Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Lähde idylliselle Ahvenanmaalle!

Maarianhamina

Maarianhamina ja Ahvenanmaan saaristo

Ahvenanmaa kauniine saaristoluontoineen on loistava paikka viettää leppoisaa kotimaan lomaa. Pieneen kokoonsa nähden siellä on paljon nähtävää. Maarianhaminaan voit tutustua helposti kävellen, pyöräillen, bussilla tai omalla autolla. Kaupungin pienessä keskustassa ostospaikat, ravintolat, kulttuuri ja elämykset ovat aina lähellä. Kesällä meren läheisyys houkuttelee myös kalastamaan, melomaan ja veneilemään. Joulunaikaan Ahvenanmaan tunnelmalliset joulutorit kutsuvat herkuttelemaan ja tekemään pieniä tuliaisostoksia.

Mukavan lähelle Maarianhaminaan

Matkapojat vie sinut lomailemaan lähelle iki-ihanaan Maarianhaminaan! Ahvenanmaa on luonnonkaunis saaristokohde pienellä ripauksella Ruotsia. Raikas meri-ilma ja kauniit maisemat luovat täydelliset puitteet kotimaan lomamatkalle. Risteily-hotellimatkalla Maarianhaminaan yövyt yhden yön hotellissa ja kaupunkilomalla Maarianhaminaan yövyt kaksi yötä hotellissa.

Nähtävää ja koettavaa Ahvenanmaalla

Maarianhamina on vilkas, runsaan 11 500 asukkaan pikkukaupunki. Kaupungin keskusta tarjoaa pienellä alalla laajan valikoiman kauppoja ja muita palveluja. Täällä ostospaikat, ravintolat, kulttuuri ja elämykset ovat lähellä. Maarianhamina sijaitsee kapealla niemellä kahden merenlahden sekä niiden satamien, itäsataman ja länsisataman, välissä.  Maarianhaminan palvelut ja ostostarjonta ovat yllättävän laajat verrattuna kaupungin kokoon ja asukaslukuun. Kaupungista löytyy runsaasti ravintoloita, hotelleja, baareja, museoita ja kauppoja.

Kesän parhaat perhelomat

Lähde kokemaan koko perheen suuria seikkailuja! Huvipuiston hurmaa, villieläinsafarin jännitystä, velhojen taikaa ja risteilymatkojen riemua - sitä kaikkea ovat kesän parhaat perhelomapaketit. Matkat sisältävät kaiken olennaisen - sinun tarvitsee vain valita sopivin ajankohta ja lähteä perheesi kanssa matkaan. Tervetuloa Matkapoikien iloisille perhelomille!

Syyskesän sadonkorjuuristeilyt

Syyskesän ainutlaatuinen sadonkorjuuristeily Ahvenanmaalle on jälleen myynnissä! Viking Linen Gabriella risteilee 22.-24.9.2023 suoraan Helsingistä Maarianhaminaan. Lähde nauttimaan syyskesän tunnelmasta ja sadonkorjuun antimista Ahvenanmaalle!

Viking Gabriellan Sadonkorjuuristeilyllä koet tunnelmallisen Skördefesten-tapahtuman ja syksyisen Ahvenanmaan kauneimmillaan! Skördefesten juhlistaa paikallista ruokakulttuuria ja käsityöläistaitoja. Jos otat auton mukaan matkalle, voit kierrellä maaseutua ja tiloja omin päin. Voit myös varata opastetun Sadonkorjuujuhla-aiheisen kiertoajelun joko Pohjois- tai Etelä-Ahvenanmaalle myyntipalvelustamme.

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan!

Onko sinulla oma ryhmä - pieni tai iso - jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset ensimmäisenä!

TILAA

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt