Admin login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt
Matkapojat logo Kuljetukset Lahjakortit Uutiskirje
Laatua ja mukavuutta!

Markun matkassa

Laadukkaat ja kattavat matkapaketit

Markun matkassa

Laadukkaat ja kattavat matkapaketit

Markku Eklöf on valloittanut persoonallaan jo yli 30 vuoden ajan toimiessaan matkanjohtajana niin kotimaassa kuin ulkomaillakin. Sana on kiirinyt myös Pirkanmaan rajojen ulkopuolelle sillä asiakkaita on jo ympäri Suomen jotka haluavat lähteä juuri Markun mukana reissuun. Matkapaketit on rakenneltu laadukkaasti ja kattavasti, huomioiden jo etukäteen matkan hintaan sisältyväksi ateriat, sisäänpääsymaksut, opastukset ym. Pidemmätkin ajomatkat menevät mukavasti tauottaen ja matkanjohtajan tarinoita kuunnellen. Lähde sinäkin mukaan kokemaan millaista matkanteko voi hauskimmillaan olla!


Varaukset myös puhelimitse tai sähköpostitse

Varmista, että saat tietoa lähialuematkailun matkatarjonnasta jatkossakin ja jätä yhteystietosi Matkapoikiin Miia Pakkaselle (miia.pakkanen@matkapojat.fi) tai soittamalla numeroon 010 232 3410.


LATAA MARKUN MATKASSA ESITE 2024-2025 

Markun matkassa -matkat


Myyntipalvelumme auttaa! Jätä soittopyyntö

Soittopyyntö

Asiakkaat kertovat

 ·  Markun isännillä matkoilla ollut rento ja mukava tunnelma 😊


·  Markun matkassa on aina ollut hauskaa, hänen huumorinsa ja itseironiansa on valloittavaa.


·  Markku on huippu ammattilainen matkojen suunnittelijana ja vetäjänä olen antanut hänestä myönteisiä kommentteja kavereille.


·  Markun vetämät matkat ovat olleet tosi mukavia ja hyvin järjestettyjä, kiitos vielä kerran.


·  Voin suositella Markun matkoja lämpimästi! Markun matkassa on aina huoletonta ja hauskaa. Markku jaksaa hoitaa ryhmänsä asioita aamusta iltaan eli hän on synnynnäinen matkanjohtaja! Olen reissannut hänen kanssaan monena vuonna Suomen ja Norjan Lapissa, Savonlinnan Oopperajuhlilla, monilla päivämatkoilla, kesäteattereissa ja vähän ulkomaillakin. Aina on ollut mielenkiintoinen ohjelma, hyvät paikalliset oppaat, hyvät hotellit ja hyvät ruoka- ja kahvitarjoilut järjestettynä. Pitemmilläkään bussimatkoilla ei käy aika pitkäksi, kun Markulla riittää tarinoita, musiikkia, tietokilpailuita


·  Kannattaa lähteä mukaan. Olin Elohopeakerhon matkalla ensi kertaa 16.8-23, vaikka olen OP -jäsenenä ollut vuosikymmeniä ja Elohopeakerhossakin todella pitkään.


·  Matka oli Pokrova ja Helsingin helmet. Markun tapa toimia matkanjohtajana oli ainutlaatuista. Olen reissanut monen muun retkillä, mutta Markun tapa kertoa kohteista ja tietysti huolehtia matkaajista oli ammatillista, eikä huumoriakaan unohdettu.


·  Olemme olleet lukuisilla Markun vetämillä Elohopeakerhon matkoilla kaukana ja lähellä. Matkoille on ollut ominaista matkaisännän (Markun) välitön huumorilla höystetty tapa huolehtia kaikista matkalla mukanaolijoista. Markku on mainio kaskunkertoja joten hauskaa on ollut, aika ei ole tullut pitkäksi linja autossa istuessamme joskus satojakin kilometrejä. Kaikki matkat ovat olleet hyvin suunniteltuja, joten matkoille voi osallistua luottavaisin mielin, kaikki on järjestetty. Erikoisen plussan annan siitä että olimmepa missä maapallon kolkassa tahansa niin aina on huolehdittu siitä että meillä on paikallinen opas jonka puhe tulkataan myös niille joiden kielitaito ei riitä alkuperäisen opastuksen ymmärtämiseen.


· Markku on ystävällinen, joukostaan huolehtiva, helposti lähestyttävä ongelmien kohdatessa, huumorintajuinen. Kannustaa meitä senioria elämään tässä hetkessä ja nauttimaan siitä.


·  Olen ollut vain yhdellä Markun vetämällä matkalla ja olin tyytyväinen.Asiat oli hoidettu täsmällisesti ja huumoria riitti.Hauskaa ajanvietettä oli bussissa ja juttua kanssa. Hyvin korrekti ja asiallinen mies.


· Tällaista on ollut: Runsaasti kohteita, hyvät ajoitukset, asiantuntevat oppaat ja Markun selostukset. Hyvä opastus bussissa: tietoa, missä ja mihin mennään. Huumoria.


·  Markusta voisin sanoa niin, että ekalla reissulla olin vähän hämillään hänen puheistaan matkanjohtajana. Hyvin hän kaiken järjesti ja huolehti kuljettajan kanssa kaikki asiat ajallaan ja soittelivat kohteisiin hyvissä ajoin, ei mitään moittimista, vaan kiitosta heille.


·  Mutta toisella ja kolmannella kertaa olin jo osa porukkaa ja ymmärsin Markun huumorin ja ehkä hänkin ymmärsi minut sellaisena kun olen.


·  Olemme osallistuneet Markun vetämille matkoille. Mielestämme matkat ovat olleet  hyvin suunniteltuja ja huolenpito on todella hyvää! Osallistujan huumorintaju on suotavaa.

 

Login Payments User login Administrator Scripts Wordpress login Drupal Private console Email automation SQL command prompt