Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Aktiivista lomaa

Patikkamatka Itävaltaan

Patikkamatka Itävaltaan

Lähtöpäivät:

Tulossa 11.5. 2025

Matkan kesto:

6 päivää

Tulossa 2025

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Patikkamatka Itävaltaan

Tule kokemaan unohtumattomia elämyksiä kanssamme vaellus- ja patikointimatkoillemme! Ohjelma sopii kaikenikäisille peruskuntoisille ihmisille, jotka haluavat matkustaa mukavan porukan ja kokeneiden ohjaajien kanssa. Ohjaajat asuvat aina samassa hotellissa yhdessä ryhmän kanssa. Varmista paikkasi tälle upealle vaellusmatkalle ja ilmoittaudu pian mukaan!


Pertisau

Upea Pertisaun kylä Achense järven rannalla, antaa meille hienot puitteet hyvinvointiviikolle. Upeassa vuoristomaisemassa on ilo patikoida, pyöräillä tai vain rentoutua ihaillen upeita maisemia. Oppaittemme johdolla ja merkityillä reiteillä jokainen voi edetä omaa tahtiaan, jolloin sydämen syke säilyy terveysliikunnan kannalta ihanteellisena. Majoitumme upealla alueella, jota hallitsee  9 km pitkä Achese järvi. Hotellissa odottavat joka ilta sauna, spa ja herkullinen illallinen sekä aamuisin upea buffét-aamiainen. Majoitumme Karlwenderin vuoriston alueelle Achense järven lähelle Maurachin kylässä St. Georg hotellissa.


Patikointiloma tekee hyvää!

Hyvinvoinnin ja yhdessäolon täyteiset patikkalomat vievät nauttimaan Keski-Euroopan upeisiin maisemiin. Näillä matkoilla taivalletaan rennosti oman vauhdin mukaan ja siirretään arjen kiireet sivuun. Matkakohteet on valikoitu huolella ja niissä tehtävät patikat soveltuvat hyvin kaikenikäisille tervejalkaisille ja hyvän peruskunnon omaaville ihmisille. Matkapäivien lomassa on monesti tarjolla myös rentoa oheisohjelmaa.

Matkaan yksin, kaksin tai osana seuruetta

Näille patikkalomille olet tervetullut yksin, kaksin tai osana seuruetta. Jokainen matkalainen huomioidaan ja kukaan ei jää yksin. Matkaan ovat tervetulleita myös ei-liikunnalliset matkaseuralaiset - kun sinä patikoit, seuralaisesi pääsee nauttimaan alueen muista nähtävyyksistä - molemmat nauttivat!

Patikat ja fyysinen kunto

Jokaisella patikkamatkalla löytyy eri kuntotasoisille patikoijille soveltuvia reittejä. Patikat tehdään yhdessä oppaiden kanssa ja apu on aina lähellä. Päiväpatikat ovat kestoltaan noin 3-6 tunnin mittaisia, joista aktiivista kävelyä noin 2,5-5 tuntia. Jos huoli omasta jaksamisesta yllättää, on aina mahdollista pitää huilipäivä ja nauttia kohteen muista nähtävyyksistä. 

Varusteet ja hotellipalvelut

Saat ennen matkaa kattavan varusteluettelon, jossa kerrotaan miten varustautua matkaan. Isossa roolissa ovat oikeanlaiset patikointiin soveltuvat kengät ja vaatetus. Oppaat ohjeistavat myös mikäli matkakohteessa on saatavilla lisävarusteita, kuten patikointisauvoja. Patikat alkavat pääsääntöisesti hotellialueen lähistöltä, jolloin pitkiä bussimatkoja ei ole. Päivän patikkativaellusten päätteeksi onkin mukava palata hotellille virkistäytymään ja illastamaan. Kaikkiin patikkalomiin sisältyy puolihoito ja hintaan sisältyvät ruokailut ovat hyvätasoisia. Mahdollisen erikoisruokavalion saatavuus on kuitenkin tärkeää varmistaa etukäteen ennen matkaa.

Patikkamatkoille on turvallista lähteä!

Matkapoikien patikkamatkat toteutetaan yhteistyössä Liikuntamatkojen kanssa. Liikuntamatkoilla on vuosikymmenten rautainen kokemus onnistuneiden patikkamatkojen järjestämisestä. Näillä patikkamatkoilla vaalitaan luottoreseptiä, johon kuuluu patikoinnista nautiskelu, vauhdin mitoitus oman kunnon mukaan, suomenkieliset kokeneet patikkaoppaat ja koko ryhmän majoittuminen samaan hotelliin. Nämä ovat asioita, jotka keräävät kiitosta vielä pitkään matkan jälkeenkin. Patikkamatkoilla syntyvä yhteisöllinen ilmapiiri on myös hurmannut jo tuhansia suomalaisia ja useat heistä palaavat uskollisesti uusille patikoille ja ainutlaatuisten hetkien äärelle. 

Tule mukaan patikkaperheeseen!

Anna sinäkin hyvinvointilupaus itsellesi ja lähde nautiskelemaan patikoinnista mukavassa porukassa ja kokeneiden oppaiden seurassa. Upeat maisemat kruunaavat loman!


Lisätietoja ohjelmasisällöstä ja vaelluksista

Jouni Parkkali, puh. 0400 409 837, jouni.parkkali@liikuntamatkat.fi


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.KATSO KAIKKI PATIKKAMATKAT >>

--------------------------------------------------Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

 

Hintaan sisältyy

  • Lentomatka Helsinki-München-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Suomeksi opastetut patikat matkaohjelman mukaan (4 kpl)
  • Ateriat: puolihoito (5 aamiaista ja 5 illallista)
  • Matkaohjelman mukaiset retket ja kuljetukset, tarvittavat kävelysauvat
  • Kokeneiden suomenkielisten vaellusoppaiden palvelut kohteessa (2 opasta)
  • Sauna ja spa joka ilta
  • Achensee-kortti, jolla matkustat paikallisbusseissa veloituksetta, myös muita alennuksia ostoista

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Saksassa ja Itävallassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - München 08:00 - 09:35

München - Helsinki 12:00 - 15:25

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 240€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - München - Maurach

Finnairin aamulento Müncheniin. Opas ja bussi ovat vastassa Münchenin lentoasemalla. Lentoasemalta lähdemme suoraan kohti Maurachin kylää, jonne ajomatkaa on noin 2,5h. Majoittuminen ja omakustanteinen lounas. 

Myöhään iltapäivällä tutustumme yhdessä patikoiden lähialueeseen. 

Yhteinen illallinen ja tutustuminen viikko-ohjelmaan.

2. matkapäivä, Achensee-järven patikka

Aamiaisen jälkeen lähdemme bussilla noin 5km päässä sijaitsevaan Pertisaun kylään, josta patikoimme rantaa pitkin Achenkirchiin noin 10km matkan. Mahdollisuus myös lyhennettyyn reittiin matkaamalla laivalla puolivälistä patikkaa suoraan Achenkirchiin. Paluu laivalla tai paikallisbussilla takaisin hotellille Maurachiin. Yhteinen illallinen ja mahdollisuus saunaan.

3. matkapäivä, Bärenkopf- patikka

Aamiaisen jälkeen lähtö vaellukselle, jonka kokonaiskesto on noin 5h. Suuntaamme hotellilta bussilla Pertisaun hissiasemalle, josta nousemme hissillä Bärenbad Almille (1430m). Täältä aloitamme vaelluksen Bärenkopf vuorelle 1991 metrin korkeuteen. Ryhmä on mahdollista jakaa kahtia, jolloin osa vaeltaa lyhyemmän reitin ja nousee 1760m korkeuteen ja jatkaa leveää tietä pitkin hotellille noin 5km matkan. 

Paluu hotellille klo 16.00 mennessä, sauna.

Yhteinen illallinen hotellissa.

4. matkapäivä, Blumsjoch -patikka tai Innsbruck

Aamiaisen jälkeen lähdemme paikallisbussilla Pertisauhun. Vaellus alkaa Pertisausta (910m) metsäreittiä pitkin kahden ravintolan kautta Gern Alm -ravintolaan (1125m). Pysähdymme kahville, jonka jälkeen alkaa vaativampi nousu leveää tietä pitkin Plumsjoch Hütteen (1600m). Patikan kesto Gern Almiin n. 2h ja perille asti n. 3,5h. Nousukorkeutta on 140m-650m, riippuen valitusta reitistä. Paluu takaisin Pertisauhun, josta jatko hotellille joko kävellen tai bussilla.


Vaihtoehtoinen päiväohjelma: 

Lisämaksullinen retki Innsbruckiin junalla, hinta 40€/hlö 

Sis. junamatkat ja vierailun Swarovskin kristallimaailmassa 

Swarovski Crystal Worlds


 Yhteinen illallinen ja mahdollisuus saunaan.


5. matkapäivä, Rofan Spitze ja Dalfaz Alm -patikka

Aamiaisen jälkeen kävelemme lyhyen matkan kabiinille, jolla nousemme Rofanin yl(erillinen maksu), jolla nousemme Maurachin yläasemalle 1.836metriin. Sieltä alkaa vaellus Rofan Spizen vuoren huipulle (2.200m). Kaksi vaihtooehtoa reitille. Mahdollisuus lähteä hiukan helpompaa maisemallista panoraamareittiä Dalfaz Almille. Tällä reitillä on nousua vain 120m ja Rofan Spizellä nousukorkeutta on 500m.

Paluumatkalla voit myös liitää Air Rofanilla: http://www.rofanseilbahn.at/sommer/attraktionen/airrofan/

paluu hotelliin n. klo 16.00

sauna ja 18.30 päivällinen

20.00 iltaohjelmaa
6. matkapäivä, München - Helsinki

Huoneiden luovutus, lähtö aamiaiseväiden kanssa Müncheniin josta,  

Finnairin päivälento Helsinkiin. 
Pidätämme oikeuden muuttaa patikka-aikatauluja mm. 

sääolosuhteiden vuoksi. 

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.

Muita kiinnostavia kohteita

Kuva - muu kiinnostava kohde

Italia Val di Fiemme patikka

Tule mukaan hyvinvointi- ja patikointimatkallemme Italian Val di Fiemmeen! Matka sopii sopii kaikenikäisille peruskuntoisille, tervejalkaisille matkalaisille. Oppaamme on mukana koko matkan ajan. Varaa netistä tai soita myyntipalveluumme 010 2323200.

Lue lisää
Kuva - muu kiinnostava kohde

Andorra Ordino patikka

Tule mukaan patikointimatkallemme Espanjan Andorraan! Matka sopii sopii kaikenikäisille peruskuntoisille ihmisille, ja oppaamme on mukana koko matkan ajan. Varaa netistä tai soita myyntipalveluumme 010 2323200.

Lue lisää
Kuva - muu kiinnostava kohde

Itävalta Kitzbühel patikka

Tervetuloa mukaan matkalle kaikki liikunnallisesta matkasta vuorien keskelle kiinnostuneet. Nyt matkamme suuntautuu Itävaltaan, kuuluisan laskettelukeskuksen Kitzbühelin läheisyyteen. Kaikki neljä ohjattua patikkaa ovat helpohkoja ja sopivat perusaktiivisille, tervejalkaisille matkalaisille. Käytössämme on joka ilta sauna ja uima-allas. Neljäntenä matkapäivänä voit viettää vapaapäivää tai osallistua patikkaoppaan oman tutun suosikkireitin patikoimiseen. Matkan hintaan sisältyy puolihoito. Varmista paikkasi tälle upealle patikkamatkalle ja ilmoittaudu pian mukaan! Varaa netistä tai soita myyntipalveluumme 010 2323200.

Lue lisää
Kuva - muu kiinnostava kohde

Italia, Kiens patikka

Tule mukaan kokemaan unohtumattomia elämyksiä patikointimatkallemme Etelä-Tirolin huikeisiin maisemiin! Matka sopii sopii kaikenikäisille peruskuntoisille ihmisille, ja oppaamme on mukana koko matkan ajan. Varaa netistä tai soita myyntipalveluumme 010 2323200.

Lue lisää
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt