Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
TUI Cruises täysihoidolla

Kanariansaarten risteily

Kanariansaarten ja Madeiran risteily

Lähtöpäivät:

26.1., 23.2. ja 9.3.2025.

Matkan kesto:

8 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 2018€

UUTUUS 2025

Kanariansaarten risteily

alk. 2018 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Elämysristeily Kanariansaarille ja Madeiralle täysihoidolla. Aterioiden lisäksi risteilyn hintaan sisältyvät myös juomat.

Talven 24-25 uutuusristeilyillämme pääset risteilemään TUI Cruisesin kesällä 2024 Suomessa valmistuneen Mein Schiff 7-risteilyaluksen kyydissä. Matkalle lähdetään Helsingistä, mistä lennämme Finnairin suoralla lennolla Las Palmasiin. Risteilymme kulkee kiehtovan reitin Las Palmasista Fuerteventuran kautta Madeiralle ja sieltä takaisin Kanariansaarille. Merimatkojen aikana voit nauttia laivan monipuolisista palveluista, herkutella ravintoloiden makuelämyksillä ja hengittää virkistävää meri-ilmaa. Matkalla on mukana suomenkielinen matkanjohtaja. Lähde Matkapoikien matkapaketin turvin luotettavasti Kanariansaarten risteilylle!


Suomenkielinen matkanjohtaja

Suomenkielinen matkanjohtaja on teitä vastassa Las Palmasissa ja on mukana koko risteilyn ajan. Suomenkielinen matkanjohtaja huolehtii laivalla kaikista järjestelyistä ja tarvittaessa avustaa asiakkaitamme suomeksi myös mahdollisissa kieliongelmissa. Matkanjohtajalta saat tietoa ja vinkkejä myös risteilyn satamakohteisiin ja nähtävyyksiin. Laivalla palvelukielenä on saksa ja englanti. 


Tyylikkäästi Kanariansaarten maisemiin

Gran Canarian Las Palmasista lähtevällä risteilyllä pääset ihailemaan useampia Kanariansaaria ja vierailemaan mm. Fuerteventurassa ja Teneriffalla. Lisäksi vietät yhden kokonaisen päivän Madeiran Funchalissa, missä laiva yöpyy risteilyn puolivälissä. Matkalla sinua opastaa suomenkielinen matkanjohtaja koko matkan ajan, ja jos kaipaat lisää seikkailuja, voit myös osallistua varustamon järjestämille saksan/englanninkielisille retkille.


Vierailukohteet

Las Palmas (Gran Canaria) • Puerto del Rosario (Fuerteventura) • Funchal (Madeira) • Santa Cruz de La Palma (La Palma) • Santa Cruz de Tenerife (Teneriffa) •  Las Palmas. Kanariansaarten kohteissa viivytään usean tunnin ajan ja laiva yöpyy Funchalissa. Katso isompi kuva risteilyn reittikartasta tästä >>


Las Palmas

Las Palmas sijaitsee saaren pohjoisrannikolla ja on n. 400 000 asukkaallaan Kanariansaarten suurin kaupunki.


Puerto del Rosario

Puerto del Rosario sijaitsee saaren itärannikolla ja tarjoaa vierailijoilleen modernin kaupunkielämän yhdistettynä perinteisiin kanarialaisiin piirteisiin.


Funchal

Funchal, Madeiran saariston pääkaupunki, sijaitsee Atlantin rannikon kallioisilla rinteillä ja levittäytyy amfiteatterimaisesti vehreiden kukkuloiden suojassa.


Santa Cruz de La Palma

Santa Cruz edustaa upeasti perinteistä kanarialaista arkkitehtuuria, jolle ovat ominaisia tyypilliset parvekkeet ja värikkäät talot.


Santa Cruz de Tenerife

Santa Cruz on vilkas suurkaupunki, joka tarjoaa runsaasti ostosmahdollisuuksia, ravintoloita ja monia nähtävyyksiä.


Retket

Laivalla on myynnissä monipuolinen valikoima lisämaksullisia retkiä.

Täysihoito laivalla (premium inclusive)

TUI Cruisen risteilyillä sinun ei tarvitse jatkuvasti miettiä matkabudjettiasi, sillä suurin osa palveluista sisältyy risteilysi hintaan.  Tämän ansiosta sinun ei tarvitse kuitata laskuja risteilytililläsi monissa ravintoloissa/ bistroissa, baareissa tai lounge-tiloissa, koska ruoka (aamiainen, lounas, välipalat ja illallinen) ja laaja valikoima juomia (yli 100 vaihtoehtoa) sisältyvät jo matkan hintaan. Näin voit rentoutua ympäri vuorokauden ja nauttia erinomaisesta ruoasta sekä poikkeuksellisesta lomasta merellä. Risteilyn hintaan sisältyy myös tilava ja moderni sauna- ja kuntoilualue sekä laadukas viihdeohjelma.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Lennämme Finnairilla 

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Avioksia. Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Hintaan sisältyy

 • Finnairin suorat lennot Helsinki-Las Palmas-Helsinki
 • Kuljetukset Las Palmasissa tulo- ja lähtöpäivinä (lentokenttä-satama-lentokenttä)
 • 7 yön risteily Mein Schiff 7 laivalla valitussa hyttiluokassa 2 hengen hytissä
 • Täysihoito laivalla (aamiaiset, lounaat, illalliset ja kaikki välipalat)
 • Juomat laivalla: virvoitusjuomat, mehut, kahvit/tee, kaakao, viinit, oluet, cocktailit ja liköörit
 • Satamamaksut ja verot
 • Laivan viihdeohjelma
 • Kuntosalin, liikuntatilojen ja saunan käyttö
 • Uima- ja porealtaiden käyttö
 • Lastenohjelma ja klubit lapsille
 • Internetyhteys laivalla
 • Henkilökunnan palvelupalkkiot laivalla
 • Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut
 • Opastettu kaupunkikierros Las Palmasissa ennen risteilyä

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Kanariansaarilla kello on 2 h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Las Palmas 08:05 - 12:35

Las Palmas - Helsinki 13:45 - 22:00

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen hytti

Varustamon retket

3 tai 4 hengen hytti

Matkaohjelma

1. päivä Las Palmas

Finnairin suora aamulento Helsingistä Las Palmasiin (Gran Canaria), missä suomenkielinen matkanjohtaja on sinua vastassa. Lentokentältä kaupunkikiertoajelu ja sen jälkeen bussikuljetus risteilyterminaaliin. Lähtöselvitys alkaa klo 17:00 ja Mein Schiff 7 lähtee risteilemään klo 22:30.

Monipuolinen Cran Canaria on Kanariansaarten kolmanneksi suurin saari ja suomalaisten klassikkolomakohde vuodesta toiseen. Gran Canarialla voit viettää rentouttavaa rantalomaa palmujen katveessa, mutta saari tarjoaa myös kattavasti muutakin tekemistä ja kokemista, kuten shoppailua, yöelämää, kulttuuria ja aktiivilomaa. Gran Canaria on luonnoltaan erittäin monipuolinen ja onkin siksi ansainnut lempinimen "pienoismantere". Vehreässä pohjoisosassa viihtyvät sitrus-, manteli- ja banaaniviljelmät, kun taas melkeinpä aavikkomainen eteläosa tarjoaa upeita hiekkarantoja auringonpalvojien iloksi.

 

Aitoa espanjalaisen suurkaupungin vilinää, ihania ravintoloita, saaren parhaat shoppailupaikat, museoita, kulttuuria ja upea Las Canterasin hiekkaranta - siitä on Gran Canarian pääkaupunki Las Palmas tehty. Las Palmasin nähtävyyksistä kannattaa käydä katsomassa ainakin Santa Anan katedraalia kellotorneineen sekä kävellä historiallisen Vanhankaupungin kujilla. Museoista kiinnostuneille vinkkinä mm. Casa De Colonin museo.


2. päivä Puerto del Rosario, Fuerteventura

Fuerteventuran saari on tunnettu erityisesti upeista hiekkarannoistaan ja vesiurheilumahdollisuuksistaan. Puerto del Rosario on Fuerteventuran pääkaupunki (n. 40 000 asukasta) ja tärkein satamakaupunki. Kaupunki toimii myös saaren kaupallisena ja hallinnollisena keskuksena. Puerto del Rosario kehittyi 1800-luvulla pienestä kalastajakylästä merkittäväksi satamaksi ja kaupungiksi. Sen nimi tarkoittaa "Ruusukkokaupunkia", mikä viittaa kaupungin suojeluspyhimykseen, Nuestra Señora del Rosarioon. Kaupungin historia heijastuu sen arkkitehtuurissa ja kulttuuritapahtumissa. Laiva saapuu Fuerteventuralle klo 8:00 ja jatkaa matkaa klo 19:00.

3. päivä Meripäivä

Tiistaina on risteilyn ainut kokonainen meripäivä. Tämä päivä tarjoaa loistavan tilaisuuden tutustua Mein Schiff 7 monipuolisiin palveluihin ja nauttia merellisistä maisemista. Laivalla on paljon tekemistä, olitpa sitten kiinnostunut ihailemaan merinäkymiä, herkuttelemaan erilaisissa ravintoloissa, tekemään ostoksia tai rentoutumaan aurinkokannella raikkaassa meri-ilmassa.


Illan saapuessa voit suunnata laivan ravintoloihin kuuntelemaan livemusiikkia, tanssimaan yökerhossa tai testaamaan onneasi kasinolla.


4. päivä Funchal, Madeira

Keskiviikkoaamuna klo 8 laiva saapuu Madeiralle, missä vietämme yli vuorokauden. Madeira on Portugalille kuuluva saari Atlantin valtameressä, noin 1 000 km Lissabonista lounaaseen. Se on tunnettu upeista maisemistaan, subtrooppisesta ilmastostaan ja vehreistä vuoristaan. Madeira tarjoaa kävijöilleen luonnon, kulttuurin ja rentoutumisen täydellisen yhdistelmän. Madeiran historia ulottuu 1400-luvulle, kun portugalilaiset löysivät saaren. Saaren rikas kulttuuriperintö näkyy arkkitehtuurissa, perinteisissä tapahtumissa ja paikallisissa käsitöissä. Madeira tunnetaan myös kuuluisasta Madeiran viinistään.

 

Funchal on Madeiran pääkaupunki ja tärkein satamakaupunki, joka sijaitsee saaren etelärannikolla. Kaupunki on tunnettu kauniista puutarhoistaan, upeista merinäköaloistaan ja vilkkaasta kulttuurielämästään sekä siirtomaa-ajan arkkitehtuurista ja vanhoista kirkkoista. Näistä tunnetuin on Sén tuomiokirkko, jonka tuntumassa on useita mielenkiintoisia pikkumuseoita. Funchalin keskustasta löytyy myös lukuisia pieniä erikoisliikkeitä tuliaisostosten tekoon. Sataman aallonmurtajalta Ilhéu da Pontinhalta avautuvat kuvaukselliset näkymät kaupunkiin ja sitä ympäröiville vuorille. Värikästä kukkaloistoa voi puolestaan ihailla kasvitieteellisessä puutarhassa.


5. päivä Funchal, Madeira

Aamupäivä aikaa tutustua kaupunkiin, kunnes laiva lähtee Funchalista klo 14:00 kohti La Palman saarta.

6. päivä Santa Cruz de La Palma, La Palma

Santa Cruz de la Palma on idyllinen kaupunki ja La Palman saaren pääkaupunki. Se on tunnettu historiallisesta viehätyksestään, kauniista siirtomaa-ajan arkkitehtuuristaan ja vilkkaasta satamastaan. Kaupunki sijaitsee saaren itärannikolla ja tarjoaa kävijöilleen sekä kulttuurisia että luonnonkauniita elämyksiä.

 

Kaupunki perustettiin vuonna 1493, ja sillä on pitkä ja rikas historia merenkulun ja kaupankäynnin keskuksena. Kaupungin vanha osa on säilynyt hyvin ja se on täynnä kapeita mukulakivikatuja, siirtomaa-ajan rakennuksia ja kauniita kirkkoja. Historialliset rakennukset, kuten Ayuntamiento (kaupungintalo), ja Casa Principal de Salazar kertovat kaupungin menneisyydestä ja kulttuuriperinnöstä. Laiva saapuu La Palmalle klo 8:00 ja jatkaa matkaa klo 18:00.

7. päivä Santa Cruz de Tenefire, Teneriffa

Teneriffa on Espanjan Kanariansaarten suurin saari ja erittäin suosittu lomakohde suomalaisten keskuudessa. Saari sijaitsee Atlantin valtameressä ja tarjoaa upeita maisemia, monipuolista luontoa ja aurinkoista säätä ympäri vuoden. Teneriffalla voit nauttia upeista maisemista, rannoista, monipuolisista aktiviteeteista ja herkullisesta ruoasta.

 

Teneriffan suurin kaupunki, saaren pohjoiskolkassa sijaitseva Santa Cruz de Tenerife on kaunis ja tunnelmallinen espanjalaiskaupunki. Kaupunki on tunnettu vuosittain järjestettävistä karnevaaleistaan, jotka ovat maailman suurimpien joukossa. Santa Cruz de Tenerife on myös ostosparatiisi, jossa on suuria tavarataloja, kuten El Corte Inglés ja Carrefour, sekä tunnettujen merkkien liikkeitä. Calle del Castillo ja Calle del Pilar ovat suosittuja ostoskatuja, joilta löytyy paikallisia putiikkeja ja muotiliikkeitä. Mein Shiff 7 saapuu kaupunkiin klo 8:00 ja lähtee seuraavaan kohteeseen illalla klo 19:00.

8. päivä Las Palmas

Mein Schiff 7 saapuu Las Palmasiin aamupäivällä klo 11:00. Laivasta poistumisen jälkeen bussikuljetus lentokentälle, mistä Finnairin suora paluulento Helsinkiin. Saapuminen Helsinkiin aikataulun mukaan klo 22:00.

Laivan esittely

Mein Schiff 7

TUI Cruises

Saksalainen TUI Cruises on TUI AG:n ja Royal Caribbeanin puoliksi omistama risteilyvarustamo. Varustamolla on yhteensä 7 laivaa ja 2025 on valmistumassa kokonaan uusi laivaluokka Mein Schiff Relax.

Mein Schiff 7

Kesällä 2024 Suomessa valmistunut Mein Schiff 7 tarjoaa matkustusmukavuutta parhaimmillaan.

Laivalla on useita ravintoloita, joista à la carte- ja buffetravintola sisältyvät risteilyn hintaan. Allasosastolla on 25 m pitkä uima-allas, yksi sisäuima-allas ja useita porealtaita. Aikaa voi myös viettää tehden ostoksia laivan myymälöissä. Meripäivinäkään eivät aktiviteetit lopu kesken ja iltaisin on tarjolla elävää musiikkia ja laivan teattereissa järjestetään korkeatasoisia show-esityksiä.


Laivatiedot

Rakennusvuosi 2024
Matkustajaa 2896
Henkilökuntaa 1000
Hyttejä 1447
Kansia 15

Leveys 36 m
Pituus 316 m
Koko 111 500 BT
Nopeus 22 solmua

Ravintolat ja baarit

Laivan ravintolat tarjoavat korkealaatuisia ruokaelämyksiä ja herkullisia annoksia. Laivalla on useita ravintoloita (12 kpl), joista suurin osa sisältyy risteilypaketin hintaan. Anckelmannsplatz Buffet-ravintolassa voit herkutella aamiaisella, lounaalla ja illallisella. Atlantik ravintola on yksi laivan ala carte ravintoloista ja lisämaksullisia ravintoloita ovat mm. La Spezia ja Surf & Turf. 

Rentoudu, nosta jalat ylös ja nauti cappuccinosta, kilistä tuoreella hanaoluella, ihastu monipuoliseen cocktailvalikoimaan tai nauti pieni aperitiivi merinäköalalla – Mein Schiff ® -laivaston aluksilla odotamme sinua ja seurueitasi yli 10 erilaisessa baarissa ja loungessa, aina tilanteen ja maun mukaan. Mein Schiff 7 laivalla baareja ja loungeja on yhteensä 17 kpl ja jokaiselle varmasti löytyy niistä oma suosikkinsa. Suurin osa juomista sisältyy risteilyn hintaan ja lisämaksulliset juomat on erikseen merkitty drinkkilistoihin. Osa baareista on kokonaan lisämaksusta ja suurin osa niistä sijaitsee samassa kohtaa laivaa.

Viihde ja hyvinvointi

Laivalla on laaja valikoima viihteen ja hyvinvoinnin mahdollisuuksia, mukaan lukien iso Spa-alue saunoineen (saunojen käyttö sisältyy risteilyn hintaan) sekä tasokas kuntosali ja urheilukenttä. Laivalla on kasino ja teatteri, jossa voit nauttia monipuolisista show-esityksistä. Laivalta löytyy myös kirjasto.

Pukeutuminen risteilyllä

TUI Cruises -risteilyille voi pukeutua rennosti, myös illallisille. Risteilyllä on muutama juhlavampi illallinen, jolloin t-paidassa ja farkuissa ei ole suositeltavaa mennä a la carte -ravintolaan. Myös buffetissa voi syödä vaikka kaikki illalliset ja buffetiin rennompi pukeutuminen kelpaa. Mukaan kannattaa pakata juhlavammat vaatteet, mikäli haluaa illallistaa hienommin a la carte ravintolassa.

Hytit

Mein Schiff 7 hytit ovat kuin pieniä hotellihuoneita. Valoisasti ja modernisti sisustetuissa hyteissä on parisänky, jonka voi tarvittaessa jakaa kahdeksi erillissängyksi. Kaikkiin hytteihin sisältyy henkilökohtainen hyttisiivooja, joka huolehtii hytin siisteydestä ja varustelusta. Lue lisää hyteistä sivun alareunasta.


* Perushytit eli ikkunattomat hytit
* Ulkohytissä nautit maisemista myös hytissäsi

* Parvekehytissä nautit omasta yksityisestä parvekkeestasi. 


Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Parvekehytti

Parvekehytit ovat kooltaan n. 17 m². Hyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku. Hytin varusteluun kuuluu hiustenkuivaaja, puhelin, taulu-tv, tallelokero, espressokeitin, vaatekaappi ja ilmastointi sekä kylpytakki ja tossut. Hyteissä on kalustettu parveke, josta on näkymä merelle. Parvekkeen koko on n. 5-7 m².

Kuva hytistä

Ikkunahytti

Ikkunahytit ovat kooltaan n. 17 m². Hyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku. Hytin varusteluun kuuluu hiustenkuivaaja, puhelin, taulu-tv, tallelokero, espressokeitin, vaatekaappi ja ilmastointi sekä kylpytakki ja tossut.

Kuva hytistä

Sisähytti

Sisähytit ovat kooltaan n. 17 m². Hyteissä on parivuode, jonka saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi. Hytin kylpyhuoneessa on suihku. Hytin varusteluun kuuluu hiustenkuivaaja, puhelin, taulu-tv, tallelokero, espressokeitin, vaatekaappi ja ilmastointi sekä kylpytakki ja tossut.

Huom!

Matkustusasiakirjat ja passi

MATKUSTUSASIAKIRJAT (PASSI)

* Laivayhtiöiden sääntöjen mukaan risteilyillä kaikilla matkustajilla tulee olla passi, jonka on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta paluupäivän jälkeen. Tarkistathan, että passi on ehjä ja voimassa! Muiden maiden kansalaisten on tarkistettava oman maansa määräykset.


* Laivayhtiöiden sääntöjen mukaan risteilyillä, myös Euroopassa, tarvitsemme kaikilta matkalaisilta selkeät valokopiot passeista sekä seuraavat tiedot: kotiosoite, puhelinnumero ja sähköpostiosoite sekä Suomeen jäävän yhteyshenkilön (lähiomaisen/ystävän) nimi ja puhelinnumero (hätätilanteiden varalta).


Toimitattehan nämä tiedot toimistoomme heti ennakkomaksun maksamisen jälkeen, dokumentit tulostuvat yhdessä varausvahvistusten kanssa!


* Matkadokumentit (matkaohjelma, lentomatkoilla lentoliput ja risteilyliput) lähetetään noin 1 - 2 viikkoa ennen lähtöä sähköpostitse.


MATKAVAKUUTUS

*Suosittelemme, että kaikilla matkustajilla on voimassa oleva, kattava matkavakuutus, joka kattaa myös koronataudista johtuvan karanteenin, hoitokulut sekä kotiinpaluun.

 

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt