Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Senioriliiton

Irlannin kiertomatka Galway ja Dublin

Senioriliiton Irlannin kiertomatka

Lähtöpäivät:

9.10.2024

Matkan kesto:

5 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1825€

PUOLI- HOITO

Senioriliiton Irlannin kiertomatka

alk. 1825 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Senioriliiton Irlannin kiertomatka Galway ja Dublin  9.-13.10.24

Lähde vihreän saaren ystävälliseen syleilyyn. Suuntaamme ensimmäisenä Galwayhin, joka sijaitsee meren rannalla ja se on yksi Länsi-Irlannin suurimpia kaupunkeja. Vierailemme Moherin kallioilla, jotka ovat yksi tämän matkan huippukohdista! Nämä mahtavat jyrkänteet laskevat äkkijyrkästi mereen. Tällä matkalla ehdit tutustumaan myös Dubliniin. Hintaan sisältyy puolihoito. Matkalla mukana Senioriliiton edustaja!


Galway

Galway sijaitsee meren rannalla ja se on yksi Länsi-Irlannin suurimpia kaupunkeja. Galwayssa yhdistyvät uusi ja vanha. Se on nuorekas yliopistokaupunki täynnä musiikkia, ravintoloita, pubeja ja tapahtumia. Keskustan kadut ovat kuitenkin perinteisiä irlantilaisia kapeita, vilkkaita katuja värikkäine kaupparakennuksineen.


Connemaran alue ja Moherin kalliot

Connemara on tunnettu upeista suo- ja vuoristoalueista, täällä maisemat ovat kuvankauniit! Tutustumme Kylemore Abbey -luostariin, jonka rakensi aikoinaan rikas englantilainen aatelisherra, joka ihastui alueen kauniiseen luontoon. Luostarin alueella on upea puutarha ja kaunis goottilaiskirkko, jonka sisustuksessa on käytetty neljää eriväristä marmoria. Moherin kalliot ovat yksi tämän matkan huippukohdista. Nämä mahtavat jyrkänteet laskevat äkkijyrkästi mereen 8 km pituisena ja 210 m korkeudesta. Kallioilta on upeat näköalat Atlantille ja kirkkaalla säällä näkee Aranin saarille saakka.


Dublin

Tällä matkalla ehdit tutustumaan myös Dublinin kaupungin historiaan ja vilkkaaseen nykypäivään. Kierroksen aikana nähdään pääkatu O’Connell Street, jonka keskipisteessä on uusi monumentti Spire of Dublin sekä pääpostitalo, joka aikoinaan toimi Irlannin itsenäisyystaistelujen keskuspaikkana. Dublinin loisteliaat Yrjöjen aikaiset korttelit ja St. Stephen’s Green puisto muistuttavat Dublinin loisteliaasta 1700-luvusta. Kierroksen aikana nähdään myös kuuluisa Grafton Street -kävelykatu ja Temple Barin alue. Illalla pääsemme nauttimaan Irlantilaisesta illasta.


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Pidätämme oikeudet muutoksiin.


Kansallinen senioriliitto ry

Kansallinen senioriliitto ry on valtakunnallinen eläkeläisjärjestö, joka edistää ikääntyvien ja eläkeläisten sosiaalista turvallisuutta ja hyvinvointia sekä valvoo heidän oikeuksiaan liiton arvoja noudattaen. Liitto on puolueisiin kuulumaton.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Hintaan sisältyy

  • Lennot Helsinki-Dublin-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa
  • Puolihoito
  • Dublinin ja Galwayn kaupunkikierrokset
  • Tutustumiset Kylemore Abbey -luostariin,
  • Kokopäiväretket Connemaran ja Burrenin aluille, vierailu Moherin kallioilla
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut kohteessa
  • Senioriliiton edustaja matkalla mukana

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lentoaikataulu / Finnair.
Kaikki ajat ovat paikallista aikaa. Irlannissa kello on 2 tuntia vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Dublin 08:15 - 09:30

Dublin - Helsinki 10:15 - 15:20

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone alk. €

Asiakkaat suosittelevat

Vierailukohteet ja upea luonto olivat lumoavia. Opas hyvin asiantunteva ja piti hyvin kiinni aikatauluista.

Erittäin iso plussa ja kiitos oppaallemme! Hämmästyttävän monipuolinen ja ihanasti kerrottu historian tuntemus.

Matkaopas oli aiva loistava, hän teki matkasta ikimuistoisen!

Lyhyessä ajassa nähtiin paljon! Matkakohteet oli valittu hyvin.

Mukava päästä näkemään kauniita paikkoja kaupunkien ulkopuolella.

Hotellit olivat keskeisillä, mutta rauhallisilla paikoilla sekä Galwayssa että Dublinissa. Hotellit tasokkaita, vaikka tähtiä ***.

Matkaohjelma

1. matkapäivä Helsinki - Dublin - Galway

Finnairin lento lähtee Helsingistä klo 8.15 jsa saapuu Dubliniin klo 09:30. Dublinin lentokentällä ryhmää vastassa on suomenkielinen opas ja kuljettaja. Siirtyminen bussiin jolla lähdemme Dublinistä Irlannin länsirannikolle Galwayn kaupunkiin.  Matkan aluksi vieraillaan Castletown House kartanossa.Tama upea kartano rakennutettiin William Conollylle (v.1662–1729), Irlannin alahuoneen puhemiehelle ja sen oli tarkoitus osoittaa omistajansa vaikutusvaltaa ja valtavaa rikkautta. Castletown house oli Irlannin ensimmäinen palladialaiseen tyyliin rakennettu kartano  Castletown House opastetuttu kierros vie sinut vuodesta 1722, kun rakentaminen aloitettiin, aina nykypäivään. Kuulet kiehtovia tarinoita talossa asuneista Conolly-perheen eri jäsenistä ja pääset ihailemaan talon upeaa arkkitehtuuria ja sen harvinaisia aarteita. 

Kartanonvierailun jälkeen matka jatkuu kohti Brownes on Green ravintolaa, jossa nautitaan tervetulolounas. Ravintola sijaitsee viehättävässä ja historiallisessa Tyrellspass irlantilaiskylässä ja se on tunnettu maukkaasta ruuastaan ja ystävällisestä palvelusta.NauIltapäivällä saavutaan Galwayn kaupunkiin, kävelykierros oppaan johdolla Galwayn keskustassa.

2. matkapäivä Connemaran alue - Kylemore Abbey

Nautimme Irlantilaisen aamiaisen hotellissa. Aamiaisen jälkeen lähtö Galwaysta Connemaran alueelle koko päivän retkelle. Tämän päivän aikana retkeillaan Connemaran alueella. Connemara on tunnettu upeista suo- ja vuoristoaluista ,päivän maisemat ovat kuvankauniit!

Vierailun aikana tutustutaan lammaskoirien työskenteyyn ja koulutukseen ja erilaisiin lampaisiin, joita tavataan Irlannissa. Joe Joyce esittelee lammaskoirien työskentelyä ja vierailun aikana nähdään tyypillinen Connemaran lammastila, jolla kasvatetaan Connemara Blackface lampaita. Leenaun rannassa pysähdytään ihailemaan merimaisemia ja sitten matka jatkuu Kylemore Abbey luostariin.

Kylemore Abbeyn rakensi aikoinaan rikas englantilainen aatelisherra, joka ihastui alueen kauniiseen luontoon. Myöhemmin benediktiiniläisnunnat ostivat entisen kartanon. Luostarin alueella on upea puutarha ja kaunisi goottilaiskirkko, jonka sisustuksessa on käytetty neljää eri väristä marmoria, joista vihreä on Connemaran vihreää marmoria.

Iltapäivällä matkataan takaisin kohti Galwayta

Omakustanteinen illallinen. Majoittuminen Menlo Park hotellissa Galwayssa.

3. matkapäivä Burrenin alue - Moherin kalliot - Dublin

Nautimme Irlantilaisen aamiaisen hotellissa. Aamiaisen jälkeen suunnataan kohti Moherin kallioita Atlannin rannalla. Reitti kulkee Burrenin erikoisen kallioperäisen alueen halki.Burren nimi tulee iirin kielisestä nimestä, joka tarkoittaa kivistä paikkaa. Burrenin kalliot ovat saaneet muotonsa aikoinaan jääkauden aikana. Alue on luonnonsuojelu-alue, ja alueelta tavataan monia erikoisia kasveja. Ajoreitti kulkee pitkin Burrenin kukkuloita serpentiinitietä pitkin. Matkan varrella on useita maisemapysähdyksiä. Moherin kalliot ovat yksi Irlannin matkan huippukohdista ! Nämä mahtavat jyrkänteet laskevat äkkijyrkästi mereen 8km pituisena ja 210m korkeudesta. Kallioilta on upeat näköalat Atlantille ja kirkkaalla säällä näkee Aranin saarille saakka.

Matka jatkuu Bunrattyn kylään jossa yhteinen lounas

perinteisessã Durty Nellies pubissa. Bunrattyn kylästä löytyy useita kauppoja, jotka myyvät Irlantilaisia tuotteita. Hetki aikaa tutustua näihin jonka jälkeen matka jatkuu kohti Dublinia.

Vapaa ilta, omakustanteinen illallinen ja majoittuminen Iveagh Garden hotellissa Dublinissa.

4. matkapäivä Dublin

Nautimme Irlantilaisen aamiaisen hotellissa. Lähdemme hotellista bussilla Dublin kaupukinkikierrokselle.  Kaupunkikierroksella tutustutaan kaupungin historiaan ja vilkkaaseen nykypäivään. Kierroksen aikana nähdään pääkatu O’Connell Street, jonka varrella on uusi monumentti Spire of Dublin sekä GPO pääpostitalo, joka aikoinaan toimi Irlannin itsenäisyystaistelujen näyttämönä. Dublinin loisteliaat Yrjöjen aikaiset korttelit ja St. Stephen’s Green ja Phoenix Park puistot muistuttavat Dublinin loisteliaasta 1700-luvusta ja uudet, modernit rakennukset tämän päivän vilkkaasta pääkaupungista.Loppu iltapäivä vapaa nauttia omakustanteinen lounas ja tutustua Dubliniin omatoimisesti.      

Dublin tarjoaa vierailleen paljon nähtävää ja koettavaa. St Stephen’s Green, Grafton Street sekä Henry’s Street ovat shoppailijan paratiiseja, tarjoten suuren valikoiman koru-, sistus-, lahjatavara-, vaate-, ja erikoisliikkeitä. Tärkeimmät kauppakadut ovat Grafton Street Liffey-joen eteläpuolella ja Henry Street joen pohjoispuolella.

 

Historiasta kiinnostunut matkailija voi sukeltaa Dublinin pitkän historian tunnelmaan muun muassa tutustumalla Trinity College yliopistoon sekä muihin Dubliniin historiallisiin rakennuksiin. Jokaisen Dubliniin tulevan matkailijan on tultava kuvatuksi suruisan kuuluisan Molly Malonen-patsaalla. Dublinin museot, teatterit, musiikki- ja tanssiesitykset ja sadat dublinilaispubit tyydyttävät jokaisen kulttuurin janon.

      

Illalla lähdetään bussilla viettämään viimeistä iltaa irlantilaisittain musiikin, tanssin ja hyvän ruuan parissa. Ajomatkaa hotellista on reilu puoli tuntia.


Merry Ploughboys Pub ravintolassa järjestetään irlantilaisia iltoja, joiden ohjelmassa on 3-ruokalajin illallinen ja irlantilainen show, jossa esiintyy Merry Ploughboys yhtye. Illan aikana on myös irlantilainen tanssishow, jossa esiintyy The Merry Ploughboy’s Irish Dancers -tanssiryhmä. Ilta alkaa klo 19:00 ja päättyy noin klo 22:00. Kuljetus takaisin hotelliin tämän jälkeen.

                                                                                                                         

5 matkapäivä, Dublin - Helsinki

Aamiaispaketit mukaan hotellista. Klo 07:15 lähtee hotellista kuljetus Dublinin lentokentälle. Klo 10:15 lähtee Finnair lento kohti Helsinkiä jonne se saapuu klo 15:20  .

Hotellit

Kartta

Yhdesä kohti vastuullisempaa matkailua

Matkapojat Oy on sitoutunut kehittämään toimintaansa entistäkin vastuullisemmaksi. Vastuullisen toiminnan kehittämisessä otamme mahdollisuuksien mukaan huomioon sekä ilmaston, ihmisten ja eläinten hyvinvoinnin, luonnon monimuotoisuuden vaalimisen, ihmisoikeudet sekä matkakohteiden kulttuuritekijät. Matkapojat Oy:llä on matkanjärjestäjille myönnettävä globaali Travelife vastuullisuussertifikaatti sekä Business Finlandin myöntämä Sustainable Travel Finland (STF) merkin käyttöoikeus. Teemme nyt työtä askel askeleelta yhteistyökumppaniemme kanssa, jotta asiakkaamme saavat nauttia matkoistaan mahdollisimman vastuullisesti.

Kaikista päästöjen vähennystoimista huolimatta liikkuminen ja matkustaminen aiheuttaa aina jonkun verran kasvihuonekaasupäästöjä ympäristöön. Asiakkaillamme on nyt mahdollisuus hyvittää omasta matkastaan koituvat päästöt vapaaehtoisella päästöhyvitysmaksulla, jonka voi valita osaksi matkan lisäpalveluita. Matkapojat Oy tilittää lunastetut päästöhyvitysmaksut lyhentämättöminä nuorisojärjestö 4H:n Taimitekoon, jonka avulla mahdollistetaan nuorille kesätyötä ja lisätään Suomen metsien hiilinieluja sekä tuetaan Suomen kansallisen hiilineutraaliustavoitteen saavuttamista.

Lisätietoa Matkapojat Oy:n vastuullisuustyöstä saat: www.matkapojat.fi/vastuullisuus

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt