Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Näe ja koe Costa del Solilla!

Näe ja koe Costa del Solilla

Costa del Sol eli Aurinkorannikko

Costa del Sol eli Aurinkorannikko on alue Andalusiassa, Malagan maakunnassa ja on yksi suosituimpia matkailukohteita Espanjassa. Se sijaitsee Välimeren rannalla Gatanniemen ja Gibraltarinsalmen välissä. Aurinkorannikolta ei nimensä mukaisesti aurinkoa ja rantaa puutu. 160 km kaunista rantaa ja yli 300 aurinkoista päivää vuodessa! Aurinkorannikko ja sen suuri kaupunki Fuengirola on suosittu matkakohde suomalaisten keskuudessa, Fuengirolaa kutsutaan Suomen eteläisimmäksi kaupungiksi. Tältä sivulta parhaat vinkit ja käyntikohteet Espanjan aurinkorannikolle! 

Suomalaisten suosikki

Eteläisen Espanjan Costa del Sol eli Aurinkorannikko on yksi suomalaisten ja pohjoismaalaisten matkailijoiden suosituimmista matkailukohteista. Aurinkorannikko houkuttelee kävijöitä miellyttävällä ilmastollaan ja upeilla hiekkarannoillaan. Alueelta löytyy runsaasti nähtävää myös kulttuuria, historiaa ja nähtävyyksiä arvostaville matkailijoille.

Fuengirola

Fuengirola kuuluu ehdottomasti Costa del Solin suosituimpiin lomakohteisiin. Tämän rantakaupungin pitkä rantapromendi, kaunis hiekkaranta sekä rento ja kansainvälinen tunnelma, luovat täydelliset puitteet onnistuneelle lomalle. Fuengirola tarjoaa valtavasti hyviä ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja erilaisia aktiviteetteja. Perheen kanssa matkaaville Fuengirolassa riittää mukavaa tekemistä ja käyntikohteita, kuten esim. vesipuisto, eläintarha ja erilaiset vesiurheilulajit.

Rannat

Fuengirolasta ei rantoja puutu; 160 km kaunista rantaviivaa. Rannat on hienohiekkaisia ja soveltuvat myös lapsiperheiden rantalomailuun. Suomalaisten suosikkiranta on Carvajal, joka sijaitsee Fuengirolassa, samannimisessä kaupungisssa. Matkapoikien Fuengirolan hotellit sijaitsevat aivan lähellä Playa de San Francisco -rantaa. Ranta on suosittu turistiranta, jossa voit vuokrata aurinkotuolin- ja varjon sekä tilata ruokaa ja juomia.

Mijas, Fuengirolan helmi

Viehättävä Mijaksen rannikkokaupunki soveltuu vaikka päiväretken kohteeksi Fuengirolasta. Upeat maisemat, kapeat sokkelomaiset kujat ja valkoiset talot odottavat täällä matkailijaa. Mijasin historiallinen keskus, Mijas Pueblo, sijaitsee vuoren rinteellä yli 400 metriä merenpinnan yläpuolella. Mijas sijaitsee noin 7 kilometria Fuengirolasta, ja sinne pääsee vierailemaan vaikkapa bussilla.


Ostoskeskus Miramar

Fuengirolasta löytyy iso ostoskeskus Miramar. Ostoskeskuksesta löydät varmasti tarvitsemasi ostokset. Lisäksi sieltä löytyy ravintolita ja elokuvateatteri.


Malaga

Malaga on satamakaupunki Aurinkorannikolla, ja yksi suosituimmista lomakohteista. Malagassa löytää kaikkea mitä muistakin suurista kaupungeista, kuten kulttuuria, hyvää ruokaa ja shoppailumahdollisuuuksia.


Costa del Golf

Aurinkorannikkoa kutsutaan joskus myös nimityksellä Costa del Golf. Fuengirolan ympäriltä löytyy kymmeniä tasokkaita kenttiä ja moni suuntaakin Costa del Solille golfmatkalle. Kesän kuumimpina hetkinä golfaus saattaa olla auringonpaisteessa tukalaa, ja suurin sesonki golfaajille onkin Espanjassa keväällä ja syksyllä. Kesällä hinnat ovat edukkaampia.
VARAA LOMA FUENGIROLAAN COSTA DEL SOLILLE >>KAIKKI RANTALOMAT >>


 Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt