Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Viking Linella tai Tallinkilla

Päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeilyt Tallinnaan

Päiväristeilyt Tallinnaan ovat yksi suomalaisten suosituimmista tavoista irtaantua arjen aallokoista. Suosittuun Viron pääkaupunkiin liikennöi päivittäin useita laivavuoroja ja lyhyelläkin päiväristeilyllä ehdit mainiosti rentoutumaan. Tutustu valikoimaan ja varaa!

Päiväristeilyt Tallinkilla tai Viking Linella

Päiväristeilyt Tallinnaan (sis. maissakäynnin)

Megastar/Mystar päiväristeily Tallinnaan

Päiväristeilyt Viking XPRS:llä


Helposti liityntäbussilla satamaan!

Näin se on - bussilla matka taittuu helpommin! Hyppää kyytiin ja jätä oma auto kotiin. Liityntäbussissa hermo lepää ja vältät ruuhkat sekä parkkihuolet ja kalliit parkkimaksut. Menomatkan ennakkotilaus-palvelulla tilaat tuliaiset kätevästi suoraan paluubussiin toimitettuna. Rentoudu ja nauti - ilmastokin kiittää kun valitset kimppakyydin satamaan! Klikkaa ja katso 7 hyvää valita liityntäbussi!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

PALAA KAIKKI TALLINNAN RISTEILYT >

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat risteilytarjoukset!

TILAA

Päiväristeily piristää!

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt