Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Yritysinfo

Yritysinfo

Matkapojat on 100% suomalainen!

Matkapojat Oy on suomalainen matkanjärjestäjä, joka palvelee kaikissa matka-asioissasi ammattitaidolla ja yli 40 vuoden kokemuksella.


Matkapojat on Suomen suurin laiva- ja lähialuematkojen myyjä ja matkanjärjestäjä. Matkapojat vie vuosittain satoja tuhansia tyytyväisiä vapaa-ajan ja ryhmämatkailun matkustajia kaikkialle maailmaan. Laajan laiva- ja lentotuotantonsa ohella yritys on kasvanut merkittäväksi räätälöityjen tapahtumamatkojen erityisosaajaksi. Lähialuematkailun edelläkävijänä ja yhdessä tärkeiden yhteistyökumppaneiden kanssa, Matkapojat tarjoaa asiakkailleen parhaita matkailun elämyksiä ja etuja - olipa matkakohde kotimaassa tai ulkomailla, lähellä tai kaukana, laivalla tai lentäen, yksin tai ryhmässä. Tutustu Matkapojat Oy:n toiminta-ajatukseen!


Taloustutkimuksen mukaan Matkapojat on ainoana lähialuematkanjärjestäjänä neljän suosituimman matkanjärjestäjän joukossa.


Yhdessä tunnettujen yhteistyökumppaneiden kanssa

Matkapojat on Viking Linen ja Tallink Siljan suurin matkanjärjestäjä Suomessa. Laivayhtiöiden ohella tärkeisiin yhteistyökumppaneihin kuuluu lukuisa joukko liikennöitsijöitä, majoitusalan yrityksiä, lentoyhtiöitä ja matkanjärjestäjiä.Miksi valita Matkapojat? 

Olemme olleet asiakkaidemme ja yhteistyökumppaneidemme luottamuksen arvoinen jo yli 40 vuotta ja haluamme olla sitä myös jatkossa. Korkealaatuisena ja luotettavana matkanjärjestäjänä huolehdimme siitä, että pysymme alan kehityksessä mukana ja hoidamme matkanjärjestelyt parhaalla mahdollisella tavalla alusta loppuu asti. Matkapoikien matkassa voit matkustaa huoletta, sillä olemme turvanasi myös matkan aikana. Päivystysnumeromme palvelee yllättävissä tai odottamattomissa tilanteissa vuorokauden ympäri.

 

Tervetuloa Matkapoikien matkaan!Yritystiedot

Y-tunnus 1842916-3
KuVi 4808/04/MjMvUSMAL-tunnus 19395
Pääkonttori: Takojankatu 15, 33540 Tampere (asiakaskäynnit vain ajanvarauksella) Myyntipalvelu avoinna ma-pe 10:00-16:00
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt