Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Lennot Tampereelta

Rantalomat Fuengirolaan airBalticilla

Rantalomat Fuengirolaan lentäen Tampereelta

Lähtöpäivät:

Lähdöt lauantaisin 6.4. - 1.6. ja 7.9. - 19.10.2024

Matkan kesto:

8 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 898€

Fuengirola, Costa Del Sol 8 pv

alk. 898 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Matkalle Espanjan aurinkorannikolle! 


Lennot Malagaan suoraan Tampereelta airBalticilla

Matkapoikien uudet rantalomat Espanjan upealle Costa de Solin aurinkorannalle ovat nyt myynnissä! Suomalaisten suosimassa Fuengirolassa nautit lepolomasta aivan meren äärellä. Matkaan on helppo yhdistää aktiviteetteja sekä kaupunkilomailua mm. Málagassa ja Marbellassa. airBalticin suorat lennot Tampereelta Málagaan vievät sinut edullisesti ja mukavasti nauttimaan viikon mittaisesta rantalomasta. Varaa ja lähde unelmalomalle!


Helppo ja turvallinen matkapaketti

Matkapoikien kautta varaat helpon ja turvallisen matkapaketin Málagaan. Lentojen lisäksi hintaan sisältyy majoitus hyvätasoisessa hotellissa tai huoneistohotellissa, lentokenttäkuljetukset suomenkielisen oppaan johdolla ja matkatavarat lennolla.  Matkojen kesto on yksi viiikko. 


Tutustu hotellivalikoimaamme Fuengirolassa >


Ihanteelliset lentoaikataulut!

Málagan matkapaketit lennetään mukavin aikatauluin. Lähdöt ovat Tampereelta lauantaisin aamulla joten perillä Fuengirolassa ollaan myös aamulla. Saapumispäivänä ehtii siis jo rannalle nauttimaan auringosta tai kaupungille ostoksille. Vastaavasti paluupäivänä paluulento Malagasta lähtee lauantaina aamulla joten perillä Tampereella ollaan hyvissä ajoin iltapäivällä. Näillä pakettimatkoilla voit keskittyä nauttimaan lomasta joka tavalla!


Costa del Sol

Eteläisen Espanjan Costa del Sol eli Aurinkorannikko on yksi suomalaisten ja pohjoismaalaisten matkailijoiden suosituimmista matkailukohteista. Aurinkorannikko houkuttelee kävijöitä miellyttävällä ilmastollaan ja upeilla hiekkarannoillaan. Alueelta löytyy runsaasti nähtävää myös kulttuuria, historiaa ja nähtävyyksiä arvostaville matkailijoille.


Fuengirola

Fuengirola kuuluu ehdottomasti Costa del Solin suosituimpiin lomakohteisiin. Tämän rantakaupungin pitkä rantapromendi, kaunis hiekkaranta sekä rento ja kansainvälinen tunnelma, luovat täydelliset puitteet onnistuneelle lomalle. Fuengirola tarjoaa valtavasti hyviä ravintoloita, ostosmahdollisuuksia ja erilaisia aktiviteetteja. Perheen kanssa matkaaville Fuengirolassa riittää mukavaa tekemistä ja käyntikohteita, kuten esim. vesipuisto, eläintarha ja erilaiset vesiurheilulajit. 

 

airBalticin uudet yhteydet Tampereelta Malagaan

Matkapoikien matkat Espanjan Málagaan lennetään airBalticin koneilla ja uusilla suorilla reittiyhteyksillä Tampereelta. airBaltic on Baltian suurin lentoyhtiö ja lentää Riiasta yli 70 kohteeseen. Lennot Tampereelta operoidaan uudella Airbus A220-300 koneella, joka on yksi maailman nykyaikaisimmista ja ympäristöystävällisimmistä lentokoneista.


Lennot Tampere-Pirkkalan kentältä

Málagan lennot lähtevät Tampere-Pirkkalan lentokentältä. Kentälle on erinomaiset kulkuyhtedet läheltä ja kaukaa. Omalla autolla saapuville löytyy edullinen pysäköintialue. Julkisilla kulkuvälineillä saapuvia palvelee suora bussiyhteys suoraan Tampereen keskustasta. Kun lähdet lennolle Pirkkalasta, vältät pääkaupunkiseudun liikenneruuhkat ja lentokentän pitkät lähtöselvitysjonot.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.* * *    RYHMÄETU    * * *

Kerää min. 20 hengen ryhmä ja saat matkan yhdelle hengelle ilmaiseksi. Matkaan sisältyy lennot ja majoitus
siinä hotellissa, jossa ryhmäsi enemmistö yöpyy. Hyödynnä etu ja varaa pian!

* * * * * * * * * * * * * * * * *PYYDÄ RYHMÄTARJOUS  >JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ  >KATSO KAIKKI RANTALOMAT >

Hintaan sisältyy

  • Lennot aikataulun mukaisesti turistiluokassa
  • Matkatavarat lennoilla
  • Kohteessa kuljetukset lentoasema-hotelli-lentoasema
  • Suomenkielisen oppaan palvelut lentokenttäkuljetusten aikana
  • Majoitus hotellissa aamiaisella tai puolihoidolla

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu 6.4., 13.4. ja 20.4.2024

airBaltic
Lähtö ja paluu lauantaisin
Ajat ovat paikallista aikaa. Espanjassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.
Tampere - Malaga 06:10 - 10:00

Malaga - Tampere 10:40 - 16:05

Lentoaikataulu 27.4.2024

airBaltic
Lähtö ja paluu lauantaisin.
Ajat ovat paikallista aikaa. Espanjassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.
Tampere - Malaga 06:10 - 10:00

Malaga - Tampere 10:25 - 15:55

Lentoaikataulu 4.5.-25.5. ja 7.9.-19.10.2024

airBaltic
Lähtö ja paluu lauantaisin.
Ajat ovat paikallista aikaa. Espanjassa kello on tunnin vähemmän kuin Suomessa.
Tampere - Malaga 06:10 - 10:00

Malaga - Tampere 10:40 - 16:05

Lisämaksulliset palvelut

Puolihoito, El Puerto, 95 €/hlö

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä

airBalticin lento BT525 lähtee Tampereelta klo 05:10 ja saapuu Malagaan klo 08:55. Suomenkielinen opas ja bussi ovat vastassa lentokentällä. Kuljetus hotelliin ja majoittuminen.

matkapäivät 2. - 7.

Koko viikko aikaa nauttia auringosta, kohteen monipuolisista palveluista ja herkullisista aterioista. Monarque Cendrillon -hotelliin sisältyy puolihoito, eli aamiaisen lisäksi myös illallinen. Hotel Angelaan ja Hotel El Puertoon on mahdollisuus saada lisämaksusta puolihoito (illallinen päivittäin) .

8. matkapäivä

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Kuljetus suomenkielisen oppaan johdolla johdolla lentokentälle. airBalticin lento BT526 lähtee Malagasta klo 10:25 paikallista aikaa ja saapuu Tampereelle klo 15:55.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt