Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Laiva-hotellimatka Tarttoon ryhmille

Laiva-hotellimatka Tarttoon ryhmille

Ryhmämatkaehdotelma Tarttoon

Lähde tutustumaan mielenkiintoiseen Tarttoon, Viron toiseksi suurimpaan kaupunkiin. Tämä elämää sykkivä yliopistokaupunki tarjoaa monipuoliset puitteet ryhmämatkaan Etelä-Viroon. Matkapojilla myös laaja retkiohjelma Tarton ympäristöön.

Lähdöt Helsingistä arkisin 1.3. - 15.12.2024 asti (1 yö laivalla, 2 yötä hotellissa)


Dorpat Hotel***

Dorpat hotelli sijaitsee Tarton keskustassa, Emajoen liikekorttelissa. Vain muutaman askeleen päässä hotellista on lisäksi vanhakaupunki, teatteri ja ostoskeskuksia. Hotellissa on Tarton parhaimmistoon kuuluvaravintola. Viihtyisässä aulabaarissa on tarjolla maukasta kahvia ja herkullisia konditoriatuotteita. Kesäisin asiakkaiden käytössä on myös ulkokahvila. Hoito- ja rentoutuskeskus tarjoaa lisämaksusta monipuolisia hoitoja ja hierontoja. Rentoutuskeskuksessa on kaksi saunaa, poreallas ja viihtyisä lepoalue sekä kuntosali.

Hotelli Lydia****

Vanhankaupungin ilmapiiriä ja modernia arkkitehtuuria yhdistävä hotelli Lydia sijaitsee Tarton Raatihuoneentorin takana Toomemäen rinteellä. Hotellissa on erilaisia sauna- ja rentoutumismahdollisuuksia tarjoava spa lounge. Hotellin asiakkaiden käytössä on rentoutumisosasto, valo- ja aromihoitoa tarjoava sanariumi, löyly- ja höyrysauna sekä uima-allas rantatuoleineen.

ESIMERKKI MATKAOHJELMA:

1. päivä

Kuljetus ryhmän bussilla Helsinkiin. Viking Xprs lähtee Tallinnaan. Yöpyminen laivalla.

2. päivä

Saapuminen Tallinnaan. Ryhmän aamiaispaketti mukaan laivalta.
Ajo Tarttoon (185 km). Noin klo 10.00 tulo Tarttoon.
Majoittuminen klo 14.00 alkaen. Valitse sopiva retkiohjelma aamupäivälle.
Hotelliksi suosittelemme Dorpat hotellia tai hotelli Lydiaa Tarton Vanhassa kaupungissa.
Molemmissa ilmastoidut huoneet.

3. päivä

Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa Tartossa retkeilyyn ja kaupunkiin tutustumiseen.

4. päivä

Aamiaisen jälkeen mahdollisuus käydä ostoksilla esim. Tasku tai Kvartal -kauppakeskuksissa. Ajo Tallinnaan kestää n. 3 h ja satamassa tulee olla n. 1 h ennen laivan lähtöä.

Lähdöt Helsingistä arkisin 1.3.-15.12.2024 asti (1 yö laivalla, 2 yötä hotellissa)

Hinta noin/hlö lähtöpaikkakunnasta riippuen:

Laivamatka Viking Linella

Hotell Dorpat****  270€

Hotell Lydia****  330€


Hinnat edellyttävät väh. 40 maksavaa matkustajaa. Matkan hintaan lisätään varaushetkellä oleva EU:n ilmastomaksu. Matkaa ei voi toteuttaa to iltalähdöllä.

RYHMÄETU:

Kun ryhmässä on 40 maksavaa matkustajaa, on kuljettajan ja matkanjohtajan matkapaketti ilmainen.


Myös näiltä matkoila pisteet RYHMÄPASSIIN!


Hintaan sisältyy:

• laivamatkat, meno yö laivalla B2-hytissä (vuoteet vierekkäin) ja paluu kansipaikoin
• bussimatkat ryhmän omalla Matkapokien tilaamalla bussilla
• tuloaamuna laivalta mukaan pieni aamiaispaketti
• majoitus 2 yötä Tarton keskustassa, aamiaisin

Lisämaksusta:

• muut ruokailut laivalla ja kohteessa
• retket kohteessa
• hotellihuone yhdelle

Ryhmähinta edellyttää matkan laskuttamista yhdellä laskulla. Vastaava matkanjärjestäjä Matkapojat Oy. Matkanjärjestäjä pidättää oikeuden liikennöitsijän valintaan näillä tarjoushinnoilla. Paikkoja rajoitetusti.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 10-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >



Lataa laiva-hotellimatka Tarttoon ryhmämatkaesite

Matka myös yksittäismyynnissä!

Jos et tällä kertaa ole lähdössä ryhmän kanssa matkaan, voit myös varata tämän matkan yksittäismyynnistä itsellesi tai pienemmälle seurueelle. Jos haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, yksittäismyynnin myyntipalvelumme auttaa numerossa 010 2323200. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkoihin liittyvissä kysymyksissä. Voit myös jättää soittopyynnön tästä.

Tästä matkan yksittäismyynnin sivulle >>



Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT


Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt