Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Victoria

Kesän Visbyn risteilyt Helsingistä

Visbyn risteilyt Victorialla

Matkan kesto:

3 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 111,75€

Visbyn risteilyt Victorialla

alk. 111,75 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

☀️ KESÄTARJOUS VISBY RISTEILYLLE!

Lähdölle 5.8. liityntäkuljetukset nyt -30%

  • Tarjoushinta alk. 34 € /hlö/meno-paluu (norm. 50€)
  • Voimassa reiteille: Imatra-Lappeenranta ja Jyväskylä-Lahti
Varaa nyt!

* * *


Viehättävä Visby kutsuu taas kahden yön kesäiselle risteilylle!

Tallink Siljan Victoria laiva risteilee kesällä Helsingistä Visbyhyn! Perillä Visbyssä maissaoloaikaa on noin 8h.


Vietä iloinen kesäpäivä Visbyssä

Visbyssä riittää tekemistä ja näkemistä koko perheelle. Peppi Pitkätossun talo, viehättävän vehreät puistot ja idylliset maisemat, sekä paikalliset putiikit kutsuvat rentouttavalle kesävierailulle. Perillä vietetään yksi kokonainen päivä, jolloin voit tutustua ihastuttavaan Visbyn kaupunkiin ja Gotlannin saareen joko omin päin tai osallistua erilaisille opastetuille retkille.

Huom. risteilyllä tulee olla mukana passi tai kuvallinen henkilökortti, risteily operoidaan Tallinnan kautta! Tämä risteilyhinta edellyttää että olet Tallink Siljan Club One kanta-asiakas, kortin numero tulee syöttää varausvaiheessa. Mikäli et ole kanta-asiakas, on matkan hinta hieman kalliimpi. Tässä tapauksessa soitathan myyntipalveluumme ja saat lisäinfoa 010 2323 200.


Ohjelmaa

Risteilyllä on ohjelmaa kaiken ikäisille. Jokaisella lähdöllä on mukana bilebändi, trubaduuri ja housebändi. DJ viihdyttää discossa ja Sun Deckillä ja risteilyisännät puolestaan karaokessa ja bingossa. Lapsille löytyy monenlaista puuhaa, mm. Summer Center -leikkimaailma laivan kokoustiloissa. Laivalla myös Harri Hylje skeä lasten taikashow!

Kaikkea kivaa lapsille Harri Hylje Summer Centerissä 12.6.-29.8.

• pallonheittoa • pomppulinna • Harri Hylje -laiva • kiipeilyteline • ilmakiekkoa • lasten kulma • pöytäjalkapallo • subsoccer • pienille lapsille oma alue

Retket Visbyssä

Visbyhyn ja Gotlantiin voit tutustua osallistumalla Tallinkin järjestämille retkille. Retket pystyt kätevästi varaamaan risteilyvarauksen yhteydessä. Lisämaksullisilla retkillä pääset tutustumaan ryhmän mukana mm. Visbyn sekä kaupungin lähiympäristöön, Lummelundan upeisiin tippukiviluoliin. Retkibussit lähtevät laivan vierestä laiturilta. Paikkoja rajoitetusti, oikeudet muutoksiin pidätetään. Retkien lähtöajat Ruotsin aikaa. Lue lisää retkistä sivun alaosasta.

🚌  Matkaan myös tilausajolla

Risteilyyn voit yhdistää kätevän kotimaan liityntäkuljetuksen. Tilausajokuljetukset vievät suoraan satamaan ja takaisin lähtöpaikkakunnalle. Kuljetuksen hinta/hlö/suunta alk. 24€.

Imatra – Lappeenranta – Hamina – Kotkasu 30.6, ke 10.7, to 1.8, ma 5.8.
Kuopio-Varkaus-Mikkeli-Kouvola
ma 8.7, ti 30.7.

Jyväskylä-Muurame-Jämsä-Lahti
ke 10.7, la 3.8.

Jyväskylä-Joutsa-Heinola-Lahti
su 30.6, to 1.8, ma 5.8.
Sastamala-Nokia- Tampere - Hämeenlinnape 28.6, ma 8.7, ti 30.7.

Ota oma auto laivaan parkkiin tai polkupyörä mukaan

Voit ottaa auton parkkiin ostoskärryksi risteilylle (ei ajoa maihin) hintaan 80 €. Saat kätevästi tuliaiset kannettua, ja voit ajaa oman porukan kanssa sisään ja ulos laivalta. Voit myös ottaa mukaan polkupyörän hintaan 30€ ja tutustua Visbyhyn omatoimisesti.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


Tutustu Visby risteilyyn ryhmille ja lataa esite 2024 täältä >>

 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >


Hintaan sisältyy

  • Risteilyt Helsinki – Tallinna – Helsinki
  • Maihinnousukortit Matkapoikien omasta lähtöselvityksestä satamassa

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Helsinki, Länsiterminaali T2
Visby 

Satamaterminaali (Visbyn keskustaan 1,4 km): 28.6., 8.7., 10.7., 1.8.

Risteilysatama (Visbyn keskustaaan 1,9 km): 30.6., 30.7., 3.8. ja 5.8.

Helsinki Visby Laiva 28.6., 8.7., 30.7.
19:00 09:30 Victoria
13:45 18:30 Victoria
Helsinki Visby Laiva 30.6., 10.7., 5.8.
15:45 09:30 Victoria
10:00 18:30 Victoria
Helsinki Visby Laiva 1.8., 3.8.
15:45 09:30 Victoria
13:45 18:30 Victoria

Lisämaksulliset palvelut

Meriaamiainen

Grande Buffet

À la carte -pöytävaraus

Auto laivan parkkiin matkan ajaksi

Lisämaksulliset retket

Hinta 44 € /hlö

Kuva retkestä

Gotland Panorama-kiertoajelu

Gotlanti on täynnä ainutlaatuista luontoa, kauniita maisemia ja kiehtovaa historiaa. Suomeksi opastetulla Gotland Panorama bussi- ja kävelykiertoajelulla pääsemme nauttimaan tästä kaikesta tutustumalla viehättävän Visbyn keskiaikaisen kaupungin nähtävyyksiin sekä monipuoliseen lähiympäristöön. Soveltuu lievästi liikuntaesteisille.  Lähdöt satamalaiturilta: klo 10, 11 ja 14. Kesto n. 3 tuntia.

Hinta 58 € /hlö

Kuva retkestä

Luoteis-Gotlanti ja Lummelunda

Luoteis-Gotlanti ja Lummelundan tippukiviluolat. Suomeksi opastetulla retkellä suunnataan kohti Luoteis-Gotlantia ja saaren maalaismaisemia, läpi metsien ja niittyjen, jossa lampaat laiduntavat vuoden ympäri. Vierailemme kauniissa Nyhamnin kalastajakylässä ja teemme pienen kävelyretken upeissa rantamaisemissa. Ei sovellu liikuntaesteisille. Lähdöt satamalaiturilta: klo 10 ja 14. Kesto n. 3 tuntia.

Hinta 36 € /hlö

Kuva retkestä

Visbyn kaupunkikierros kävellen

Visbyn kaupunkikierros kävellen on suomeksi opastettu kävelykierros viehättävässä Visbyn kaupungissa. Kierros alkaa lyhyellä bussikuljetuksella Visbyn vanhan kaupungin muurin itäreunalle, josta kävellään hyvin säilyneen kaupunginmuurin viertä Dalmansportenin portille. Jatkamme kierrosta vanhan kaupungin kujia pitkin Visbyn kasvitieteelliseen puutarhaa. Matka jatkuu retken päätöspisteeseen Almedalenin puistoon.
Retki ei sisällä paluukuljetusta satamaan. Ei sovellu liikuntaesteisille. Lähtö satamalaiturilta klo 10. Kesto n. 3 tuntia.

Hinta 58 /hlö

Kuva retkestä

Peppi Pitkätossun Kesämaa

Kneippbyn, Peppi Pitkätossun kesämaa ja vesipuisto, lähtö satamasta klo 10:00, paluu Kneippystä klo 16:00.
Peppi Pitkätossun teemamaassa on noin 50 erilaista aktiviteettia kuten Huvikumpu, huvipuistolaitteita sekä vesipuiston puolella lämmitettyjä altaita ja vesiliukumäkiä.Retken hintaan sisältyy kuljetus satama-Kneippbyn-satama sekä sisäänpääsyranneke. Soveltuu myös lievästi liikuntaesteisille (ei pyörätuoli).
Tallink Siljan kuponki vaihdetaan sisäänpääsyrannekkeeseen Kneibbyn ovella.

Hinta 10 /hlö

Kuva retkestä

Bussitransfer satama-keskusta

Bussikuljetus satama - Visbyn keskusta - satama. Shuttle bussi liikennöi Visbyn sataman ja keskustan Österport välillä klo 09:30-17.30 ja voit hyödyntää kuljetusta useampaan kertaan saman päivän aikana.  Viimeinen lähtö keskustasta on klo 17.00. (Club One kanta-asiakashinta.)

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Visby

Laiva lähtee Helsingistä kohti Visbytä. Mahdollisuus lisämaksullisiin ruokailuihin. Laivan ohjelman saa paikan päällä. 

2. matkapäivä, Visby

Saapuminen Visbyhyn klo 9:30. Lisämaksullinen meriaamiainen on tarjolla laivalla. Maissaoloaikaa n. 8 tuntia ja hytti on käytössä koko risteilyn ajan. Laiva lähtee Visbystä kohti Helsinkiä klo 18:30, olethan takaisin laivassa viimeistään klo 17:45. Hytti on käytössä koko risteilyn ajan. Laivalla on mahdollisuus lisämaksulliseen ruokailuun.

3. matkapäivä, Visby - Helsinki

Saapuminen Helsinkiin. Laivalla tarjolla lisämaksullisia aterioita.

Laivan esittely

Victoria

Grande Buffet

Tervetuloa nauttimaan seisovan pöydän herkuista upeissa merimaisemissa laivan keulassa! Ennakkoon varatessasi säästät n. 10 % laivan hintoihin verrattuna. Myös ruokajuomat (olut, viini ja virvoitusjuomat) sisältyvät hintaan. Pöytävaraus on voimassa 15 min kattauksen alkamisesta. Lapset 0–5 vuotta syövät ilmaiseksi ruokailevan aikuisen seurassa.

Grill House

Risteilyllä on lupa herkutella! Monipuolisesta uudesta Grill House -ravintolasta (kansi 7) saat liha-, kala- ja kausittain vaihtuvia sesonkiruokia.

Fast food 25 h

Fast Food 25 h on hyvä vaihtoehto silloin kun haluat syödä nopeasti. Saat pikkunälkään pika-apua salaateista, wrapeista ja runsaista voileivistä. Ravintolan löydät kannelta 6.


Coffee & Co.

Moderni Coffee & Co. -kahvila tarjoaa Starbucks -laatukahvia ja Tazo® Teetä sekä vastuttamattomia ja suussasulavia kakkuja, leivonnaisia ja maukkaita leipiä. Kahvila sijaitsee kannella 7.


Sea Pub

Pubimme tarjoaa mukavia hetkiä oluen ystäville. Kun haluat viettää aikasi rentoutuen, valitse laivan viihtyisä pub. Täältä löydät myös isot TV-ruudut, jotka välittävät urheilutapahtumien jännittävät tunnelmat. 176-paikkainen Sea Pub sijaitsee 7. kannella.


Piano Bar

Viihtyisässä aperitiivibaarissa voitte virittäytyä risteilytunnelmaan ennen ruokailuanne. Baari sijaitsee 7. kannella ja siinä on 28 paikkaa.


Starlight

Starlight -yökerhossa (kansi 6 ja 7) voit nauttia herkullisista drinkeistä ja nauttia tunnelmasta. Vieraile myös Sundeck Barissa laivan kannella!


Tax Free Shop

Tax Free Shopissa on laaja valikoima alkoholijuomia, olutta ja viiniä edullisin hinnoin. Myymälästämme löydät parhaat pohjoismaiset herkut Fazerin ja Kalevin suklaista tanskalaisiin kekseihin, samoin terveystuotteita kuten virolaista hunajaa, Solgarin vitamiineja ja Möllerin kalanmaksaöljyä. Myymälä sijaitsee kannella 6, laivan keskiosassa.


Perfume Fashion Gifts

Monipuolisesta myymälästämme löydät kosmetiikkabrändien ykköset Estée Lauderista, Diorista, Chanelista ja Givenchystä alkaen, samoin Lumenen ja Madaran puhtaita pohjoismaisia ihonhoitotuotteita. Meiltä voit myös ostaa Tommy Hilfigerin, Superdryn, Gantin, Espritin, Guessin ja Vagabondin muotivaatteita ja asusteita sekä jotain erityistä rakkaallesi lahjavalikoimastamme. Myymälä sijaitsee kannella 6.Sauna

Ota kunnon löylyt ja rentoudu saunassa sekä porealtaassa. Sisäänpääsymaksu, saunomisaika enintään 1,5 tuntia.


Lasten leikkihuone ja muu ohjelma

Leikkihuoneessa voi pelata, katsoa piirrettyjä, värittää värityskirjoja tai vaikka piirtää hauskoja kuvia laivasta. Lasten leikkejä ohjaavat syyslomalla ammattitaitoiset aktivaattorit. Toki lapset ovat leikkihuoneessakin vanhempiensa vastuulla. Syyslomalla menossa on mukana myös Harri Hylje. Leikkihuoneen löydät kannen 7 peräosasta.

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Suite

Kahden hengen tilavia 30 m2 hyttejä kansilla 8-9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), sohvaryhmä, wc, suihku, hiustenkuivaaja, TV, puhelin ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin juomat sisältyvät hintaan.

Kuva hytistä

A-hytti

Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kolmen hengen ikkunallisia hyttejä kannella 8 ja neljän hengen ikkunallisia hyttejä kannella 5. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, Neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV

Kuva hytistä

A-Premium

Kahden hengen ikkunallisia 9 m2 hyttejä kansilla 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku ja LCD-TV.

Kuva hytistä

B-hytti

Kahden, kolmen tai neljän hengen 8 m2 hyttejä kansilla 5, 8 ja 9. Kolmen hengen hyttejä kannella 8. Kahden hengen hyteissä on alavuoteet, neljän hengen hyteissä kaksi ylä- ja kaksi alavuodetta. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

Kuva hytistä

Deluxe

Kahden hengen ikkunallisia 14 m2 hyttejä, kannella 8 ja 9. Hyteissä on kiinteä parivuode (vuoteita ei saa erilleen), wc, suihku, hiustenkuivaaja, TV, puhelin ja jääkaappi. Erikoisaamiainen ja jääkaapin virvokkeet sisältyvät hintaan.

Kuva hytistä

Erikoishytit

Kannella 5 sijaitsee erikoishytit. Liikuntaesteisille suunniteltu yksi ikkunallinen A2-hytti ja kaksi ikkunatonta B2-hyttiä sekä 8 ikkunallista A-hyttiä ja 9 B-hyttiä allergikoille. Lisäksi laivalla on 10 lemmikkieläinhyttiä B-luokassa. Hyttien varusteluun kuuluu wc, suihku ja TV.

Kuva hytistä

E-hytti

  • Sisähytti (9 m2) ilman ikkunaa 1-4 hengelle kannella 5 tai 8. Kaikissa hyteissä WC, suihku ja TV. Hytin sijainnista johtuen hyttiin saattaa kantautua mahdollisesti melua.

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt