Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Baltian joulumatkat

Joulumatka Tarttoon

Joulumatka Tarttoon

Lähtöpäivät:

23.12.2023

Matkan kesto:

4 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Joulumatka Tartto

Viron toiseksi suurin kaupunki Tartto muuttuu joka vuosi ennen joulua tarunhohtoiseksi satukaupungiksi, joka tarjoaa tekemistä ja kokemista kaikenikäisille. Joulumatkamme hintaan on majoituksesta riippuen sisällytetty jouluaaton illallinen, jolloin tehtäväksesi jää joulun rauhasta ja valmiista joulupöydästä nauttiminen.


Bussimatkat suomalaisella bussilla

Laivamatkat taittuu kansipaikoin Viking XPRS:llä, meno-paluukuljetukset suomalaisella bussilla Tallinna – Tartto – Tallinna ja 3 yötä valitsemassasi hotellissa Tartossa. Helposti matkaan kuljetuksin tai satamasta - joulun matkalle myös laajat kotimaan tilausajokuljetukset!


🚌  Laajat kotimaan tilausajokuljetukset

Tarton joulumatkalle tilausajokuljetukset seuraavilta reiteiltä:

Imatra-Lappeenranta-Hamina-Kotka-Porvoo

Kouvola-Kuusankoski
Ähtäri- Jyväskylä- Heinola-Lahti-Orimattila-Mäntsälä
Vaasa- Seinäjoki - Tampere-HämeenlinnaPori- ForssaRauma- Turku

Hinnat alk./ suunta

Tampere, Lahti, Kotka 24€
Sastamala, Heinola, Kouvola, Lappeenranta 30€
Pori, Rauma 32e
Jyväskylä 34e
Imatra 40€
Vaasa, Seinäjoki 44€

Hintaan sis. majoituskohteesta riippuen jouluillallinen 24.12.

Matkan hintaan sisältyy jouluillallinen 24.12. seuraavassa hotellissa: Dorpat Hotel

Tarton joulumarkkinat 3.12. alkaen

Perinteiset joulumarkkinat järjestetään Raatihuoneentorilla. Kauniisti koristeltuun Tarton keskustaan odotetaan noin 200 kauppiasta, jotka antavat vierailijoille mahdollisuuden ostaa Virossa valmistettua käsityötä, savuliha- ja kalatuotteita, mustaamakkaraa, hapankaalia, leivonnaisia, hunajaa, makeisia, lämpimiä juomia, piirakoita ja muuta. Tarton joulumarkkinat jatkuvat 7.1.2024 asti.

Tartto

Tere tulemast Tartusse! Tervetuloa Tarttoon! Tarton kaunista ja historiallista yliopistokaupunkia kutsutaan Etelä-Viron keskukseksi, Viron kulttuurin ja sivistyksen kaupungiksi sekä Viron henkiseksi pääkaupungiksi. Kaupunki on myös ainutlaatuinen festivaalien, laulujuhlien ja museoiden kaupunki. Historiaa henkivä Jaanin kulttuurikortteli on jo itsessään elämys ja viimeistään idyllisellä Raatihuoneen torilla pääset kiinni joulun tunnelmaan. Kaupungin sydämestä löydät myös Baltian vanhimman Kasvitieteellisen puutarhan. Tartto edustaa matkailijalle todellista ja autenttista Viroa.

Tartossa on tapahtumia ja nähtävää

Tutustu Tarton vinkkeihin täältä >>Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >> 

Hintaan sisältyy

 • Laivamatkat kansipaikoin Viking XPRS
 • Meno- paluukuljetukset suomalaisella bussilla Tallinna – Tartto – Tallinna
 • Majoitus kahden hengen huoneessa aamiaisin
 • Jouluillallinen 24.12. Dorpat-hotellissa majoittuville

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali

Helsinki Tallinna Laiva joulu
10:30 13:00 Viking XPRS La
18:00 15:30 Viking XPRS Ti

Lisämaksulliset palvelut

Kotimaan liityntäkuljetus

Yhden hengen huone

Ateriat laivalla

Hytit laivalla

Tarton kaupunkikierros -retki

Lisämaksulliset retket

Hinta 25 € /hlö

Kuva retkestä

Tarton kaupunkikierros

Tarton kaupunkikierros suomenkielisen oppaan johdolla 24.12. klo 9:30-11:30.


Viron toiseksi suurin ja koko Baltian vanhin kaupunki Tartto on kuuluisa yliopistostaan, museoistaan, kirkoistaan ja rikkaasta kulttuurielämästä.
Retken aikana tutustutaan Tarton menneisyyteen, nähtävyyksiin ja nykypäivään. 
Alussa tutustumisretki bussilla, sen jälkeen jatkuu kävelykierros historiallisella linnoitusvuorella Toomemäella ja vanhassa kaupungissa. Kierros ei sisällä sisäänpääsyä kohteisiin. 


Retken hinta on 25 €/ aikuinen ja 15 € / lapsi 0-11 v. Retki tulee varata etukäteen. Retken toteutuminen edellyttää vähintään 10 osallistujaa.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tallinna - Tartto

Tallinnaan saapumisen jälkeen siirtyminen terminaalin edustalla odottavaan Matkapoikien bussiin ja matka jatkuu kohti Tarttoa. Perille saavutaan iltapäivällä. Majoittuminen hotelliin. Hotellihuoneen saa esittämällä Matkapoikien osallistumistodistuksen/varauserittelyn hotellin vastaanotossa. Ajomatka Tallinna - Tartto noin 180 km.

2. matkapäivä, Tartto

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä tai mahdollisuus lähteä suomenkielisen oppaan johdolla lisämaksulliselle kaupunkikierrokselle. Retkelle lähdetään Dorpat-hotellin edestä klo 09:30. Retki kestää kaksi tuntia. Majoituksesta riippuen jouluaaton illallinen.

3. matkapäivä, Tartto

Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa omatoimiseen kaupunkiin tutustumiseen. 

5. matkapäivä, Tartto – Tallinna – Helsinki

Aamiainen hotellissa. Paluukuljetus hotellilta satamaan. Tarkista lähtöaika hotellin ilmoitustaululta tai Matkapoikien hotellikirjasta. Laivan aikataulusta johtuen paluupäivän liityntäkuljetus saapuu hyvissä ajoin Tallinnan satamaan. Viking Linen terminaalissa tulee olla viimeistään 45 min ennen ja laivassa viimeistään 20 min ennen laivan lähtöaikaa.

Paluukuljetukset kotimaan tilausajobusseilla lähtevät Helsingistä terminaalin edestä viimeistään 30 minuuttia laivan saapumisen jälkeen.

Hotellit

Laivan esittely

Viking XPRS

The Buffet

Runsas ja monipuolinen buffetimme tarjoaa eri makuelämystä alkupaloista pääruokiin, jälkiruokiin ja juustoihin. Menun kantava ajatus on skandinaavinen keittiö – Pohjolan puhtaat raaka-aineet ja raikkaan konstailemattomat maut. Ruokajuomat sisältyvät hintaan.

Ravintolat ja kahvilat

Wine & Dine on rento ravintola, jossa on tarjolla herkullisia liha-, kala-, ja kasvisannoksia, esimerkiksi grillipihviä tai paistettua kalaa maukkailla lisukkeilla – jälkiruokaa unohtamatta! Tarjolla on myös viinejä ja olutta.

Ravintola Blue Deli tarjoilee makeita ja suolaisia herkkuja, jotka maistuvat kahvin, teen tai virvokkeiden kanssa. Valikoimaan kuuluu myös raikkaita salaatteja sekä herkullinen kotiruokabuffet. Lisäksi Blue Delin yhteydessä on hampurilaisiin erikoistunut The Burgers -ravintola.

Red Rose Bar Caféssa voit aloittaa päivän nauttimalla merelle avautuvasta panoraamanäköalasta. Lapsille leikkihuone pallomerineen sekä pelihuone. Red Rosessa järjestetään myös lastenohjelmaa kuten kasvomaalausta ja yhteisleikkejä.

Robert’s Coffee -kahvilassa tarjoillaan erilaisia kahveja aivan kuin Italiassa: espressoa, caffè lattea ja cappucinoa. Myös muita kahvijuomia on tarjolla ja kahvin seuraksi sopivia konditoriatuotteita sekä herkullisia leivonnaisia.

Ostokset

Merkkituotteiden merelliset hinnat ovat aina houkuttelevia ja Viking XPRS:llä ostosten tekeminen on keskeisellä sijalla. Shopping World -myymälässä on tarjolla kaikkea mahdollista, niin ranskalaisia viinejä, hajuvesiä kuin naisten ja miesten kosmetiikkaakin.

Tuliaisjuomat voit tilata jo kotisatamasta käsin. Tilaa juhlajuomat ennakkoon niin ostoksesi toimitetaan suoraan autollesi. Suosittu Pre-order eli Ennakkotilaus on kaikilla laivoillamme. Nyt voit tehdä ennakkotilauksen myös netissä kaikilla reiteillä. Helppoa ja mukavaa!

Baarit

Viking’s Inn on perinteinen ja lämpimän viihtyisä pubi – loistava paikka iloiseen seuranpitoon. Suuri valikoima oluita sekä perinteisiä pubiruokia.

Yökerho

Laivan päivä- ja yöelämän keskus on Club X. Ohjelmasta ja elävästä musiikista nautitaan aamupäivästä yön pikkutunneille saakka. Lisäksi valikoimassa on paljon erilaisia teemalähtöjä.

Lapsille

XPRS:llä on otettu hyvin huomioon myös lapsivieraat. Pikkumatruuseilla on tilaa leikkiä, pelata ja puuhata, ja laivalla pääsee tietenkin tapaamaan myös laivakissaamme Ville Vikingiä! 
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

A4-hytti

ikkunallinen hytti

 • 2 ala- ja 2 ylävuodetta
 • pinta-ala: 9,5 m2
 • kannella 6
Kuva hytistä

A2P-hytti

ikkunallinen hytti 1-2 henkilölle

 • 1 alavuode ja 1 ylävuode
 • pinta-ala: 8,6 m2
 • kannella 6
Kuva hytistä

A4R-hytti

ikkunallinen hytti 1-4 henkilölle

 • 2 ala- ja 2 ylävuodetta, laminaattilattia
 • pinta-ala: 9,5 m2
 • kannella 6
Kuva hytistä

B2R-hytti

ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 1 alavuode ja 1 ylävuode, laminaattilattia
 • pinta-ala: 6,8 m2
 • kannella 6
Kuva hytistä

B2P-hytti

ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 1 alavuode ja 1 ylävuode
 • pinta-ala: 6,8 m2
 • kannella 6
Kuva hytistä

B2S-hytti

ikkunaton hytti 1-2 henkilölle

 • 1 alavuode ja 1 ylävuode
 • pinta-ala: 5,9 m2
 • kannella 6
Kuva hytistä

B4-hytti

ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 2 ala- ja 2 ylävuodetta
 • pinta-ala: 9,3 m2
 • kannella 6
Kuva hytistä

B4R-hytti

ikkunaton hytti 1-4 henkilölle

 • 2 ala- ja 2 ylävuodetta, laminaattilattia
 • pinta-ala: 9,3 m2
 • kannella 6

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf-esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt