Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Nousevan auringon maa

Japani

Japani - nousevan auringon maa

Lähtöpäivät:

29.10., 28.11.2024 ja 13.2., 13.3., 9.5.2025

Matkan kesto:

10 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 3198€

Japani - nousevan auringon maa

alk. 3198 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Japani

Japani on moni-ilmeinen maa, jossa moderni nykyaika yhdistyy idän vanhaan eksotiikkaan. Saarivaltioon mahtuu niin muinaisia temppeleitä ja kimonoon pukeutuneita geishoja kuin futuristisia kaupunkeja. Tällä matkalla pääset tutustumaan Tokion metropoliin, japanilaisille pyhään Fuji -vuoreen, keisarien Kiotoon, temppelikaupunki Naraan ja moderniin Osakaan.

Tokio

Tokion suosituimmat nähtävyydet on kaupungin valtavasta koosta huolimatta mahdollista kiertää muutamassa päivässä. Meiji temppeli on yksi Tokion vierailluimmista kohteista. Tämä shintolainen temppeli on pyhitetty keisari Meijille sekä hänen vaimolleen, keisaritar Shokenille, ja sitä pidetään japanilaisten henkisenä kotina.Tutustumme myös Asakusaan, Tokion vanhaankaupunkiin, mistä löytyy kaupungin vanhin temppeli 600-luvulta.  Maisemia yli mahtavan metropolin ihailemme yli kolme sataa metriä korkeasta Tokio Towerista.


Fuji vuori

Täydellisen symmetrinen, lähes myyttinen Fuji-vuori on innoittanut lukuisia taiteilijoita ja runoilijoita läpi historian. Tämä Japanin korkein vuori kurottaa 3776 korkeuteen ja sen huippu on lumen peitossa usean kuukauden vuodessa. Se on japanilaisille pyhä vuori, joka on ollut sintolaisuuden merkittävä symboli jo satojen vuosien ajan.


Kioto

Kiotoa pidetään Japanin kulttuurin kehtona; Unescon maailmanperintökohteiden joukkoon on Kioton monumenteista kelpuutettu peräti 17 kpl. Näistä tunnetuimpia lienevät Kiyomizu-temppeli sekä Nijo-linna, joissa vierailemme molemmissa. Kiyomizu-temppeli on rakennettu 1600-luvulla korkealle kukkulalle ja näkymät yli Kioton ovat huikeat. Nijo-linnan erikoisuutena on puolestaan satakielilattia, joka laulaa lintujen lailla käveltäessä. Lattian alkuperäisenä tarkoituksena oli suojella linnanherraa salamurhaajilta.

Nara

Naran kaupunki oli Japanin ensimmäinen pysyvä pääkaupunki 700-luvulla. Osa tuon ajan temppeleistä ja puuveistoksista on edelleen nähtävissä Naran puistossa, valtaisalla viheralueella keskellä kaupunkia. Vierailemme tässä puistossa, jossa vaeltaa myös yli tuhat kesyä peuraa. Tutustumme myös puistoalueella sijaitsevaan Todaiji-temppeliin, joka on maailman suurin puinen rakennus. Täältä löytyy myös Japanin suurin pronssinen Buddha-patsas. 

Osaka

Osaka on Japanin kolmanneksi suurin kaupunki ja oli pitkään Japanin tärkein talouskeskus, jossa suuri osa asukkaista kuului kauppiasluokkaan. Se kasvoi yhdeksi Japanin tärkeimmistä kaupungeista jo 1600-luvulla, ja palasi myöhemmin muinaiseen rooliinsa tärkeänä satamana sekä kaupallisena keskuksena.Tutustumme mm. Osakan linnaan, joka on yksi Japanin merkittävimmistä linnoista. Linnan rakennustyöt aloitettiin vuonna 1583.

Matkanjohtajana kokenut Japani-opas!

Matkapoikien kaikilla Japanin kiertomatkoilla toimii matkanjohtajana Henri Hirvenoja, joka on kokenut Japanin opas. Henri opiskeli nuorena vaihto-oppilaana Japanissa ja on suorittanut japanin kielen opinnot Tampereen sekä Helsingin yliopistoissa. Tämän jälkeen hän on tehnyt täydennyskoulutuksena kaksi matkailualan tutkintoa. Henri puhuu japania sujuvasti ja hänellä on lähes kahden kymmenen vuoden kokemus Japanin matkojen opastuksista. Hän on kirjoittanut myös runokirjan ”Nousevan auringon otteessa”, joka avaa japanilaisen kulttuurin saloja.

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323 200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


Hintaan sisältyy

 • Lentomatkat Helsinki–Tokio ja Osaka- Helsinki Finnairin suorilla reittilennoilla
 • Matkatavarat lennoilla
 • Bussikuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaan
 • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
 • Kaupunkikierrokset Tokiossa, Kiotossa, Narassa ja Osakassa matkaohjelman mukaisesti
 • Sisäänpääsymaksu Tokio Toweriin ja tutustuminen Meiji Jingu Shrine temppeliin
 • Retki Fuji vuorelle ja risteily Ashi -järvellä
 • Tutustumiset Kiyomizu ja Kinkakuji temppeleihin sekä Nijon linnaan Kiotossa
 • Tutustumiset Todaji temppeliin ja Naran puistoon
 • Tutustumiset Osakan linnaan ja Umeda Sky Buildingiin
 • Ateriat: kuusi lounasta ja yksi illallinen
 • Junaliput luotijunaan Mishima-Kito
 • Erillinen matkalaukkukuljetus Tokio-Kioto
 • Englanninkielisen paikallisoppaan palvelut Japanissa
 • Matkapoikien suomalaisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu: 29.10., 28.11.2024 ja 13.2., 13.3.2025

Finnair.
Ajat ovat paikallista aikaa. Japanissa kello on 7 tuntia enemmän kuin Suomessa.
Saapuminen Tokioon ja Helsinkiin lähtöä seuraavana päivänä.
Helsinki - Tokio 17:55 - 14:25 +1

Osaka - Helsinki 23:25 - 05:30 +1

Lentoaikataulu: 25.9.2024 ja 9.5.2025

Finnair. 
Ajat ovat paikallista aikaa. Japanissa kello on 6 tuntia enemmän kuin Suomessa.
Saapuminen Tokioon ja Helsinkiin lähtöä seuraavana päivänä.
Helsinki - Tokio 18:30 - 13:50 +1

Osaka - Helsinki 22:25 - 05:30 +1

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone 350 €

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Tokio

Finnairin Helsingistä lähtee illalla kohti Tokiota. Yöpyminen lentokoneessa.

2. matkapäivä, Tokio

Saapuminen Tokioon Hanedan lentokentälle iltapäivällä. Paikallinen bussi on vastassa lentokentällä ja matkanjohtajamme johdolla ajamme Tokion keskustaan ja majoittaudumme hotelliin. Yhteinen tervetuloillallinen paikallisessa ravintolassa lähellä hotellia.

3. matkapäivä, Tokio

Aamiainen hotellissa. Päivän aikana näemme monia kaupungin tunnettuja nähtävyyksiä. Tokio-tornista avautuu upea näköala yli kaupungin ja kirkkaalla säällä sieltä voi nähdä jopa Fuji-vuoren huipun. Torni muistuttaa paljon Pariisin Eiffel-tornia, ollen sitä kuitenkin hieman korkeampi. Se avattiin yleisölle 1958 ja on 333 metriä korkea (näköalatasanne on 150 m korkeudessa). Seuraavaksi ajamme Asakusan kaupunginosaan, jota kutsutaan myös Tokion vanhaksi kaupungiksi, sillä se on onnistunut säilyttämään muuta kaupunkia perinteisemmän tunnelman. Täällä näemme mm. 600-luvulta peräisin olevan puisen Sensoji-temppelin, joka on kaupungin vanhin. Sinne johtaa vilkas Nakamise-markkinakatu, jossa on tarjolla perinteisiä käsitöitä, herkkuja ja matkamuistoja. Yhteisen lounaan jälkeen tutustumme myös vilkkaaseen ja moderniin Ginzan osaan kaupungista. Se on tunnettu varsinkin ostos- ja business alueena, minne on keskittynyt lukuisia luksuskauppoja ja merkkiliikkeitä. Paluu hotelliin iltapäivällä, jonka jälkeen ohjelma on vapaa.

4. matkapäivä, Tokio

Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä näemme aivan kaupungin sydämessä sijaitsevan mahtavan Keisarin palatsiin. Täällä asui samurai -armeijan ylipäällikkö, Shogun, joka oli Japanin todellisten hallitsijoiden arvonimi vuodesta 1192 alkaen. Keisari muutti palatsiin vasta samettivallankumouksen aikana 1800-luvun lopussa. Sitä ympäröi valtava puisto, joka on auki vain kaksi kertaa vuodessa, uudenvuodenaattona ja keisarin syntymäpäivänä. Vierailemme myös Meiji temppelissä, joka on yksi Tokion vierailluimmista kohteista. Tämä shintolainen temppeli on pyhitetty keisari Meijille sekä hänen vaimolleen, keisaritar Shokenille. Temppeli-alue koostuu yhteensä 700 000 neliömetrin kokoisesta metsästä ja sitä pidetään japanilaisten henkisenä kotina. Yhteisen lounaan jälkeen vierailemme elämää sykkivällä Harajakun alueella, joka tunnetaan värikkäästä katutaiteesta ja muotielämästään. Paluu hotelliin illansuussa, jonka jälkeen illan ohjelma on vapaa.

5. matkapäivä, Tokio - Fuji vuori - Kioto

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Matkatavarat menevät erillisellä kuljetuksella Kiotoon ja tarvittaessa voi päivän ajaksi pakata mukaan pienen laukun. Tokiosta ajamme Fuji vuorelle, joka erään uskomuksen mukaan syntyi suuren maanjäristyksen seurauksena. Täydellisen symmetrinen, lähes myyttinen Fuji-vuori on innoittanut lukuisia taiteilijoita ja runoilijoita läpi historian. Tämä Japanin korkein vuori kurottaa 3776 korkeuteen ja sen huippu on lumen peitossa usean kuukauden vuodessa. Se on japanilaisille pyhä vuori, joka on ollut sintolaisuuden merkittävä symboli jo satojen vuosien ajan. Sään salliessa vierailemme vuoren 5. asemalla. Yhteisen lounaan jälkeen risteilemme noin puolen tunnin ajan kauniilla Ashi -järvellä. Pääsemme ihailemaan maisemia myös Japanin pisimmältä kävelyriippusillalta, jolla on pituutta neljäsataa metriä. Myöhään iltapäivällä jatkamme matkaa kuuluisalla Shinkansen -luotijunalla Kiotoon, jonka huippunopeus on jopa 320 kilometriä tunnissa. Kuljetus illalla Kioton rautatieasemalta hotelliin ja majoittuminen.

6. matkapäivä, Kioto

Aamiainen hotellissa. Kioto on täynnä historiallisia nähtävyyksiä ja se oli Japanin pääkaupunki vuodesta 794 vuoteen 1868, jolloin keisari hoveineen muutti Tokioon. Kiotoa pidetäänkin Japanin kulttuurin kehtona ja siellä vaalitaan ja arvostetaan perinteisiä elämänmuotoja enemmän kuin muualla. Kioton yli 1500 buddhalaistemppeliä ja noin 300 shintolaispyhäkköä ovat maailman suurimpia kulttuuriaarteita. Päivän aikana tutustumme upeisiin Unescon maailmanperintökohteisiin. Kiyomizy temppeli on rakennettu 1600-luvulla paaluille korkealle kukkulalle, ja sieltä aukeaa huikeat näkymät yli Kioton. Nijo-linnan erikoisuutena on satakielilattia. Lattia laulaa lintujen lailla siinä käveltäessä ja sen alkuperäisenä tarkoituksena oli suojella linnanherraa salamurhaajilta. Kinkakujin ”Kultaisen paviljongin” temppelin kaksi ylintä kerrosta on päällystetty puhtaalla lehtikullalla, ja sen Paviljongissa säilytetään Buddhan pyhäinjäännöksiä. Nautimme päivän aikana myös yhteisin lounaan. Paluu hotelliin illansuussa, jonka jälkeen ohjelma on vapaa.

7. matkapäivä, Kioto

Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa omalle ohjelmalle Kiotossa. Voit tutustua kaupungin moniin nähtävyyksiin ja tehdä vaikkapa tuliaisostoksia. Matkanjohtajalta saat myös vinkkejä.

8. matkapäivä, Kioto - Nara - Osaka

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Päivän aluksi ajamme Naran kaupunkiin, joka oli Japanin ensimmäinen pääkaupunki 700-luvulla. Siihen asti hallituksen paikka oli siirtynyt sen mukaan, missä uusi keisari tuli valtaan. Kaupunki perustettiin samaan aikaan kuin buddhalaisuus tuli Japaniin, ja osa tuon ajan temppeleistä ja puuveistoksista on edelleen nähtävissä Naran puistossa, valtaisalla viheralueella keskellä kaupunkia. Vierailemme tässä puistossa, jossa vaeltaa myös yli tuhat kesyä peuraa. Tutustumme myös puistoalueella sijaitsevaan Todaiji-temppeliin, jota pidetään maailman suurimpana muinaisena puurakennuksena. Sieltä löytyy myös Japanin suurin pronssinen Buddha-patsas, jolla on painoa yli neljäsataa tonnia. Yhteisen lounaan jälkeen jatkamme matkaa Osakaan. Vierailemme katetulla Kuroman markkinoilla, joka on saanut lempinimen ”Osakan keittiö, sillä paikallisten asukkaiden lisäksi ravintoloiden kokit hankkivat aterioiden raaka-aineet täältä. Majoittuminen hotelliin myöhään iltapäivällä, jonka jälkeen ohjelma on vapaa.

9. matkapäivä, Osaka

Aamiainen hotellissa. Osaka on Japanin kolmanneksi suurin kaupunki ja oli pitkään Japanin tärkein talouskeskus, jossa suuri osa asukkaista kuului kauppiasluokkaan. Se kasvoi yhdeksi Japanin tärkeimmistä kaupungeista jo 1600-luvulla, ja palasi myöhemmin muinaiseen rooliinsa tärkeänä satamana sekä kaupallisena keskuksena. Tutustumme kiertoajelun aikana kaupungin moniin nähtävyyksiin. Vierailemme mm. kaupungin näkyvimmässä maamerkissä Umeda Sky Buildingissä, jossa kaksi jättimäistä tornia yhdistyy huipulla, ja niiden välillä kulkevat liukuportaat näyttävät kulkevan tyhjän päällä. Tutustumme myös Osakan linnaan, joka on yksi Japanin merkittävimmistä linnoista. Linnan rakennustyöt aloitettiin vuonna 1583. Se sijaitsee noin neliökilometrin alueella ja keskuslinna on ulkopuolelta viisi, ja sisältä kahdeksan kerrosta korkea. Yhteisen lounaan jälkeen vierailemme myös Namban osassa kaupunkia, joka on energinen ostos- ja viihde-elämän keskus. Paluu hotelliin illansuussa, jonka jälkeen ohjelma on vapaa.

10. matkapäivä, Osaka - Helsinki

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Matkatavarat säilyvät hotellissa päivän ajan. Koko päivä aikaa omalle ohjelmalle ja vaikkapa tuliaisostoksille. Kuljetus illalla Osakan lentokentälle, mistä Finnairin lento hieman ennen puoltayötä kohti Helsinkiä. Yöpyminen lentokoneessa.

11. matkapäivä, Helsinki

Finnairin lento saapuu Helsinkiin varhain aamulla.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt