Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
MSC Cruises

Läntisen Välimeren risteily Roomasta

Läntisen Välimeren risteily Roomasta

Matkan kesto:

8 päivää

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Elämysristeily Läntiselle Välimerelle

Syksyn uutuusristeilyllämme pääset risteilemään Roomasta. Lähde täysihoidolliselle elämysristeilylle nauttimaan matkasta upeisiin Välimeren maisemiin! Viikon mittainen risteily MSC-varustamon upealla MSC Seaview:llä! Lennämme Finnairilla Helsingistä Roomaan. Lähdön reitti vie upeisiin kohteisiin: Rooma - Palma de Mallorca - Barcelona - Cannes - Genova - La Spezia - Rooma. MSC Seaview -risteilijällä tutustut tyylikkäästi Läntisen Välimeren upeisiin maisemiin ja kaupunkeihin, aikaa jää hyvin tutustua maissa kohteisiin.  Välimeren upeiden maisemien ohella nautit risteilijän monipuolisista palveluista ja runsaasta täysihoidosta. Matkalla mukana suomenkielinen matkajohtaja. Lähde Matkapoikien matkapaketin turvin luotettavasti Välimeren risteilylle!


Täysihoito laivalla

Täysihoito laivalla: aamiainen, lounas, välipalat, illallinen. Juomapaketit lisämaksusta.


Suomenkielinen matkanjohtaja

Suomenkielinen matkanjohtaja huolehtii laivalla kaikista järjestelyistä ja tarvittaessa avustaa asiakkaitamme suomeksi myös mahdollisissa kieliongelmissa. Matkanjohtajalta saat tietoa ja vinkkejä myös risteilyn satamakohteisiin ja nähtävyyksiin. Matkanjohtajamme on asiakkaitamme vastassa Rooman lentokentällä. Laivalla palvelukielenä on englanti. 


Läntinen Välimeri tyylikkäästi risteillen 

MSC Seaview:llä tutustut tyylikkäästi Läntisen Välimeren upeisiin maisemiin ja kaupunkeihin. Suomenkielinen matkanjohtaja on risteilyllä mukana varmistamassa lomasi onnistumisen. Vierailukohteisiin tutustut kätevästi laivayhtiön järjestämillä retkillä tai voit suunnistaa omatoimisille retkille.


Vierailukohteet

Lähtö- ja paluusatama Civitavecchia (Rooma, Italia) • Palma de Mallorca (Baleaarit, Espanja) • Barcelona (Espanja) • Cannes (Côte d´Azur, Ranska) •Genova (Portofino, Italia) • La Spezia (Cinque Terre, Italia)

Syksyn 2024 risteilyllä viivytään päivän ajan jokaisessa satamassa.  Katso isompi kuva kartasta tästä >>


Rooma (Civitavecchia, Italia)

Italian pääkaupunki Rooma sijaitsee lähellä Italian länsirannikkoa, Tiber-joen varrella. Kaupunki omaa pitkän historian tarjoten paljon historiallista nähtävää. Laivan lähtö-ja tulosatama Civitavecchia sijaitsee noin tunnin ajomatkan päässä Roomasta.


Palma de Mallorca (Baleaarit, Espanja)

Palma de Mallorcan kaupunki sijaitsee Baleaarien saaristoon kuuluvalla Mallorcan saarella Espanjan itäpuolella. Kaupungissa käy risteilyvieraiden lisäksi myös muita arvovaltaisia vieraita, kuten Espanjan kuninkaalliset ja kansainvälinen jet set. Suihkuseurapiirien läsnäolosta kertoo jo valtava, kilometrien mittainen huvipursisatama, jossa voi ihailla hulppeita jahteja toinen toisensa perään.


Barcelona (Espanja)

La Sagrada Familian katedraali, La Pedreran asuintalo ja kukkiva Park Güell. Tervetuloa viettämään aikaa arkkitehti Antoni Gaudin hämmästyttävien rakennusten keskuuteen ihanaan Barcelonaan.


Cannes (Côte d´Azur, Ranska)

Cannes on elokuvajuhlista tunnettu elegantti rantakaupunki Ranskan Rivieralla.


Genova (Italia)

Genovan vanhakaupunki on yksi Euroopan suurimpia, ja on todella tutustumisen arvoinen. Kävele Porto Anticon ympäri ja vieraile Euroopan suurimmassa akvaariossa Kristoffer Kolumbuksen synnyinkaupungissa Genovassa. 

La Spezia (Cinque Terre, Italia)

La Spezia on satamakaupunki Pohjois-Italiassa ja se toimii porttina kauniista rantakylistä tunnettuun Cinque Terren kansallispuistoon.


Retket

Laivalla on myynnissä monipuolinen valikoima lisämaksullisia retkiä.

Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.Hintaan sisältyy

 • Lentomatkat Helsinki-Rooma-Helsinki Finnairin suorilla reittilennoilla
 • Kuljetukset Roomassa tulo-ja lähtöpäivänä (lentokenttä-satama-lentokenttä)
 • 7 yön risteily valitussa hyttiluokassa 2 hengen hytissä
 • Täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, illalliset ja kaikki välipalat)
 • Laivan monipuolinen viihdeohjelma
 • Kuntosalin ja liikuntatilojen käyttö
 • Uima-altaiden, porealtaiden ja vesiliukumäen käyttö
 • Henkilökunnan palvelupalkkiot laivalla
 • Lastenohjelma ja klubit lapsille
 • Satamamaksut ja verot
 • Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut
 • Opastettu kaupunkikierros Roomassa

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu / Finnair

Ajat ovat paikallista aikaa. Italiassa kello on 1 tunnin vähemmän kuin Suomessa.

Helsinki - Rooma 07:20 - 09:45

Rooma - Helsinki 18:55 - 23:15

Lisämaksulliset palvelut

1 hengen hytti

Juomapaketit

Varustamon retket

Internetyhteys risteilyllä

Matkaohjelma

1. päivä, Helsinki - Rooma/Civitavecchia

Finnairin suora aamulento Helsingistä Roomaan. Suomenkielinen opas ja bussi ovat vastassa lentokentällä. Lentokentältä bussikuljetus Civitavecchiaan ja risteilyterminaaliin. Civitavecchia on Roomasta 80 km päässä sijaitseva n. 50 000 asukkaan satamakaupunki. Kaupungin tunnetuin nähtävyys on Forte Michelangelon linnoitus. 

MSC Seaview lähtee risteilylle klo 19:00.

2. päivä, meripäivä

Koko päivä aikaa rentoutua ja nauttia laivan palveluista.

4. päivä, Palma de Mallorca

Laiva saapuu Palma de Mallorcaan klo 09:00 ja lähtee seuraavaan kohteeseen vasta klo 23:00.

Palma de Mallorca on tunnettu upeasta goottilaisesta katedraalistaan, La Seusta, joka hallitsee kaupungin horisonttia. Katedraali sijaitsee vanhankaupungin sydämessä, jossa voit vaeltaa kapeilla kujilla, ihailla värikkäitä markkinoita ja uppoutua paikalliseen tunnelmaan. Vanhankaupungin alueella on myös historiallisia monumentteja, kuten Almudaina-palatsi ja Bellverin linna. Palmassa on n. 600 000 asukasta ja kaupunki tarjoaa paljon mahdollisuuksia ostoksille ja ravintoloissa tai kahviloissa vierailemiseen. Palma de Mallorca houkuttelee myös rantojen ystäviä, sillä keskustan lähellä sijaitsee Playa de Palman hieno hiekkaranta, missä voi nauttia Välimeren kirkkaan turkoosista vedestä.


4. päivä, Barcelona

Laiva saapuu Barcelonaan Espanjaan klo 08:00 ja lähtee klo 17:00. Välimeren rannikolla sijaitseva Barcelona on Espanjan toiseksi suurin kaupunki ja matkakohteena monipuolinen ja kiehtova. Vuorten ja meren välissä sijaitseva Katalonian sydän tarjoaa historiaa, nähtävyyksiä ja ostoksia. Aivan kaupungin keskustassa on pitkät hiekkarannat ja arkkitehtuurisesti Barcelona on erittäin mielenkiintoinen kaupunki. Värikäs puisto Parc Güell sekä keskeneräiseksi jäänyt kirkko, Sagrada Familia ovat Barcelonan suosituimpia nähtävyyksiä. Nähtävyyksien lisäksi kaupungin parhaimpia puolia ovat monipuolinen ostostarjonta, herkulliset ruokapaikat, rantaelämä ja tunnelmalliset kahvilat ihmisvilinässä.

5. päivä, Cannes (Côte d´Azur)

Laiva saapuu Cannesiin Ranskaan klo 08:30 ja lähtee klo 17:30. Cannesin tunnetuin maamerkki on La Croisette -rantabulevardi, missä sijaitsevat useat maailmanluokan elokuvateatterit ja luksushotellit, tehden siitä paikan, jossa voi aistia kansainvälisen glamourin. Rantaelämä on Cannesissa vertaansa vailla ja voit nauttia auringosta ja Välimeren aalloista julkisilla rannoilla tai yksityisillä rantaklubeilla. Eikä Cannesin kokemus olisi täydellinen ilman paikallisten herkkujen maistelua rantakahviloissa tai meren antimia tarjoavissa ravintoloissa. Cannesin vanhakaupunki, Le Suquet, vie sinut kapeille kujille ja värikkäille markkinoille, luoden perinteisen ranskalaisen tunnelman. Cannesin linna sijaitsee Le Suquet'n kukkulalla, tarjoten upeat näkymät kaupunkiin ja satamaan.

6. matkapäivä, Genova (Portofino)

Laiva saapuu Genovaan Italiaan klo 07:00 ja lähtee klo 18:00. Italian Rivieralla sijaitseva Genova tarjoaa matkailijoille mahdollisuuden kurkistaa autenttiseen italialaiseen elämänmenoon. Kaupungin kapeat kadut ovat täynnä perheiden pyörittämiä ravintoloita, joissa voit syödä tuoreita mereneläviä ja maistaa alueen erityisherkkua, pestoa. Genovan on ollut vauras ja tärkeä kaupankäynnin keskus sekä Kristoffer Kolumbuksen synnyinpaikka. Kaupungissa on lukuisia maailmanperintökohteisiin kuuluvia alueita.Kahdella köysiradalla voi matkustaa ylös kukkuloille ja nauttia näkymistä kaupunkiin ja satamaan. Porto Anticossa eli vanhassa satamassa, joka on kaupungin entinen tärkeä satamakortteli, on lukuisia kahviloita ja museoita.


7. päivä, La Spezia

Laiva saapuu La Speziaan Italiaan klo 07:00 ja lähtee klo 18:00. La Spezialla on pitkä historia, ja se on perustettu jo roomalaisten aikana. La Spezia oli strategisesti tärkeä paikka, ja se kasvoi erityisesti 1800-luvulla, kun Italian kuningaskunta perusti sinne laivaston tukikohdan.

Kaupunki sijaitsee ihastuttavassa paikassa oliivipuiden peittämien Apenniinien kukkuloiden ja La Spezian lahden syvänsinisten vesien välissä. Kaupungissa on helppo liikkua jalkaisin, sillä kävelykatuja on runsaasti. La Speziaa lähellä sijaitsevat Cinque Terren pikkukylät ovat erittäin suosittuja retkikohteita ja kaupungista voi tehdä myös päiväretken Pisaan tai Firenzeen.  8. päivä, Rooma - Helsinki

Laiva saapuu Civitavecchiaan klo 07:00 paikallista. Aamiaisen ja laivasta poistumisen jälkeen, bussikuljetus Rooman keskustaan, missä opastettu kiertoajelu ja omatoimista aikaa kaupunkiin tutustumiseen. 

Rooma, tuo ikuinen kaupunki, on yksi Euroopan parhaimmista kaupunkilomakohteista. Rooman tunnetuimpia käyntikohteita ovat Forum Romanum, Colosseum, Espanjalaiset portaat, Pantheon sekä kaupunkivaltio, Vatikaani. Kaupunki tarjoaa myös lukuisia ostoskatuja shoppailijalle ja nautiskelijalle lukuisia tunnelmallisia aukioita.


Iltapäivällä kuljetus lentokentälle, mistä Finnairin iltalento Helsinkiin. Saapuminen Suomeen aikataulun mukaan klo 23:15.

Laivan esittely

MSC Seaview

MSC

Italialainen MSC on maailman suurin yksityisomisteinen risteilyvarustamo ja tunnettu Välimeren risteilyistään. MSC:llä on moderni ja ympäristöystävällinen 21 aluksen laivasto. Varustamo kompensoi kaikkien matkustajien risteilystä aiheutuneet hiilidioksipäästöt. Lisätietoa varustamosta löytyy täältä

MSC Seaview

MSC Seaview on v. 2018 valmistunut risteilyalus. Tällä upealla risteilyaluksella on jokaiselle sopivaa viihdettä ja tekemistä. Rento tunnelma laivalla sopii sekä perheille että nuorille ja aktiivisille matkustajille.


Laivatiedot


Neitsytmatka 2018
Matkustajia 5079
Henkilökuntaa 1413
Kansia 18

Leveys 41 m
Pituus 323 m
Koko 153 516 BT

Nopeus 23 solmua

Ravintolat

MSC Seaview:llä on kaksi pääravintolaa (Golden Sand ja Silver Dolphin), missä ruokailu sisältyy aina risteilyn hintaan. Laivalla on poikkeuksellisesti kaksi buffet-ravintolaa: toinen kannella 8 (Marketplace Restaurant & Buffet) ja kannella 16 (Ocean Point Restaurant & Buffet). Molemmissa buffet-ravintoloissa ruokailu kuuluu myös hintaan ja buffet onkin auki lähes vuorokauden ympäri. Hintaan sisältyvien vaihtoehtojen lisäksi laivalla on erikoisravintoloista, joissa voi ruokailla lisämaksusta, mm.  Butcher’s Cut on amerikkalainen pihviravintola ja Ocean Cayssä, missä tarjoillaan mereneläviä. Lisäksi Aurea-luokan asiakkailla ja Yacht Clubin sviittiasiakkailla on oma ravintolansa.


Viihde ja ajanviete

Laivan pääuima-allasalue (Panorama Pool) löytyy kannelta 16, missä on myös paljon tilaa auringossa lekotteluun. 18 kannella sijaitsevassa Jungle pool-altaassa on motorisoitu katto, joka voidaan sulkea ja avata sään mukaan, joten uimisesta pääsee nauttimaan myös huonommalla säällä. Kannen seitsemän perästä löytyy lisäksi uima-allas (Sunset Beach Pool) upealla näköalalla.

Odeon-teatteri hyödyntää viimeisintä teknologiaa tuodakseen matkustajien iloksi Broadway-tyylisiä spektaakkeleja ja muuta viihdeohjelmaa risteilyn jokaisena iltana. Iltaa voi viettää myös yhdessä lukuisista baareista. 

Laivalla on tosi paljon tilaa lapsille ja lapsiperheille. Uudistettu Kids Club tarjoaa tekemistä kaikille lapsille ja kullakin risteilyllä on todella paljon elävää viihdettä koko perheelle. Aluksella pääsee muun muassa kokeilemaan erilaisia VR-seikkailuja, 5D-elokuvateatteria sekä F1-simulaattoreita. Allaskannella lapsille on myös oma leikkialue.  

Hyvinvointi

Technogymin laitteilla varustettu kuntoilukeskus sijaitsee kannella kahdeksan. Moneen eriin pallopeliin taipuva urheilukenttä puolestaan löytyy kannelta kaksikymmentä.
MSC Cruisesin muilta aluksilta tuttu Aurea Spa -kylpyläalue tarjoaa monipuolisia palveluita rentoutumiseen ja hemmotteluun. Voit nauttia balilaisesta hieronnasta, levähtää thermal spa -alueella tai ehostautua kauneushoidoissa.

Pukeutuminen risteilyllä

MSC -risteilyille voi pukeutua rennosti, myös illallisille. Risteilyllä on muutama juhlavampi illallinen, jolloin t-paidassa ja farkuissa ei ole suositeltavaa mennä a la carte -ravintolaan. Myös buffetissa voi syödä vaikka kaikki illalliset ja buffetiin rennompi pukeutuminen kelpaa. Mukaan kannattaa pakata juhlavammat vaatteet, mikäli haluaa illallistaa hienommin a la carte -ravintolassa.

Hytit

MSC Seaview:n hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Valoisasti ja modernisti sisustetuissa hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Henkilökohtainen hyttisiivooja huolehtii hytin siisteydestä ja varustelusta. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varustukseen kuuluu lisäksi mm. interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Lue lisää hyteistä sivun alareunasta.


* Perushytit eli ikkunattomat hytit


* Ulkohytissä nautit maisemista myös hytissäsi


* Parvekehytissä nautit omasta yksityisestä parvekkeestasi

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Sisähytti Bella

Hyteissä on mukava parivuode, jonka saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Koko on noin 14 m² ja hytin tarkka sijainti selviää lähempänä lähtöä.

Kuva hytistä

Deluxe sisähytti

Hyteissä on mukava parivuode, jonka saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Koko on noin 14 m²

Kuva hytistä

Deluxe ikkunallinen hytti

Ulkohyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Hyteissä on pyöreä ikkuna merelle. Koko noin 17 m².

Kuva hytistä

Ikkunahytti Bella

Ulkohyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Hyteissä on pyöreä ikkuna merelle. Koko noin 17 m² ja hytin tarkka sijainti selviää lähempänä lähtöä.

Kuva hytistä

Deluxe parvekehytti

Parvekehyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Hyteissä on kalustettu parveke, josta on näkymä merelle. Hytin koko parvekkeineen on noin 21–23 m².

Kuva hytistä

Parvekehytti Bella

Parvekehyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku, peilipöytä ja hiustenkuivaaja. Hytin varusteluun kuuluu lisäksi interaktiivinen taulu-tv, puhelin, tallelokero, minibaari ja ilmastointi. Hyteissä on kalustettu parveke, josta on näkymä merelle. Hytin koko parvekkeineen on noin 21–23 m² ja hytin tarkka sijainti selviää lähempänä lähtöä.

Huom!

Lisämaksusta tilattavissa myös minisviitti tai sviitti.
Ota yhteys myyntipalveluumme p. 010 2323200.

Matkustusasiakirjat ja matkavakuutus

MATKUSTUSASIAKIRJAT (PASSI)

* Laivayhtiöiden sääntöjen mukaan risteilyillä kaikilla matkustajilla tulee olla passi, jonka on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta paluupäivän jälkeen. Tarkistathan, että passi on ehjä ja voimassa! Muiden maiden kansalaisten on tarkistettava oman maansa määräykset.


* Laivayhtiöiden sääntöjen mukaan risteilyillä, myös Euroopassa, tarvitsemme kaikilta matkalaisilta selkeät valokopiot passeista sekä seuraavat tiedot: kotiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä Suomeen jäävän yhteyshenkilön (lähiomaisen/ystävän) nimi ja puhelinnumero (hätätilanteiden varalta).


Toimitattehan nämä tiedot toimistoomme heti ennakkomaksun maksamisen jälkeen, dokumentit tulostuvat yhdessä varausvahvistusten kanssa!


* Matkadokumentit (matkaohjelma, lentomatkoilla lentoliput ja risteilyliput) lähetetään noin 1 - 2 viikkoa ennen lähtöä sähköpostitse.


MATKAVAKUUTUS

*Suosittelemme, että kaikilla matkustajilla on voimassa oleva, kattava matkavakuutus, joka kattaa myös koronataudista johtuvan karanteenin, hoitokulut sekä kotiinpaluun.

 

Ohessa tämänhetkiset varustamon koronasäännöt:

* Suosittelemme, että kaikki matkustajat ovat ottaneet vähintään 2 koronarokotetta, mutta laivayhtiö ei enää edellytä sitä. Laivayhtiö ei myöskään enää vaadi etukäteen tehtävää koronatestiä.


* Koska lähtöön on vielä aikaa, ohjeistukset voivat muuttua ja ne tulee tarkistaa lähempänä lähtöä uudelleen. 

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt