Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Hurmaavat klassikot

Lontoo

Lontoo

Lähtöpäivät:

13.6. (täynnä) ja 17.10.2024

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1064€

Lontoo

alk. 1064 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Lontoo

Lontoo on shoppailijan, hyvän ruoan ystävän ja kulttuurista kiinnostuneen mekka. Lontoo tarjoaa aina jotain uutta ja siksi se vetää väkeä luokseen vuosi toisensa jälkeen. Lontoo on kaupunkilomakohteiden klassikko, joka tarjoaa aivan varmasti jokaiselle jotakin. Olit sitten kiinnostunut kulttuurista, ostoksista, kuninkaallisista tai urheilusta, tästä kaupungista löydät kiinnostavia käyntikohteita. Jokaisen Lontoon kävijän tulee tietenkin käydä katsomassa kaupungin maamerkki Big Ben sekä kuningasperheen virallinen asuinpaikka, Buckingham Palace.


Shoppailijan Lontoo

Pitkät ostoskadut, Euroopan parhaat tavaratalot ja iloisen värikkäät markkinat tarjoavat kaikkea, mitä kuvitella saattaa. Klassikon asemaan noussut Harrodsin tavaratalo Knightsbridgessä kuuluu tietenkin jokaisen Lontoon kävijän ohjelmaan. Vaikkei mitään ostaisikaan, on Harrods kokemisen arvoinen elämys. Kuuluisat egyptiläiset portaat ja luksusosasto toisensa jälkeen houkuttavat kiertelemään ja katselemaan pidemmänkin tovin. Toinen unelmakohde kulinaristille on Piccadillyn klassikko Fortnum & Mason, josta voi ostaa esimerkiksi kauniisti pakattuja teepaketteja, suklaata ja muita herkkuja. Lontoon tyylikkäimpien tavaratalojen joukkoon kuuluu myös vanhanajan laatuliike Liberty, joka toimii kauniissa 1920-luvun rakennuksessa Regent Streetillä. Sinne kannattaa vilkaista varsinkin, jos etsit sisustustavaraa.


Retki Harry Potter -elokuvien kulisseihin - Warner Brother Studiot lokakuun lähdöllä

Voit täydentää matkaasi lisämaksullisella retkellä Harry Potter -elokuvasarjan alkuperäisiin lavasteisiin, joissa voit lumoutua Harry Potterin taikuudesta uskomattomien erikoistehosteiden takana ja tutustua Harry Potter elokuvien kulissien taakse kätkettyihin salaisuuksiin. Saat tuntea Tylypahkan Suuren Salin alkuperäinen kivilattia jalkojesi alla, kohdata linnassa asuvat ihmeelliset otukset ja vaeltaa kiehtovalla Viistokujalla. Lisätietoja Harry Potter-retkestä löydät sivun alaosasta.

FROZEN -musikaali, Theatre Royal Drury Lane  

Theatre Royal Drury Lane on yksi Lontoon vanhimmista teattereista Covent Gardenin sydämessä. Teatterirakennus on peräisin 1660-luvun alkupuolelta ja se tunnetaan parhaiten suurten musikaalien esityspaikkana. Teatterissa on 2 196 istumapaikkaa ja katsomo on jaettu neljään laajaan tasoon: Stalls, Royal Circle, Grand Circle ja Balcony.

 

Nyt voit täydentää Lontoon matkan lisämaksullisella teatterielämyksellä. Disneyn upea palkittu FROZEN -musikaali on sekoitus kauneutta, huumoria ja sydämet sulattavaa musiikkia. Tämä musikaali tarjoaa unohtumattoman matkan, joka on täynnä jännittäviä yllätyksiä, hauskoja hahmoja ja huimaa musiikkia. Esityksessä on 12 uutta erityisesti tätä esitystä varten kirjoitettua kappaletta sekä klassikoita, kuten "For the First Time in Forever", "Do You Want to" ja maailmanlaajuinen hitti "Let it Go". Hämmästyttävillä erikoistehosteilla lavalle tuotu FROZEN on musiikillinen sensaatio upeassa Theatre Royal Drury Lanessa. Kun olet nähnyt musikaalin, et unohda sitä koskaan (You never let it go). Lisätietoja musikaaliesityksestä löydät sivun alaosasta.


Blogi

Lue blogikirjoitus Matkapoikien kaupunkilomasta Lontooseen täältä >>

Lue blogikirjoitus Harry Potterin Lontoo -matkasta täältä »


Löydä lisää perhelomia >


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Pidätämme oikeudet muutoksiin.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-Lontoo-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Lentokenttäkuljetukset (paikallinen suomenkielinen opas mukana)
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Kahden tunnin kävelykierros suomenkielisen paikallisoppaan johdolla
  • Huom! Sairastapauksen sattuessa opas voi olla englanninkielinen

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Englannissa kello on 2h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Lontoo 08:00 - 09:10

Lontoo - Helsinki 18:10 - 23:00

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone, alk. 310€

Harry Potter -retki alk. 165€

FROZEN- musikaali alk. 135€

Lisämaksulliset retket

Hinta 165€ /hlö

Kuva retkestä

Harry Potter, Warner Brother Studio

Puloen päivän jälkeen kuljetus tilausbussilla Warner Brothers -studioille, paikallinen suomenkielinen opas on mukana bussissa. Astu Harry Potter -elokuvasarjan alkuperäisiin lavasteisiin, lumoudu taikuudesta uskomattomien erikoistehosteiden takana ja tutustu kulissien taakse kätkettyihin salaisuuksiin. Tunne Tylypahkan Suuren Salin alkuperäinen kivilattia jalkojesi alla, kohtaa linnassa asuvat ihmeelliset otukset ja vaeltele kiehtovalla Viistokujalla. Kaikki kahdeksan elokuvaa kuvattiin näillä studioilla, joilla järjestettävän kierroksen aikana pääset tutustumaan siihen uskomattomaan brittiläiseen lahjakkuuteen, mielikuvitukseen sekä taitoon, jotka tekivät mahdottomasta totta valkokankaalla. Vierailijat saavat kokea Harry Potterin taikuuden elokuvantekijöiden silmin. Tutustuminen studioihin omatoimisesti, aikaa tutustumiseen n. 3 tuntia. Illan suussa paluu takaisin hotellille ja loppuilta on omatoiminen. Retkipäivä on perjantai 18.10.2024. Retken toteutuminen edellyttää vähintään 15 maksavaa osallistujaa. Retken hinta on 165 €/aikuinen, 150 € / 5-12 vuotta ja 0-4 -vuotiaat ilmaiseksi. Retki tulee varata etukäteen viimeistään      1 kk ennen matkan alkua.


Huom! Sairastapauksen sattuessa opas on englanninkielinen.

Hinta 135€ /hlö

Kuva retkestä

FROZEN-musikaali

Theatre Royal Drury Lane

Lähtö hotellilta tilausajokuljetuksella klo 18.00 (teatterilla oltava viimeistään klo 19.00), paikallinen suomenkielinen opas on mukana kuljetusten aikana.


Disneyn upea palkittu FROZEN -musikaali on sekoitus kauneutta, huumoria ja sydämet sulattavaa musiikkia. Tämä musikaali tarjoaa unohtumattoman matkan, joka on täynnä jännittäviä yllätyksiä, hauskoja hahmoja ja huimaa musiikkia. Esityksessä on 12 uutta erityisesti tätä esitystä varten kirjoitettua kappaletta sekä klassikoita, kuten "For the First Time in Forever", "Do You Want to" ja maailmanlaajuinen hitti "Let it Go". Hämmästyttävillä erikoistehosteilla lavalle tuotu FROZEN on musiikillinen sensaatio upeassa Theatre Royal Drury Lanessa. Kun olet nähnyt musikaalin, et unohda sitä koskaan (You never let it go). 


Matkapojille musikaaliin varatut istumapaikat ovat katsomon Stalls-osassa, rivillä R, paikat 17-36. Varaamme paikat matkavarausten saapumisjärjestyksessä. Musikaaliretken toteutuminen edellyttää vähintään 10 maksavaa osallistujaa. Retken hinta on 135 € / henkilö. Retki tulee varata etukäteen viimeistään 3 kk ennen matkan alkua.

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Lontoo

Aamulento lähtee Helsingistä kohti Lontoota, jonne saavumme klo 9:10 jälkeen paikallista aikaa. Suomenkielinen paikallisopas ja bussi ovat lentokentällä vastassa. Keskustaan saavuttuamme jätämme matkatavarat hotelliin säilytykseen ja lähdemme noin kahden tunnin opastetulle kävelykierrokselle. Kierroksen aikana näemme seuraavat nähtävyydet: Kensington Palace, Royal Albert Hall, Albert Memorial, Natural History Museum, Science Museum, V&A Museum, London Oratory. Kävelykierroksen jälkeen majoittuminen hotelliin ja loppupäivä on vapaa.

2. matkapäivä, Lontoo

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä Lontoossa. Tutustu tärkeimpiin nähtävyyksiin sekä ostosmahdollisuuksiin. Jos etsit jotain Oxford Street -ostoskatua eksoottisempaa, suuntaa marketeille, toreille ja kauppakujille. Suurilta turistimassoilta piilossa oleva Camden Passage on yksi näistä. Mukulakivikatuinen antiikki- ja pikkuputiikkien taivas pursuaa mitä erikoisimpia tavaroita vintagevaatteista retroihin huonekaluihin.

Touko-ja lokakuun lähdöillä lisämaksullisen Harry Potter -retken varanneilla on iltapäivällä kuljetus tilausbussilla Warner Brothers -studioille, paikallinen opas on mukana bussissa. Astu Harry Potter -elokuvasarjan alkuperäisiin lavasteisiin, lumoudu taikuudesta uskomattomien erikoistehosteiden takana ja tutustu kulissien taakse kätkettyihin salaisuuksiin. Tunne Tylypahkan Suuren Salin alkuperäinen kivilattia jalkojesi alla, kohtaa linnassa asuvat ihmeelliset otukset ja vaeltele kiehtovalla Viistokujalla. Kaikki kahdeksan elokuvaa kuvattiin näillä studioilla, joilla järjestettävän kierroksen aikana pääset tutustumaan siihen uskomattomaan brittiläiseen lahjakkuuteen, mielikuvitukseen sekä taitoon, jotka tekivät mahdottomasta totta valkokankaalla. Vierailijat saavat kokea Harry Potterin taikuuden elokuvantekijöiden silmin. Tutustuminen studioihin omatoimisesti, aikaa tutustumiseen n. 3 tuntia. Illansuussa paluu takaisin hotellille ja loppuilta on omatoiminen.

Retkipäivät: perjantai 17.5. ja 18.10.2024

Kesä- ja heinäkuun lähdöillä lisämaksullisen FROZEN-musikaaliesitykseen lipun varanneilla

lähtö hotellilta tilausajokuljetuksella klo 18.00 (teatterilla oltava viimeistään klo 19.00), paikallinen suomenkielinen opas on mukana kuljetusten aikana.

Disneyn upea palkittu FROZEN -musikaali on sekoitus kauneutta, huumoria ja sydämet sulattavaa musiikkia. Tämä musikaali tarjoaa unohtumattoman matkan, joka on täynnä jännittäviä yllätyksiä, hauskoja hahmoja ja huimaa musiikkia. Hämmästyttävillä erikoistehosteilla lavalle tuotu FROZEN on musiikillinen sensaatio upeassa Theatre Royal Drury Lanessa. Kun olet nähnyt musikaalin, et unohda sitä koskaan (You never let it go). 


Esityspäivät: perjantai 14.6. ja 12.7.2024
3. matkapäivä, Lontoo

Aamiainen hotellissa. Omatoiminen päivä Lontoossa.

4. matkapäivä, Lontoo - Helsinki

Hotelliaamiaisen jälkeen vielä päivä omaa aikaa. Iltapäivällä kuljetus lentokentälle. Iltalento lähtee kohti Helsinkiä, jonne saavumme klo 23:00 jälkeen.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt