Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Itä-Viron kierros ryhmille

Itä-Viron kierros ryhmille

Ryhmämatkaehdotelma Itä-Viron -kierros

Itä-Virumaa sijaitsee Koillis-Virossa Suomenlahden ja Peipsijärven välissä. Maakuntaa pidetään yhtenä Viron kauneimmista alueista merimaisemineen, jokineen ja vesiputouksineen. Alueen suurin ja merkittävin kaupunki on Venäjän rajalla sijaitseva Narva. Narvan linna on yksi alueen tunnetuimmista historiallisista muistomerkeistä.

Kylpylähotelli Toila Spa***

Toila Spa sijaitsee Tallinnasta n. 2 tunnin ajomatkan päässä korkealla rantatörmällä. Kylpylän 9-kerroksinen talo on valmistunut 1989 ja hotellia on remontoitu vuosien mittaan alkaen v. 2000. Toila SPA:ssa voi piristää sekä kehoa että sielua. Á la carte ravintola Mio Mare on viihtyisä paikka nauttia perhe- ja ystäväpiirissä herkullisesta ruoasta. Kesällä on avoinna myös auringonlaskuun avautuva terassi. Lobby-baarissa löytyy tuoreitaleivonnaisia sekä kuumaa ja kylmää juomaa. Wellness spa-osastolla voi ottaa rentouttavia ja eksklusiivisia vartalohoitoja. Toila SPA:ssa on myös kuntosali, 25 m uima-allas sekä erilaisia mahdollisuuksia liikuntaterapiaan. Kylpylän medical spa tarjoaa perinteisiä terveyshoitoja.


RYHMÄMATKAEHDOTELMA, 4pv

1. päivä

Bussi saapuu satamaan. Laiva lähtee klo 18.30/20.30 Helsingistä kohti Tallinnaa. Majoittuminen hytteihin. Mahdollisuus lisämaksusta buffet-ruokailuun.

2. päivä

Laiva saapuu Tallinnaan klo 6.00/8.00. Matka jatkuu kohti Toila Spaata, jossa lounas. Lounaan jälkeen majoittuminen huoneisiin. Ilta aikaa nauttia saunakeskuksen palveluista tai ottaa lisämaksullisia hoitoja.

3. päivä

Aamiainen hotellissa. Lähtö opastetulle retkelle Itä-Viroon. Näemme päivän aikana Suomenlahden rannalla sijaitsevan Sillamäen kaupungin, joka on kuuluisa stalinismin aikaisista rakennuksista sekä klassisista puistoista. Lisäksi käymme Kuremäen luostarissa, joka on ainoa Virossa toimiva ortodoksinen nunnaluostari. Käynti myös Narvan kaupungissa, joka on Viron itäisin kaupunki. Narva on virolaisen ja venäläisen kulttuurin risteyspaikka ja sen kuuluisin nähtävyys on Hermannin linnoitus. Toinen yö Toilassa. Illallinen hotellissa.

4. päivä

Aamiainen hotellissa. Huoneiden luovutus. Bussimatka Tallinnaan, jossa vielä ostosaikaa ennen laivaan menoa. Laiva lähtee klo 12.30/17.00 Tallinnasta kohti Helsinkiä. Matkat kansipaikoin. Mahdollisuus lisämaksusta buffettiin. Laiva saapuu Helsinkiin klo 16.00/19.30.


Hinta noin/hlö

255€ sis. kuljetuksen

 

Hintaan sisältyy

• kuljetukset kotipaikkakunnalta n. 3-5 tunnin ajomatkan päästä satamasta
• kuljettajan sekä ryhmänkerääjän matkat ja majoitus
• menomatka yö laivalla B2-hytissä (vuoteet vierekkäin), paluumatka kansipaikoin
• majoitus kylpylähotelli Toila Spassa (2yötä) jaetussa kahden hengen huoneessa aamiaisineen
• 1 x lounas ja 1 x illallinen hotellissa
• hotellissa aamusauna klo 6-8, kuntosalin ja uimahallin käyttö aukioloaikoina, saunakeskus Termid ja kylpytakit
• opastettu retki Sillamäelle, Kuremäen luostariin ja Narvaan sisältäen sisäänpääsymaksun Hermannin linnaan

Lisämaksusta

• ateriat laivalla


Hinta/hlö, edellyttää väh. 40 maksavaa matkustajaa. Ryhmähinta edellyttää matkan laskuttamista yhdellä laskulla. Vastauullinen matkanjärjestäjä Matkapojat Oy. Matkanjärjestäjä pidättää oikeuden liikennöitsijän valintaan näillä tarjoushinnoilla.


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Lataa Itä-Viron -kierros ryhmämatkaesiteMyyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt