Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Joulun matka

Joulumatka Salzburgin Alppimaisemiin

Joulumatka Salzburgin Alppimaisemiin

Lähtöpäivät:

22.12.2024

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1488€

Joulumatka Salzburgin Alppimaisemiin

alk. 1488 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Joulumatka Salzburgin Alppimaisemiin

Suomeksi opastettu jouluinen matkamme Salzburgiin on täynnä henkeäsalpaavia, satukirjamaisia maisemia. Majoitumme ihastuttavassa Salzburgissa ja vierailemme myös mm. Münchenissä, Berchtesgadenissa, St. Bartholomän pikkukylässä sekä risteilemme kauniilla Königsseellä. Tutustumme Salzkammergutin alueeseen, jonka upeat järvi- ja alppimaisemat ovat osa Unescon kulttuuriperintökohteita. Jouluaattoa juhlistamme yhteisellä viiden ruokalajin illallisella Salzburgin kattojen yllä. Joulutunnelmaa aistimme tietenkin myös joulutoreilla. 


Salzburg

Itävallan Salzburg on alppikaupunkien aatelia. Upea vanhakaupunki barokkityylisine rakennuksineen ja kapeine kujineen vie ajatukset kiireestä pois. Kaupunkia reunustavat Alpit luovat upean taustan kaupungille ja sen linnalle. Salzburgin keskusta on mukavan kompakti ja kaikki nähtävyydet sijaitsevat lähellä toisiaan. Salzburg tunnetaan myös Mozartin syntymäkaupunkina sekä Sound of Music -musikaalin kuvauspaikkana. Salzburgin joulumarkkinat sijaitsevat Salzburgin katedraalin edessä, Hohensalzburgin linnoituksen juurella. Tunnelmaa torilla luovat pienet kuorot ja koululaisryhmien esitykset. Kojut tarjoavat ihania käsitöitä, suolaisia ja makeita herkkuja, leivonnaisia ja lämmittävää Glühweinia ja appelsiinipunssia. Salzburgissa on helppoa antautua joulun tunnelmaan!


Salzkammergut

Lähellä Salzburgia sijaitsee Salzkammergutin alue, jonka upeat järvi- ja alppimaisemat ovat osa Unescon kulttuuriperintökohteita. Matkalla tulevat tutuksi myös ne huikeat maisemat, jotka ovat antaneet kulissit maailmankuuluille Sound of Music ja Sissi -elokuville. 


München

München on Baijerin pääkaupunki, joka uhkuu vaurautta sekä historiallista loistoa. Tutustumme kaupunkiin kiertoajelulla, nautimme lounaan tunnetussa Hofbräuhaus-ravintolassa ja nautimme joulun tunnelmasta Marienplatzin joulutorilla.


Kurkistus Saksan Alppimaisemiin

Saksan kauneimmat alppimaisemat löytyvät Berchtesgadenin idyllisestä kaupungista. Joulumarkkinoiden lisäksi risteilemme vihreänä välkehtivällä vuoristojärvellä, Königssellä, Saksan kolmanneksi suurimman vuoren kainalossa. 

 

Tutustu tarkemmin matkaohjelmaan ja varaa oma joulumatkasi hurmaavaan Salzburgiin!


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >
KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki - München - Helsinki Lufthansan reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Ateriat: kaksi illallista ja kaksi lounasta
  • Kaupunkikierrokset Münchenissä ja Salzburgissa
  • Päiväretki Berchtesgadenin kaupunkiin
  • Risteily Königseellä ja vierailu St. Bartholomän pikkukylässä
  • Vierailut perinteisillä joulumarkkinoilla
  • Sisäänpääsy Salzburgin linnaan
  • Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut kohteessa matkaohjelman mukaisesti

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lufthansa

Ajat ovat paikallista aikaa. Saksassa ja Itävallassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa.

Helsinki - München 07:00 - 08:45

München - Helsinki 19:35 - 23:10

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone 150€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - München - Salzburg

Lufthansan aamulento Helsingistä Müncheniin. Suomenkielinen opas ja bussi ovat vastassa lentokentällä. Lyhyen kiertoajelun aikana näemme Münchenin tärkeimpiä nähtävyyksiä, joista kenties tunnetun on Frauenkirche -kirkko, jonka tornit kohoavat sadan metrin korkeuteen vanhan kaupungin kattojen ylle. Kierroksen päätteeksi jalkaudumme vanhaan kaupunkiin ja nautimme lounaan maailmankuulussa Hofbräuhaus -ravintolassa. Lounaan jälkeen kävelemme tutustumaan kaupungin jouluiseen tunnelmaan Marienplatzille, joka on kaupungin suurin ja tunnetuin joulutori, sekä kaupungin sydän. Sitä reunustava uusgoottinen raatihuone ja muut historialliset rakennukset luovat upeat puitteet joulutorille. Aikaa jää myös hieman omalle ohjelmalle. Iltapäivällä jatkamme matkaa Itävallan puolelle ja Salzburgin kaupunkiin. Majoittuminen hotelliin illalla, jonka jälkeen ohjelma on vapaa. Päivän ajomatka noin 180 km.

2. matkapäivä,Salzburg - Berchtesgaden - St. Bartholomä

Aamiainen hotellissa. Tänään teemme kokopäiväretken Saksan puolella sijaitsevaan idylliseen Berchtesgadenin kaupunkiin, joka on Saksan Alppien kauneimpia kohteita. Täällä ovat aikanaan lomailleet monet Euroopan kuninkaalliset ja aateliset. Siellä sijaitse myös Königssee-järvi, joka on monien mielestä se upein vuoristojärvi, eikä syyttä. Jyrkkien rinteiden väliin ahtautunut vihreänä välkehtivä järvi onkin silmiä hivelevän kaunis. Kiitos yli satavuotisen säännön, ettei järvellä saa ajaa polttomoottorilla, saamme nauttia tänäkin päivänä kirkkaista ja puhtaista vesistä. Pääsemme ihailemaan maisemia järveltä käsin risteilyllä, jonka aikana pistäydymme myös St. Bartholomän pikkukylässä, missä sijaitsee roomalaiskatolinen pyhiinvaelluskirkko. Risteilyn päätteeksi nautimme yhteisen lounaan. Virittäydymme jouluiseen tunnelmaan ja vierailemme Berchtesgadenin historiallisessa keskustassa sijaitsevilla joulumarkkinoilla,

joille kulissit luovat koristellut talot ja lumihuippuiset vuoret. Palaamme Salzburgiin illansuussa, jonka jälkeen loppupäivä on vapaata aikaa. Päivän ajomatka noin 60 km.

3. matkapäivä, Salzburg

Aamiainen hotellissa. Tänään tutustumme tarkemmin Salzburgiin, joka tunnetaan sekä Mozartin synnyinkaupunkina että The Sound of Music-musikaalin kuvauspaikkana. Alppien juurella Salzach-joen varrella sijaitseva Salzburg on täpötäynnä ihastuttavia nähtävyyksiä. Salzburgin vanhakaupunki on osa Unescon maailmanperintöluetteloa ja tunnetaan hienosta barokkiarkkitehtuuristaan ja lukemattomista kirkoista. Kävelykierroksen aikana näemme Salburgin tunnetuimpia nähtävyyksiä, kuten tuomiokirkon, Festspielhaus-konserttitalon ja arkkipiispan palatsin. Vierailemme myös Hohensalzburgin linnassa, joka on yksi suurimmista keskiaikaisista linnoista Euroopassa.  Hohensalzburgin linna sijaitsee kukkulalla Salzburgin päällä ja sieltä aukeaa upeat näköalat kaupunkiin sekä ympäristöön. Nostatamme jouluaaton tunnelmaa joulutorilla, missä on tarjolla ihania käsitöitä, suolaisia ja makeita herkkuja, leivonnaisia ja lämmittävää Glühweinia ja appelsiinipunssia. Illalla nautimme jouluaaton  illallisen hotellissa. Illallisen jälkeen halukkailla on mahdollisuus osallistua omatoimisesti jouluaaton jumalanpalvelukseen.


4. matkapäivä, Salzburg

Aamiainen hotellissa. Rauhaisaa joulupäivää voi viettää oman ohjelman mukaan. Joulumarkkinat ovat edelleen avoinna ja aamuvirkut voivat osallistua vaikkapa joulupäivän jumalanpalvelukseen. Kauniissa vanhassa kaupungissa riittää nähtävää ja osa ravintoloista sekä kahviloista ovat auki. Yhteinen illallinen hotellissa.

5. matkapäivä, Salzburg - Salzkammergut - München - Helsinki

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Ajamme lähellä Salzburgia sijaitsevalle Salzkammergutin alueelle, jonka upeat järvi- ja alppimaisemat ovat osa Unescon kulttuuriperintökohteita. Näemme päivän aikana monia ihastuttavia nähtävyyksiä, kuten 1400-luvulta peräisin olevan Fuschlin linnan, joka on monille varmasti tuttu Sissi-elokuvista. Sound of Music elokuvasta tuttuja maisemia ihastelemme mm. Wolfgangsee-järven näköalapaikalla ja sokerina pohjalla on elokuvan goottilainen hääkirkko, jonka kaksi tornia kurottavat yli viidenkymmenen metriin korkeuteen.  Päivällä jatkamme matkaa kohti Münchenin lentokenttää

ja pidämme matkalla omakustanteisen lounastauon. Lufthansan iltalento Münchenistä Helsinkiin. Päivän ajomatka noin 215 km. 


Pidätämme oikeuden muutoksiin matkaohjelmassa.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt