Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Belgian jouluiset kaupungit

Amsterdam, Antwerpen, Brugge ja Gent

Joulumatka Belgiaan

Lähtöpäivät:

22.12.2024

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1998€

Joulumatka Belgiaan

alk. 1998 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Belgia on viehättävä ja tunnelmallinen kohde joulumatkalle. Kaupungit tarjoavat upeita jouluvaloja, perinteisiä markkinoita ja herkullista jouluruokaa kuten perinteistä lihapataa, vohveleita, olutta ja tietenkin suklaata.


Amsterdam

Lukuisien kanavien ja satojen siltojen Amsterdam on yksi Euroopan hienoimmista kaupunkikohteista. Kaupunki tarjoaa museoita, boheemia kaupunkielämää, kuninkaallisia ja ainutlaatuisen "kulta-ajan" rakennustyylin mukaisia taloja.


Antwerpen

Antwerpen on Flanderin alueen suurin kaupunki, joka tunnetaan monipuolisesta kulttuurista, historiasta ja taiteesta. Antwerpen on maailman johtava timanttikeskus, ja sen Diamond District on täynnä timantti-kauppoja ja -näyttelyitä. Antwerpenissa sijaitsee myös kuuluisan taidemaalarin Peter Paul Rubensin entinen koti ja ateljee, joka toimii nykyään museona. Kaupungin viehätys perustuu sen rikkaaseen historiaan, taiteeseen, arkkitehtuuriin ja monipuoliseen kulttuuriin. Se on kaupunki, joka tarjoaa kävijöilleen mielenkiintoisen sekoituksen perinnettä ja nykyaikaa. Antwerpenin joulumarkkinat sijaitsevat yleensä historiallisella Grote Marktilla.


Brugge

Bruggen kaunis kaupunki kuuluu Belgian suosituimpiin vierailukohteisiin. Kaupunki on säilyttänyt hyvin keskiaikaisen tunnelmansa; lukuisat kauniit rakennukset, kanavat sekä sillat lisäävät tunnelmaa entisestään. Keskusta-alue kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Bruggen joulukojut kootaan Grote Markt -torille, jota ympäröivät arkkitehtuurisesti ihastuttavat rakennukset. Tällekin torille tehdään luistelurata, jossa kaikenikäiset paikalliset asukkaat ja turistit nauttivat talven iloista. Tämä keskiaikainen kaupunki on erityisen lumoava joulun aikaan.


Gent

Gent on viehättävä ja historiallinen kaupunki, joka tarjoaa vierailijoilleen ainutlaatuisen sekoituksen kulttuuria, historiaa ja nykyaikaisuutta. Gentissa on paljon kauniita kanaaleja joiden varsilla on historiallisia rakennuksia molemmin puolin. Gravensteen on 1100 -luvulta peräisin oleva keskiaikainen linna joka on kokenut erilaisia käyttötarkoituksia vuosien varrella. Nykyään se toimii museona, jossa voit tutustua keskiaikaiseen historiaan. Gentin kaupunki yhdistää historiallisen charmikkuuden ja modernin elämäntyylin. Gentissä voit kokea joulun taian historiallisessa ympäristössä.


Matka ei sovellu liikuntaesteisille


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Pidätämme oikeudet muutoksiin.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki – Amsterdam – Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussikuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaisesti
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Ateriat: 1 x lounas, 4 x illallinen
  • Panorama Sight-Seeing -kiertoajelu Amsterdamissa
  • Kävelykierrokset Antwerpenissa, Gentissa ja Bruggessa
  • Tutustuminen belgialaisen suklaan valmistukseen, olutmaistajaiset
  • Vierailut Gravensteenin linnassa ja Royal Museum of Fine Arts Antwerp -museossa
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa matkaohjelman mukaan

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Ajat ovat paikallista aikaa. Belgiassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Amsterdam 08:15 - 09:55

Amsterdam - Helsinki 19:00 - 20:20

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki – Amsterdam - Antwerpen

Finnairin lento lähtee klo 8:15 kohti Amsterdamia, jonne saavumme klo 9:55. Suomenkielinen paikallisopas on ryhmää vastassa lentokentällä. Lentokentältä lähdemme tilausajobussilla kohti Amsterdamin kaupunkia. Kaupungissa hyppäämme Amsterdam-bussin kyytiin ja teemme Panorama Sight-Seeing -kiertoajelun. Opas kertoo kaupungin nähtävyyksistä kierroksen aikana. Kiertoajelun jälkeen kävelemme historiallisen kaupungin läpi nauttimaan yhteisen lounaan. Lounaan jälkeen lähdemme tilausajobussilla kohti Antwerpenia, jossa majoittuminen hotelliin ja loppupäivä on vapaa. Nautimme vielä yhteisen illallisen hotellin ravintolassa.  Päivän ajomatka n. 160 km  

2. matkapäivä, Antwerpen - Gent

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme tilausajobussilla kohti Gentia. Tämä kaupunki on tunnettu ainutlaatuisesta historiastaan ja upeasta arkkitehtuuristaan, joka on viehättävä sekoitus keskiaikaista ja barokkityyliä. Vanhakaupunki on täynnä kauniita kirkkoja, linnoja ja historiallisia rakennuksia. Teemme kävelykierroksen historiallisessa kaupungissa ja käymme Gravensteenin keskiaikaisessa linnassa, joka sijaitsee kaupungin keskustassa. Linnasta on upea näköala Gentin ympäristöön. Kävelykierroksen ja linnavierailun jälkeen on omaa aikaa vierailla esim. Gentin joulutorilla ennen lähtöä iltapäivällä takaisin Antwerpeniin. Yhteinen illallinen Antwerpenissa.

3. matkapäivä, Antwerpen

Aamiaisen jälkeen kokoonnumme hotellin aulaan ja lähdemme oppaan johdolla tutustumaan Antwerpeniin, joka on yksi Belgiassa sijaitsevista suurimmista ja historiallisimmista kaupungeista. Antwerpenin keskusta on täynnä historiallisia rakennuksia, aukioita ja kapeita katuja, joilla voi vaeltaa ja tutkia kaupungin viehättävää arkkitehtuuria. Täällä sijaitsee myös maailmankuulu timanttien keskus sekä Diamond District, jossa on lukuisia timanttikauppoja ja yrityksiä. Kaupungissa on lukuisia ravintoloita ja kahviloita, joissa voi maistella paikallisia herkkuja, kuten belgialaisia vohveleita, oluita ja perinteisiä flaamilaisia ruokia.


Teemme kävelykierroksen kaupungin historiallisessa keskustassa ja tutustumme uusittuun KMSKA - Royal Museum of Fine Arts Antwerp -museoon. Museokierroksen jälkeen kävelemme maistelemaan belgialaisia oluita (Biercentral). Iltapäivällä tutustumme vielä suklaan valmistukseen (Chocolate Nation). Päivän päätteeksi poikkeamme vielä Antwerpenin joulutorilla ja nautimme jouluaaton yhteisen illallisen. 

4. matkapäivä, Antwerpen - Brugge

Aamiainen hotellissa, jonka jälkeen lähdemme tilausajobussilla kohti Bruggen kaupunkia. Tämä kaunis kaupunki kuuluu Belgian suosituimpiin vierailukohteisiin. Kaupunki on säilyttänyt hyvin keskiaikaisen tunnelman; lukuisat kauniit rakennukset, kanavat ja sillat lisäävät tunnelmaa entisestään. Keskusta-alue kuuluu Unescon maailmanperintöluetteloon. Bruggen Grote Markt -tori on kaupungin sydän, jota ympäröivät arkkitehtuurisesti ihastuttavat rakennukset. Tutustumme kävellen kaupungin historialliseen keskustaan. Kävelykierroksen aikana näemme mm. De Burg -aukion, Pyhän veren basilikan, Bruggen keskusaukion ja kellotapulin, Bruggen kauniit kanavat, hansakorttelin, Begijnhofin luostarialueen sekä Minnewater-järven. Aikaa jää myös nauttia omakustanteinen lounas sekä omatoimiseen kiertelyyn kaupungilla. Iltapäivällä palaamme takaisin Antwerpeniin. Yhteinen joulupäivän illallinen Antwerpenissa.  Päivän ajomatka n. 220 km5. matkapäivä, Antwerpen - Amsterdam - Helsinki

Aamiaisen jälkeen huoneiden luovutus, jonka jälkeen lähdemme aamupäivällä tilausajobussilla kohti Amsterdamin lentokenttää. Matkalla poikkeamme Haagissa, jossa teemme lyhyen kävelykierroksen kuninkaallisessa kaupunginosassa, joka on tunnettu hollanniksi nimellä "Den Haag Koninklijke".  Täällä sijaitsee useita tärkeitä valtionhallinnon rakennuksia ja kuninkaallisia monumentteja. Yksi tunnetuimmista nähtävyyksistä on Noordeinde-palatsi, joka toimii kuninkaan virallisena työpaikkana. Toinen merkittävä nähtävyys on Haagin kuninkaanlinna, joka on Alankomaiden hallitsijan virallinen asuinpaikka. Amsterdamin lentokentälle saavumme klo 16.00. Lento Helsinkiin Finnairin vuorolla lähtee klo 19.00 ja Helsinkiin saavutaan klo 22.20 

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt