Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Ihastuttava Italia

Kiertomatka Amalfin rannikko ja Rooma

Amalfin rannikko ja Rooma

Lähtöpäivät:

4.10.2024

Matkan kesto:

6 päivää

Hinta:

Hinta alkaen 1678€

Amalfin rannikko ja Rooma

alk. 1678 € /hlö
Varaa

Noudetaan uusimpia tietoja tulevista lähdöistä..

Matkan esittely

Matkapoikien kiertomatka Amalfin rannikkolle

Lähde mukaan Matkapoikien kiertomatkalle Amalfin rannikon upeisiin maisemiin. Koe samalla matkalla Italian kuvankaunis Caprin saari, maailmankuulu Vesuvius tulivuori, paavin kesäpalatsista tunnettu Castel Gandolfo sekä tietysti ikuinen kaupunki Rooma! Mahdollisuus tehdä myös retki Pompeijin raunioille. Laadukas matkaohjelma ja matkalla mukana kokenut suomenkielinen opas. Matkan hintaan sisältyy aterioita matkaohjelman mukaisesti sekä suorat lennot Finnairilla.


Amalfin rannikko ja Rooma

Amalfin rannikko sijaitsee Napolista etelään ja se on Sorrenton niemimaan etelärannikko. Rannikko on tunnettu upeista maisemistaan, idyllisistä pikkukylistä sekä Limoncello -sitruslikööristään. Tällä matkalla pääset tutustumaan Unescon maailmaperintökohteisiin kuuluva rannikon idyllisiin pikkukyliin ja niitä ympäröiviin maisemiin. Tutustut myös kristallinkirkkaan veden ympäröimään kauniiseen Caprin saareen, Sorrentoon ja Amalfin sekä Anacaprin kaupunkeihin. Matkan viimeisenä päivänä vierailemme Roomassa ja näemme mm. Rooman kuuluisat aukiot, Spagnan, Trevin ja Navonan. Matkan aikana on aikaa ja mahdollisuus vierailla myös Pompeijin raunioilla.


Capri

Kuvankaunis Caprin saari Napolinlahden suulla on suosittu lomakohde niin taiteilijoiden, julkkisten kuin ihan tavallistenkin turistien kesken. Saaren jylhät kalliot ja tunnelmalliset kylät ihastuttavat ja ympärillä välkehtivä turkoosi meri on häkellyttävän kaunis. Matkan aikana käymme mm. 280 m korkeudessa, Anacaprin kylässä, jossa myös kuuluisan kirjailija-lääkäri Axel Munthen huvila sijaitsee. Saarella on myös omaa aikaa tutustua Caprin ja Anacaprin keskustaan. Vietä aikaa ostoksia tehden, kapeita katuja kierrellen tai istahda kahville johonkin idylliseen kahvilaan. Tiedä vaikka osuisit viereiseen pöytään julkkiksen kanssa...

Rooma

Ikuinen seitsemän kukkulan kaupunki on aina vierailun arvoinen paikka, jonka historiallinen keskusta on Unescon maailmanperintökohde. Kaupungin nähtävyydet kiehtovat niin ensikertalaisia kuin jo aiemmin Roomassa käyneitä. Piazza Navonan aukio tunnetaan roomalaisten olohuoneena, jota reunustavat upeat palatsit. Fontana di Trevin vuonna 1762 valmistunut suihkulähde on kaupungin ikoninen maamerkki, ja Piazza Spagnalla sijaitsevat espanjalaiset portaat ovat tuttu monista elokuvista.

Matka ei sovellu liikuntaesteisille


Lennämme Finnairilla

Tämäkin matka lennetään Finnairin suorilla reittilennoilla, joten saat matkastasi Finnair Plus -pisteitä.
Muista ilmoittaa Finnair Plus -korttinumerosi matkavarauksesi yhteydessä.


Pidätämme oikeudet muutoksiin.


Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.

Oman ryhmän kanssa matkaan

Onko sinulla oma ryhmä, jonka kanssa haluaisit lähteä matkaan? Tiesithän, että Matkapojat palvelee kaiken kokoisia ryhmiä ja räätälöi sinulle ja ryhmällesi sopivat matkapaketit. Ammattitaitoiset myyntivirkailijamme tavoitat numerosta 010 2323 200 tai ryhmat@matkapojat.fi. Voit halutessasi pyytää myös suoraan tarjouksen tai jättää soittopyynnön.


PYYDÄ RYHMÄTARJOUS >


JÄTÄ SOITTOPYYNTÖ >

Hintaan sisältyy

  • Lentomatkat Helsinki – Rooma – Helsinki Finnairin reittivuorolla
  • Matkatavarat lennoilla
  • Bussikuljetukset kohteessa
  • Hotelliyöpymiset kahden hengen huoneessa aamiaisin
  • Ateriat: kaksi illallista ja yksi lounas ruokajuomineen
  • Viininmaistajaiset
  • Retket: Caprin saari (säävaraus) ja Amalfin rannikkotie
  • Sorrenton ja Rooman kävelykierros
  • Suomenkielisen paikallisoppaan palvelut

Aikataulu (lento/laiva)

Lähdöilla: 8.3. ja 22.3.

Ajat ovat paikallista aikaa. Italiassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Rooma 07:25 - 09:55

Rooma - Helsinki 18:40 - 23:05

Lähdöllä: 4.10. ja 18.10.

Ajat ovat paikallista aikaa. Italiassa kello on 1h vähemmän kuin Suomessa. Lennot Finnairilla.
Helsinki - Rooma 07:20 - 09:45

Rooma - Helsinki 18:55 - 23:15

Lisämaksulliset palvelut

Yhden hengen huone, alk. 290€

Matkaohjelma

1. matkapäivä, Helsinki-Rooma-Sorrento

Finnairin aamulento Helsingistä Roomaan. Lentokentältä jatkamme matkaa suomenkielisen oppaan johdolla kohti Napolinlahtea. Iltapäivällä saavumme viehättävään Sorrenton kaupunkiin, joka on ehdottomasti klassisen Etelä-Italian helmi. Täällä vallitsee aito eteläitalialainen tunnelma kauniine rakennuksineen, kukkien koristamine auikioineen ja kapeine kujineen. Sorrenton kaupunki merestä nousevine jyhkeine kallioineen on kautta aikain kiehtonut matkustavaisten mielikuvitusta. Unohtaa ei pidä myöskään Napolinlahden yli aukevia unhtumattomia maisemia. Majoittumisen jälkeen teemme pienen kävelykierroksen vanhan kaupungin kujilla ja nautimme yhteisen päivällisen ruokajuomineen. Päivän ajomatka noin 290 km.

2. matkapäivä, Capri

Aamiainen hotellissa. Aamulla kuljetus Sorrenton laivasatamaan, josta siirrymme laivalla romanttiselle Caprin saarelle (säävaraus). Saari sijaitsee noin 30 minuutin laivamatkan päässä Sorrentosta. Capri on perinteisesti ollut koko maailman jet-setin rakastama lomakohde. Täällä ovat lomailleet valtion päämiehet, filmitähdet, taiteilijat ja kuuluisat laulajat. Caprin keskusta ihastuttaa pienillä aukioillaan, kapeilla kaduillaan, luksus–hotelleilla sekä putiikeilla. Teemme bussikierroksen saarella tutustuen niin Caprin kuin Anacaprin kaupunkeihin. Aikaa jää molemmissa kaupungeissa myös omalle ohjelmalle ja lltapäivällä palaamme takaisin Sorrentoon.


3. matkapäivä, Amalfin rannikkotie

Aamiaisen jälkeen suuntaamme kuuluisalle Amalfin rannikkotielle, joka on yksi Euroopan kauneimmista teistä, ja oikeutetusti osa Unescon maailmanperintäluetteloa. Maisemat merelle ja jyrkillä rinteillä tasapainoileville kylille ovat henkeäsalpaavat. Matkalla ohitamme vuorenrinteeseen rakennetun entisen kalastajakylän, värikkäistä taloista tunnetun Positanon. Jatkamme kohti korkeiden vuorten väliin rakennettua Amalfin idyllistä kaupunkia, joka on  historiallisesti merkittävä satamakaupunki, ja upeiden maisemien vuoksi suosittu turistikohde.  Kävelykierroksella näemme mm. mieleenpainuvan katedraalin julkisivun rappusineen sekä kaupungin suloiset, kapeat kujat. Halukkaiden on mahdollista tutustua myös keskiaikaiseen paperimuseoon. Iltapäivällä paluu Sorrentoon. Päivän ajomatka noin 160 km.
4. matkapäivä, vapaapäivä tai retki Pompeijiin

Aamiainen hotellissa. Vapaa päivä. Mahdollisuus tehdä omakustanteinen retki oppaan avustuksella paikallisjunalla Pompeijin arkeologiselle kaivausalueelle (n. 25 €, ilmoittaumiset ja maksu kohteessa). Pompein vauras satamakaupunki jäi laavavirtojen alle Vesuvius-tulivuoren purkautuessa. Pompeijissa voi nähdä kaivauksissa esiin tulleita temppeleitä, asuinrakennuksia, kauppoja ja kylpylöitä. Osassa rakennuksista on nähtävänä myös alkuperäisiä seinämaalauksia. Pompeijin retkelle on syytä laittaaa mukavat kengät jalkaan. Vaihtoehtoisesti voit viettää rentouttavan päivän Sorrentossa. Maailmankuulun italilaisen keittiön antimista voi nauttia tunnelmallisen vanhan kaupungin tasokkaissa ravintoloissa ja trattorioissa. Päivästä voi nauttia myös hotellin uima-altaan äärellä. Uimaan mereen pääsee laskeutumalla keskustasta hissillä tai pitkin jyrkkiä portaita satamaan, jonka laitureilta voi pulahtaa mereen.

5. matkapäivä, Sorrento - Vesuvius - Castel Gandolfo

Aamiainen hotellissa ja huoneiden luovutus. Ajamme Pompeijin kohtaloksi koituneen Vesiviuksen rinteillä sijaitsevalle viinitilalle. Tutustumme tilan toimintaan ja nautimme yhteisen lounaan, jonka aikana maistellemme tilan tasokkaita viinejä. Päivällä jatkamme matkaa Rooman eteläpuolelle pieneen Castel Gandolfon kaupunkiin, joka sijaitsee Alban vuoristossa Albanojärven rannalla. Alue on tullut tutuksi paaville 1600-luvulla rakennetusta kesäpalatsista. Majoittuminen hotelliin ja yhteinen jäähyväisillallinen ruokajuomineen. Hotellista aukeaa upea maisema järven yli vastarannalla sijaitsevaan Castel Gandolfon kaupunkiin. Päivän ajomatka noin 240 km.

6. matkapäivä, Castel Gandolfo - Rooma - Helsinki

Aamiainen ja huoneiden luovutuksen jälkeen matka jatkuu Roomaan. Ikuinen seitsemän kukkulan kaupunki, jonka perustivat naarassuden kasvattamat veljekset Romulus ja Remus. Ei ihme, että Rooma on yksi maailman suosituimmista matkakohteista, jonka historiallinen keskusta on Unescon maailmanperintökohde. Näemme kävelykierroksen aikana kaupungin tunnettuja nähtävyyksiä ja aikaa jää myös omalle ohjelmalle. Piazza Navonan aukio tunnetaan roomalaisten olohuoneena, jota reunustavat upeat palatsit. Fontana di Trevin vuonna 1762 valmistunut suihkulähde on kaupungin ikoninen maamerkki, ja Piazza Spagnalla sijaitsevat espanjalaiset portaat ovat tuttu monista elokuvista. Iltapäivällä kuljetus lentokentälle, mistä Finnairin iltalento Helsinkiin. Päivän ajomatka noin 75 km.

Hotellit

Kartta

Muuta hakua

Lähtöpäivä
Lähtöpaikka
Aikuisia
Lapsia
Pv
Lähtö
Paluu
Matkakohde
Matkaväline
Hinnat alk.
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt