Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Hotellimatka Kuopioon ryhmille

Hotellimatka Kuopioon ryhmille

Ryhmämatkaehdotelma hotellimatkalle Kuopioon

Kuopion kauneus hehkuu niin luonnossa, torilla kuin savolaisissa immeisissäkin. Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli ja sen tunnelma on lämmin ja kodikas. Puijonsarvi on keskellä Savon torielämää ja vihreää luontoa aivan sinertävän Kallaveden läheisyydessä.

Original Sokos Hotel Puijonsarvi

Original Sokos Hotel Puijonsarvi on Itä-Suomen suurin hotelli ja silti tunnelma on lämmin ja kodikas, savolaisittain leppoisa.

Legendaarinen hotelli Puikkari

Legendaarinen hotelli Puikkari ravintoloineen on luotu uudestaan hehkumaan timanttien lailla vuoden 2018 uudistustöiden myötä. Viimeisimmäksi uudistetussa juhla-/tapahtumatila Puikkarissa on herätetty henkiin Kuopion ja Puijonsarven historiaa modernilla otteella. 1870-luvulla alunperin rakennetun ent. Seurahuoneen, nykyisen kokous- ja tapahtumatila Puikkarin uudistöissä on haluttu vahvasti nostaa esille puurakennuksen alkuperäisten muotojen kauneutta sekä tarinoiden sielukkuutta. Puijonsarven upea juhla-/tapahtumatila mahdollistaa jopa yli 200 vieraan illalliset upeissa puitteissa show & dinner –tyylillä tai vaikkapa minimessut liki tuhannelle vieraalle.

MATKAOHJELMAEHDOTUS

Päevä yks

Saapuminen Original Sokos Hotel Puijonsarveen ja majoittuminen hotelliin eli naati olostas meijän vieraana! Lounas ravintolassa. Saunomista ja rentoutumista hotellin saunamaailmassa. Sauna kuuluu majoituksen hintaan. Illallinen ravintola Frans & Sophiessa /ravintola Ehtassa. Illaksi tuhansien tunteiden teatteriin?
Kuopion kaupunginteatteri on Itä-Suomen suurin ammattiteatteri. Se tunnetaan erityisesti laadukkaasta musiikkiteatteristaan ja vahvasta kotimaisuusasteestaan. Liput lisämaksusta.

Päevä kaks

Herkullinen aamiainen buffet-pöydästä sisältyen huonehintaan.

Kiehtova aikamatka historian havinoista tähän hetkeen?
Suomen ortodoksinen kirkkomuseo RIISA on kansallisesti ja kansainvälisesti merkittävä erikoismuseo Kuopiossa. RIISAn esineet kertovat jännittäviä tarinoita – lähde kiehtovalle aikamatkalle Bysantin perinnöstä Suomen sotien kautta nykyhetkeen.

Sykkiikö sydämesi kauniille sävelille?
Silloin suosittelemme iltaa Kuopion Musiikkikeskuksella. Talossa esiintyvät niin Suomen musiikkikentän kärkiartistit, stand up –koomikoiden parhaimmisto, tanssin ammattilaiset kuin paikalliset harrastajakokoonpanot. Liput lisämaksusta.

Sinä, valokuvat ja Victor Barsokevitsch? Suomen ensimmäinen alueellinen valokuvakeskus VB-valokuvakeskus on aivan kivenheiton päässä hotellilta ja tarjoaa niin paikallisia kuin kansainvälisiä valokuvamaailman tähtiä. Puolihoito ryhmille ravintola Frans & Sophiessa /ravintola Ehtassa.

Päevä kolome

Herkullinen aamiainen buffetpöydästä, sisältyy huonehintaan.

Yhdellä katseella koko Savonmaa?
Puijon torni on maamerkki, joka Kuopioon saavuttaessa erottuu jo kaukaa. Mäen harjalla seisovasta tornista avautuvat lumoavan kauniit näkymät suomalaiseen järvimaisemaan sekä Kuopion kaupunkiin.


Majoituspaketin hinta noin/hlö

284 €

Hintaan sisältyy

• bussimatkat n. 3-5 tunnin ajomatkan säteeltä
• majoitus Original Sokos Hotel Puijonsarvessa 2 yötä kahden hengen huoneessa buffetaamiaisineen
• 2 päivällistä ja 2 aamiaista noutopöydästä sekä 1 lounas
• sisäänpääsymaksu Suomen ortodoksiseen kirkkomuseoon RIISAan, VB-valokuvakeskukseen sekä Puijon torniin

Hinta edellyttää 40 maksavaa henkilöä, jolloin matkanjohtajan ja kuljettajan matkat ovat ilmaisia.

Vastuullinen matkajärjestäjä Matkapojat Oy.


Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 (ma-pe 9-16) tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


 

PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >Lataa Hotellimatka Kuopioon ryhmämatkaesiteMyyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


KATSO KAIKKI RYHMÄMATKAEHDOTELMAT
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt