Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Koe klassisen musiikin lumo!

BALTIC GAALA-risteily

BALTIC GAALA-risteily

Huom! RYHMILLE BALTIC GAALA-risteily siirtyy vuodelle 2025.

- KOE KLASSISEN MUSIIKIN LUMO BALTIC GAALA-RISTEILYLLÄ!

*****************************


Lähto Turusta klo 18.30 - paluu klo 16.30

Baltic Gaala on unohtumaton tapahtuma, jossa yhdistyvät meren lumo ja klassisen musiikin ajattomat suurteokset. Tällä risteilyllä nautit maailman kauneimmasta musiikista ja tanssit iki-ihanien sävelmien tahdissa.

Risteilyn artistikattaus on todella monipuolinen. Estradilla nähdään Lohjan kaupunginorkesteri, Ensemble Nylandia -barokkiorkesteri, YL:n jäsenistä koostuva kuororyhmä SEIM Ensemble, Kuunkuiskaajat -etnoduo, tenori Jyrki Anttila, baritoni Sauli Tiilikainen, musiikin monitoimimies Riku Niemi, jazzmuusikko Antti Sarpila, pianisti Janne Hovi ja sopraano Angelika Klas.

Baltic Gaalan ohjelmajohtajana toimii klassisen musiikin asiantuntija, kulttuurivaikuttaja Aarno Cronvall. Tapahtuman juontavat hurmaavat Ira Hammermann ja Peter Nyman – också på Svenska!

Musiikin päänäyttämönä toimii Starlight-sali, jossa illan kruunaa näyttävät tanssijaiset. Matkassa mukana loputon lista tuttuja säveltäjiä: Mozart, Vivaldi, Bach, Puccini, Verdi, Sibelius, Chopin, Merikanto, Strauss. Tässä tapahtumassa klassinen musiikki on läsnä kaikkialla – Piano Barin salongista Iskelmä Baariin, jossa järjestetään ensimmäistä kertaa klassisen musiikin karaoke.

Tällaista kattausta ei ole koskaan ennen Suomessa järjestetty. Varaa lippusi nyt ja ole osa ikimuistoista matkaa, jossa klassisen musiikin ajattomat suurteokset heräävät eloon!

(artistit sitoumuksetta)

Hinta/henkilö ILMAN KULJETUSTA

A2-hytissä 199 €
A4-hytissä 179 €
B2-hytissä 99 €
B4-hytissä 119 €

Katso hinnat tarkemmin esitteestä >>

Hinnat sisältävät polttoaine- ja emissiomaksun. Ryhmähinta edellyttää matkan laskuttamista yhdellä laskulla. Paikkoja rajoitetusti.


PIENRYHMÄT KÄTEVÄSTI TURUN SATAMAAN

Voit varata pienryhmäsi näihin kuljetuksiin. Liityntäkuljetukset lisämaksusta reiteiltä:

• Vaasa-Seinäjoki-Kauhajoki-Kankaanpää-Pori-Rauma-Turku
• Helsinki-Lohja-Salo-Turku
• Jyväskylä-Jämsä-Orivesi-Tampere-Sastamala-Turku
• Heinola-Lahti-Hämeenlinna-Forssa-Turku


Lataa BALTIC GAALA-risteily ryhmäesite


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


Matka myös yksittäismyynnissä!

Jos et tällä kertaa ole lähdössä ryhmän kanssa matkaan, voit myös varata tämän matkan yksittäismyynnistä itsellesi tai pienemmälle seurueelle. Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, yksittäismyynnin myyntipalvelumme auttaa numerossa 010 2323 200. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkoihin liittyvissä kysymyksissä. Voit myös jättää soittopyynnön tästä.


Tästä matkan yksittäismyynnin sivulle >>PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323 200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt