Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Joulutorien tunnelmaa

Wienin ja Bratislavan joulutorit

Wienin ja Bratislavan joulutorit

Lähtöpäivät:

28.11., 5.12. ja 12.12.2024

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 868€

Wienin ja Bratislavan joulutorit

alk. 868 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Wien ja Schönbrunnin linna

Itävallan pääkaupunki Wien häikäisee upeilla joulutoreillaan. Joulutoreilla on Wienissä yli 700-vuotta vanhat perinteet ja edelleen ne hurmaavat kauneudellaan. Lähes jokaisella kaupunginosalla on omat joulumarkkinansa, jotka eroavat paljonkin toisistaan. Höyryävä glühwein, punssi, kuumat kastanjat, valaistut puistot, rakkausviestein koristellut piparkakut ja perinteiset jouluseimet virittävät joulun tunnelmaan. Kiertoajelun lisäksi tutustumme suomenkielisen oppaan johdolla upeaan raatihuoneen joulutorin tarjontaan. Vierailemme myös maailmankuulussa Schönbrunnin linnassa, sekä linnan alueella sijaitsevalla tunnelmallisella joulutorilla. Tutuksi tulee myös Slovakian sympaattinen pääkaupunki Bratislava. Historiallisen vanhan kaupungin joulumarkkinoilla on tarjolla slovakialaisia herkkuja, paikallisia kuumia juomia, käsitöitä ja lahjatavaroita. Virittäydy joulun tunnelmaan ja lähde tutustumaan kahden eri maan pääkaupunkien hurmaaviin joulutoreihin suomeksi opastettuna.

Bratislavan joulumarkkinat

Slovakian pääkaupunki Bratislava on Euroopan nuorimpia pääkaupunkeja, joka on hiljalleen kasvattanut suosiotaan. Kaupunkiin on helppo tutustua sen pienen kokonsa vuoksi. Upea, korkealle kukkulalle rakennettu Bratislavan linna hallitseen kaupunkikuvaa. Bratislavan joulumarkkinat avautuvat marraskuun lopussa ja sulkeutuvat juuri ennen joulua. Vanhankaupungin keskusaukion markkinat täyttyvät suloisista myyntikojuista, joista voi ostaa mm. käsitöitä, paikallisia herkkuja ja kuumaa juomaa lämmikkeeksi. Aukiolta lähteviä pieniä kapeita kujia reunustavat jouluasussaan olevat viihtyisät kahvilat ja ravintolat.

Lennämme Finnairilla 

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään nopeasti sopivan laivamatkan ja hoitamaan matkaan liittyvät varaukset kuntoon.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >
KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Wien-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Kiertoajelu Wienissä
  • Retket: Schönbrunnin linna (sis. sisäänpääsymaksun)
  • Kävelykierros Bratislavassa
  • Kuljetukset kohteessa matkaohjelman mukaisesti
  • Suomenkielisen oppaan palvelut matkaohjelman mukaisesti

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lennot Finnairilla.
Itävallassa ja Slovakiassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Ajat ovat paikallista aikaa. 
Helsinki - Wien 09:25 - 10:55

Wien - Helsinki 19:15 - 22:40

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone 120 €

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Wien

Finnairin aamulento Helsingistä Wieniin. Perillä on vastassa bussi ja suomenkielinen paikallisopas. Teemme kiertoajelun, jonka aikana näemme kaupungin tärkeimmät nähtävyydet mm. uusgoottilaisen raatihuoneen, Itävallan kansallisteatterin, antiikin Kreikan ja uusklassiseen tyyliin tehdyn parlamenttitalon ja oopperatalon. Vierailemme myös satulinnan näköisen raatihuoneen joulutorilla, joka on Wienin kuuluisin ja suurin. Koristeltujen puistopuiden reunustama tori on täynnä jouluista tunnelmaa ja lukemattomista kojuista voi ostaa lähes kaikkea jouluun liittyvää. Majoittuminen hotelliin iltapäivällä, jonka jälkeen illan ohjelma on vapaa.


2. matkapäivä, Wien - Schönbrunnin linna

Aamiainen hotellissa. Aamupäivällä vierailemme oppaan johdolla upeassa Schönbrunnin linnassa. Tämä 1700-luvulla valmistunut keisarinlinna on Wienin tunnetuin nähtävyys ja toimi Habsburgin suvun kesäpalatsina. Linnassa on huoneita yhteensä 1411, joista pääsemme tutustumaan noin kahteenkymmeneen. Mozart esiintyi täällä ensi kerran kuninkaallisille ja monet muistavat varmasti Sissi-elokuvat kulissinaan tämä linna. Kierroksen jälkeen on aikaa tutustua linnan alueella sijaitsevaan tyylikkääseen ja tunnelmalliseen joulutoriin. Kuljetus takaisin hotelliin, jonka jälkeen päivän ohjelma on vapaa.

3. matkapäivä, Wien

Aamiainen hotellissa. Koko päivä aikaa tutustua omatoimisesti kaupunkiin. Nähtävää ja koettavaa joulutorien lisäksi Wienissä riittää. Tunnettuja ostoskatuja ovat vanhassa kaupungissa sijaitsevat Kärtner Strasse, Graben ja Kohmarkt. Kaupungin pisin ostoskatu Mariahilferstrasse alkaa vanhan kaupungin laidalta. Kaupungin museokokoelma, palatsit ja taidegalleriat hakevat vertaistaan koko maailmassa. Wieniläiset kahvilat ovat jo käsite ja herkullinen Sacherkakku ehdottomasti maistamisen arvoinen.

4. matkapäivä, Wien - Bratislava - Wien - Helsinki

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Lähdemme oppaan johdolla kohti Slovakian pääkaupunkia Bratislavaa, jonne on noin tunnin ajomatka. Tutustumme kaupungin historialliseen keskustaan kävelykierroksella, jonka jälkeen vierailemme vanhan kaupungin joulumarkkinoilla. Täältä löytyy lisää täytettä pukinkonttiin ja ostosten lomassa kannattaa maistaa slovakialaisia jouluruokia ja -juomia. Aikaa jää myös omatoimiseen tutustumiseen ja vanhan kaupungin sokkeloisilta kaduilta löytyy kauppoja, pieniä putiikkeja, ravintoloita ja kahviloita. Kuljetus iltapäivällä Wienin lentokentälle, mistä Finnairin iltalento Helsinkiin. 

Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt