Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Tallinnan kaupunkilomat

Kiehtova Tallinna monella tavalla

Kaunis Tallinna on kestosuosikki, jonka suomalaiset haluavat kokea yhä uudelleen. Matkapojat tarjoaa Tallinnaan useita erilaisia kaupunkilomavaihtoehtoja, joista voit valita itsellesi sopivimman. Lähde Tallinnaan 1-3 yön hotellimatkalle valitsemassasi hotellissa. Kaikkiin hotellipaketteihin sisältyvät laivamatkat sekä hotellimajoitus aamiaisineen.

Monipuolinen Tallinna

Viron pääkaupunki Tallinna on ihanteellinen lomakohde halutessasi yhdistää nykymaailman mukavuudet, monipuolisen yöelämän ja ylelliset seikkailut rikkaaseen kulttuurielämään ja historialliseen ympäristöön. Varhaisella keskiajalla perustettu Tallinna on nykyisin jännittävä sekoitus uutta ja vanhaa. Koska pääkohteet sijaitsevat lähellä toisiaan, ennätät nähdä paljon jo yhden viikonlopun aikana ja nauttia kaupungista lyhyilläkin kävelyretkillä. Tallinnan vanhakaupunki on maailman parhaiten säilyneitä hansakaupunkeja. Vain kivenheiton päässä sijaitsee monta liikekeskusta nykyaikaisine tornirakennuksineen ja ylellisine hotelleineen, ympärillä trendikkäät lähiöt ja avarat ostoskeskukset. 

Kuljetukset Tallinnan hotellimatkoihin

Lähde Tallinnan matkalle omalta kotipysäkiltä. Matkapoikien tilausajobussit kuljettavat sinut kätevästi suoraan satamaan. Liityntäkuljetuksen voit varata Viking Linen ja Tallink Siljan hotellimatkoihin. Liityntäbussi on mukava tapa lähteä matkaan ja saapua takaisin omalle kotipaikkakunnalle. Liityntäkuljetuksilla vältät liikenneruuhkat, pysäköintihuolet ja ilmastokin kiittää kimppakyydillä matkustamisesta! Matkapoikien Viking XPRS:N tilausajobusseissa sinulla on käytössäsi myös pre-order -palvelu. Tutustu lisää - tarkemmat laiva- ja reittikohtaiset tiedot löytyvät alta. Tervetuloa kyytiin!

Suositut hotellit Tallinnassa

Kun haluat onnistua hotellivalinnassasi, kannattaa tutustua asiakkaidemme suosikkihotelleihin Tallinnassa. Koko hotellivalikoimaa pääset selaamaan varaamossa valitsemalla kaupunkilomat Tallinnaan ja Hotellit-välilehdykän. 

Uusia, hyvätasoisia hotelleja lisätty valikoimiimme

Luksushotelli Radisson Collection Hotel Tallinn ⭐⭐⭐⭐⭐+

Uusi hyvätasoinen L´Embitu Hotel ⭐⭐⭐⭐

Moderni L´Ermitage Hotel ⭐⭐⭐⭐ 

Jälleen valikoimissamme Go Hotel Shnelli ⭐⭐⭐

Nähtävää ja koettavaa Tallinnassa

Tallinna on yksi suomalaisten suosikkikohteista vuosi toisensa jälkeen. Kaupunki tarjoaa runsaasti nähtävää, koettavaa sekä ajankohtaisia tapahtumia kaikkina vuodenaikoina. Monelle Tallinnan matka tarkoittaa ihanan pitkää viikonloppua kaupungista nautiskellen pikaisen päivämatkan sijaan. Suunnittele Tallinnan matkasi etukäteen ja nappaa vinkit parhaisiin kohteisiin.


Lue lisää mitä kaikkea nähtävää ja koettavaa Tallinnasta löytyy >>

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt