Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje

Näe ja koe Gardajärven maisemissa!

Näe ja koe Gardajärvellä

Gardajärvi

Pohjois-Italian kauneimmat maisemat löytyvät ehdottomasti Gardajärven ympäriltä. Kristallinkirkas vesi ja järven ympärillä kohoavat upeat vuoret saavat mielen rauhoittumaan. Lago di Garda – Gardajärvi – hurmaa monipuolisuudellaan; Gardajärven rantaviivan kalastajakylät, vehreät viinirinteet, huikaiseva Monte Baldo -vuoristo ja historialliset kaupungit kutsuvat tutustumaan tähän ihastuttavaan järvialueeseen.

Lukuisat aurinkotunnit, puhdasvetinen syvä järvi ja vehreä kasvillisuus takaavat loistavan lomakohteen niin pikkukaupunkeja kuin luontoa rakastavalle matkaajalle. Gardajärven alueella on oma mikroilmastonsa, mikä antaa mieluisat ilmasto-olosuhteet ympäri vuoden huolimatta siitä, että järvialue sijaitsee Italian pohjoisosassa. Järvialueella toimii kattava ja edullinen laivaliikenne pitkälle syksyyn. Matkan majoituskohteeksi on valittu Gardan kaupunki, joka sijaitsee järven itärannan lahdenpoukamassa vehreiden kukkuloiden suojaamana.


Gardan kaupunki

Gardan kaupunki järven itärannalla hurmaa pikkukaupungin perinteikkäällä tunnelmalla. Täällä elää edelleen keskiaika, sekä renessanssi- ja barokkityyli rinta rinnan. Rantakadun kahvilat ja ravintolat ovat avoinna ympäri vuoden ja vanhankaupungin pikkukujilla on viehättäviä putiikkeja ja jäätelöbaareja. Lounaalle ja illalliselle voit valita niin romanttisista osterioista, tunnelmallisista trattorioista kuin laadukkaista ristorante ravintoloista. Perjantaisin kaupungin valtaavat markkinat, joilla on tarjolla monipuolinen valikoima paikallisten tuottajien herkkuja. Gardan kaupungista on helppo tehdä retkiä läheiseen ympäristöön niin laivoilla, busseilla, vuokrapyörillä kuin jalkaisinkin.

Sirmione

Kapella niemenkärjellä järven eteläpäässä sijaitseva Sirmionen kaupunki on keskiaikainen aarre, joka on tunnettu 1200-luvulta peräisin olevasta linnasta ja lukuisista kirkoista. Vanhastakaupungista avautuvat kauniit maisemat järvelle


Riva del Garda

Järven pohjoispäässä sijaitsee Riva del Gardan kaupunki, missä järvi kohtaa Dolomiittien vuoriston eteläisen osan. Kaupungin keskusta avautuu upeasti järveä kohti ja Lombardia-Venetsian ajan rakennukset herättävät historian henkiin.


Malcesine

Gardajärven itärannalla sijaitsevasta Malcesinesta löydät keskiaikaista tunnelmaa, kauniita kujia, 1300-luvun linnoituksen sekä pienen ja viihtyisän sataman. Suloiset kujat ja ravintolat houkuttelevat nauttimaan lasillisen ja viettämään aikaa ilman turhia kiireitä.

Bardolino

Gardan kaupungin rantatie jatkuu muutaman kilometrin päässä sijaitsevaan viehättävään Bardolinon kaupunkiin, joka on kuuluisa kukkaistutuksista, laadukkaista viineistä sekä herkullisesta jäätelöstä. Kaupungista löytyy myös erinomaisia vaate- ja jalkineliikkeitä.

Verona

Vain noin 30 kilometrin päässä Gardan kaupungista sijaitsee Verona, joka tunnetaan ympäri maailmaa rakastavaisten Romeon ja Julian kotikaupunkina. Verona on yksi Pohjois-Italian viehättävimmistä kaupungeista, joka on täynnä historiaa ja tunnelmaa. Kaupunki tarjoaa myös erinomaiset ostosmahdollisuudet.

Fest dell`uva - viinijuhla

Vain muutaman kilometrin päässä Gardan kaupungista Bardolinossa järjestetään suuret viinijuhlat syys-lokakuussa 2024. Ne juhlistavat vuosittain uuden Bardolinon alueen viinin kypsymistä ja tarjolla on mm. viininmaistajaisia, herkullista ruokaa, viihdettä, musiikkia ja upeita ilotulituksia.


Risteily Gardajärvellä

Risteily Gardajärvellä on elämys ja suurimmalle osalle alueella vierailevista turisteista se on suosittu tapa tutustua alueeseen ja sen kauneuteen. Voit risteillä helposti Gardajärven päästä päähän nähden samalla risteilyreitin varrelle sijoittuvia lukuisia viehättäviä kyliä ja kaupunkeja.

Koko perheen huvipuistoja

Gardaland huvipuisto on Euroopan seitsemänneksi suosituin huvipuisto ja sijaitsee Gardajärven itäpuolella Peschieran ja Lazisen välisellä alueella. Gardalandista löytyy mm. Legoland vesihuvipuisto sekä Sea Life akvaario. Koko perheen suosittu käyntikohde on myös CanevaWorld, joka on alueen toinen suosittu huvipuisto. Sieltä löytyy kaksi teemapuistoa, elokuvateemainen Movieland The Hollywood Park ja vesihuvipuisto Caneva The Aquapark.VARAA LOMA ITALIAN GARDAJÄRVELLE >>KAIKKI RANTALOMAT >>
Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt