Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Finnlines risteily Naantalista

Päivä Ruotsissa risteily Finnsiriuksella

Päivä Ruotsissa risteily Finnsiriuksella

Lähtöpäivät:

tulossa myyntiin alkusyksystä

Matkan kesto:

3 päivää

UUSI LAIVA

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Finnlinesin Päivä Ruotsissa risteily Naantalista!

Upea uusi Finnsirius tekee joulun välipäivinä kolme erikoislähtöä Ruotsiin! Näillä lähdöillä 26.12., 28.12. ja 30.12. vietät kaksi yötä laivassa ja päivän perillä Ruotsissa. Hintaan sisältyy Matkapoikien oma kuljetus Tukholmaan ja takaisin. Aikaa Tukholmassa on noin 4 - 5 tuntia, ennätät käydä ostoksilla, museoissa tai nauttia muuten vaan kauniin kaupungin vilinästä. 

Finnsiriuksella matka taittuu kauniiden saaristomaisemien läpi ja sama hytti käytössä koko risteilyn ajan.

HUOM! laivaan pääsee jo klo 17:30 alkaen sekä Suomen että Ruotsin päässä vaikka laivan lähtöaika onkin myöhemmin. Tax free myymälät ovat avoinna laivan seilatessa merellä.


Ateriat

Tällä matkalla ei nälkä vaivaa, Finnsiriuksella on laaja ravintolavalikoima ja näihin erikoislähtöihin onkin sisällytetty ateriat.


Risteily sisältää:

* laivamatkat valitussa hyttiluokassa
* tervetulomaljat mennen tullen Barrel Bayssa (kuohuviini, myös alkoholiton vaihtoehto löytyy)
* aamiainen menomatkalla
* Buffet illalliset mennen tullen Cargo Buffet'ssa alkaen klo 18:30 (ruokajuomat olut, viini, virvokkeet sis. hintaan)
* kuljetukset Tukholmaan ja takaisin

Mikäli haluat vaihtaa paluun illallisen lisämaksusta ala carteen, olethan yhteydessä myyntipalveluumme 010 2323 200.

Tälle risteilylle kotimaan liityntäkuljetukset

* 26.12. Pori - Rauma
* 28.12. Tampere - Sastamala
* 30.12. Turku - Naantali satama


Barrel Bayssa viihdettä (artistit sitoumuksetta).

Ti 26.12. - to 28.12.

Duo: Kruuvaus

 

To 28.12. - la 30.12.

Trubaduuri: Tuomas Lehto

 

La 30.12. - ma 1.1.

Duo: Emma Balbatsu & Tuomas Lehto

 

Omalla kulkuvälineellä Naantalin satamaan & pysäköinti

Aja Naantalin satamaan tietä E18 ja seuraa satamaan johtavia opasteita. Kun saavut Naantaliin, aja liittymästä Masku / Lietsala / Satama ramppia ylös ja käänny vasemmalle satamaan johtavalle tielle Patenttikadulle. Tien nimi muuttuu Viestitieksi ennen satamaa. Kun saavut satama-alueelle, seuraa valkeita check-in-opasteita. Uusien pysäköintipaikkojen parkkeerausaika on maksimissaan 8 vuorokautta. Parkkipaikkoja on 50 kpl ja niitä operoi Aimo Park. Lyhytaikaispysäköinti 1,25 eur/h.

Risteilyn ajalta parkkeeraus 26 h maksaa 15 eur. Sataman osoite on Satamatie 9, 21100 Naantali.


Julkisilla kulkuneuvoilla Naantalin satamaan

Voit matkustaa Finnlinesin terminaaliin Naantalin satamaan myös julkisilla kulkuneuvoilla 25.9.203 alkaen. Jos matkustat Turun suunnasta, ota ensin Fölin bussilinja 6 tai 7 Turun kauppatorilta Naantalin keskustaan. Naantalin keskustan ja Naantalin sataman välillä liikennöi Fölin bussilinja N14.


Ostokset

Shoppaile laivalla edullisin tax-free-hinnoin. Laivan 370 m² suuri Duty Free-myymälä Sailor’s Shop kutsuu matkailijat tekemään edullisia löytöjä sen laadukkaasta valikoimasta. Tervetuloa ostoksille!

Lapsille

Uusi laiva ovat suunniteltu perheiden tarpeisiin. Sisätiloista löytyy meriteemainen Kid’s Corner ja ulkokannelta Space Games -leikkialue avaruustyyliin. Fisherman’s Bistron Family Zone -alue sopii mainiosti perheenkeskeiseen ruokailuun ja Friends & Family-hytit ovat omiaan jopa kuuden henkilön perheille.

Hyvinvointi

Spa-osaston saunat, poreet ja treenimahdollisuudet kutsuvat viihtymään niin tosinautiskelijat kuin aktiivisemmat merenkävijät. Spa-osaston yhteydestä löytyvät myös kuntosali ja joogastudio, joista avautuvat upeat maisemat Saaristomerelle. Tästä ei treenimaisemat parane!

Myyntipalvelumme auttaa!

Soita 010 2323 200Kun haluat lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua, soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma porukka, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.Tietoa Ruotsiin matkustaville

HUOM! Ajalla 28.3.2022 - 11.5.2024 Ruotsiin matkustettaessa edellytetään kaikkien 18 v. täyttäneiden matkustajien osoittavan todistavan henkilöllisyytensä sekä kansalaisuutensa. Tarkistus tehdään sataman lähtöselvityksessä matkustajan lähtiessä Suomesta ja tämän lisäksi on syytä varautua siihen, että myös Ruotsin rajaviranomaiset tarkistavat kaikkien maahan pyrkivien matkustusasiakirjat. Huomioi myös, että tänä aikana Ruotsi suosittelee kaikille passia tai EU-henkilökorttia matkustusasiakirjaksi. Pohjoismaissa myönnetty ajokortti saattaa riittää kansalaisuuden osoittamiseen Ruotsiin saavuttaessa. Matkustajan velvollisuutena on huolehtia itse siitä, että hän pystyy todistamaan kansalaisuutensa.PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >
Hintaan sisältyy

 • Laivamatkat valitussa hyttiluokassa
 • Tervetulojuomat mennen tullen
 • Aamiainen menomatkalla
 • Buffet illalliset mennen tullen ruokajuomineen
 • Kuljetus Tukholmaan ja takaisin

Aikataulu (lento/laiva)

Laiva-aikataulut

Naantalin satama
Kapellskärin satama
Naantali Kapellskär Laiva
18:00 (22:45) 06:15 Finnsirius
07:15 21:45 (18:00) Finnsirius

Lisämaksulliset palvelut

Spa osaston palvelut

Matkaohjelma

1. Matkapäivä, Naantali - Kapellskär

Finnsirius lähtee Naantalista kohti Kapellskäriä. Huom! laivaannousu jo viimeistään klo 18:00, illallinen tarjolla klo 18:30 alkaen.

2. Matkapäivä, Kapellskär - Naantali

Finnsirius saapuu Kapellskärin satamaan klo 6:15, mutta ei kiirettä, aamiainen on katettu Cargo Buffet'ssa klo 5:30 - 8:30. Matkapoikien bussi lähtee satamasta klo 9:30 kohti Tukholmaa. Paluun aikataulu Tukholmasta tarkemmin bussinkuljettajalta, mutta aikaa perillä on noin 4 - 5 tuntia. Takaisin laivassa ollaan noin 17:30. Illallinen tarjolla klo 18:30 alkaen. Laiva lähtee Kapellskäristä kohti Naantalia klo 21:45.

3. Matkapäivä

Finnsirius saapuu Naantaliin aamulla klo 7:15, lisämaksullinen aamiainen aamiainen on tarjolla klo 5:30 - 07:00.

Laivan esittely

Finnsirius

Let’s get Sirius!

Rentoudu span tunnelmassa, hullaannu ostoksilla, lumoudu kohtaamisista ja heittäydy makujen maailmoihin. Suunnittele unelmiesi merimatka ilman kiirettä ja hälinää yhdessäoloon keskittyen. Uusi laiva Finnsirius aloittaa liikennöinnin aamulähdöillä Naantalista 15.9.2023. Tervetuloa kokemaan vaivattomin ja viihtyisin tapa matkustaa meriteitse Ahvenanmaalle ja Ruotsiin. Ota irtiotto arjestauudella ympäristöystävällisellä laivalla, joka suunniteltu juuri sinun tarpeitasi ajatellen.


Rentoudu spa- tunnelmassa

Höyry Spa-alueelta löydät sekä kuntosalin joogastudioineen että saunat ja poreammeet. Spa Bar tarjoilee viilentävät drinkit saunomisen lomaan sekä palauttavat juomat treenin jälkeen.


Lumoudu kohtaamisista

Tunnelmallinen talvipuutarha sopii rentoon yhdessäoloon porukalla kun taas Stellar Lounge tarjoaa työmatkailijalle yksityisyyttä ja rauhaa. Tiesitkö, että uusien laivojen ylimmältä kannelta löytyy 400 m² kokoinen katettu terassi?


Heittäydy makujen maailmoihin

Nauttisitko merinäköalasta mielummin tapasbaarissa vai aina maittavan saaristobuffetin äärellä? Laivan ravintolamaailma tarjoilee niin perinteisiä kuin uusia makuelämyksiä.


Ravintolat


Fisherman’s Bistro: Laivan monipuolisin ravintola kätkee sisäänsä kahvilan, ruokatorin, noutopöydän, grillin ja baarin. Ravintolassa on perheiden tarpeisiin suunniteltu Family Zone sekä erillinen Pet Zone -alue, jonne myös lemmikit ovat tervetulleita. Ravintolan eri alueet palvelevat matkustajia aikaisesta aamusta myöhään yöhön.


Cargo Buffet: Perinteinen buffetpöytä on matkailijoiden ikisuosikki!

Cargo Buffetissa nautit klassisen noutopöydän antimista. Saaristolaisteemainen buffetpöytä katetaan päivittäin aamiaiselle, lounaalle ja päivälliselle. Micke’s Wine & Dine kutsuu matkailijat nauttimaan à la carte -lounasta ja -illallista pitkän kaavan kautta. Laivan Premium-aamiainen tarjoillaan Mickesissä.


Barrel Bay – Bar & Tapas: Jokainen laiva tarvitsee paikan, jossa kohotetaan malja matkalle ja puidaan matkasuunnitelmia – tunnelmallinen Barrel Bay on omiaan tähän. Barrel Bayssa voit maistella baarimestarin valitsemia kiinnostavia viinejä, joille löydät makuparit tapaslistalta.


Under the Stars: Laivan ylimmän kannen Under the Stars -terassilla ihaillaan merimaiseman lisäksi tähtitaivasta illan hämärryttyä. Jopa 400 m² kokoinen lasitettu terassialue sopii ympärivuotiseen yhdessäoloon isommallakin seurueella.


Laivan keulassa sijaitsevasta Stellar Loungesta avautuu yksi laivan upeimmista näköaloista. Maksullinen loungealue tarjoaa matkailijoille yksityisyyttä ja rauhaa. Stellar Loungen asiakkaille on tarjolla lähtöpäivänä raikas Grab & Go Sandwich -aamiainen sekä pientä syötävää ja juotavaa päivän mittaan. Laukut voi jättää säilytykseen loungesta löytyviin lukittaviin lokerikkoihin.


Ateriat

Tällä matkalla ei nälkä vaivaa, Finnsiriuksella on laaja ravintolavalikoima. Nauttisitko merinäköalasta mielummin tapasbaarissa vai aina maittavan saaristolaisbuffetin äärellä? Jopa seitsemän ravintolaa ja baaria tarjoilevat niin perinteisiä kuin uusia makuelämyksiä.  

Ostokset

Shoppaile laivalla edullisin tax-free-hinnoin. Laivan 370 m² suuri Duty Free-myymälä Sailor’s Shop kutsuu matkailijat tekemään edullisia löytöjä sen laadukkaasta valikoimasta. Tervetuloa ostoksille!

Lapsille

Uusi laiva ovat suunniteltu perheiden tarpeisiin. Sisätiloista löytyy meriteemainen Kid’s Corner ja ulkokannelta Space Games -leikkialue avaruustyyliin. Fisherman’s Bistron Family Zone -alue sopii mainiosti perheenkeskeiseen ruokailuun ja Friends & Family-hytit ovat omiaan jopa kuuden henkilön perheille.

Hyvinvointi

Spa-osaston saunat, poreet ja treenimahdollisuudet kutsuvat viihtymään niin tosinautiskelijat kuin aktiivisemmat merenkävijät. Spa-osaston yhteydestä löytyvät myös kuntosali ja joogastudio, joista avautuvat upeat maisemat Saaristomerelle. Tästä ei treenimaisemat parane!

Modernit kokoustilat

Luova työpaja, tehokas tiimipäivä tai johtoryhmän suunnittelupalaveri – uusilta laivoilta löytyy toimivat tilat onnistuneeseen päivään. Viimeisintä teknologiaa hyödyntävät tilat sopivat niin pienille seurueille kuin suuremmille jopa 72 hengen ryhmille. Päivän päätteeksi yhdessäolo voi jatkua omaan käyttöön varatussa Stellar Loungessa tai Barrel Bay -kabinetissa.

Hytit

Kaikki hytit sijaitsevat kansilla 9-10 ja niiden varusteluun kuuluu ilmastointi sekä suihku/wc. Hyteissä ei ole kokolattiamattoja, joten ne sopivat hyvin allergisille matkustajille. Esteettömiä hyttejä on liikuntaesteisille matkustajille sekä sopivia hyttejä lemmikkieläinten kanssa matkustaville. Katso hyttikuvaukset sivun alalaidasta.


Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva
Kuva

Hytit

Kuva hytistä

Comfort outside cabin (A4C)

Neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa.

 • Yksi parivuode
 • yksi ylävuode
 • yksi vuodesohva
 • kahvipöytä
 • peilipöytä
 • TV
 • suihku/WC
 • jääkaappi
 • Koko 17m2
 • kannella 9.
Kuva hytistä

Standard outside cabin (A4S)

Neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa.

 • kaksi ala- ja ylävuodetta
 • suihku/WC
 • yöpöytä
 • koko 8,2 m2
 • kannella 9
Kuva hytistä

Comfort inside cabin (AB4C)

Tilava neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa. parivuode

 • yksi ylä- ja yksi alavuode
 • yksi vuodesohva
 • peilipöytä
 • TV
 • suihku/WC
 • Koko 13 m2
 • kannella 9
Kuva hytistä

Standard inside cabin (AB4)

Neljän hengen hytti ilman kokolattiamattoa.

 • kaksi ala- ja kaksi ylävuodetta
 • suihku/WC
 • yöpöytä
 • Koko 8,2 m2
 • kannella 9

Tärkeää tietää

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt