Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
VIVA Cruises täysihoidolla

Jokiristeily Moselilla

Jokiristeily Moselilla

Lähtöpäivät:

4.10.2024. Huom!. Viimeiset paikat myynnissä!

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1669€

UUTUUS 2024

Jokiristeily Moselilla

alk. 1669 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Moselin jokiristeily täysihoidolla. Aterioiden lisäksi risteilyn hintaan sisältyvät myös juomat.

Syksyn uutuusristeilyllämme pääset risteilemään Moselille. Matkalle lähdetään Helsingistä, mistä lennämme Finnairin suoralla lennolla Frankfurtiin. Sieltä matka jatkuu bussikuljetuksella Koblenziin, mistä VIVA Tiaran risteily lähtee. Risteilymme kulkee pitkin Moselin upeita maisemia ja matkan aikana pääset tutustumaan useampaan kohteeseen. Matkalla on mukana suomenkielinen matkanjohtaja. Lähde Matkapoikien matkapaketin turvin luotettavasti Moselin risteilylle!


Suomenkielinen matkanjohtaja

Suomenkielinen matkanjohtaja on teitä vastassa Frankfurtissa ja on mukana koko risteilyn ajan. Matkanjohtaja huolehtii laivalla kaikista järjestelyistä ja tarvittaessa avustaa asiakkaitamme suomeksi myös mahdollisissa kieliongelmissa. Matkanjohtajalta saat tietoa ja vinkkejä myös risteilyn satamakohteisiin ja nähtävyyksiin. Laivalla palvelukielenä on englanti ja saksa.  


Vierailukohteet

Koblenz • Beilstein • Zell • Bernkastel-Kues • Cochem •  Wiesbaden.

Koblenz

Reinin ja Moselin yhtymäkohdassa sijaitseva historiallinen kaupunki.


Beilstein

Beilstein on viehättävä pikkukaupunki ja tunnettu satumaisesta maisemastaan.


Zell

Zell on Moselin laaksossa sijaitseva tunnelmallinen kaupunki.


Bernkastel-Kues

Bernkastel-Kues on tunnettu viininviljelykeskus Moselin varrella.


Cochem

Cochem on viehättävä kaupunki upealla sijainnilla Moselin viiniviljelmien ympäröimänä.


Wiesbaden

Wiesbaden on kylpyläkaupunki Rein joen varrella, joka hurmaa kauniilla arkkitehtuurillaan ja vehreillä puistoillaan.

Täysihoito laivalla

Kaikilla VIVA Cruisesin risteilyillä hintaan sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen ja välipalat) kaikkine juomineen. 


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Retket

Laivalla on myynnissä monipuolinen valikoima lisämaksullisia retkiä.

Risteilyreitti

Katso isompi kuva risteilyn reittikartasta tästä >>

Lennämme Finnairilla 

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä. Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.

Hintaan sisältyy

  • Finnairin lennot Helsinki-Frankfurt-Helsinki
  • Kuljetukset Frankfurtista Koblenziin tulo- ja lähtöpäivänä
  • 4 yön jokiristeily valitussa hyttikategoriassa kahden hengen hytissä
  • Täysihoito (aamiaiset, lounaat, illalliset ja välipalat) laivalla
  • Juomat laivalla: virvoitusjuomat, mehut, kahvit/tee, kaakao, viinit, oluet, cocktailit ja liköörit
  • Lentokenttäverot ja satamamaksut
  • Suomenkielisen matkanjohtajan palvelut
  • Lähtöpäivänä kuljetus Wiesbadeniin missä omatoimista aikaa
  • Internet yhteys laivalla

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Saksassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.

Helsinki - Frankfurt 07:40 - 09:20

Frankfurt - Helsinki 19:25 - 22:50

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen hytti

Varustamon retket

Matkaohjelma

1. päivä, Frankfurt-Koblenz

Finnairin suora aamulento Frankfurtiin, missä suomenkielinen matkanjohtaja on sinua vastassa. Lentokentältä bussikuljetus Koblenziin, mistä jokiristeily lähtee klo 18:00. Laivaannousu tapahtuu n. klo 15:00.


Koblenz sijaitsee Reinin ja Moselin yhtymäkohdassa. Kaupunki tarjoaa upeita näkymiä linnoille ja vanhoille rakennuksille, erityisesti Deutsches Eckin kohdalla, missä nämä kaksi jokivirtaa kohtaavat. 


2. päivä, Beilsten ja Zell

Beilstein on viehättävä pikkukaupunki Moselin laaksossa ja tunnettu satumaisesta maisemastaan sekä historiallisesta charmistaan. Tämä idyllinen kylä houkuttelee vierailijoita kapeilla kujillaan, värikkäillä taloillaan ja Moselin rannan kauneudella. Beilsteinin linna, Burg Metternich, hallitsee maisemaa tarjoten upeat näkymät ympäröivään alueeseen. Laiva saapuu Beilsteiniin yöllä ja jatkaa matkaa klo 12:30.


Zell on kuuluisa Zeller Schwarze Katz -viinistään ja voit nauttia sitä paikallisissa viinikellareissa. Zellin keskusta tarjoaa viehättäviä katuja, värikkäitä rakennuksia ja tunnelmallisia kahviloita. Moselin rannalla sijaitseva kaupunki tarjoaa rentouttavan ympäristön, jossa voit ihailla joen maisemia ja kokea perinteisen saksalaisen kylän viehätyksen. Saapuminen klo 15:00 ja lähtö seuraavana aamuna klo 07:00.

3. päivä, Bernkastel-Kues

Bernkastel-Kues on viehättävä kaupunkipari Moselin varrella Saksassa, joka hurmaa kävijät keskiaikaisella tunnelmallaan ja viinitarhojen ympäröimillä rinteillään. Bernkastelin historiallinen vanhakaupunki ja Kuesin rauhalliset maisemat tarjoavat ikimuistoisen kokemuksen. Kaupunki tunnetaan etenkin hyvistä viineistään joita voit nauttia paikallisissa  perinteisissä viinikellareissa. Laiva saapuu aamupäivällä ja jatkaa matkaa kohti Cochemia klo 21:00.

4. päivä, Cochem ja Koblenz

Cochem on viehättävä kaupunki Moselin laaksossa, joka hurmaa matkailijat historiallisella arkkitehtuurillaan ja upealla sijainnillaan viiniviljelmien ympäröimänä. Kaupungin symboli, Reichsburgin linna sijaitsee ylhäällä kukkulalla tarjoten upeat näkymät kaupunkiin ja jokeen. Cochemin kapeat kujat, värikkäät talot ja tunnelmalliset viinikellarit tekevät siitä viehättävän kohteen, jossa voit nauttia paikallisista viineistä ja Moselin kauneudesta. Laiva saapuu Cochemiin aamulla ja lähtee Koblenziin klo 14:00. Saapuminen Koblenziin myöhään illalla klo 21:30.

5. päivä, Koblenz ja Wiesbaden

Aamiaisen jälkeen laivasta nousu. Bussikuljetus Wiesbadenin kaupunkiin, missä vapaa-aikaa tutustua kaupunkiin. Wiesbaden on saksalainen kylpyläkaupunki Reini joen varrella, joka hurmaa historiallisilla kylpylöillään, kauniilla arkkitehtuurillaan ja vehreillä puistoillaan. Wilhelmstrassen tyylikkäät putiikit ja kahvilat houkuttelevat vierailijoita, kun taas kaupungin kulttuuritapahtumat tarjoavat monipuolisia elämyksiä.


Bussikuljetus Frankfurtin kentälle, mistä Finnairin suora paluulento Helsinkiin lähtee klo 19:25. Saapuminen Helsinkiin aikataulun mukaan klo 22:50.

Laivan esittely

VIVA Tiara

VIVA

VIVA Cruises aloitti tasokkaiden jokiristeilyjen tarjoamisen talvikaudella 2018-2019 ja he ovat siitä lähtien tehneet all-inclusive risteilyitä useisiin Euroopan kohteisiin. VIVA Cruises -brändin takana on arvostettu sveitsiläinen varustamo Scylla AG, joka omistaa tällä hetkellä 40 alusta. VIVA Cruisesin pääkonttori on Düsseldorfissa se tarjoaa jokiristeilyjä mm. Tonavalla, Moselilla ja Rhônella.


VIVA Cruisesille on tärkeää että risteilyistä tulee sinun unelmalomasi. Tästä pitää huolen tasokas ja henkilökohtainen asiakaspalvelu sekä laadukkaat alukset. VIVA Cruisesin mottona onkin Nauti hetkestä (Enjoy the moment). 


Kaikilla VIVA Cruisesin risteilyillä hintaan sisältyy täysihoito (aamiainen, lounas, päivällinen ja välipalat) kaikkine juomineen. Juomavalikoimiin kuuluvat mm. virvoitusjuomat, mehut, erilaiset kahvit, tee, kaakao sekä myös aperitiivit, viinit, oluet, cocktailit, väkevä alkoholi ja liköörit. 


VIVA Tiara

2006 valmistunut VIVA Tiara on täysin uudistettu 2020. Laivalla on 2 ravintolaa: pääravintola Riverside ja VIVA´s Bistro. Muita palveluita laivalla ovat mm. viihtyisä lounge, saunallinen wellness alue sekä aurinkokannella sijaitsevat poreallas, puttausalue ja aurinkotuolit. Lisäksi laivalla on ilmaisia vuokrattavia polkupyöriä.

Laivatiedot

Rakennusvuosi 2006, uudistettu 2020
Matkustajia 152
Henkilökuntaa 36
Hyttejä 76
Matkustajakansia 3 + aurinkokansi

Pituus 110 m
Leveys 11 m

Hytit

Laivan kaikissa hyvin varustelluissa hyteissä on ikkuna ja suurimmassa osassa hyttejä on myös ranskalainen parveke. Kaikissa hyteissä on taulutelevisio, minibaari (sisältyy risteilyn hintaan), Nespresso®-kahvinkeitin, Ritualsin (tai vastaavan) kauneudenhoitotuotteita, peilipöytä, vaatekaappi, hiustenkuivaaja, tallelokero, ilmastointi sekä suihku ja wc. 


* Emerald-kannella sijaitsevissa hyteissä on aukeamaton ikkuna.
* Diamond- ja Ruby-kansilla sijaitsevissa hyteissä on ranskalainen parveke

Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Ikkunahytti Emerald

Emerald hytit sijaitsevat laivan alimmalla kannella. Hyteissä on parivuode (saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi) ja ikkunat merelle. Huom! Ikkunoita ei voi avata. Hytin varusteluun kuuluu taulu-tv, minibaari (sisältyy risteilyn hintaan), Nespresso®-kahvinkeitin, Ritualsin (tai vastaavan) kauneudenhoitotuotteita, peilipöytä, vaatekaappi, hiustenkuivaaja, tallelokero, ilmastointi sekä suihku ja wc. Hytin Koko noin 15 m².

Kuva hytistä

Ikkunahytti Diamond

Diamond hytit sijaitsevat laivan ylimmällä kannella. Hyteissä on parivuode (saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi) ja ikkunat merelle, sekä ranskalainen parveke. Hytin varusteluun kuuluu taulu-tv, minibaari (sisältyy risteilyn hintaan), Nespresso®-kahvinkeitin, Ritualsin (tai vastaavan) kauneudenhoitotuotteita, peilipöytä, vaatekaappi, hiustenkuivaaja, tallelokero, ilmastointi sekä suihku ja wc. Hytin Koko noin 15 m².

Kuva hytistä

Ikkunahytti Ruby

Ruby hytit sijaitsevat laivan keskimmäisellä kannella. Hyteissä on parivuode (saa pyydettäessä kahdeksi erilliseksi vuoteeksi) ja ikkunat merelle, sekä ranskalainen parveke. Hytin varusteluun kuuluu taulu-tv, minibaari (sisältyy risteilyn hintaan), Nespresso®-kahvinkeitin, Ritualsin (tai vastaavan) kauneudenhoitotuotteita, peilipöytä, vaatekaappi, hiustenkuivaaja, tallelokero, ilmastointi sekä suihku ja wc. Hytin Koko noin 15 m².

Matkustusasiakirjat ja matkavakuutus

MATKUSTUSASIAKIRJAT (PASSI)

* Laivayhtiöiden sääntöjen mukaan risteilyillä kaikilla matkustajilla tulee olla passi, jonka on oltava voimassa vähintään 6 kuukautta paluupäivän jälkeen. Tarkistathan, että passi on ehjä ja voimassa! Muiden maiden kansalaisten on tarkistettava oman maansa määräykset.

MATKAVAKUUTUS

*Suosittelemme, että kaikilla matkustajilla on voimassa oleva, kattava matkavakuutus, joka kattaa myös koronataudista johtuvan karanteenin, hoitokulut sekä kotiinpaluun.

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt