Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Kanariansaaret

Hotellimme Teneriffalla

Nauti lomaviikosta Teneriffalla ja majoitu mukavasti!

Matkapoikien tuotevalikoima laajentui jälleen! Nyt voit lähteä rantalomalle Kanariansaarten Teneriffalle. AirBalticin suorat lennot lauantaisin Tampereelta vievät sinut edullisesti ja mukavasti nauttimaan viikon mittaisesta aurinkolomasta. Teneriffalla nautit rantalomasta kaikin aistein. Kanariansaaret kuuluvat suomalaisten suosikkikohteisiin, jossa yhdistät samaan matkaan rentouttavan rantaloman ja mielenkiintoiset nähtävyydet. Matkapoikien hotellivalikoimassa on monipuolisesti erilaisia majoitusvaihtoehtoja hyvillä sijainneilla lähellä rantaa ja palveluja. Tarjolla myös vain aikuisille tarkoitettuja hotelleja. Tutustu ja löydä omasi!

Hotellit Playa de las Americas


Katso kaikki hotellit Kanarialla! >

Hotellit Costa Adeje, Teneriffa

Hotellit Los Cristianos, Teneriffa

Varaa loma Kanariansaarille!

Matkapoikien matkassa lennät Kanarialle sujuvasti ja joustavasti Tampere-Pirkkalan kentältä. Uudet airBalticin koneet vievät sinut suorin lennoin ja ihanteellisin aikatauluin perille. Valikoimassa löytyvät viikon matkapaketit. Löydä monta hyvää syytä lähteä Kanarian lämpöön! 

✈️ Suorat lennot Tampereelta airBalticin uusilla koneilla
🏖 Viikon loma sis. hotelli+lennot+laukut+kuljetus hotellille
📅 Ihanteelliset lento-ajat
😊 Täydellinen yhdistelmä rantalomaa, nähtävää, aktiviteetteja
🏨 Hyvät hotellivaihtoehdot
🙋‍♀️ Suomalaisen oppaan palvelut lentokenttäkuljetusten aikana sekä tervetuloa-tilaisuus

Näe ja koe Kanarialla!

Kanarian-lomalla yhdistät samaan matkaan rentouttavan rantaloman, mielenkiintoiset nähtävyydet ja vilkkaan yöelämän. Teneriffan saari on ihanteellinen kohde tutkia hämmästyttäviä kohteita kuten kauniita rantoja, luonnonpuistoja, kulinaarisia herkkuja, historiaa, virkistävää yöelämä ja paljon muuta. Lue lisää mitä kaikkea nähtävää ja koettavaa Kanarian saarilla löytyy >>

Lennot airBaltic lentoyhtiöllä

Uudet airBalticin yhteydet Tampereelta Kanariansaarille avautuivat kesällä 2023. Matkapoikien matkat Kanarialle lennetään airBalticin koneilla ja uusilla suorilla reittiyhteyksillä Tampereelta. AirBaltic on Baltian suurin lentoyhtiö ja lentää Riiasta yli 70 kohteeseen. Lennot Tampereelta operoidaan uudella Airbus A220-300 koneella, joka on yksi maailman nykyaikaisimmista ja ympäristöystävällisimmistä lentokoneista.


Kanariansaarten lennot lähtevät Tampere-Pirkkalan lentokentältä. Kentälle on erinomaiset kulkuyhtedet läheltä ja kaukaa. Omalla autolla saapuville löytyy edullinen pysäköintialue. Julkisilla kulkuvälineillä saapuvia palvelee suora bussiyhteys suoraan Tampereen keskustasta. Kun lähdet lennolle Pirkkalasta, vältät pääkaupunkiseudun liikenneruuhkat ja lentokentän pitkät lähtöselvitysjonot.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

*  *  *   RYHMÄETU   *  *  *


Kerää min. 20 hengen ryhmä ja saat matkan yhdelle hengelle ilmaiseksi. Matkaan sisältyy lennot ja majoitus siinä hotellissa, jossa ryhmäsi enemmistö yöpyy. Etu on voimassa Espanjan, Rodoksen ja Kanariansaarten rantalomilla. Pyydä tarjous ja hyödynnä ryhmäetu! (Huom! Etu ei ole voimassa elokuun 2023 lähdöillä.)

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset sähköpostiisi!

TILAA

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt