Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Joulutorien tunnelmaa

Berliinin joulutorit

Berliinin joulutorit

Lähtöpäivät:

28.11., 5.12. ja 12.12.2024

Matkan kesto:

4 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 778€

Berliinin joulutorit

alk. 778 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Berliinin joulutorit

Joulunalusaikaan yhdistyy Saksassa yli tuhatvuotinen juhlan ja karnevaalin perinne, mikä tuo oman lisänsä myös joulutoreille. Ihana joulun tuoksu syntyy myyntikojujen paahdetuista kastanjoista, manteleista, marsipaaniukoista, suklaasta, pipareista... ja tietenkin paikallisesta hehkuviinistä glühweinista, joka on olennainen osa berliiniläistorien joulutunnelmaa. Perinteisiä joulumarkkinoita löytyy Berliinissä kymmenittäin, niin suurilta toreilta kuin pieniltä aukioilta ja ne ovat kauneimmillaan iltavalaistuksessa. Tarjolla on mm. käsitöitä, lahjatavaroita, paikallisia herkkuja, oheisohjelmaa, konsertteja ja tapahtumia. Berliini on myös loistava ostoskaupunki, josta varmasti löytyy täytettä pukinkonttiin. Virittäydy joulun odotukseen ja tule tutustumaan eläväiseen Berliiniin ja sen hurmaaviin joulutoreihin suomeksi opastettuna.


Berliini

Berliini on Saksan pääkaupunki ja yksi Saksan osavaltioista. Noin 3,4 miljoonalla asukkaallaan se on myös Saksan suurin ja Euroopan unionin toiseksi suurin kaupunki Lontoon jälkeen. Toisin kuin joidenkin muiden kaupunkialueiden, Berliinissä kaupungin viralliset rajat ja kaupunkimaisesti rakennetun alueen tosiasialliset rajat vastaavat melko hyvin toisiaan. Löyhemmin määritelty Berliinin metropolialue jatkuu kuitenkin kauas ympäristöön ja sillä asuu alueen tarkasta määritelmästä riippuen noin 4,4-5,9 miljoonaa ihmistä.


Lennämme Finnairilla 

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa sinua löytämään nopeasti sopivan laivamatkan ja hoitamaan matkaan liittyvät varaukset kuntoon.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 440 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >
KATSO KAIKKI JOULUMATKAT >

Hintaan sisältyy

  • Lentomatka Helsinki-Berliin-Helsinki Finnairin reittilennoilla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Hotelliyöpymiset 2 hengen huoneessa aamiaisin
  • Kaupunkikierros suomenkielisen paikallisoppaan johdolla
  • Vierailut kahdella joulutorilla oppaan johdolla
  • Lentokenttäkuljetukset oppaan johdolla

Aikataulu (lento/laiva)

Lentoaikataulu

Lennot Finnairilla.
Ajat ovat paikallista aikaa. Saksassa kello on 1 h vähemmän kuin Suomessa.
Helsinki - Berliini 11:15 - 12:15

Berliini - Helsinki 19:10 - 22:05

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone 150€/hlö

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki - Berliini

Finnairin päivälento Helsingistä Berliiniin. Suomenkielinen paikallisopas ja bussi ovat vastassa lentokentällä. Teemme kaupunkikiertoajelun, jonka aikana näemme Berliinin tunnetuimmat nähtävyydet ja kuulemme paljon sen historiasta ja nykypäivästä. Branderburgin portti on ehkä kaupungin tunnetuin symboli ja sitä pidetään myös Saksojen yhdistymisen tunnuskuvana. Reichstag on Saksan parlamentin eli liittopäivien kokoontumispaikka ja vaurioitui pahasti toisen maailmansodan pommituksissa. Vanhaan loistoon kunnostettu valtiopäivätalo on nykyään yksi kaupungin näyttävimmistä rakennuksista. Näemme myös mm. kuuluisan Checkpoint Charlien rajanylityspaikan, Unter den Linden -bulevardin sekä itäisen ja läntisen Berliinin keskusta-alueet. Kiertoajelun jälkeen majoittuminen hotelliin ja ilta vapaata ohjelmaa. Joulutunnelmaan pääsee vaikkapa hotellimme edustalla sjaitsevalla Alexanderplatz -aukion joulutorilla.


2. matkapäivä, Berliini

Aamiainen hotellissa ja vapaa-aikaa. Iltapäivällä vierailemme oppaan johdolla bussilla Gendarmenmarktin joulutorilla, jota monet pitävät Berliinin historiallisen keskustan tyylikkäimpänä. Näyttävien rakennusten reunastamalla aukiolla yli tuhat valonauhaa takaa joulutunnelman. Sisäänpääsymaksu torille on noin yksi euro. Kuljetus takaisin hotelliin illan suussa ja ilta vapaata ohjelmaa.

3. matkapäivä, Berliini

Aamiainen hotellissa ja vapaa aikaa. Iltapäivällä vierailemme bussilla oppaan kanssa Berliinin länsilaidalla sijaitsevalla Spandaun joulutorilla. Tori levittäytyy koko romanttisen Spandaun vanhan kaupungin alueelle ja on yksi kaupungin vanhimmista  ja perinteisimmistä joulutoreista. Illan suussa kuljetus takaisin hotelliin ja ilta vapaata ohjelmaa.

4. matkapäivä, Berliini - Helsinki

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Päivällä on vielä hyvin aikaa omalle ohjelmalle ja ostoksille. Lyhyen kävelymatkan päässä hotellista. historiallisella Neptunbrunnenilla, raatihuoneen ja Marienkirchen-kirkon vieressä, sijaitsee Roten Rathaus joulutori. Iltapäivällä kuljetus oppaan johdolla lentokentälle, mistä Finnairin iltalento Helsinkiin.


Hotellit

Kartta

Tärkeää tietää

Lataa (pdf-esite)

Kuva

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt