Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Kiertomatkat

Uusien elämysten kiertomatkat!

Matkapoikien kiertomatkojen upeat ja huolella valitut kohteet sekä ohjelmalliset matkaohjelmat takaavat unohtumattomia elämyksiä. Tasokkaat hotellit ja opaspalvelut sisältyvät matkan hintaan ja ovat laadukkaan loman perusasioita. Laaja kiertomatkavalikoimamme vie sinut Euroopan kiehtovimpien nähtävyyksien äärelle. Toteuta unelmiesi loma - kiertomatkalla näet enemmän!

Italian matkojen herkkupalat!


Poimintoja vuodelle 2024

Avaamme vuoden 2024 matkoja myyntiin ja tarjolla on jälleen upeita matkaelämyksiä! Seuraa täydentyvää tarjontaamme ja varmista paikkasi ajoissa.

Italian kiertomatkat

Ranskan kiertomatkat

Espanjan kiertomatkat

Portugalin kiertomatkat

Hollannin kiertomatkat

Sveitsin kiertomatkat

Itävallan kiertomatkat

Saksan kiertomatkat

Tsekin kiertomatkat

Slovakian kiertomatkat

Puolan kiertomatkat

Iso-Britannian kiertomatkat

Irlannin kiertomatkat

Kroatian kiertomatkat

Montenegron kiertomatkat

Slovenian kiertomatkat

Kreikan kiertomatkat

Albanian kiertomatkat

Islannin kiertomatkat

Lofoottien kiertomatkat

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat kiertomatkatarjoukset!

TILAA

Kiertomatkalla näet enemmän!

Matkapoikien tasokkaat kiertomatkat ovat upea tapa nähdä kiinnostavia paikkoja vähän laajemmalla otannalla. Olit sitten haaveillut esteettisestä Provancen alueesta, keväisestä tulppaanimerestä Hollannissa, jylhistä linnoista tai Färsaarten lunneista, kauttamme pääset nauttimaan maailman meristä ja turuista – tunnetuista ja tuoreemmista tuttavuuksista. Vaivattomasta ja luotettavasti, suomenkielisen paikallisoppaan johdolla.

 

Nämä opastetut kiertomatkat ovat erinomainen tapa tutustua moneen innostavaan nähtävyyteen samalla matkalla; ei tarvitse itse miettiä reittejä eikä kulkemista, riittää kun hyppää suoralle lennolle ja istuu bussiin nauttimaan helposta matkanteosta hyvässä seurassa.

 

Matkoillemme on koottu kattavat retkipaketit; on juustokaupunkeja, kirkkoja, viinitiloja, tippukiviluolia, vuoristoja ja vesiputouksia – valitset vain kohteen joka sinua kiinnostaa ja kaikki on mietitty valmiiksi. Viemme sinut tutustumaan nähtävyyksiin ja luonnonilmiöihin joissa riittää muisteltavaa vielä pitkään matkan jälkeen. Kiertomatkoillamme pääset kohtaamaan myös vahvaa historian siipien havinaa. On upeita linnoja, katedraaleja, patsaita ja tunnelmallisia kujia. Unescon maailmanperintökohteitakin löytyy useammasta retkiohjelmastamme; koe keskiaikainen tsekkien Český Krumlov, Espanjassa Cordoba ja Sevilla, ranskalainen Avignonin kaupunki ja monta muuta pysäyttävää nähtävyyttä.

 

Kiertomatkoillamme on huomioitu myös hyvän ruoan ja juoman ystävät. Ovathan esim. Alcase, Toscana ja Loiren laakso paikkoja jotka ovat tunnettuja herkullisesta ruoasta ja viininvalmistuksesta. Gardajärven matkallamme voit nauttia lasillisen aitoa, italialaista sitruunoista tehtyä Limoncelloa tai herkullista jäätelöä ja ihailla samalla upeita vuoristomaisemia. Joka matkalla löytyy paikallisia kulinaristisia erikoisuuksia – ja näistä oppaasi osaa kertoa sinulle paljon mielenkiintoisia tarinoita.

 

Mikäli haluat matkallasi perehtyä kohteeseen perusteellisemmin, kannattaa tutustua aktiivilomiimme. Patikkamatkat Slovenian Blediin, Reinin laaksoon ja Sveitsin Alpeille sekä kiertomatka eksoottiseen Islantiin tuovat uusia mahdollisuuksia maisemien ihailuun; on upeita Alppeja, kanjoneita, sykähdyttäviä vesiputouksia ja kansallispuistoja. Koska viimeksi olet käynyt  Jungfraujochilla 3454 m korkeudessa jäätikkömaisemissa tai tutustunut Islannissa kuumiin lähteisiin eli geysireihin? Nyt siihen on hyvä tilaisuus suomenkielisen oppaan kera. Hyvät kengät jalkaan, reppu selkään ja polkua pitkin uusiin seikkailuihin.

 

Koska haluamme tarjota kanssamatkaajillemme uusia elämyksiä, tuomme valikoimaamme säännöllisesti myös uutuuskohteita. Kannattaa siis aika ajoin katsella läpi kiertomatkatarjontaamme ja tutkailla mihin ilmansuuntaan haluaisit seuraavaksi suunnata. 

 

Selaile kohteitamme, intoudu, inspiroidu ja lähde matkaan!

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt