Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Royal Caribbean

Välimeren risteily Barcelonasta Roomaan

Välimeren risteily Barcelonasta Roomaan

Lähtöpäivät:

EI myynnissä tällä hetkellä!

Matkan kesto:

9 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Elämysristeily Välimerelle

Lähde täysihoidolliselle elämysristeilylle nauttimaan matkasta upeisiin Välimeren maisemiin!  Viikon mittainen risteily Royal Caribbean varustamon upealla Voyager of the Seas laivalla! Lennämme Finnairilla Helsingistä Barcelonaan, jossa yövytään hotellissa. Lähdön reitti vie upeisiin kohteisiin: Barcelona - Valencia - Toulon (Provence) - Nizza (Villefranche) - Ajaccio - Firenze/Pisa - Rooma (Civitavecchia). Voyager of the Seas laivalla tutustut tyylikkäästi Läntisen Välimeren upeisiin maisemiin ja kaupunkeihin, aikaa jää hyvin tutustua maissa kohteisiin.  Välimeren upeiden maisemien ohella nautit risteilijän monipuolisista palveluista ja runsaasta täysihoidosta. Matkalla mukana suomenkielinen matkajohtaja. Lähde Matkapoikien matkapaketin turvin luotettavasti Välimeren risteilylle!

Suomenkielinen matkanjohtaja

Suomenkielinen matkanjohtaja huolehtii laivalla kaikista järjestelyistä ja tarvittaessa avustaa asiakkaitamme suomeksi myös mahdollisissa kieliongelmissa. Matkanjohtajalta saat tietoa ja vinkkejä myös risteilyn satamakohteisiin ja nähtävyyksiin. Matkanjohtajamme on asiakkaitamme vastassa Barcelonan lentokentällä. Laivalla palvelukielenä on englanti. 


Täysihoito laivalla

Täysihoito laivalla: aamiainen, lounas, välipalat, illallinen. Juomapaketit lisämaksusta.

Risteilymatkan kiireetön lähtö

Ennen risteilyn yövytään Hotel Evenia Rossellóssa Barcelonassa. Tällä tavalla jää aikaa levätä Barcelonassa ennen lähtöä risteilylle.


Välimeri tyylikkäästi risteillen 

Voyager of the Seas laivalla tutustut tyylikkäästi Läntisen Välimeren upeisiin maisemiin ja kaupunkeihin. Suomalainen matkanjohtaja on risteilyillä mukana varmistamassa lomasi onnistumisen. Vierailukohteisiin tutustut kätevästi laivayhtiön järjestämillä retkillä tai voit suunnistaa omatoimisille retkille.


Vierailukohteet

Lähtösatama Barcelona (Espanja) • Valencia (Espanja) •  Toulon (Ranska, Provence) • Nizza (Ranska, Villefranche) • Ajaccio (Ranska, Korsika) • Firenze/Pisa (Italia, Livorno) • Saapumissatama Rooma (Italia, Civitavecchia). Risteilyillä viivytään useamman tunnin ajan jokaisessa satamassa. 


Barcelona

La Sagrada Familian katedraali, La Pedreran asuintalo ja kukkiva Park Güell. Tervetuloa viettämään aikaa arkkitehti Antoni Gaudin hämmästyttävien rakennusten keskuuteen ihanaan Barcelonaan.


Valencia

Valencia on Espanjan itäisellä rannikolla sijaitseva kaupunki, joka on yksi maan suurimmista ja historiallisimmista kaupungeista.


Toulon

Toulon sijaitsee Ranskan etelärannikolla, noin 40 kilometriä Marseillesta länteen. Kaupunki on tärkeä Ranskan laivaston tukikohta


Nizza

Nizza on yksi Ranskan suosituimmista matkakohteista ja se houkuttelee kävijöitä kauniilla merinäköaloillaan ja miellyttävällä ilmastollaan.


Ajaccio

Ajaccio on Korsikan saaren pääkaupunki ja Napoleon Bonaparten synnyinkaupunki


Firenze/Pisa

Toscanan alueen pääkaupunki Firenze on historiallinen ja miellyttävän kokoinen kaupunki, joka tarjoaa paljon niin ruoan- kuin taiteenystäville. Pisa on kaltevan torninsa ansiosta Italian tunnetuimpia kaupunkeja ja risteilymatkustajien suosittu päiväkohde. 


Rooma

Italian pääkaupunki Rooma sijaitsee lähellä Italian länsirannikkoa, Tiber-joen varrella. Kaupunki omaa pitkän historian tarjoten paljon historiallista nähtävää


Retket

Laivalla on myynnissä monipuolinen valikoima lisämaksullisia retkiä.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Pidätämme oikeudet muutoksiin.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Hintaan sisältyy

 • Finnairin lennot Helsinki-Barcelona ja Rooma-Helsinki
 • Kuljetukset Barcelonassa ennen risteilyä (lentokenttä-hotelli-satama)
 • 1 yön hotelliyöpyminen Barcelonassa 2 hengen huoneessa aamiaisin
 • 7 yön risteily valitussa hyttiluokassa 2 hengen hytissä
 • Täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, illalliset ja kaikki välipalat)
 • Laivan monipuolinen viihdeohjelma
 • Kuntosalin ja liikuntatilojen käyttö
 • Uima- ja porealtaiden käyttö
 • Lastenohjelma ja klubit lapsille
 • Henkilökunnan palvelupalkkiot laivalla
 • Kuljetus risteilyn jälkeen Civitavecchiasta Rooman kautta lentokentälle
 • Opastettu kaupunkikierros Roomassa
 • Satamamaksut ja verot
 • Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Espanjassa ja Italiassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Barcelona 17:05 - 20:05

Rooma - Helsinki 18:55 - 23:15

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen hytti

Yhden hengen huone

Juomapaketit

Varustamon retket

Internetyhteys risteilyllä

Matkaohjelma

1. päivä Helsinki - Barcelona

Finnairin iltapäivälento Helsingistä Barcelonaan. Suomenkielinen opas ja bussi ovat vastassa lentokentällä. Kuljetus illalla hotelliin ja majoittuminen. 

Välimeren rannikolla sijaitseva Barcelona on Espanjan toiseksi suurin kaupunki ja matkakohteena monipuolinen ja kiehtova. Vuorten ja meren välissä sijaitseva Katalonian sydän tarjoaa historiaa, nähtävyyksiä ja ostoksia. Aivan kaupungin keskustassa on pitkät hiekkarannat ja arkkitehtuurisesti Barcelona on erittäin mielenkiintoinen kaupunki.Värikäs puisto Parc Güell sekä keskeneräiseksi jäänyt kirkko, Sagrada Familia ovat Barcelonan suosituimpia nähtävyyksiä. Nähtävyyksien lisäksi kaupungin parhaimpia puolia ovat monipuolinen ostostarjonta, herkulliset ruokapaikat, rantaelämä ja tunnelmalliset kahvilat ihmisvilinässä.

2. päivä Barcelona - Valencia, Espanja

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Kuljetus hotellista Barcelonan satamaan, mistä Voyager of the Seas lähtee klo 17:00 kohti Valencian kaupunkia. Unelmien risteilyloma voi alkaa!

3. päivä Valencia, Espanja

Voyager of the Seas saapuu Valenciaan aamulla klo 08:00 ja lähtee kohti Toulonia klo 18:00. Valencia tunnetaan rikkaasta historiastaan, kukoistavasta kulttuuristaan ja herkullisesta paellastaan, joka kotikaupunki Valencia on. Kaupunki yhdistää perinteen ja modernin elämäntyylin ja se on kuuluisa maaliskuussa vietettävästä Las Fallas -festivaalistaan sekä futuristisesta Ciudad de las Artes y las Ciencias tiedekeskuksesta. Välimeren ilmasto, aurinkoiset päivät ja kulttuuriset tapahtumat tekevät Valenciasta houkuttelevan matkakohteen ympäri vuoden.


4. päivä meripäivä

Koko päivä aikaa nauttia Voyager of the Seas laivan palveluista.

5. päivä Toulon, Ranska

Voyager of the Seas saapuu Touloniin aamulla klo 08:00 ja lähtee kohti Nizzaa klo 18:00. Toulon on Ranskan etelärannikon helmi, joka tunnetaan vahvasta laivastoperinteestään. Kaupunki tarjoaa upean merellisen miljöön, historiallisen vanhankaupungin tunnelmaa ja näkymiä Välimerelle. Ranskan laivaston tukikohtana Toulonissa voi tutustua sotilashistoriaan, kun taas Mont Faronilta avautuvat maisemat ja kaupungin kulttuuritapahtumat tarjoavat monipuolisia elämyksiä.


6. päivä Nizza, Ranska

Voyager of the Seas saapuu Nizzaan aikaisin aamulla klo 07:00 ja lähtee kohti Korsikaa illalla klo 20:00. Nizza on upea kaupunki Ranskan Rivieralla, joka hurmaa kauneudellaan, Välimeren tunnelmallaan ja historiallisella viehätyksellään. Kuuluisa Promenade des Anglais tarjoaa merellistä loistoa, kun taas vanhakaupunki, Vieux Nice, houkuttelee kapeilla kujillaan ja perinteisillä markkinoillaan. Nizzan taidegalleriat, herkulliset paikalliset ruoat ja vilkas Cours Saleya -tori tekevät vierailusta unohtumattoman.

7. päivä Ajaccio, Ranska

Voyager of the Seas saapuu Ajaccioon aamulla klo 08:00 ja lähtee kohti Firenzeä klo 18:00. Ajaccio on Korsikan viehättävä pääkaupunki, joka tarjoaa merellistä kauneutta, historiallisia kohteita ja korsikalaista kulttuuria. Napoleon Bonaparten syntymäpaikkana tunnettu kaupunki hurmaa kävijät vanhankaupungin kapeilla kujilla, rannoillaan ja perinteisillä markkinoillaan. Maisemien kauneus ja korsikalainen ruokakulttuuri tekevät Ajaciosta mielenkiintoisen kohteen matkailijoille.

8. päivä Firenze/Pisa, Italia

Voyager of the Seas saapuu Firenzeen aikaisin aamulla klo 07:00 ja lähtee kohti Roomaa illalla klo 19:00. 

Firenze on erinomainen matkakohde kaikille ja se on yksi niitä kaupunkeja, joissa jokaisen kannattaa yrittää kerran elämässään vierailla. Kaupunkiin on helppo tutustua kävellen pienen keskustan vuoksi. Jo pelkät aukiot eli piazzat tarjoavat paljon nähtävää. Kaupungin silhuetissa kohoaa lähes pakollinen nähtävyys, Santa Maria dei Fiorin katedraali, jonka kupoli on sisältäpäin ehdottomasti näkemisen arvoinen.

Pisa on viehättävä kaupunki Toscanassa, Italiassa. Campo dei Miracoli, jossa kuuluisa Pisan torni sijaitsee, tarjoaa upean historiallisen aukion. Vanhakaupunki hurmaa kapeilla kujillaan ja perinteisillä kahviloillaan. Pisan yliopiston tuoma nuorekas ilmapiiri ja kaupungin katutaide tekevät vierailusta monipuolisen ja mielenkiintoisen.

9. päivä Rooma, Italia

Voyager of the Seas saapuu Roomaan (Civitavecchia) aamulla klo 05:00. Aamiaisen ja laivasta poistumisen jälkeen, kuljetus Rooman keskustaan, missä opastettu kiertoajelu ja omatoimista aikaa kaupunkiin tutustumiseen. 

Rooma, tuo ikuinen kaupunki, on yksi Euroopan parhaimmista kaupunkilomakohteista. Rooman tunnetuimpia käyntikohteita ovat Forum Romanum, Colosseum, Espanjalaiset portaat, Pantheon sekä kaupunkivaltio, Vatikaani. Kaupunki tarjoaa myös lukuisia ostoskatuja shoppailijalle ja nautiskelijalle lukuisia tunnelmallisia aukioita.Tähän matkaan sisältyy kaupunkikierros suomenkielisen paikallisoppaan johdolla.

Iltapäivällä kuljetus lentokentälle, mistä Finnairin iltalento Helsinkiin. Saapuminen Suomeen aikataulun mukaan klo 23:15.Hotellit

Laivan esittely

Voyager of the Seas

Royal Caribbean International

Royal Caribbean Cruises Ltd. on maailmanlaajuisesti tunnettu risteily-yritys, joka omistaa 26 laivan Royal Caribbean International -laivaston. Risteilyt suuntautuvat yli 300 kohteeseen, yli 70 maahan, kuudessa maanosassa. Varustamo on yli 40 vuoden ajan tarjonnut vierailleen maailman moderneimman ja innovatiivisimman risteilylaivaston, monipuolisia risteilyreittejä suosittuihin kohteisiin ja laajasti palkitun, ystävällisen "Gold Anchor Service” -palvelukonseptin. Varustamon tavoitteena on aina ylittää asiakkaittensa odotukset ja tarjota paras mahdollinen risteilykokemus koko perheelle. Royal Caribbean on myös onnistunut tavoitteessaan ja todisteena tästä on suuri määrä lojaaleja kanta-asiakkaita.

Risteilymaailman paras viihdeohjelma ja huimimmat aktiviteetit. Innovatiivisimmat laivat ja loppuun asti hiottu palvelukonsepti. Toinen toistaan mielenkiintoisempia teemaravintoloita, joista monen ruokalistat ovat julkkiskokkien suunnittelemia. Royalin pääsuunnittelija ja visionääri Harri Kulovaara tiimeineen on suunnitellut laivoja, jotka ovat näkemisen ja kokemisen arvoisia matkakohteita itsessään. Royal Caribbeanin asiakastyytyväisyys on huippuluokkaa ja asiakkaat palaavat risteilyille kerta toisensa jälkeen.


Lisätietoa varustamosta löytyy täältä


Voyager of the Seas

Tämä Suomessa rakennettu laiva aloitti liikennöinnin vuonna 1999 ja oli valmistuessaan maailman suurin matkustaja-alus. Voyager of the Seas oli Royal Caribbeanin ensimmäinen laiva missä on kävelykatu (Royal Promenade) keskellä laivaa. Vaikutteita kävelykatuun on otettu Tallink Siljan laivoista (Silja Serenade ja Silja Symphony). Voyager-luokan laivat olivat ensimmäisiä laivoja missä oli mm. kiipeilyseinät ja luistinradat. Ominaisuudet mistä on sen jälkeen tullut Royal Caribbeanin tavaramerkkejä. Voyager of the Seas on uudistettu edellisen kerran 2019.


Laivatiedot


Neitsytmatka 1999
Matkustajaa 4270
Henkilökuntaa 1180
Kansia 15

Leveys 48 m
Pituus 311 m
Koko 137 276 BT
Nopeus 24 solmua

Ravintolat

Laivalla on lukuisia eri ruokailuvaihtoehtoja. Tyylikäs pääravintola ulottuu kolmelle eri kannella. Windjammer-buffetravintola tarjoaa herkullisia makuelämyksiä eri puolilta maailmaa. Lisäksi muutamissa erikoisravintoloissa, kuten italialaisessa Giovanni’s Tablessa ja japanilaisessa Izumissa, on mahdollisuus nauttia illallista pienellä lisämaksulla.


Viihde, hyvinvointi ja ajanviete

Olit sitten taipuvainen nauttimaan rauhallisesta tunnelmasta tai syttyisit menevään juhlintaan, laivalta löytyy jokaiselle jotakin. Esimerkiksi yli tuhannen hengen teatterissa voit nauttia Broadway-tyylisistä esityksistä, tutustua laivan yökerhoihin ja baareihin, kuunnella tunnelmallista pianomusiikkia. Laivalla on myös iso kuntoilualue, josta avautuu hieno merinäköala, sekä useita altaita sisältävä allasalue, ohjattuja liikuntatunteja (osa lisämaksusta), sauna ja höyrysauna.


Vuonna 2019 tehdyssä päivityksessä laivalle lisättiin The Perfect Storm -vesiliukumäet, jotka kohoavat kolmen kerroksen korkeuteen. Kylpylässä voit rentoutua monipuolisten lisämaksullisten hoitojen parissa. Lisäksi tarjolla on erilaisia aktiviteetteja, kuten luistelurata, minigolf, surffisimulaattori ja kiipeilyseinä, jotka täydentävät monipuolista risteilykokemusta.


Laivalla on omat alueensa myös lapsille, jotka voivat viettää aikaa samanikäistensä kanssa Adventure Ocean -lastenkerhossa. Teini-ikäisille on varattu oma olohuone aurinkokannen läheisyydessä.


Pukeutuminen risteilyllä

Royal Caribbeanin risteilyillä ei ole tarkkoja pukukoodeja. Päivisin voi pukeutua tavallisiin lomavaatteisiin, esimerkiksi rantavaatteisiin ja shortseihin. Vierailukohteita varten kannattaa pakata mukaan hyvät kävelykengät. Uima-altaalle tarvitset uima-asun, sandaalit tai varvastossut. Jos aiot käyttää kuntosalia matkan aikana, mukaan kannattaa pakata myös urheiluvaatteet ja sisälenkkarit.


Iltaisin matkustajien toivotaan pukeutuvan hieman siistimmin ja iltakäyttöön sopivat hyvin esimerkiksi mekot, hameet, pitkät housut ja siisti paita. Laivojen pääravintolassa on muutaman kerran viikossa ns. formal-illallinen, jolloin matkustajilta toivotaan siistimpää pukeutumista, mutta halutessaan näinä iltoina voi ruokailla vaikkapa buffet-ravintolassa. Formal -iltoina pääravintolaan voi pukeutua esimerkiksi leninkiin, housupukuun, kauluspaitaan tai pikkutakkiin. Laivalla järjestetään risteilyn aikana myös teemailtoja, jolloin illalliselle voi pukeutua teeman mukaisesti. Pukukoodit ovat vain suositus ja illalliselle laivan pääravintolaan siistit vaatteet riittävät oikein hyvin.


Hytit

Voyager of the Seas hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Valoisasti ja modernisti sisustetuissa hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Kaikkiin hytteihin sisältyy henkilökohtainen hyttisiivooja, joka huolehtii hytin siisteydestä ja varustelusta. Hytin kylpyhuoneessa on suihku ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari, vaatekaappi ja ilmastointi.  Lue lisää hyteistä sivun alareunasta.


• Perushytit eli ikkunattomat hytit


• Ulkohytissä nautit maisemista myös hytissäsi


• Parvekehytissä nautit omasta yksityisestä parvekkeestasi


Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Matkustusasiakirjat ja matkavakuutus

MATKUSTUSASIAKIRJAT (PASSI)

* Laivayhtiöiden sääntöjen mukaan risteilyillä kaikilla matkustajilla tulee olla passi, jonka on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta paluupäivän jälkeen. Tarkistathan, että passi on ehjä ja voimassa! Muiden maiden kansalaisten on tarkistettava oman maansa määräykset.


* Laivayhtiöiden sääntöjen mukaan risteilyillä, myös Euroopassa, tarvitsemme kaikilta matkalaisilta selkeät valokopiot passeista sekä seuraavat tiedot: kotiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä Suomeen jäävän yhteyshenkilön (lähiomaisen/ystävän) nimi ja puhelinnumero (hätätilanteiden varalta).


Toimitattehan nämä tiedot toimistoomme heti ennakkomaksun maksamisen jälkeen, dokumentit tulostuvat yhdessä varausvahvistusten kanssa!


* Matkadokumentit (matkaohjelma, lentomatkoilla lentoliput ja risteilyliput) lähetetään noin 1 - 2 viikkoa ennen lähtöä sähköpostitse.


MATKAVAKUUTUS

*Suosittelemme, että kaikilla matkustajilla on voimassa oleva, kattava matkavakuutus, joka kattaa myös koronataudista johtuvan karanteenin, hoitokulut sekä kotiinpaluun.

 

Ohessa tämänhetkiset varustamon koronasäännöt:

* Suosittelemme, että kaikki matkustajat ovat ottaneet vähintään 2 koronarokotetta, mutta laivayhtiö ei enää edellytä sitä. Laivayhtiö ei myöskään enää vaadi etukäteen tehtävää koronatestiä.


* Koska lähtöön on vielä aikaa, ohjeistukset voivat muuttua ja ne tulee tarkistaa lähempänä lähtöä uudelleen. 

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt