Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Matkaehdot ja ikäsäännöt

Matkaehdot ja ikäsäännöt

Matkaehdot

Noudatamme yleisiä matkapakettiehtoja Matkapojat Oy:n lisä- ja erityisehtoineen sekä Matkapojat Oy:n matkaehtoja lisä- ja erityisehtoineen alle 24 tuntia kestäville matkoille, joihin ei sisälly yöpymistä.


Valvova viranomainen

Kilpailu- ja kuluttajavirasto 
Siltasaarenkatu 12 A
00530 HELSINKI

puhelin: 029 – 505300

sähköposti: kirjaamo@kkv.fiMatkaehdot, joita sovelletaan 15.8.2023 alkaen varattuihin matkoihin


Matkaehdot, joita sovelletaan 1.9.2020 alkaen varattuihin matkoihin

Matkapojat Oy hybridiehdot 1.9.2020 alkaen tehtyihin varauksiin

Matkapojat Oy päivämatkojen ehdot 1.9.2020 alkaen tehtyihin varauksiinIkäsäännöt

Matkapojat Oy:n matkoilla on yleisesti 18 vuoden ikäraja. Risteilymatkoissa noudatamme laivayhtiöiden omia ikäsääntöjä, jolloin ikäraja voi olla myös 21 vuotta. Matkakohtaiset ikäsäännöt kerrotaan kunkin matkan tiedoissa nk. matkakortissa. Matkan varaaja/matkustaja on vastuussa siitä, että tarvittava matkustuslupa on kunnossa. Mikäli lupa puuttuu tai matkustajalla ei ole riittävästi ikää, Matkapojat Oy ei vastaa siitä matkustajalle aiheutuvista lisäkuluista eikä suorita matkavarauksesta rahanpalautusta.


Matkapojat Oy:n matkoilla, mikäli alle 18 v. matkustaa ilman omaa huoltajaa, tarvitaan huoltajan allekirjoittama kirjallinen suostumus. Lomakepohjan voit tulostaa tästä.


Laivayhtiöiden ikäsäännöt

Viking Linen ikäsäännöt

Tallink Siljan ikäsäännöt

Moby SPL 

Wasaline

Eckerö Line

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt