Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Gardajärvi

Hotelli Cortina **+

Hotelli Cortina, Gardajärvi

Hotelli Cortina on paikallisen perheen ylläpitämä pikkuhotelli sijaitsee aivan Gardan kaupungin historiallisessa keskustassa lähellä palveluita. Matkaa rantakadulle on vain 250 metriä ja uimarantaan 500 metriä. Bussi jättää noin 150 metrin päähän hotellista.   
 

Ravintolat ja palvelut

Hotellissa on aamiaishuone ja vastaanoton baarissa on tarjolla juomia ja suolaista purtavaa. Kalustetulta karroterassilt avautuu järvinäkymät. Vastaanoton aukioloaika on rajoitettu. Hotellissa on neljä kerrosta ja hissi, johon vastaanotosta muutama rappunen.

Huoneet

Hotelli Cortinan huoneet ova siistit ja yksinkertaisesti kalustetut huoneeet, joissa on tallelokero, tv, kylpyhuone, hiustenkuivaaja ja ilmainen wifi. Itsesäädettävä ilmastointi on toiminnassa kesä-syyskuussa. Huoneisssa on kokolattiamatto ja kaksi erillistä vuodetta tai parivuode.
Varaa jo tänään!

 
✈️ Finnairin suorat lennot Helsingistä Milanoon 
⛱ Viikon rantaloma edullisesti (hotelli+lennot+laukut)
🇫🇮 Suomenkielinen opas lentokenttäkuljetuksilla ja kohteessa
🏄‍♂️ Kohteessa paljon nähtävää ja aktiviteettimahdollisuuksia

Myyntipalvelumme auttaa! Soita 010 2323 200

Haluaisitko lisätietoa matkasta tai henkilökohtaista palvelua? Soita myyntipalveluumme 010 2323200 tai jätä soittopyyntö. Matka-asiantuntijamme auttavat sinua kaikissa matkaan liittyvissä kysymyksissä.
 
 

Tilaa uutiskirje ja saat parhaat tarjoukset sähköpostiisi!

TILAA

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt