkohyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Hyteissä on pyöreä ikkuna merelle. Koko noin 17 m2.

Kuva hytistä

Deluxe parvekehytti

Parvekehyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Hyteissä on kalustettu parveke, josta on näkymä merelle. Hytin koko parvekkeineen on noin 21–23 m².

Kuva hytistä

Deluxe sisähytti

Hyteissä on mukava parivuode, jonka saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Koko on noin 14 m²

Huom!

Matkustusasiakirjat ja passi

MATKUSTUSASIAKIRJAT (PASSI)

* Laivayhtiöiden sääntöjen mukaan risteilyillä kaikilla matkustajilla tulee olla passi, jonka on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta paluupäivän jälkeen. Tarkistathan, että passi on ehjä ja voimassa! Muiden maiden kansalaisten on tarkistettava oman maansa määräykset. HUOM! Kaikilla USA:han matkustavilla henkilöillä täytyy olla voimassa olevan passin lisäksi myös voimassa oleva viisumi tai elektroninen ESTA-matkustuslupa https://esta.cbp.dhs.gov/esta.


* Laivayhtiöiden sääntöjen mukaan tarvitsemme kaikilta matkalaisilta selkeät valokopiot passeista sekä seuraavat tiedot: kotiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä Suomeen jäävän yhteyshenkilön (lähiomaisen/ystävän) nimi ja puhelinnumero (hätätilanteiden varalta).


Toimitattehan nämä tiedot toimistoomme viimeistään 6 viikkoa ennen lähtöä, dokumentit tulostuvat yhdessä varausvahvistusten kanssa!


* Matkadokumentit (matkaohjelma, lentomatkoilla lentoliput ja risteilyliput) lähetetään noin 1 - 2 viikkoa ennen lähtöä sähköpostitse.


MATKAVAKUUTUS

*Suosittelemme, että kaikilla matkustajilla on voimassa oleva, kattava matkavakuutus, joka kattaa myös koronataudista johtuvan karanteenin, hoitokulut sekä kotiinpaluun. 

 

Ohessa tämänhetkiset varustamon koronasäännöt:

* Suosittelemme, että kaikki matkustajat ovat ottaneet vähintään 2 koronarokotetta, mutta laivayhtiö ei enää edellytä sitä. Laivayhtiö ei myöskään enää vaadi etukäteen tehtävää koronatestiä. 


* Koska lähtöön on vielä aikaa, ohjeistukset voivat muuttua ja ne tulee tarkistaa lähempänä lähtöä uudelleen. 


Ohessa tämänhetkiset USA:n koronasäännöt:

* 12.5.2023 alkaen USA:han saapuvilta matkustajilta ei enää vaadita todistusta täydestä rokotesuojasta. 

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt