Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Espanja, Mallorca

Hotellimme Mallorcalla

Nauti lomaviikosta Mallorcalla ja majoitu mukavasti!

Matkapoikien tuotevalikoima laajentui jälleen! Nyt voit lähteä rantalomalle upealle Mallorcan saarelle. AirBalticin suorat lennot sunnuntaisin Tampereelta vievät sinut edullisesti Mallorcan rannoille nauttimaan viikon mittaisesta etelänlomasta. Tutustu ja löydä omasi!

Hotellit Santa Ponsa, Mallorca


Hotellit Palma Nova, Mallorca

Varaa loma Mallorcalle!

Matkapoikien matkassa lennät Mallorcalle sujuvasti ja joustavasti Tampere-Pirkkalan kentältä. Uudet airBalticin koneet vievät sinut suorin lennoin ja ihanteellisin aikatauluin perille. Valikoimassa löytyvät viikon matkapaketit. Löydä monta hyvää syytä lähteä etelän aurinkoon! 

✈️ Suorat lennot Tampereelta airBalticin uusilla koneilla
⛱ Viikon loma sis. hotelli+lennot+laukut+kuljetus hotellille
😊 Täydellinen yhdistelmä rantalomaa, nähtävää, aktiviteetteja
🏨 Hyvät hotellivaihtoehdot
🙋‍♀️ Oppaan palvelut lentokenttäkuljetusten aikana

Lennot airBaltic lentoyhtiöllä

Uudet airBalticin yhteydet Tampereelta Mallorcalle avautuivat syksyllä 2023. AirBaltic on Baltian suurin lentoyhtiö ja lentää Riiasta yli 70 kohteeseen. Lennot Tampereelta operoidaan uudella Airbus A220-300 koneella, joka on yksi maailman nykyaikaisimmista ja ympäristöystävällisimmistä lentokoneista.


Mallorcan lennot lähtevät Tampere-Pirkkalan lentokentältä. Kentälle on erinomaiset kulkuyhtedet läheltä ja kaukaa. Omalla autolla saapuville löytyy edullinen pysäköintialue. Julkisilla kulkuvälineillä saapuvia palvelee suora bussiyhteys suoraan Tampereen keskustasta. Kun lähdet lennolle Pirkkalasta, vältät pääkaupunkiseudun liikenneruuhkat ja lentokentän pitkät lähtöselvitysjonot.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

*  *  *   RYHMÄETU   *  *  *


Kerää min. 20 hengen ryhmä ja saat matkan yhdelle hengelle ilmaiseksi. Matkaan sisältyy lennot ja majoitus siinä hotellissa, jossa ryhmäsi enemmistö yöpyy. Etu on voimassa Espanjan, Rodoksen, Kanarian, Gardan ja Mallorcan rantalomilla. Hyödynnä etu ja varaa! (Huom! Etu ei ole voimassa elokuun lähdöillä.) Soita ryhmien omaan palvelulinjaan 010 2323 440.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset sähköpostiisi!

TILAA

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt