Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Palautteet

Auta meitä kehittämään palveluitamme ja tuotteitamme!

 

Ruusut ja risut

Matkapojat Oy:lle on tärkeää, että jokainen asiakaskokemus on onnistunut. Voidaksemme kehittää asiakastyytyväisyyttä ja palveluamme sekä arvioida yhteistyökumppaniemme toimintaa, kuulemme mielellämme kokemuksistasi matkoillamme. Kerro meille mitä pidit palvelustamme ja tuotteistamme Avoimella palaute -lomakkeella. Huomaathan, että emme vastaa tällä lomakkeella jätettyihin avoimiin palautteisiin. Halutessasi voit olla yhteydessä myyntipalveluumme tai jos kyse on reklamaatiosta, täyttää tältä sivulta löytyvän reklamaatio-lomakkeen.


Reklamaatio

Ilmenikö matkallasi ongelma, josta kerroit matkan aikana ja jota ei pystytty korjaamaan? Voit tehdä meille virheilmoituksen / korvausvaatimuksen täyttämällä tarkasti Reklamaatio -lomakkeen kohtuullisessa ajassa matkasi päättymisestä. Käsittelemme reklamaatiot saapumisjärjestyksessä ja palaamme asiaan käsittelyn valmistuttua, keskimäärin 8 viikon kuluessa reklamaation saapumisesta. Halutessasi voit lähettää myös liitteitä (esim. kuvia tai kuitteja).

Jos haluat lähettää reklamaation kirjeitse pyydämme lähettämään ne osoitteeseen:


Matkapojat Oy / Reklamaatiot

Takojankatu 15
33540 Tampere


Kerrothan myös postitse lähetettävässä kirjeessä pakolliset tiedot (matkan varausnumero, matkakohde, nimi, yhteystiedot sekä korvausvaatimus).


Kiitämme antamastasi palautteesta. Sen avulla voimme kehittyä entistä paremmiksi.Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt