Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Virkistysloma Pärnu, Tervis Medical Spa Hotel

Virkistysloma Pärnuun Tervis Medical Spa Hotel

Pärnu houkuttelee lomailijoita monipuolisella tarjonnalla, kylpylöillä ja rennolla tunnelmalla. Pärnu on Viron merkittävin lomakeskus, ja sieltä löytyykin lukuisia erityyppisiä Spa-kohteita. Kaunis merenrantapromenadi sopii ihanteellisesti ulkoiluun.

Lähdöt su 27.1.-9.6.2024  /  Viking XPRS


Tervis Medical Spa Hotel***

Tervis kylpylähotelli on Viron suurin kylpylä, jossa 7 rakennusta on yhdistetty toisiinsa lasikäytävin.
Kylpylä sijaitsee ranta-alueen läheisyydessä, kuitenkin kävelymatkan päässä Pärnun keskustasta. Osasta hotellihuoneita avautuu näkymä hotellin välittömässä läheisyydessä sijaitsevaan huvisatamaan sekä historialliselle Pärnun aallonmurtajalle. Tervis sopii osittain myös liikuntaesteisille.

Buffet-ravintola, A la carte-ravintola, lobby baari, Muuli-baari, myymälä, hammaslääkäri, konserttisali, kokoustiloja, allas- ja saunaosasto, moderni kuntosali. Allas- ja saunaosastolla 4-ratainen 25 m uima-allas, v.2017 kunnostetut pukeutumistilat (naisille ja miehille erikseen) sekä sauna-ja allastilat: suomalainen sauna, infrapunasauna, suolasauna, aromisauna, höyrysauna, japanilainen kylpy, uima-allas, lastenallas sekä hierova suihku. Iso poreallas jonka yhteydessä toimii saunakeskuksen baari.

ALUSTAVA MATKAOHJELMA:
sunnuntai

10.30 Lähtö Helsingistä Tallinnaan, laivamatkat Viking Xprs.
13.00 Laiva saapuu Tallinnaan. Matka jatkuu Pärnuun paikallisella bussilla.
n. 15.30 Saapuminen Pärnuun Tervis Medical SPA Hotel.
18.00 Päivällinen hotellissa.

maanantai, tiistai ja keskiviikko

Aamiainen ja päivällinen hotellissa, kylpylähoitoja 2 hoitoa /päivä.

torstai

Aamiainen hotellissa.
10.00 Huoneiden luovutus ja lähtö paikallisella bussilla Tallinnaan.
17.00 Viking XPRS lähtee Helsinkiin.
19.30 Laiva saapuu Helsinkiin.

MATKAN HINTA noin/hlö 420€ jaetussa kahden hengen huoneessa

Esimerkkihinta on laskettu 40 matkustajan mukaan.

HINTAAN SISÄLTYY

• tilausajokuljetus Tallinna-Pärnu-Tallinna
• majoitus kahden hengen standard-huoneessa
• puolihoito alkaen su-illan päivällisestä päättyen torstain aamiaiseen
(ma-ke aamiainen ja päivällinen)
• sauna- ja allasosaston käyttö, kuntosalin käyttö
• 6 hoitoa valikoimasta ma-ke

LISÄMAKSUSTA

• ryhmän kuljetukset kotimaassa
• ateriat laivalla sekä hoidot hotellissa
• EU:n määrittelemä ilmasto-/päästömaksu laivalla

Ryhmäetu

Ryhmänkerääjän ja hänen seuralaisen matkapaketin lisäksi ryhmänvetäjälle 40 min hieronta (osahieronnan tilalle) ja 1 sisäänpääsy tanssi-iltaan sekä majoitus sviitissä (paikkatilanteen salliessa).

Ryhmähinta edellyttää matkan laskuttamista yhdellä laskulla. Vastaava matkanjärjestäjä Matkapojat Oy. Matkanjärjestäjä pidättää oikeuden liikennöitsijän valintaan näillä tarjoushinnoilla. Paikkoja rajoitetusti.


Lataa Virkistysloma Pärnuun Tervis Medical Spa Hotel ryhmäesite

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Matka myös yksittäismyynnissä!

Jos et tällä kertaa ole lähdössä ryhmän kanssa matkaan, voit myös varata tämän matkan yksittäismyynnistä itsellesi tai pienemmälle seurueelle. Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, yksittäismyynnin myyntipalvelumme auttaa numerossa 010 2323200. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkoihin liittyvissä kysymyksissä. Voit myös jättää soittopyynnön tästä.

Tästä matkan yksittäismyynnin sivulle >>

KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt