Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Suositut Suomitanssit

Tanssimatkat Tallinnaan

Tanssimatkat Tallinnaan

Lähtöpäivät:

03.12.2024

Matkan kesto:

2 pv

Hinta:

Hinta alkaen 138€

Tanssimatkat Tallinnaan

alk. 138 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Kochi Aidad tanssi-illat

Kochi Aidad-ravintolan tanssi-illat jatkuvat ja ovat myynnissä kaikille tanssijoille! Kerää oma porukka tai nappaa kaveri mukaan ja lähtekää nauttimaan tanssin pyörteistä.
Suosittu Essi Leppäkoski esiintyy säestäjänsä kanssa Kochi Aidad-ravintolan tanssi-illassa. Essi esittää ensin joululauluja, jonka jälkeen alkaa tanssit!

Aikaa kaksi päivää Tallinnassa.
Paluupäivänä ehdit vielä vierailla Tallinnan joulutorilla ennen Viking XPRS lähtee Tallinnasta. Paluulaivalla pääset nauttimaan joulubuffetista.


Hotellimatka, 2 pv

Lähtö Helsingistä tiistaina 03.12.2024

Aikataulu

Lähtö Helsinki klo 10.30 - 13.00 Tallinna
Paluu Tallinna klo 17.00 - 19.30 Helsinki 

Hotellivaihtoehdot tällä matkalla

Hestia Hotel Seaport***
Hestia Hotel Europa****


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.
PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ


KATSO KAIKKI KAUPUNKILOMAT >


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Artistit sitoumuksetta.


Hintaan sisältyy

  • Laivamatkat kansipaikoin Viking Linella mp
  • 1 yön majoitus valitussa hotellissa
  • Kochi Aidad-ravintolassa Buffet-ruokailu ja Suomitanssit

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Katajanokka
Tallinna, A-terminaali
Helsinki Tallinna Laiva
10:30 13:00 Viking XPRS
19:30 17:00 Viking XPRS

Lisämaksulliset palvelut

Hytti laivamatkalle

Brunssi menolaivalla

Buffet-illallinen paluulaivalla

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Tallinna

Lähtöselvitys Helsingin Katajanokalla tuntia ennen laivan lähtöä. Laiva lähtee Helsingistä klo 10:30. Merimatkan aikana mahdollisuus lisämaksusta brunssiin. Saapuminen Tallinnaan klo 13:00. Siirtyminen omatoimisesti hotellille. Illalla ruokailu ja tanssit Kochi Aidadissa. Yö hotellissa

2.matkapäivä, Tallinna-Helsinki

Hotelliaamiainen. Huoneiden luovutus 11/12:00. Iltapäivä aikaa Tallinnassa.
Vanhankaupungin joulutori avoinna.
Laiva lähtee Tallinnan A-terminaalista klo 17:00 ja saapuu Helsinkiin klo 19:30. 

Hotellit

Laivan esittely

m/s Finlandia

M/S FINLANDIA


Tervetuloa m/s Finlandialle

M/s Finlandia mahdollistaa kokonaisvaltaisen elämyksen merellä. Ravintoloiden herkullinen tarjonta, kotimainen laatuviihde ja edulliset ostokset kuuluvat onnistuneeseen merimatkaan. M/S Finlandian henkilökunta toivottaa sinut tervetulleeksi seilaamaan Suomenlahden aalloille.


Makuja merellä – Tervetuloa herkuttelemaan!

Ruoka on m/s Finlandialla tärkeä asia ja hyvän maun lisäksi valinnoissa painotetaan vastuullisuutta sekä kotimaisuutta. Kun otetaan satokauden parhaat raaka-aineet ja tehdään niistä rakkaudella ja ammattitaidolla ruoat laivan omassa keittiössä, saadaan matka Suomenlahdella maistumaan.


RAVINTOLAT


Buffet Eckerö

Buffet Eckerössä nautit aitoa, laadukkaista raaka-aineista laivan keittiössä tehtyä ruokaa. Monipuolinen aamiainen, lounas ja illallinen merinäköalankin tarjoavassa ravintolassa kuuluu hyvään merimatkaan. Tule herkuttelemaan!


Bar Naissaar

Bar Naissaar on tyylikäs paikka istua alas ja nauttia lasillinen kuohuvaa tai vaikkapa erikoiskahvi ja pientä suolaista tai makeaa. Ikkunoista ihailet kaunista Suomenlahtea ja vierestä löytyy PopUp Shop, jossa sinua  odottavat valikoidut laatutuotteet. Myös laivan muut ravintolat ovat lähellä.


Bar Paja

Bar Paja on tila, jossa hengähdät hetkeksi. Täällä nautit haukkapalaksi snäksejä tai pientä aamupalaa merimatkan lomassa. Samalla ihailet ikkunoista aukeavaa maisemaa Suomenlahdelle. Vieressä on Bar Nosturi.

Bistro & Cafeteria Satama

Kahdessa kerroksessa olevasta kahvilasta aukeaa upea panoraamanäkymä. Täällä nautit mm. aamiaiseksi luomupuuroa, välipalaksi katkarapuvoileivän, isompaan nälkään burgerannoksen tai ruokaisaa salaattia – ja tietysti kupin kahvia tai teetä leivonnaisen kera. Täällä on leikkinurkkaus lapsille.


Pub Telakka

Pub Telakassa on rento meininki. Täällä laulat karaokea ja teet tilaa ammattilaisille, kun tunnelmoit trubaduurien tahtiin sekä Suomi-musiikin tuttujen nimien keikoilla. Tänne mahtuu isompikin porukka kerralla nautiskelemaan mukavasta laivamatkasta.


Bar Laituri

Suomenlahden viihtyisin aurinkoterassi löytyy kesäkaudella m/s Finlandialta. Yli 400-paikkaisen Bar Laiturin terassi on rakenteidensa ansiosta suojaisa myös tuulisella säällä. Täällä kelpaa paistatella päivää.


Bar Nosturi

Bar Nosturissa on live-musiikkia tiistaista sunnuntaihin. M/s Finlandialla esiintyy Suomen huippuartisteja, jotka saavat tanssijalan vipattamaan: mukana on esiintyjiä mm. hittilistojen kärjestä, Suomi-iskelmän konkareita ja bilebändejä. Bar Nosturissa kuullaan myös monenlaista viihdemusiikkia jazzista latinorytmeihin.KOKOUSTILAT


Yhdisteltävät ja muokattavat tilat, jopa 200 henkilölle

Kokouskeskus & Loungessa on viisi yhdisteltävää ja muokattavaa kokoustilaa 8-110 henkilölle. Kaikkiaan koko tilaan mahtuu jopa 200 henkilöä. Kokoustilojen lisäksi keskuksessa on Lounge, jossa rauhallista matkantekoa kaipaava voi matkustaa esimerkiksi töitä tehden. Muistathan, että tilaisuudet edellyttävät kaikilta osanottajilta voimassa olevaa passia tai poliisin myöntämää henkilökorttia.

Captain's Lounge – tyylikkäästi merellä

M/s Finlandian Captain's Lounge tarjoaa upeat puitteet vapaamuotoiseen seurusteluun tyylikkäässä merellisessä ympäristössä. Tänne kokoonnutte viettämään syntymäpäiviä, pikkujouluja, polttareita, baby showereita ja muita juhlia — tai viihdytte muuten yhdessä.


Captain's Loungen isolle sohvaryhmälle mahtuu mukavasti istuen nauttimaan matkanteosta noin 10 henkilöä ja cocktail-henkisesti max. 15 henkilöä. Isommankin porukan illanvietto siis onnistuu. Langattoman kuvansiirtojärjestelmä Click Sharen avulla voit esittää tietokoneeltasi Captain's Loungen isolla 55 tuuman näytöllä vaikkapa videoita tms.


Captain's Loungen hintaan kuuluu 1 kuohuviinipullo sekä 2 vesipulloa / matkustussuunta (Miniristeilyllä kerran). Monipuoliselta tarjoilulistalta tilaatte ennakkoon seurueellenne sopivat juotavat ja purtavat.  Muistathan, että tilaisuudet edellyttävät osanottajilta voimassa olevaa passia tai poliisin myöntämää henkilökorttia.


OSTOKSET


Eckerö Market

Kannelta kuusi löydät laajan valikoiman juomia ja makeisia.


PopUp Shop

PopUp Shop kannella 8 tarjoaa muotia kansainvälisiltä laatumerkeiltä. Monipuolisesta valikoimasta asusteita koruista kelloihin löydät tuliaiset itselle ja läheisille. M/S Finlandialla on myös ajankohtainen valikoima naisten ja miesten vaatteita.


Parfymeria

Kannen 6 parfymeriasta löytyy sinulle huolella poimittua laatukosmetiikaa. Ammattitaitoinen henkilökunta opastaa sinua mielellään halutessasi.PERHEILLE


Leikkitila pienille lapsille

Taaperoikäisille lapsille on Bistro & Cafeteria Sataman yhteydessä leikkitilat.


Erikoisohjelmaa koulujen loma-aikana

Lapsille on koulujen loma-aikana erikoisohjelmaa.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Tärkeää tietää

Tärkeää tietoa matkasta tästä
Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt