Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Näe ja koe Kanarialla!

Näe ja koe Kanarialla

Matkapoikien matkassa voit lähteä rentouttaville rantalomalle Kanariansaarille. Nyt myynnissä upeiden Teneriffan ja Gran Canarian saarten rantalomat! Viikon matkapaketit Teneriffalle vievät Playa de las Ameriasiin, Los Cristianosiin sekä Costa Adejeen ja Gran Canarian matkapaketit Playa del Inglesiin sekö Maspalomasiin. Löydä monta hyvää syytä lähteä Kanarian aurinkoon!


Gran Canaria

Monipuolinen Cran Canaria on suomalaisten klassikkolomakohde vuodesta toiseen. Kanariansaarten kolmanneksi suurin saari, Gran Canaria on Espanjalle kuuluva saari Atlantin valtamerellä. Gran Canarialla voit viettää rentouttavaa rantalomaa palmujen katveessa, mutta saari tarjoaa myös kattavasti muutakin tekemistä ja kokemista, kuten shoppailua, yöelämää, kulttuuria ja aktiivilomaa!


Eläväinen Playa Del Inglés

Playa Del Ingles säilyttää suosionsa sukupolvelta toiselle, koska se on mainettaan monipuolisempi ja osaa hurmata aina uudestaan. Alueelta löytyy uusia trendikkäitä hotelleja sekä yhä ihanan retroja muuttumattomia apartamentos-hotelleja. Tarjolla on lapsiystävällisiä resortteja sekä vain aikuisille tarkoitettuja putiikkihotelleja. Lomailu on Playa del Inglésissä ihanan helppoa. Viisi kilometriä pitkää hiekkarantaa pitkin voit kävellä Maspalomasiin saakka tai toiseen suuntaan San Agustiniin. Yöelämä on saaren vilkkainta ja tänne ajavat paikalliset Las Palmasista saakka bailaamaan.

Rauhallinen Maspalomas

Maspalomas on monipuolinen kohde, josta löytyy lapsiystävällisiä hotelleja vesiliukumäkineen sekä hiljaisia aikuisten bungalow-kyliä. Maspalomas sijaitsee tasangolla Playa de Maspalomasin ja Playa del Inglésin hiekkarantojen välissä ja kävelymatkan päässä sijaitsee myös suosittu golfkenttä.

Maspalomasin hiekkadyynit

Maspalomasin hiekkadyynit ovat vaikuttava hiekkadyynialue Gran Canarian etelärannikolla ja ne ovat yksi alueen tunnetuimmista nähtävyyksistä. Dyynit ovat ajan kuluessa muotoutuneet tuulen ja meren vaikutuksesta, luoden ainutlaatuisen maiseman. Maspalomasin dyynit ovat suosittu kohde kävelijöille, luonnon ystäville ja valokuvaajille. Alue on myös suosittu paikka auringonottoon ja rentoutumiseen.

Puerto Rico

Suomalaiset rakastavat myös Puerto Ricoa, jonka suojaisaa rantaa ja lomasäätä kehutaan. Monipuoliset aktiviteetit, kuten vesiurheilu ja patikointi, pitävät lomailijat virkeinä ja ystävällinen ilmapiiri toivottaa kaikki tervetulleiksi. Hiekkarannan lisäksi Puerto Ricossa löytyy myös merivesialtaita, jotka ovat suosittuja vetonauloja ja tarjoavat rentouttavan ja viihtyisän paikan nauttia vedestä ja auringosta. Päivämatkalaisten kannattaa tutustua moderniin Mogan Mall -ostokeskukseen.

Puerto Rico on mainio kohde rentoutumiseen

Saaren lounaisosassa sijaitseva Puerto Rico on rauhallisempi ja perheystävällisempi kohde, joka sopii hyvin rentouttavaan lomailuun. Alueella on kaksi pääasiallista rantaa, Playa de Puerto Rico ja Amadoresin ranta, jotka ovat molemmat suojaisia ja lapsiystävällisiä. Myös yöelämä on rennompaa ja rauhallisempaa, vaikka alueelta löytyykin viihtyisiä baareja ja ravintoloita, joissa voi nauttia musiikista ja juomista.


Ylellinen Meloneras

Jos tykkäät hienoista hotelleista, golfaamisesta ja kylpylöistä, Costa Meloneras on oikea lomakohde sinulle. Rantakatu, ostoskeskus ja hiekkaranta ovat kaikki kävelymatkan päässä. Costa Meloneras on uusi lomakohde heti Maspalomasin länsipuolella. Isot hotellit ja kaikki ravintolat ovat kaikki uusia sekä korkeatasoisia. Jos jonain iltana menojalka vipattaa, niin Playa Del Inglesiin pääsee täältä taksilla alle kympillä.


Pääkaupunki Las Palmas

Aitoa espanjalaisen suurkaupungin vilinää, ihania ravintoloita, saaren parhaat shoppailupaikat, museoita, kulttuuria ja upea Las Canterasin hiekkaranta - siitä on Cran Canarian pääkaupunki Las Palmas tehty. Suurkaupunki on ilmapiiriltään kansainvälinen. Turisteja näkyy katukuvassa yhtä paljon kuin muissa suurissa eurooppalaisissa kaupungeissa. Las Palmasista on hyvät yhteydet bussilla päiväretkelle Gran Canarian kaikkiin kolkkiin ja satamasta kätevästi myös muille saarille. Museoista kiinnostuneille vinkkinä mm. Casa De Colonin museo.

Surffaajien ja purjelautailijoiden paratiisi

Purjelauta- ja surffirannat ovat paikallisten Gran Canarialaisten suosiossa ja alueen rannat tarjoavat tyhjinä rullaavia aaltoja. Varmimmin aaltoja löytyy saaren pohjoisrannoilta, mutta talvisin swellit kasvavat erittäin voimakkaiksi ja suojaa pystyy hakemaan saaren muilta rannikoilta. Etäisyys pohjoisesta etelään on vain 60 kilometriä, joten halutessaan koko saaren pystyy ajelemaan ympäri aaltojen perässä.


Pyöräily, patikointi ja kiipeily

Etelän turistialueiden ulkopuolelta löydät eläviä, paikallisia kyliä, ihmisiä, kulttuuria ja turmeltumattomia maisemia. Hyppää rohkeasti bussiin, vuokraa auto tai pyöräile - ja pysähdy nauttimaan! Bussilla tai vuokra-autolla pääset myös vuorille, missä on opastettujen vaellusreittien verkosto. Pyöräilijöille Gran Canaria tarjoaa loputtomasti päällystettyä tiestöä, jotka nousevat ja laskevat ja kulkevat viehättävien satamien läpi tarjoten haasteita kaikentasoisille pyöräilijöille. Kiipeilijöille löytyy eri tasoisia jyrkänteitä ja kävelijöille opastettuja polkuja. Kaikille näiden lajien harrastajille on tarjolla vaihtelevia maisemia, jylhiä vuoria ja rotkoja sekä näkymiä merelle. Urheilukiipeilyn suosikkipaikka Gran Canarialla on maalauksellisen Fatagan kylän notko. Palmujen laaksossa vihreä kasvusto muodostaa upean vastakohdan kiviseinämien punertavalle basaltille. Kiipeilijät voivat valita eri vaikeusasteista.

Viihtyisä San Agustin

San Agustin tarjoaa vieraanvaraista tunnelmaa, tasokkaita ravintoloita ja upeaa laavahiekkaista rantaa. San Agustinissa on yhä aistittavissa 60-luvun luksusta, jolloin alueen loistokkaimmat hotellit rakennettiin. Puutarhat ovat vehreitä ja hyvin hoidettuja. Rantakatua pitkin voi kävellä Playa del Inglesin puolelle.


Golf

Saarella on paljon erilaisia golfkenttiä, joista löytyy sopiva kaikentasoisille golfaajille. Lisäksi sää on täydellinen ympäri vuoden. Etelärannikolla sataa talvisinkin harvoin ja kesät eivät ole liian paahtavia. Monella kentällä luonto on suuri elämys.* * * *Teneriffa

Alta löydät poimintoja Teneriffan upeista nähtävyyksistä. Saarella on paljon muutakin tarjottavaa, kuten upeita rantoja, historiallisia kyliä, kiehtovaa kulttuuria ja herkullista ruokaa.

Teiden kansallispuisto

Teiden kansallispuisto on ehdottomasti Teneriffan ikonisin nähtävyys. Voit ihailla Espanjan korkeinta vuorta, El Teideä, ja sen upeita kraatereita. Voit myös ajaa kaapelivaunulla vuoren näköalahuipulle ja nähdä upeat ympäröivät maisemat.


Loro Park

Tämä eläintarha ja puisto sijaitsee Puerto de la Cruzissa. Se tarjoaa upeita eläinlajeja, kuten delfiinejä, valaita, gorilloja ja papukaijoja. Loro Parkissa on myös vesipuisto, lintunäytöksiä ja muita viihdyttäviä aktiviteetteja.


Masca-laakso

Masca-laakso on upea laakso, joka sijaitsee Teneriffan länsiosassa. Voit tehdä patikointiretken laaksoon ja ihailla jylhiä kallioita, vihreitä laaksoja ja upeita näkymiä Atlantin valtamerelle.


Anaga vuoriston luonnonsuojelualue

Anagan luonnonsuojelualue sijaitsee Teneriffan pohjoisosassa. Se tarjoaa upeita patikointireittejä, reheviä metsiä, jyrkkiä rotkoja ja näköalapaikkoja, joista voi ihailla upeita maisemia.


La Laguna

La Lagunan historiallinen kaupunki on Unescon maailmanperintökohde ja sijaitsee saaren pohjoisosassa. La Lagunassa voit tutustua kauniisiin kirkkoihin, historiallisiin rakennuksiin ja kapeisiin katuja. Kaupunki tarjoaa myös monia kauppoja, ravintoloita ja vilkasta kulttuurielämää.


Los Gigantes

Tämä rannikkokaupunki sijaitsee Teneriffan länsirannikolla. Se tunnetaan jyrkistä kallioistaan, jotka kohoavat merestä. Voit tehdä veneretken ja ihailla näitä vaikuttavia kallioita lähietäisyydeltä.


Siam Park

Tämä on yksi Euroopan suurimmista vesipuistoista ja se sijaitsee Costa Adejessa. Siam Parkissa voit nauttia monista vesiliukumäistä, aalloista, uima-altaista ja rentoutua trooppisessa ympäristössä.


Harrastukset ja aktiviteetit Teneriffalla

Teneriffa tarjoaa monipuolisia harrastusmahdollisuuksia sekä luonnosta ja urheilusta kiinnostuneille että kulttuurin ja historian ystäville. Valitse omasi ja nauti aktiivisesta ja monipuolisesta lomasta saarella.


Patikointi

Teneriffalla on upeita patikointireittejä eri vaikeustasoilla. Voit tutustua saaren upeaan luontoon ja maisemiin esimerkiksi Anaga-vuoristossa, Teiden kansallispuistossa tai Masca-laaksossa.

Vesiurheilu

Saaren lämmin ilmasto ja upeat rannat tarjoavat ihanteelliset olosuhteet erilaisille vesiurheilulajeille. Voit kokeilla surffausta, purjelautailua, sukellusta, snorklausta, vesihiihtoa tai vesiskootterilla ajelua.


Golf

Teneriffalla on useita huippuluokan golfkenttiä, jotka tarjoavat upeat maisemat ja haastavia pelikokemuksia. Golfareille löytyy erilaisia kenttiä ja palveluita ympäri saarta.


Pyöräily

Teneriffan saaren vuoristoiset alueet tarjoavat mahtavat puitteet pyöräilyyn. Voit vuokrata maastopyörän ja tutustua polkuja pitkin maisemiin, tai kokeilla maantiepyöräilyä Teneriffan upeilla teillä.


Ratsastus

Teneriffalla on monia ratsastuskeskuksia, jotka järjestävät ratsastusretkiä sekä aloittelijoille että kokeneille ratsastajille. Voit tutustua saaren maisemiin ratsain ja nauttia upeista näkymistä.

Veneretket ja delfiinien tarkkailu

Voit lähteä veneretkelle tutustumaan Teneriffan rannikon upeisiin maisemiin. Useilla retkillä on myös mahdollisuus nähdä delfiinejä ja valaita luonnollisessa ympäristössään.

Kiipeily

Teneriffa tarjoaa kiipeilymahdollisuuksia niin aloittelijoille kuin kokeneille kiipeilijöille. Voit kokeilla kiipeilyä jyrkillä kallioilla tai osallistua kiipeilykursseille ja opetella kiipeilyn perusteita.


Kulttuuria ja historiaa

Saarella on monia historiallisia kohteita, kuten La Lagunan vanhakaupunki ja pyhät paikat kuten Candelarian kaupunki, jotka tarjoavat mahdollisuuden tutustua kanarialaiseen kulttuuriin ja historiaan.


Ostoksia ja tuliaisia

Teneriffalla on erinomaiset ostosmahdollisuudet, ja saaren eri alueilla on tarjolla monipuolinen valikoima kauppoja ja ostoskeskuksia. Santa Cruz de Tenerife, saaren pääkaupunki, on ostosparatiisi, jossa on suuria tavarataloja, kuten El Corte Inglés ja Carrefour, sekä tunnettujen merkkien liikkeitä. Calle del Castillo ja Calle del Pilar ovat suosittuja ostoskatuja, joilta löytyy paikallisia putiikkeja ja muotiliikkeitä.

Puerto de la Cruzissa voit tutustua vanhaan kaupunkiin, jossa on kävelykatuja ja pieniä kauppoja, jotka myyvät paikallisia tuotteita ja käsitöitä. Lisäksi Plaza Charcon alueella järjestetään usein markkinoita, joilta voit ostaa paikallisia herkkuja ja käsitöitä.

Teneriffan etelärannikolla, kuten Playa de las Americasissa ja Costa Adejessa, on useita suuria ostoskeskuksia, kuten Siam Mall, Gran Sur ja Plaza del Duque. Näistä löydät laajan valikoiman vaatteita, kenkiä, koruja, kosmetiikkaa ja elektroniikkaa.

Lisäksi saarella on useita viikoittaisia markkinoita, kuten Mercado Nuestra Señora de África Santa Cruzissa ja Mercado de Agricultor Los Cristianosissa, joissa voit ostaa tuoreita hedelmiä, vihanneksia, paikallisia juustoja ja muita tuotteita. Teneriffalla on myös tunnettuja paikallisia tuotteita, kuten keramiikkaa, käsitöitä, tupakkatuotteita ja kanarianviiniä, jotka ovat suosittuja matkamuistoja.


* * * *
VARAA LOMA KANARIANSAARILLE >>


Matkapaketit Teneriffalle >>


Matkapaketit Gran Canarialle >>
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt