Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Joulutorien tunnelmaa

Saksan kauneimmat joulutorit

Saksan kauneimmat joulutorit

Lähtöpäivät:

5.12. ja 13.12.2024

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 878€

Saksan kauneimmat joulutorit

alk. 878 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Saksan kauneimmat joulutorit

Baijerin alueen perinteisiä joulutoreja pidetään Saksan kauneimpina – eikä suotta. Täällä rakastetaan perinteitä ja joulumarkkinoille tullaan paitsi viihtymään ja herkuttelemaan, myös tekemään ilahduttavia ostoksia. Kuorojen ja puhallinpumppujen sulosoinnut sekä piparkakkujen ja marsipaanien tuoksut saavat hymyn karehtimaan ja posket punoittamaan – viimeistään hehkuviinistä. Virittäydy joulun tunnelmaan ja koe kolme upeaa historiallista kaupunkia suomenkielisen matkanjohtajan opastuksella.

 

Nürnberg

Maailman kuuluisimmaksi kutsuttu joulutori on Nürnbergin Christkindlmarkt, jonka historia ulottuu vuoteen 1530. Toria reunustavat kaupungin tärkeimmät nähtävyydet ja illansuussa syttyvät yli 20 0000 lamppua ja noin kymmenen kilometriä valoköynnöksiä valaisemaan joulutorin ohella vanhankaupungin katuja, kujia ja toreja.

 

München

Baijerin pääkaupungin suurin ja tunnetuin joulutori, sekä kaupungin sydän, löytyy Marienplatzilta. Sitä reunustava uusgoottinen raatihuone ja muut historialliset rakennukset luovat upeat puitteet joulutorille. Kaupungista löytyy myös useita muita tunnelmallisia ja pienempiä joulutoreja.


Regensburg

Unescon maailmanperintöluetteloon kuuluva vanhakaupunki omaa yli kaksituhattavuotisen historian ja siellä on satoja suojeltuja rakennuksia. Regensburg on yksi Baijerin kuvauksellisimmista kaupungeista ja adventtiaikaan se muuttuu ”joulukaupungiksi” valoineen, kojuineen ja koristeineen.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään nopeasti sopivan laivamatkan ja hoitamaan matkaan liittyvät varaukset kuntoon.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >

JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >
KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki-München-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Regensburgin kävelykierros ja vierailu joulutorilla
  • Nürnbergin kävelykierros ja vierailu joulutorilla
  • Münchenin kaupunkikierros ja vierailu joulutorilla
  • Bussikuljetukset matkaohjelman mukaisesti
  • Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut koko matkan ajan

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lennot Finnairilla.
Ajat ovat paikallista aikaa. Saksassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - München 07:50 - 09:30

München - Helsinki 18:40 - 22:10

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. 120€

Matkaohjelma

Lähtöpäivät:

Lähtö 5.12.

Lähtö 13.12.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt