Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Lennot Helsingistä lauantaisin

Italian hurmaava Gardajärvi

Upea Gardajärvi lentäen Helsingistä

Lähtöpäivät:

Lähdöt lauantaisin 7.9.-19.10.2024

Matkan kesto:

8 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 948€

Gardajärven lumoa

alk. 948 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Italian upea Gardajärvi!

Suositut matkat upean Gardajärven maisemiin ovat nyt myynnissä! Viikon mittaiset matkapaketit lennetään suorin lennoin Finnairilla Helsingistä. Tällä matkalla on runsaasti aikaa tutustua kauniin Gardajärven seutuun sekä omatoimisesti että opastetuilla retkillä. Tutustu ja lähde mukaan!

Helppo ja turvallinen matkapaketti

Matkapoikien kautta varaat helpon ja turvallisen matkapaketin. Lentojen lisäksi hintaan sisältyy majoitus hyvätasoisessa hotellissa, lentokenttäkuljetukset, matkatavarat lennolla sekä suomenkielisen oppaan palvelut kohteessa. Lisäksi hintaan sisältyy vierailu Sirmionen kaupungissa, kävelykierros Gardan kaupungissa sekä risteily Gardajärvellä. Matkojen kesto on yksi viiikko. Kohteessa voit halutessasi varata lisämaksullisia retkiä Veronan kaupunkiin ja Valpolicellan viinialueelle sekä Malcesinen ja Riva del Gardan kaupunkeihin.

Gardajärvi

Pohjois-Italian kauneimmat maisemat löytyvät ehdottomasti Gardajärven ympäriltä. Kristallinkirkas vesi ja järven ympärillä kohoavat upeat vuoret saavat mielen rauhoittumaan. Lago di Garda – Gardajärvi – hurmaa monipuolisuudellaan; Gardajärven rantaviivan kalastajakylät, vehreät viinirinteet, huikaiseva Monte Baldo -vuoristo ja historialliset kaupungit kutsuvat tutustumaan tähän ihastuttavaan järvialueeseen.

Lukuisat aurinkotunnit, puhdasvetinen syvä järvi ja vehreä kasvillisuus takaavat loistavan lomakohteen niin pikkukaupunkeja kuin luontoa rakastavalle matkaajalle. Gardajärven alueella on oma mikroilmastonsa, mikä antaa mieluisat ilmasto-olosuhteet ympäri vuoden huolimatta siitä, että järvialue sijaitsee Italian pohjoisosassa. Järvialueella toimii kattava ja edullinen laivaliikenne pitkälle syksyyn. Matkan majoituskohteeksi on valittu Gardan kaupunki, joka sijaitsee järven itärannan lahdenpoukamassa vehreiden kukkuloiden suojaamana.


Gardan kaupunki

Gardan kaupunki järven itärannalla hurmaa pikkukaupungin perinteikkäällä tunnelmalla. Täällä elää edelleen keskiaika, sekä renessanssi- ja barokkityyli rinta rinnan. Rantakadun kahvilat ja ravintolat ovat avoinna ympäri vuoden ja vanhankaupungin pikkukujilla on viehättäviä putiikkeja ja jäätelöbaareja. Lounaalle ja illalliselle voit valita niin romanttisista osterioista, tunnelmallisista trattorioista kuin laadukkaista ristorante ravintoloista. Gardan kaupungista on helppo tehdä retkiä läheiseen ympäristöön niin laivoilla, busseilla, vuokrapyörillä kuin jalkaisinkin.

Sirmione

Kapella niemenkärjellä järven eteläpäässä sijaitseva Sirmionen kaupunki on keskiaikainen aarre, joka on tunnettu 1200-luvulta peräisin olevasta linnasta ja lukuisista kirkoista. Vanhastakaupungista avautuvat kauniit maisemat järvelle


Riva del Garda

Järven pohjoispäässä sijaitsee Riva del Gardan kaupunki, missä järvi kohtaa Dolomiittien vuoriston eteläisen osan. Kaupungin keskusta avautuu upeasti järveä kohti ja Lombardia-Venetsian ajan rakennukset herättävät historian henkiin.


Malcesine

Gardajärven itärannalla sijaitsevasta Malcesinesta löydät keskiaikaista tunnelmaa, kauniita kujia, 1300-luvun linnoituksen sekä pienen ja viihtyisän sataman. Suloiset kujat ja ravintolat houkuttelevat nauttimaan lasillisen ja viettämään aikaa ilman turhia kiireitä.

Bardolino

Gardan kaupungin rantatie jatkuu muutaman kilometrin päässä sijaitsevaan viehättävään Bardolinon kaupunkiin, joka on kuuluisa kukkaistutuksista, laadukkaista viineistä sekä herkullisesta jäätelöstä. Kaupungista löytyy myös erinomaisia vaate- ja jalkineliikkeitä.

Verona

Vain noin 30 kilometrin päässä Gardan kaupungista sijaitsee Verona, joka tunnetaan ympäri maailmaa rakastavaisten Romeon ja Julian kotikaupunkina. Verona on yksi Pohjois-Italian viehättävimmistä kaupungeista, joka on täynnä historiaa ja tunnelmaa. Kaupunki tarjoaa myös erinomaiset ostosmahdollisuudet.

Syksyn -lähdöllä Festa dell`uva - viinijuhla

Vain muutaman kilometrin päässä Gardan kaupungista Bardolinossa järjestetään suuret viinijuhlat 3.10.-7.10.2024. Ne juhlistavat vuosittain uuden Bardolinon alueen viinin kypsymistä ja tarjolla on mm. viininmaistajaisia, herkullista ruokaa, viihdettä, musiikkia ja upeita ilotulituksia. Viinijuhlat pääset kokemaan 28.9. tai 5.10. lähdöillä.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhte


Matkakartta

Tutustu matkan karttaan tästä >>


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


Pidätämme oikeudet muutoksiin.


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki– Milano– Helsinki Finnairin reittivuoroilla turistiluokassa
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset kahden hengen huoneessa aamiaisin
  • Kohteessa kuljetukset lentoasema-hotelli-lentoasema suomenkielisen oppaan johdolla
  • Risteily Gardajärvellä
  • Vierailu Sirmionen kaupungissa
  • Suomenkielisen oppaan palvelut kohteessa
  • Italian turistiverot
  • Tervetulodrinkki ja kävelykierros Gardan kaupungissa

Aikataulu (lento/laiva)

Lähdöt: 7.9., 14.9., 28.9.-19.10.

Lennot Finnairilla.
Ajat ovat paikallista aikaa. Italiassa kello on 1 tunti vähemmän kuin Suomessa. 
Helsinki - Milano 08:00 - 10:05

Milano - Helsinki 11:05 - 15:05

Lähtö: 21.9.2024

Lennot Finnairilla.
Ajat ovat paikallista aikaa. Italiassa kello on 1 tunti vähemmän kuin Suomessa. 
Helsinki - Milano 08:00 - 10:05

Milano - Helsinki 19:05 - 23:05

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Lisämaksulliset retket

Hinta 57€ /hlö

Kuva retkestä

Malcesine ja Riva del Garda

Kokopäiväretki - varataan ja maksetaan kohteessa.

Retki vie Gardajärven pohjoisosaan. Ajamme Malcesinen rantakaupunkiin, joka on tunnettu upeasta Scala-suvun linnasta sekä nykyaikaisesta köysiradasta, joka nousee aina 1700 metriä järven yläpuolelle (lisämaksu n. 25 €). Vanhankaupungin kujilla on suloisia putiikkeja, ravintoloita ja herkkukauppoja. Matka jatkuu laivalla Riva del Gardan kaupunkiin, missä järvi kohtaa Dolomiittien vuoriston eteläisen osan. Kaupungissa on aistittavissa tirolilainen tunnelma, sillä se oli osa Itävallan keisarikuntaa aina ensimmäisen maailman sodan loppuun saakka. Paluu bussilla Gardan kaupunkiin illansuussa. Kuljetukset tilausbussilla ja reittilaivalla. (Päivän ajomatka noin 95 km). Retken toteutuminen edellyttää vähintään 15 osallistujaa. Retki varataan ja maksetaan kohteessa.

Hinta 88€ /hlö

Kuva retkestä

Verona ja Valpolicellan viinialue

Kokopäiväretki - varataan ja maksetaan kohteessa.

Retki vie Veronan kaupunkiin, jossa teemme oppaan johdolla kävelykierroksen historiallisessa keskustassa. Tutuksi tulevat Veronan tunnetuimmat nähtävyydet mm. amfiteatteri Arena di Verona sekä Romeon ja Julian tunnetuksi tekemä parveke. Aikaa jää myös omalle ohjelmalle. Iltapäivällä suuntaamme Valpolicellan viinialueelle viinitilalle, joka valmistaa amarone- ja ripasso -viininsä biologisesti. Tutustumme viinintuotantoon sekä maistelemme näitä laadukkaita viinejä. Paluu Gardan kaupunkiin illansuussa. Kuljetukset tilausbussilla. (Päivän ajomatka noin 90 km.). Retken toteutuminen edellyttää vähintään 15 osallistujaa. Retki varataan ja maksetaan kohteessa.


Matkaohjelma

Lauantai, 1. matkapäivä

Finnairin lento AY1751 lähtee Helsngistä klo 08:00 ja saapuu Milanoon klo 10:05. Suomenkielinen opas ja bussi ovat vastassa lentokentällä. Milanosta matka jatkuu kohti Gardajärveä ja ajomatkan aikana kuullaan sekä Italian historiasta että nykypäivästä. Vierailemme Gardajärven eteläosan kauneimmassa kaupungissa Sirmionessa, missä aikaa omalle ohjelmalle. Kaupunki on keskiaikainen aarre, joka on tunnettu 1200-luvulta peräisin olevasta linnasta ja lukuisista kirkoista. Iltapäivällä ajamme järven itärannalla sijaitsevaan Gardan kaupunkiin. Majoittumisen jälkeen tervetulodrinkki ja kävelykierros vanhankaupungin kujille ja rantakadulle. Päivän ajomatka noin 190 km.

Sunnuntai - perjantai, matkapäivät 2-7

Sunnuntai, 2. matkapäivä

Opas tavattavissa aamupäivällä hotellissa. Koko päivä aikaa omalle ohjelmalle.

Maanantai, 3. matkapäivä

Aamupäivällä risteilemme oppaan johdolla noin tunnin ajan järven vastarannalla sijaitsevaan Gardone Riviera kaupunkiin. Laivamatkan aikana avautuu kirkkaana päivänä näköala järven leveimmältä kohdalta aina pohjoiseen Riva del Gardaan saakka sekä itärannikon Monte Baldo vuoristoketjuun. Kaupunki jakantuu rantabulevardiin ravintoloineen ja pikkuputiikkeineen sekä yläkaupunkiin. Aikaa omalle ohjelmalle noin kolme tuntia. Lisämaksullisia nähtävyyksiä (noin 15 €) ovat runoilija Gabriele D’Annunzion museohuvila puutarhoineen sekä Andre Hellerin pieni romanttinen kasvitieteellinen puutarha. Paluu Gardan kaupunkiin iltapäivällä.

Tiistai, 4. matkapäivä

Koko päivä aikaa omalle ohjelmalle. Mahdollisuus osallistua oppaan johdolla kävelylenkille ilman lisämaksua. Kohteena on La Roccan kukkula, josta aukeaa upeat maisemat Gardajärvelle (n. 5 km ja korkeusero n. 250 m).


Keskiviikko, 5. matkapäivä

Koko päivä aikaa omalle ohjelmalle tai lisämaksullinen retki Malcesinen ja Riva del Gardan kaupunkeihin.

Torstai, 6. matkapäivä

Opas tavattavissa aamupäivällä hotellissa. Koko päivä aikaa omalle ohjelmalle.

Perjantai, 7. matkapäivä

Koko päivä aikaa omalle ohjelmalle tai lisämaksullinen retki Veronaan ja Valpolicellan viinialueelle.

Lauantai, 8. matkapäivä

Lähdöt: 7.9., 14.9., 28.9., 5.10.-19.10.2024

Huoneiden luovutus varhain aamulla. Hotellista saa mukaan aamiaispaketin, joka nautitaan matkalla hotellista Milanon lentokentälle pidettävän tauon aikana. Finnairin lento AY1752 lähtee Milanosta klo 11:05 ja saapuu Helsinkiin klo 15:05.

Lähtö 21.9.2024

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Aikaa vielä vaikkapa viime hetken tuliaisostoksille. Kuljetus iltapäivällä Milanon lentokentälle, mistä Finnairin lento AY1756 lähtee klo 19:05 ja saapuu Helsinkiin klo 23:05.

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt